تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 18 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 180

نام تاپيک: هفته 38 (پایانی) لالیگای اسپانیا / قهرمانی بارسلونا / مسی برنده کفش طلای اروپا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: تیم پپ به حکمرانی ادامه می دهد.

بارسلونا برای بار دیگر به مقام قهرمانی رقابتهای لالیگا دست یافت.

گل - این طور به نظر می رسد که لالیگا همچنان آبی و اناری است. بارسلونا در آخرین هفته رقابتهای این فصل لالیگا موفق شد تا با برتری مقتدرانه مقابل وایادولید در دیدار خانگی اش به قهرمانی دیگری دست یابد.

شاید بتوان این قهرمانی را یکی از احساساتی ترین قهرمانی های رقابتهای لالیگا پس از قهرمانی رئال در دوران حکمرانی کاپلو و زمانی که در هفته آخر رقابتها به قهرمانی رسیدند دانست.

علاوه بر حساسیت رقابتهای این فصل، رقابتهای این دوره لالیگا را می بایست لیگ رکوردها دانست.

بارسلونا به آمار و ارقامی فوق العاده دست یافت و حتی رکوردهای خودش را نیز پشت سر گذاشت. "تیم پپ 2" لالیگا را با کسب 99 امتیاز به پایان برد. اتفاقی که بسیار ارزشمند است و شاید به خاطر تعقیب و گریز حساس دو تیم رئال و بارسا در صدر جدول رخ داد.

علاوه بر این، بارسلونا چهره زیبای فوتبال خود را حفظ کرده و در اکثر دیدارهایش بازی زیبا را به نمایش می گذاشت.

فتح هر لیگی افتخاری بزرگ است ولی در دست گرفتن جام قهرمانی با ارائه بازیهایی زیبا، لذت و شیرینی بیشتری دارد. بارسلونا بار دیگر این کار را انجام داد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/5/17

گوآردیولا: بازیکنان من سلطان اند

سرمربی بارسلونا از رفتار رسانه های مادریدی در طول این فصل به شدت انتقاد کرد.

سایت گل - پپ گواردیولا بعد از دومین قهرمانی متوالی در لیگا با همان کلمات جذاب خبرنگاران را بیش از گذشته به خود علاقمند کرد. او در سالن کنفرانس نوکمپ ابتدا حرف هایش را با تمجید از بازیکنان آغاز کرد و گفت: «این بازیکنان سلطان اند. آنها بی نظیرند. آنها همه چیزهای سخت را آسان می کنند. به دست آوردن 99 امتیاز و باختن تنها یک مسابقه استثنایی است همه تشکر من از بازیکنان است. آنها بی نظیر بودند.»

پپ سپس به رئال مادرید و بازیکنانش هم تبریک گفت: «من به مربی و بازیکنان رئال تبریک می گویم چرا که اگر فشار آنها نبود ما هرگز 99 امتیاز کسب نمی کردیم. من دوباره به آنها تبریک می گویم اما فقط به آنها، بازیکنان و سرمربی شان. آنها به لیگ وقار بیشتری بخشیدند.»

این صحبت گوآردیولا در واکنش به جنگ روانی مطبوعات مادریدی در روزهای آخر لیگ بود. گوآردیولا ادامه داد: «ما باید در جشن قهرمانی از خود بی خود بشویم. همچنین ما به هیچ وجه متکبر نیستیم اما مدت هاست که چیزهایی می شنویم که نباید می شنیدیم. این صداها خیلی بلند بودند اما حالا آنها باید به بازیکنان ما احترام بگذارند، خیلی چیزها درباره بازیکنان من و عدم استحقاق آنها گفته شد. من می فهمم که این بخشی از بازی بین ما بود اما ما ساکت ماندیم ...»

او دوباره درباره رئال مادرید با احترام صحبت کرد و گفت: «اگر مادرید به این خوبی نبود ما نمی توانستیم 99 امتیاز کسب کنیم و اگر بارسلونا آنقدر قوی نبود آنها نمی توانستند انقدر قوی باشند. آنها پول زیادی دارند و می توانند تیم بزرگی ایجاد کنند و حتماً سال آینده قوی ترین رقیب ما خواهند بود.»

اما آخرین جملات گواردیولا: «از هواداران متشکرم که هرگز حمایت از ما دریغ نکردند، مسی بهترین بازیکنی بوده که تا به حال دیده ام. بدون شک او ژن یک برنده را در خود دارد و همیشه جاه طلب است. ما با نتیجه سه بر صفر هم لیگ را برده بودیم اما او دوباره گل دیگری زد، مسی بی نظیر است.»

کد:
    2010/5/17

پیگرینی: رئال یک فصل غیرمعمول را پشت سر گذاشت

پیگرینی: رئالی ها یک تیم بزرگ هستند که فوتبالی فوق العاده بازی می کنند و اسلکت آنها در سال های قبل پای ریزی شده است.

سایت گل - پیگرینی سرمربی رئال با تشکر از بازیکنان تیمش اعلام کرد که این تیم فصلی غیرعادی را پشت سر گذاشته است. او بعد از تساوی یک بر یک مقابل مالاگا و در حالی که آینده اش کاملا شبه آمیز به نظر می رسد به روزنامه نگاران چنین گفت: «شکی نیست که نبردن جام بسیار ناراحت کننده است اما من عقیده دارم که این یک لیگ غیرمعمول بود، که ما نمایش غیرعادی در آن داشتیم. این طبیعی است که باشگاه درباره گزینه های مربیگری برای فصل بعد فکر خواهد کرد. اما من هرگز درباره پست خودم صحبت نخواهم کرد. من اعتقاد دارم ما پای ریزی خوبی برای این پروژه بزرگ داشتیم و من امیدوارم که این پروژه گسترش هم پیدا کند.»

این مربی شیلیایی با تمجید از بارسلونا گفت: «به عنوان یک نظر شخصی عقیده دارم که رسیدن به بارسلونا در لیگ کار ساده ای نبود. آنها یک تیم بزرگ هستند که فوتبالی فوق العاده بازی می کنند و اسلکت آنها در سال های قبل پای ریزی شده است.»

اینکه جملات پیگیرنی سرشار از کلمات مهندسی است جای تعجب ندارد او فارق التحصیل رشته مهندسی است.

کد:
    2010/5/17

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تصاویر اختصاصی از جشن قهرمانی بارسا - Sí, sí, sí... la Liga ya está aquí

در آخرين شب از لاليگا‏، بارسلونا با اقتدار برابر وايادوليد پيروز شد و جشن قهرماني باشكوهي گرفت. تصاویر گل از این جشن بزرگ را تماشا کنید.

غزال زیاری - بارسلونا

سایت گل - قهرمانی بارسلونا، طرفداران پرتعداد این تیم را خوشحال کرد و البته باعث ناراحتی طرفداران رئال شد. اما با اقتداری که بارسا در روز آخر نشان داد کسی در شایستگی این تیم برای کسب عنوان قهرمانی تردید ندارد، گرچه رئال هم رقیب بزرگ و فوق العاده ای بود ...

اگر دوست دارید بدانید در شب اخر لیگا در نوکمپ چه گذشت با ما به اسپانیا بیایید.

گل اول راحت تر آنچه تصور می شد به ثمر رسید. پریه تو مدافع با تجربه وایادولید ضربه پدرو را وارد دروازه خودی کرد تا اولین حلقه شادی گل شکل بگیرد.

پدرو. پدیده فصل و ستاره روز. گل دوم روی پاس مسی و ضربه او از گوشه راست محوطه جریمه دروازه جنوبی به ثمر رسید.

10 (!) بازیکن منهای والدس در جشن گل دوم. ترکیبی از قوی ها و سریعها و باتجربه ها و جوان ها و تکنیکی ها...

گل سوم و چهارم توسط مسی به ثمر رسید تا او با رکورد رونالدوی برزیلی برابری کند. رونالدو نیز در یک فصل حضور در بارسا سی و چهار گل (!) زده بود.

وقتی قهرمانی قطعی است. والدس خدا را شکر می کند. او جایزه زامورا را با کمترین گل خورده از آن خود کرد.

تاریکی در ورزشگاه برای آتش بازی. ستاره ها شادی را با فرزندان و نزدیکان تقسیم می کنند. رافا مارکس با 3 فرزندش بیش از همه فعال است!

حلقه شادی. چابی روی جینش پیراهن بارسا را پوشیده و به وسط جمع آمده. او یکی از دو ستاره اصلی فصل بود. Sí, sí, sí... la Liga ya está aquí

وقتی پولکهای آبی و اناری شلیک شدند فصل رویایی در لیگ هم به پایان رسید. ویوا بارسا...

کد:
    2010/5/17

آخرین جلسه تمرین رئال به تعویق افتاد

تمرین رئال بی اطلاع پیگرینی لغو شد و او نتوانست از بازیکنانش خداحافظی کند.

سایت گل - با اتفاقات رخ داده در تمرین رئال شکی نیست که مانوئل پیگرینی جایی در پروژه سال آینده رئال نخواهد داشت.

به گزارش مارکا در حالیکه قرار بود طبق برنامه امروز آخرین تمرین سال برگزار شود، این جاسه تمرینی لغو شد. این تمرین قرار بود آخرین تمرین سال با حضور بازیکنان خارجی قبل از پیوستن شان به اردوهای ملی باشد.
    در تمرین امروز برخی بازیکنان در سالن با وسایل بدنسازی خود را مشغول کردند اما تمرین ریکاوری بعد از بازی در چمن برگزار نشد.

با توجه به اینکه تمرین امروز بنا به دلایل از پیش تعیین نشده برگزار نشد، پیگرینی که نتوانست به خواسته مدیران تیم جامه عمل بپوشاند، فرصتی برای دیدار با بازیکنان نیافت. یعنی خداحافظی بی خداحافظی.

کد:
    2010/5/17

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

مسي آقاي گل اسپانيا شد

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا موفق به کسب عنوان آقاي گل ليگ دسته اول اسپانيا (لاليگا) شد.

پس از اينکه بارسلونا توانست وايادوليد را 4 بر صفر شکست دهد و با 99 امتياز مقام نخست اين پيکارها را به خود اختصاص دهد، ليونل مسي، گلزن پرآوازه و آرژانتيني اين تيم با 34 گل زده در مکان نخست جدول گلزنان جاي گرفت.
    پس از وي گونزالو هيگواين،‌ هموطن او که در خدمت رئال‌مادريد است، با 27 گل زده در رتبه دوم جاي گرفت. همچنين کريستيانو رونالدو، مرد سال سابق اروپا و جهان با 26 گل زده در مکان سوم حضور يافت.
    فهرست گلزنان برتر در پايان فصل به اين شرح است:

34 گل زده: ليونل مسي - بارسلونا
    27 گل‌ زده: گونزالو هيگواين- رئال‌مادريد
    26 گل زده: کريستيانو رونالدو- رئال‌مادريد
    21 گل‌زده: داويد ويا- والنسيا
    18 گل زده: ديگو فورلان- آتلتيکومادريد
    16 گل‌زده: زلاتان ابراهيموويچ- بارسلونا، روبرتو سولدادو - ختافه
    15 گل‌زده: لوئيس فابيانو- سويا
    13 گل‌زده: خوان مارتينز نينو - تنه‌ريف،فرناندو ليورينته - بيلبائو

کد:

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

تبریک به همه هوادارن بارسا....

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

گوارديولا: آنها فرمانرواي لاليگا هستند

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: به بازيکنانم افتخار مي‌کنم چرا که آنها فرمانرواي لاليگا هستند.

جوزپه گوارديولا عنوان کرد: کسب عنوان قهرماني لاليگا مرهون تلاش‌ بازيکنان و ديگر اعضاي بارسا در کنار حمايت‌ها و تشويق‌هاي بي شمار هواداران تيم در طول فصل است. بدون حمايت‌‌هاي آنان هيچ گاه در موقعيت کنوني قرار نمي‌گرفتيم. البته بايد بابت عدم قهرماني ليگ قهرمانان از آنها عذر‌خواهي کنم. آنها در اين پيکارها نيز حمايت يکپارچه‌اي از تيم داشتند ولي نتوانستيم به ديدار نهايي در مادريد راه پيدا کنيم.

وي که شب گذشته تيمش در هفته پاياني لاليگا موفق شد وايادوليد را در نيوکمپ 4 بر صفر شکست دهد و به مقام نخست ليگ اسپانيا برسد، تصريح کرد: به بازيکنانم افتخار مي‌کنم. آنها فرمانرواي لاليگا هستند و کارهاي سخت و دشوار را به آساني انجام مي‌دهند.

گوارديولا خطاب به رقيب کهکشاني؛ رئال مادريد گفت: به مربي و بازيکنان رئال مادريد نيز تبريک مي‌گويم که در رقابت با بارسا کم نياوردند و تا لحظه آخر دست به رقابت بر سر عنوان قهرماني زدند. بدون رقابت‌ با آنها ما در جايگاهي نبوديم که اين همه امتياز بگيريم و به مقام قهرماني برسيم. البته آنها پول کلاني را به تيم‌شان تزريق کردند و کادر بازيکن بزرگي را ايجاد کردند. فکر مي‌کنم در فصل بعد هم رقيب جدي ما براي قهرماني باشند.

شب گذشته بارسلونا با کسب 99 امتياز پس از کسب 31 برد،‌6 تساوي و يک شکست به مقام قهرماني لاليگا رسيد
    کد:
    پيگريني قهرماني بارسلونا را تبريك گفت

پيگريني که در هفته پاياني رقابت‌هاي لاليگا نتوانست تيمش را به مقام قهرماني برساند، با اشاره به عملکرد خوب تيم بارسلونا، کسب 96 امتياز را در تاريخ باشگاه رئال مادريد بي‌سابقه دانست.

باشگاه رئال مادريد تابستان گذشته با هزينه 250 ميليون يورويي، ستاره‌هاي فوتبال را به تيمش اضافه کرد اما در پايان نتوانست هيچ عنواني به دست آورد. با توجه به انتظارات بالايي که از تيم رئال مادريد مي‌رود ادامه همکاري اين مربي شيليايي چندان محتمل به نظر نمي‌رسد و ژوزه مورينيو احتمالا در آينده‌اي نزديک جانشين وي خواهد شد.

پيگريني در کنفرانس مطبوعاتي بعد از بازي به خبرنگاران گفت: قصد ندارم درباره فصل آينده صحبت کنم. اين سران باشگاه هستند که بايد راجع به وضعيت من در فصل آينده تصميم بگيرند. من اصولا عادت ندارم درباره عملکرد خودم اظهارنظر کنم اما من يک سال ديگر با باشگاه قرارداد دارم.

مانوئل پيگريني در اين فصل 96 امتياز براي کهکشاني‌ها به دست آورد و با اين وجود بعد از بارسلوناي 99 امتيازي در رده دوم لاليگا قرار گرفت.

رئال مادريد مي‌بايست در هفته پاياني تيم ته جدولي مالاگا را شکست مي‌داد اما در پايان با نتيجه تساوي يک بر يک متوقف شد تا مالاگا فصل بعد هم در سطح اول فوتبال اسپانيا باقي بماند.

کسب حداقل يک عنوان قهرماني در اين فصل مي‌توانست آينده‌ي پيگريني را در اين باشگاه تضمين کند اما حذف در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل ---- و شکست تحقيرآميز مقابل آلکورکون جاي هيچ گونه دفاعي از اين سرمربي شيليايي باقي نگذاشته است.

پيگريني با ابراز نارضايتي از برخي انتقادات گفت: تيم ما دچار تغيير و تحولات بسياري شده بود و نبايد از اين تيم انتظار داشت که بتواند خودش را به سرعت با شرايط وفق دهد. من از تمام بازيکنانم تشکر مي‌کنم. آنها در تمام بازي‌ها با تمام توان جنگيدند. تلاش آنها براي تحت فشار قرار دادن بارسلونا ستودني است. بارسلونا هم‌اکنون بهتر از ما فوتبال بازي مي‌کند و ما بايد تلاش کنيم در آينده از آن‌ها پيشي بگيريم. البته مسلما از دست دادن عنوان قهرماني بسيار تلخ است.

پيگريني در ادامه کسب 96 امتياز را نتيجه‌ي خوبي براي باشگاه رئال مادريد خواند و گفت: با وجود اينکه در بيشتر بازي‌ها با پيروزي ميدان مسابقه را ترک کرديم، اما باز هم نتوانستيم بارسلونا را متوقف کنيم و اکنون بايد به مقام نايب قهرماني بسنده کنيم. اين مساله بسيار دردناک است. بارسلونا در اين فصل عملکرد فوق‌العاده‌اي داشت و من اين قهرماني را به آنها تبريک مي‌گويم.

ژوزه مورينيو که به همراه تيم اينترميلان به مقام قهرماني سري A ايتاليا دست يافت، پيش از اين ابراز اميدواري کرده بود روزي راهي نيمکت کهکشاني‌ها شود اما ادامه همکاري پيگريني ارتباط چنداني با حضور سرمربي پيشين تيم چلسي ندارد و او احتمالا تابستان امسال اين تيم را ترک خواهد کرد.

رائول آلبيول مدافع تيم فوتبال رئال مادريد گفت: نبايد پيگريني را مقصر اين شکست بدانيم. تمام بازيکنان و کادر فني در اين ناکامي به يک اندازه مقصر بودند. ما در ديدارهاي سرنوشت‌ساز عملکرد خوبي نداشتيم. شکست در هر دو ديدار رفت و برگشت مقابل بارسلونا ما را از دستيابي به عنوان قهرماني لاليگا دور کرد. در ليگ قهرمانان اروپا و کوپا دل ري هم از دور رقابت‌ها کنار رفتيم و امسال هم نتوانستيم جامي به ويترين افتخارات‌مان اضافه کنيم.

سرخيو راموس نيز از عملکرد بازيکنان در طول اين فصل ابراز رضايت کرد و کسب عنوان قهرماني لاليگا را به بارسلونا تبريک گفت.

مدافع ملي‌پوش اسپانيايي گفت: ما فصلي فوق‌العاده را پشت سر گذاشتيم اما آنها در ديدارهاي مستقيم از ما بهتر بودند و در پايان به مقام قهرماني دست يافتند. ما در هفته‌هاي پاياني نتايج خوبي به دست آورديم و انتظار داشتيم بارسلونا امتياز از دست دهد اما در نهايت اين اتفاق رخ نداد و آنها جام را از آن خود کردند. اکنون بايد به آينده بيانديشيم و از اشتباهات خود درس بگيريم.

وي درباره ادامه همکاري پيگريني با کهکشاني‌ها گفت: سرمربي تيم همواره ما را مورد حمايت خود قرار داده و اکنون نوبت ماست که از او حمايت کنيم. مطمئنا از حضور او روي نيمکت رئال در فصل آينده استقبال خواهيم کرد.
    کد:
    بارسلونا با قهرماني ركورد زد

بنا به نوشته يک نشريه معتبر فوتبال اروپا بارسلونا با کسب عنوان قهرماني لاليگا رکوردهاي تازه‌اي را خلق کرد.

هفته نامه کيکر آلمان در گزارشي تحليلي از موفقيت جديد تيم کاتالاني نوشت: گوارديولا نه فقط بارسا را در پايان فصل جاري به مقام نخست لاليگا رساند بلکه توانست با کسب 99 امتياز از 38 مسابقه رکورد تازه‌اي را در زمينه کسب امتياز در اين پيکارها خلق کند.

اين نشريه افزود: براي ثبت اين رکورد بارسا موفق به کسب 31 برد، 6 تساوي و تنها يک باخت شد. در عين حال آنها 98 گل زدند و 24 گل دريافت کردند تا ميانگين خيره کننده 74+ را ثبت کنند. شمار گل‌هاي زده و خورده تيم در فصل جاري بيانگر آن است که بارسا در حمله و دفاع قوي بوده و از توازن عالي برخودار شده است.

بارسلونا یکشنبه شب در هفته سي‌وهشتم لاليگا موفق به کسب برد 4 بر صفر برابر وايادوليد شد و با 99 امتياز به مقام نخست رسيد.
    کد:

---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------

ليونل مسي برترين گلزن تاريخ لاليگا

ليونل مسي، بازيکن آرژانتيني تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا، با به ثمر رساندن سي و چهار گل برترين گلزن لاليگا در سال 2009 -2010 شد.

برترین گلزنان جام باشگاههای اسپانیا، لالیگا،در ده سال گذشته به شرح زیر است :
    فصل دو هزار و نه- دو هزار و ده: لیونل مسی ارژانتینی از باشگاه بارسلونا با سی و چهار گل
    فصل دو هزار و هشت-دو هزار و نه: دیه گو فورلان اروگوئه ای از اتلتیکو مادرید با سی و دو گل
    فصل دو هزار و هفت-دو هزار و هشت: دنی گوئیزا اسپانیایی از مایورکا با بیست و هفت گل
    فصل دو هزار و شش-دو هزار و هفت: رود فان نیستلروی هلندی از رئال مادرید با بیست و پنج گل
    فصل دو هزار و پنج- دو هزار و شش: ساموئل اتوئو کامرونی از بارسلونا با بیست و شش گل
    فصل دو هزار و چهار- دو هزار و پنج: دیه گو فورلان اروگوئه ای از ویا رئال با بیست و پنج گل
    فصل دو هزار سه- دو هزار و چهار: رونالدو برزیلی از رئال مادرید با بیست و چهار گل
    فصل دو هزار و دو- دو هزار و سه روی ماکای هلندی از دپورتیوو لاکرونیا با بیست و نه گل
    فصل دو هزار و یک- دو هزار و دو: دیه گو تریستان اسپانیایی از دپورتیوو لا کرونیا با بیست و یک گل
    فصل دو هزار-دو هزار و یک: رائول اسپانیایی از رئال مادرید با بیست و چهار گل
    در پایان این رقابتها بارسلونا با نود و نه امتیاز به قهرمانی رسید ، رئال مادرید با نود و شش امتیاز دوم شد و تیمهای والنسیا و سویا در رده های سوم و چهارم قرار گرفتند.
    کد:

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

..........

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پیگرینی: رئال یک فصل غیرمعمول را پشت سر گذاشت
    یک فصل غیر معمولی با یک مربی کاملا معمولی ، ترسوها هیچوقت قهرمان نمیشوند . 250 میلیون یورویی که در اکثر بازیها گل اول را دریافت می کند به نظر من ذره ای لیاقت قهرمانی ندارد ، پاداش شجاعت بارسا قهرمانیست .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش اختصاصی گل دات کام از بارسلونا - اغتشاش در شب جشن قهرمانی

این درگیری ها از زمانی آغاز شد که عده ای از هواداران قصد داشتند تا از یکی از ساختمان های منطقه بالا بروند که در همین جا نیروهای پلیس وارد عمل شدند و نزاع خیابانی آغاز گردید.

غزال زیاری - بارسلونا

سایت گل - گرچه یکشنبه شب، بارسلونا غرق در شادی و سرور بود ولی این شادی ها چندان آرام و ساده نیز به اتمام نرسید.

جشنی که در نهایت به خشونت کشیده شد و درگیری هواداران حاضر در منطقه میدان کاتالونیا با نیروهای پلیس، منجر به مجروح شدن عده ای و دستگیر شدن 104 نفر شد. پرتاب نارنجک و ترقه های دست ساز و همچنین بطری های شیشه ای به سمت نیروهای پلیس و همچنین فرار در هنگام حمله نیروهای پلیس منجر به زخمی شدن 119 نفر در شهر بارسلونا شد.

جشن و شادی با آرامش تمام دنبال می شد و تمام این درگیری ها از زمانی آغاز شد که عده ای از هواداران قصد داشتند تا از یکی ازساختمان های منطقه بالا بروند که در همین جا نیروهای پلیس وارد عمل شدند و نزاع خیابانی آغاز گردید. عده ای دیگر نیز که قصد داشتند تا شاخه های شکسته یک درخت را به آتش بکشند نیز توسط پلیس دستگیر شدند.

این درگیری ها از حدود ساعت 12.30 نیمه شب آغاز و در نهایت باعث شد تا نیروهای پلیس با پراکنده ساختن هواداران به جشن قهرمانی تیم بارسلونا پایان دهند. با این وجود تا ساعاتی پس از این ماجرا، در کوچه ها و خیابانهای اطراف، صدای شادی و جشن های کوچک هواداران شنیده می شد و علاوه بر آن صدای نارنجک ها و سیگارتها نیز از همان دقایق پایانی بازی تا ساعاتی پس از نیمه شب به گوش می رسید.

در جریان این درگیری ها 104 نفر دستگیر و 119 نفر مجروح شدند که البته هیچ یک از این مجروحان اوضاع حادی ندارند. نیروهای پلیس در ابتدای خیابانهای منتهی به میدان کاتالونیا مستقر شده بودند و از ورود این افراد به خیابانهایی که در نهایت به اطراف این میدان منتهی می شد، جلوگیری می کردند که این اتفاق از ساعت 21 تا ساعاتی پس از نیمه شب ادامه داشت و به نظر می رسید که نیروهای پلیس درنظر دارند تا جمعیت را در یک جای خاص متمرکز نمایند و در نیمه های شب از ترس تچمع مجدد هواداران از ورود آنها به سمت خیابانهای منتهی به این منطقه جلوگیری می نمود.

خیابانهای اطراف این منطقه تحت کنترل شدید نیروهای پلیس بود و حتی تا ساعت 3 بامداد نیز حدود 8 9 ماشین پلیس در هر یک از خیابانهای منتهی به میدان کاتالونیا دیده می شد. آنها برخی از کوچه ها و خیابانهای منتهی به لاس رامبلاس را بسته بودند و اجازه تردد به عابران نمی دادند.

کد:
    2010/5/17

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مدیربرنامه های مورینیو: با رئال به توافق رسیدیم. / زلاتان ، طعمه بارسا برای جذب فابرگاس

مدیربرنامه های مورینیو: با رئال به توافق رسیدیم

سایت گل - برخلاف هفته هاي گذشته مذاکره خوزه مورينييو با مسوولان باشگاه رئال مادريد به صورت آشکارا پيگيري مي شود و به نظر مي رسد فصل آينده اين مربي پرتغالي هدايت رئالي ها را در لاليگا بر عهده خواهد داشت.

مدير برنامه هاي مورينييو در اين زمينه خاطر نشان کرد: ما در همه زمينه ها با سران باشگاه رئال مادريد به توافق رسيده ايم و به زودي قرارداد اين مربي با باشگاه رئال مادريد امضا خواهد شد.

"خورخه مندز" تاکيد کرد: روز گذشته جلسه بسيار خوبي بين طرفين در مادريد برگزار شد و به همين خاطر بايد براي فصل آينده مورينييو را مربي تيم رئال دانست.

وي ادامه داد: پس از فينال ليگ قهرمانان قرارداد مورينييو با اينترميلان به پايان مي رسد و اين مربي پرتغالي مي تواند براي ادامه فعاليت راهي مادريد شود.

پیگرینی وخداحافظی

مانوئل پلگريني پس از شنيدن اين خبر روز دوشنبه با بازيکنان رئال مادريد خداحاظي کرد و گفته مي شود پس از انجام صحبت هاي نهايي با فلورنتينو پرز، مالک باشگاه قرارداد وي امروز در رئال مادريد به پايان رسيد.

وي روز گذشته آخرين جلسه تمريني خود را همراه با بازيکنان رئال مادريد برگزار کرد،‌اما هنگام ترک زمين تمرين به سوي تک تک بازيکنان رفته و با همه نفرات خداحافظي کرد.

خورخه والدانو، مدير باشگاه رئال مادريد پس از صحبت هاي پنهاني که با پلگريني داشته به او خبر داد که براي فصل آينده جدايي در رئال ندارد و حتي خبر مذاکره با مورينييو و توافق نهايي با اين مربي را نيز تاييد کرد.

کد:
    زلاتان، طعمه جديد بارسا براي به خدمت گرفتن فابرگاس

سايت گل- مسئولان باشگاه بارسلونا قصد دارند به هر ترتيب ممكن سسك فابرگاس را به خدمت بگيرند و حتي براي رسيدن به اين هدف حاضرند زلاتان ابراهيموويچ را راهي ورزشگاه امارات كنند.

آرسنالي ها براي كاپيتان اسپانيايي تيم شان 50 ميليون پوند درخواست كرده اند تا به اين ترتيب باشگاه كاتالاني را دست به سر كنند. با اين وجود رافائل يوسته، نايب رئيس باشگاه بارسلونا تاييد كرد مذاكرات دو باشگاه براي بازگرداندن اين بازيكن به باشگاه سابقش از امروز آغاز شده است.

روزنامه اسپانيايي ال موندو دپورتيوو گزارش داد آبي و اناري ها قصد دارند از سوپر استار سوئدي به عنوان بخشي از مبلغ قرارداد و طعمه اي براي وسوسه كردن تيم لندني استفاده كنند.

او سال گذشته با مبلغ 40 ميليون پوند از تيم اينتر به نوكمپ پيوست، ضمن اينكه اتوئو نيز راهي سن سيرو شد. اما علي رغم قهرماني بارسا در رقابت هاي اين فصل، بازي هاي او نتوانست هواداران و كادر فني بارسلونا را متقاعد كند.

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بازم دیر کردم....
    ولی به قولی ماهی رو هر وقت از آب بگیری میمیره

قهرمانی بارسا رو اول به خودم بعدش به تمام بارسایی های فروم و در آخر به تمام بارسایی های ایران و جهان تبریک می گم.

به امید تداوم موفقیت های بارسا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •