سلام.دوستان من 256 مخابرات دارم.سرعت دانلود هم 29 است و اصلا بالا پایین نمیشه.آیا این سرعت مناسب است؟ممنون
سلام.دوستان من 256 مخابرات دارم.سرعت دانلود هم 29 است و اصلا بالا پایین نمیشه.آیا این سرعت مناسب است؟ممنون
در اصل باید 32 باشد سرعت دانلود ولی چون همون 256 میبندن قدری تلف داره ولی 29 هم خوبه بدک نیست
پش چرا قسمت 512 انقد بالاست ؟ 20 تومن ؟
Last edited by بامزی; 24-11-2011 at 15:09.
sسلام من هم همیتطور.
همه چی تو ایران همینجوری است.یک مرکز تا 1 مگ را هم راحت میده.یک مرکز هم بازی در میاره.من خودم 256 را با پارتی گرفتم.یارو خودش کارمند اون مرکز بود باز رییس مرکز بازی در میاورد.
سلام من طرح بعثت گرفتم واسه دانلود شبانه نیاز به کانکشن دیگه هست یا همون یوزر پسورد اولیه درسته؟ مشهدم
شما 512 مخابرات دارین؟ راحت بهتون دادن؟
upstream , downstream روی چنده؟
سلام دوستان. اشتراك 2Mbps بايد با چه سرعتي دانلود كنه؟
سلام دوستان گل
منم قبلن 256پارس انلاین محدود داشتم و سرعتم تا 300 میرفت ! مشکلی هم نداشتم هیج وقت
اما الان از مخابرات 256نامحدود (اشتراک 1به 10) گرفتم.استان اردبیلم
حداکثر سرعتم تا 40 میره اما بعضی وقتا یه افت شدید داره ! مثلا میاد روی 1 یا 2 و حتی اصلا کانکت نمیشه !!!
حالا اومدن از خرابی و نگاه کردن و پورت ای دی اس المو عوض کردن و بازم بعضی وقتا اون مشکلو دارم اما نه در حد قبل
به پشتیبانی اعلام کردن و گفتن که مخابرات نمیتونه به شما ای دی اس ال ارائه بده و از شما فاصلش زیاده
حالا این افت به چی بستگی داره؟؟
از سیم کشی میتونه باشه؟
چیکار کنم؟
ممنون دوستان
سلام دوستان من نمیدونم اون دوستی که میگه بالاتر از 128 نامه میخواد کجا زندگی میکنه
ولی من الان دارم از طرح خانواده تو مشهد منطقه طلاب استفاده میکنم از نظرسرعت هیچ مشکلی نداره یعنی سرعتش نامحدوده با بیشترین سرعت ممکن!!!الان که دارم دانلود میکنم سرعت دانلودم بین 350 تا 400 کیلو بیت هست و با کانکت 4 مگ فقط یک اشکالی که داره حجمش محدوده یعنی هر گیگی 3000هزار تومان اگه کسی سوالی داشت در مورد دانلود نامحدود به این شماره اس ام اس یا تماس بگیره تا راهنمایش کنم که چه جوری از منطقه خودش حجم بگیره و ثبت نام کنه 09381921256![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)