تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 15 اولاول ... 289101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 143

نام تاپيک: الشباب 3- استقلال 2 /حذف استقلال در یک هشتم لیگ قهرمانان اسیا

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من که دیگه حالم از این فوتبال پاک اقای واعظ داره به هم میخوره . اصلا این فوتبال پاک چی هست که امسال این بلا رو به سر تیم ما اورده .این فوتبال پاک وعلمی چیه که معلوم نیست چه بلایی به سر استقلال بین دو نیمه اورد.
    اقای مرفاوی به جای تسبیح و دعا خوندن بین دو نیمه بهتره یکم نکات بازی رو به بازیکنانت گوشزد کنی.
    من از قلعه نوعی دفاع نمیکنم ولی همین قلعه نوعی اگه تو اسیا نتیجه نمیگیره حداقلش دلمون خوشه که یا به پرسپولیس نمیبازیم
    یا یه جام مال ماست .صمدم هر موقع به مقصد وپیروزی نزدیک میشه عین یه ماشین که بنزینش تموم میشه کم میاره.
    اقای واعظ پاک اوج راستگویی شما و پاکیتون در برنامه نود مشخص شد که گفتید برای فرزاد مجیدی درخواست روادید ندادید ولی فردای همون روز خبرگزاری فارس با مدرک دست شما رو رو کرد.
    به خدا دیشب تا صبح خوابم نبرده هنوزم بغض داره خفم میکنه..............

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اقا منم خيلي ناراحتم ...ولي از صمد هم راضيم ...اما ميخوام اينو بگم كه امروز همه روزنامه ها رو كه نگاه ميكردم همشون نوشته بودن كه صمد ترسيد و اين چيزا .... نميدونم ولله ...

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من پرسپولیسی هستم اما بازیهای استقلال صمد رو همیشه نگاه میکنم و دوست دارم که پیروز بشه چون آدم آلوده ای نیست ، و راجع به دوستانی که به واعظ و صمد انتقاد میکنند فقط میخوام یک نکته رو عرض کنم و اونم اینه که اگه فرهاد مجیدی دو موقعیتی که در انتهای نیمه ی اول بدست آورد گل میکرد بازم به صمد انتقاد می شد ؟ ( البته قبول دارم که مربی طراز اولی نیست ولی خیلی بهتر نسبت به چند فصل پیش شده و تیمش بازیهای بهتری هم انجام میده). وقتی فرهاد مجیدی توانایی گل کردن موقعیت تک به تک رو نداره ( که البته مسبوق به سابقه هم هست ) واعظ و صمد این وسط چه گناهی دارند ؟؟؟

و البته امیدوارم مدیران و طرفدارن استقلالی خواهان بازگشت به عقب نباشند و دوباره خواهان 3-5-2 و لمپنیسم نباشند .
    با تشکر
    دقیقا منم پرسپولیسی هستم ولی هم بازیهای این فصل استقلال را نگاه میکنم هم دوست داشتم ببره
    تنها گناه صمد اینه که مثل قلعه نوعی و دایی لابی و باند و.. نداره
    اونایی هم که میگن اگه فرهاد نبود و خسرو و...
    همین سپاهان هم اگه توره و عماد رضا را نداشت اینجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

مرفاوي: فوق‌العاده بوديم اما يك گل غيرمنتظره خورديم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: همه بازيکنان من فوق العاده بازي کردند اما يک گل غيرمنتظره باعث حذف ما شد.

استقلال تهران 3 بر 2 مقابل الشباب عربستان بازنده شد و از ليگ قهرمانان آسيا کنار رفت.
    در آخرين بازي سه شنبه شب مرحله شانزدهم ليگ قهرمانان آسيا در حالي که بازي با تساوي 2-2 پيش مي رفت در دقيقه 88 وليد الجيزاني براي بار سوم دروازه محمدي را باز کرد و فرصتي براي جبران نگذاشت تا آبي هاي تهران با ليگ قهرمانان خداحافظي حسرت باري داشته باشند.

صمد مرفاوي در پايان اين ديدار گفت: اين بازي در همه جنبه ها زيبا بود چه از لحاظ فني و چه از لحاظ موقعيت هايي که پيش آمد و گل هايي که زده شد. در بسياري از زمان بازي سرتر بوديم و يک گل غيرمنتظره باعث حذف ما شد.
    سرمربي استقلال تاکيد کرد: همه بازيکنان من فوق العاده بازي کردند و جريان کار را در دست داشتند. مي توانستيم برنده باشيم. گل سوم آنها خيلي دير زده شد با اين وجود بچه هاي ما کار را واگذار نکردند هر چند ديگر وقتي نمانده بود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------

پريرا: با تغييرات نيمه دوم استقلال را شكست داديم

سرمربي تيم فوتبال الشباب عربستان گفت: در نيمه دوم توانستيم تغييراتي به وجود بياوريم و استقلال را شکست دهيم.
    پريرا پس از برتري 3 بر 2 برابر استقلال و صعود به مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا عنوان کرد: از ديدن تيمم که به مرحله بعدي رفته هيجان زده ام. ما سخت کار کرده بوديم تا به اين سطح برسيم.
    سرمربي تيم فوتبال الشباب عربستان تاکيد کرد: تيم ايراني خيلي خوب کار کرد. آنها بازيکنان بزرگي دارند که مي توانند در هر مسابقه اي برنده شوند. آنها چه از لحاظ فيزيکي و چه از لحاظ فني سطح بالايي داشتند اما ما در نيمه دوم توانستيم تغييراتي به وجود بياوريم و استقلال را پشت سر بگذاريم
    کد:

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

فرهاد مجيدي:فوتبال هميشه يك برنده و يك بازنده دارد

کاپيتان تيم فوتبال استقلال ايران گفت: استفاده بهتر الشباب از موقعيت‌ها باعث شد که استقلال در مقابل اين حريف عربستاني شکست بخورد.
    فرهاد مجيدي پس از پايان ديدار تيم‌هاي استقلال و الشباب گفت: بازي دشواري بود، مي‌توانستيم پيروز ميدان باشيم اما نشد.

وي افزود: استقلال خوب بازي کرد. در نيمه نخست موقعيت‌هاي زيادي داشتيم که اگر گل مي‌شد وضعيت تغيير مي‌کرد.

مجيدي اظهار کرد: يک نيمه خوب بوديم اما نيمه‌ي دوم چنگي به دل نزد و پراکندگي در انجام يک بازي گروهي باعث شد که حريف از آن بخوبي استفاده کند. به هر حال فوتبال هميشه يک برنده و يک بازنده دارد.

کاپيتان تيم فوتبال استقلال ايران افزود: الشباب با استفاده از موقعيت‌ها در نيمه‌ي دوم بازي را کنترل مي‌کرد، نيمه اول فشار استقلال بر روي الشباب بود اما در نيمه دوم بازي متعادل‌تر شده بود و الشبابي‌ها بر روي دروازه‌ي ما فشار بيشتري را مي‌آوردن
    football3.ir

داره خودمونی میشه Hamid-kakero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

آقایان مرفاوی و آشتیانی شمارو به..............از این تیم برین که..........

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایان مرفاوی و آشتیانی شمارو به..............از این تیم برین که..........
    اگه نظرسنجی بذارید. 90 درصد استقلالی ها همین نظرو دارن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

دیشب اینقدر عصبی بودم که نمیدونم چی گفتم !
    اخطار گرفتم ...

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من خارج از موضوع تاپیک یه سوال دارم!
    این گل زیر، تو همین مسابقات لیگ قهرمانان آسیای این فصل به ثمر رسیده (از روی نقطه پنالتی)... یکی توضیح میده که این گل صحیح بوده یا غلط... واسه نود فرستادم، نپخشید! (با اول که دیدم این شکلی شدم==>> )
    کد:
    یاعلی
    دوستان می دونید این چه جور گلی بوده.توی بالاترین سطح آسیا یه تیم پنالتی رو دو ضرب می زنه و داور هم قبول می کنه

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

دوستان می دونید این چه جور گلی بوده.توی بالاترین سطح آسیا یه تیم پنالتی رو دو ضرب می زنه و داور هم قبول می کنه

قانونی دسته...! ولی آسیاست دیگه...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بارالها!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •