بنده فروشنده نیستمشما داری میفروشی 165 کدوم مدلشه
ولی برای اطرافیان زیاد سیستم جمع کردم
این مدل رو میگم
![]()
بنده فروشنده نیستمشما داری میفروشی 165 کدوم مدلشه
ولی برای اطرافیان زیاد سیستم جمع کردم
این مدل رو میگم
![]()
خوب خیلی ارزون زدی چون 175 تومنه رایان صبا داره میده 195 بازار رو زیرو رو کنی 20 تومن بتونی کمتر گیر بیاری تازه بدونه گارانتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا سیستم چون بر اساس قیمت ایران پیشنهاد میشه ما قیمت ایران رو لحاظ قرار می دیم و به قیمت جهانی کاری نداریم
اما مدل ایسوس با مدل معمولی کارت 5850 ، در مجموع 5% تفاوت کارایی داره که با اختلاف قیمت 70 هزار تومنی بین مدل ایسوس وVIPER X SAPHAIER 5850 (قیمتش 310 هزار تومن هست) مدل سافایر ارزش خرید داره
[4015]=on&prod[4013]=onکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون برای متوسط 4% تفاوت ، تفاوت قیمت 40 دلار رو معقول نمی دونه(چون 120 دلار رو برای متوسط 12% معقول نمی دونه یعنی 40دلار برای 4% ) دیگه چه برسه تفاوت قیمت حدود 70 دلار برای 5% (برای حداقل هم 3.33% خواهد شد که اینجوری باز هم برای 5% تفاوت 70 دلار غیر منطقی هست)
بنابراین همین الانش هم مدل سافایر VIPER X ارزش خرید داره با قیمت 310 هزار تومن
تازه مدل دارای فرکانس 735 مگاهرتز هست که 10 مگاهرتز از مدل مرجعی که در بالا لینکش رو دادم ، فرکانس بالاتری داره و یعنی تا حدودی از مدل مرجع سریعتره
ضمن اینکه در قسمت جمع بندی از کولینگ مناسب سری VIPERX تعریف کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
apphire’s Vapor-X cooler is once again a tangible benefit to the product. Their marketing literature ultimately overstates the benefit by claiming that they can get upwards of a 15C and 10dB improvement in temperature and noise respectively, but it’s clear that it’s still a better cooler than our reference cooler. It’s not a night-and-day difference, but it’s better.
Last edited by nikaan; 17-05-2010 at 23:39.
بد نبود پایینشم میخوندیاینجا سیستم چون بر اساس قیمت ایران پیشنهاد میشه ما قیمت ایران رو لحاظ قرار می دیم و به قیمت جهانی کاری نداریم
شما دوباره اومده مغلطه کنی نشد عزیزم درسته اون گرافیک 5850 از سافایر دیگه این قیمت نیست قربونتاما مدل ایسوس با مدل معمولی کارت 5850 ، در مجموع 5% تفاوت کارایی داره که با اختلاف قیمت 70 هزار تومنی بین مدل ایسوس وVIPER X SAPHAIER 5850 (قیمتش 310 هزار تومن هست) مدل سافایر ارزش خرید داره
اینهایی هم که مقایسه کرده اولا 2 گیگ هستند دوما از ساخت شرکت ATI بودند شما یک نگاهی به بنچمارک از کارتهای مختلف بنداز حتی از ایسوز هم بهتره چه برسه به سافایرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی میگی اینا ینی چی همینطوری درصد بندی میکنی برهچون برای متوسط 4% تفاوت ، تفاوت قیمت 40 دلار رو معقول نمی دونه(چون 120 دلار رو برای متوسط 12% معقول نمی دونه یعنی 40دلار برای 4% ) دیگه چه برسه تفاوت قیمت حدود 70 دلار برای 5% (برای حداقل هم 3.33% خواهد شد که اینجوری باز هم برای 5% تفاوت 70 دلار غیر منطقی هست)
بخواهیم این رو بخریم میایم مدل ایسوزش رو میگیریم با قیمت 314000 تومان 4 تومن هم ارزشش رو داره اون لینک هایی هم که دادی دیگه فایده نداره( نوش دارو بعد از مرگ سهراب )بنابراین همین الانش هم مدل سافایر VIPER X ارزش خرید داره با قیمت 310 هزار تومن
دیگه فقط تام بقول جناب ultra سایت رو باسایت مقایسه نمیکنند
دوست عزیز من مغلطه می کنم یا شما که نتیجه ی پست 42 من رو در پست حدود 100 بگیریم و این همه پست زده بشه تا به همونجا برسیم!!!!
من در پست بالا منظورم ارزش خرید این کارت نسبت به کارت مرجع هست نه کارت 2 گیگابایتی سافایر
برای همین لینکی که در بالا قرار دادم مقایسه ی مدل ایسوس با مدل مرجع هست(البته 2 تا کارت رو انتخاب نکردم ولی وقتی میگم مدل مرجع و معمولی منظورم همون مدل 1 گیگا بایتی هست چون مدل مرجع دارای 1 گیگا بایت هست که هم مدل 1 گیگا بایتی ati درش هست و هم مدل ایسوس){ در لینک دوم هم مدل 1 گیگا ی وایپر سافایر موجود هست } و گفتم 5% تفاوت با هم دارند که با تفاوت قیمت 70 هزار تومنی ارزش خرید نداره و این مدل های مرجع ارزش خرید دارند (اون محاسبه هم بسیار محاسبه ی ساده ای هست برای اینکه نشون بدم 70 هزار تومن ارزش نداره برای 5% تفاوت کارایی)
این هم همون لینک اول با انتخاب دو کارت مورد نظر
[4015]=on&prod[4013]=onکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورد مدل های معمولی :
من دیشب یه ویرایش کردم و مدل سافایر رو تصحیح کردم و این مطلب در مورد کولینگ رو نوشتم ، متاسفانه مطلبی رو که قبلا نوشته بودم پاک کردم و قسمتیش لازم بود که یادم رفت دوباره اضافه کنم
اون هم این بود:
خرید 5850 فعلا صرفه ی اقتصادیش با مدل های معمولی هست البته از برندهای مطرح و هر کدوم که ارزونتره تا زمانی که مدل های غیر مرجع به قیمت معقول برسند
من نمی دونستم که مدل ایسوس معمولی 314 هزار تومنه (چون شما در یک تاپیک مدل گیگا بایت رو با قیمت 352 هزار تومن پیشنهاد داده بودید و من فکر کردم ارزونتر وجود نداره)
اما با این حساب این مدل ایسوس معمولی(مرجع) هم ارزش خرید پیدا می کنه(چون 4 هزار تومن که تفاوتی نیست) و کلا مدل هایی در این رنج قیمت
Last edited by nikaan; 18-05-2010 at 14:01.
داش نیکان باور نکن.مدل مرجع اسوس کمتر از 365 تومن پیدا نمیکنی.اونم مال 10 روز پیش بود که آمار گرفتم و العان قیمت ها کشیده بالا.دیگه خودت برو رایان صبا رو ببین 5850 رو برای اسوس چند زده.....395 تومنمن نمی دونستم که مدل ایسوس معمولی 314 هزار تومنهحتما العان تو بازار 370 تومنه.
مدل سافایر العان 315 تومنه.
مدل گیگا هم العان 366 تومنه.
کلا اوضاع بازار فعلا ریخته به هم.دوستانی هم که باور ندارند یه چند ساعت وقت بزارن برن بازار همه چی میاد دستشون.
البته تا چند روز آینده با کاهش قیمت اما نه اون چنان محسوس مواجه خواهیم شد.
پس مصلما خرید سافایر از هر جهت به صرفه است.
سلام دوستان این پست نتیجه گیری هست که البته یه بار من این پست رو زدم که متاسفانه مدیران نمیدونم چرا اصلا چکش نکردن که تاییدش کنن
به هر حال از دوستان میخوام سیستم نهایی پیشنهادی خودشون رو که با نتیجه گیری از تمام بحث های این تاپیک نوشتن رو اینجا اعلام کنن که با 2 ملیون بهترین سیستمی که تمام بازی هارو رو بالاترین کیفیت راحت بیاره بالا بدون لگ و کندی سرعت بنویسن
چند تا نکته هم هست که بگم :
1.سیستمی که اقای ultra_black روز اول گفتن :
M.B:Gigabyte X58A-UD3R=320
RAM:Patriot Viper II 6Gb 1600 CL8 (3x2Gb)=260
VGA:Sapphire 5870 1Gb=430
HDD:2 X Samsung SpinPoint F3 500G RAID0=100
DVD RW:HP 1270i=34
Power:Green GP885B=140
Case:Green Infinity=100
Monitor:Samsung XL2370=330
All:2024
CPU:Intel Core i7 930=310
کارت صدا نداشت . خواستم ببینم کارت صدا رو مادربورد هست یا باید بگیریم [ من یه اسپیکر creative 5.1 inspire t7900 دارم ]
2.یه جوری بنویسید سیستم رو که crysis 2 که چند ماه دیگه میاد رو هم راحت با بالاترین کیفیت بیاره بالا
ممنون از همگی![]()
![]()
سلام دوستان این پست نتیجه گیری هست که البته یه بار من این پست رو زدم که متاسفانه مدیران نمیدونم چرا اصلا چکش نکردن که تاییدش کنن
به هر حال از دوستان میخوام سیستم نهایی پیشنهادی خودشون رو که با نتیجه گیری از تمام بحث های این تاپیک نوشتن رو اینجا اعلام کنن که با 2 ملیون بهترین سیستمی که تمام بازی هارو رو بالاترین کیفیت راحت بیاره بالا بدون لگ و کندی سرعت بنویسن
چند تا نکته هم هست که بگم :
1.سیستمی که اقای ultra_black روز اول گفتن :
M.B:Gigabyte X58A-UD3R=320
RAM:Patriot Viper II 6Gb 1600 CL8 (3x2Gb)=260
VGA:Sapphire 5870 1Gb=430
HDD:2 X Samsung SpinPoint F3 500G RAID0=100
DVD RW:HP 1270i=34
Power:Green GP885B=140
Case:Green Infinity=100
Monitor:Samsung XL2370=330
All:2024
CPU:Intel Core i7 930=310
کارت صدا نداشت . خواستم ببینم کارت صدا رو مادربورد هست یا باید بگیریم [ من یه اسپیکر creative 5.1 inspire t7900 دارم ]
2.یه جوری بنویسید سیستم رو که crysis 2 که چند ماه دیگه میاد رو هم راحت با بالاترین کیفیت بیاره بالا
ممنون از همگی![]()
![]()
سیستم بابک جان از هر نظر عالیه و تایید میشه و قدرت بالایی داره و در بازی های آینده هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد و فریم قابل توجهی در بازی ها میگیرید و با آخرین تنظیمات میتونید بازی کنید ..... فقط مانیتور XL2370 فعلا در بازار موجود نمیباشد و به احتمال زیاد اوایل خرداد ماه عرضه میشه.
مین X58A-UD3R یک کارت صدای آنبرد 8 کاناله با تکنولوژیه دالبی سراند داره و احتیاجی به خرید کارت صدا نیست.
دستتون درد نکنه
فقط یه سوال دیگه هم داشتم
این کابل HDMI که برای مانیتور هستش جریانش چیه ؟ یعنی برای وصل کردن به کارت گرافیک هستش و به چه درد میخوره
لطفا کامل توضیح بدید چون از چند نفر دیگه هم پرسیدم درست جواب ندادن
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)