لیست ماشین ها در صفحه ی رسمی بازی در فیس بوک هم هست ! 100 درصد درسته این لیست.
نسخه ی قبلی, 3 تا مدل لامبورگینی توی بازی بود اما این نسخه نیست ! خیلی ضد حال شد![]()
لیست ماشین ها در صفحه ی رسمی بازی در فیس بوک هم هست ! 100 درصد درسته این لیست.
نسخه ی قبلی, 3 تا مدل لامبورگینی توی بازی بود اما این نسخه نیست ! خیلی ضد حال شد![]()
Last edited by Mostafa NBA; 24-12-2010 at 22:22.
ببخشید دوستان یه مدت نمیرسیدم تریلرهای بازی رو بزارم. واسه جبران , از آخرین تریلری که گزاشتم , جدیدترین تریلرهایی که تو سایت رسمی بازی قرار گرفته رو اینجا میزارم تا اگه کسی خواست دانلود کنه:
Pre-Order Trailer
حجم:24.1
مدت زمان: 2:17
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید__________________________________________________ _____________________________
World of TDU2
حجم:13.9
مدت زمان: 1:19
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
__________________________________________________ _____________________________
TDU2 Houses Trailer
حجم:9.36
مدت زمان: 1:04
__________________________________________________ _____________________________
Audi Manufacturer Video
حجم:7.35
مدت زمان: 00:54
توي ورژن يك به همون اندازه اي كه فراري داشت ( 7-8 تا ) به همون اندازه هم لامبورگيني داشت...
مورسيه لگو معمولي و رودستر مورسيه لگو - گالاردو معمولي اسپايدر و se - كانتاش - ميورا ( MOSTAFA NBA جان لطف ميكني بگي 23 تا رو از كجا آوردي ؟ :p )
منم واسه همين قضيه متاسفم و بازم ميگم از نبود مدلي از bmw بيشتر ناراحت
البته
با اون دوستمون كه صحبت ميكردم گفتش كه احتمال داره اين ليست ناقص باشه و باز مواردي بهش اضافه بشه...
راستي يه نكته رو هم بگم و اينه كه در رابطه با بوگاتي و يسري ماشينهاي ديگه احتمالا همش در اختيار ماها كه نسخه كپي رو ميگيرم قرار داده نخواهد شد !
اين دوستمون ميگفتش كه وقتي پيش خريد ميكني يه ماشين به عنوان هديه به صورت random ميدن كه ممكنه تو پك ديگه اي نباشه...
براي دوستمون هديش Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Edition بود...كه ميخواد پيش خريدش رو پس بگيره !
و دوباره پيش خريد كنه چون تو سري جديد پيش خريدها Bugatti Veyron 16.4 Centenaire رو هديه ميدن
پس ميشه نتيجه گرفت كه همه ماشينها رو ما در اختيار نخواهيم داشت متاسفانه و شايد بعد ها به عنوان مگا پك ( مثل ورژن 1 ) عرضه بشن
Last edited by bbp; 23-12-2010 at 13:02.
از همون روزی که پیش فروشش شروع شد بستگی به اینکه از چه فروشگاهی خرید کنه کاربر یه سری آیتم اضافه خواهد داشت:
چرا نمیاد دیگه نمیتونم صبر کنم؟!
بهترین بازی ریسینگ امسال PC میشه...
اون یک اشتباه تایپی بود و من وقتی متوجه شدم بلافاصه ویرایش کردممن نسخه ی قبل رو 3 بار تموم کردم بابا
اما 3 نوع لامبورگینی توش بودا ؟!!!!
Viren
در مورد حرفت موافقم و ميگم كه شك نكن !
مصطفي جان من مگا پك ريختم و اينا هستن تو بازيم ديگه واسه شمارو نميدونم ( البته مطمئنم كه تو مگا پك لامبو هم بوده )
گالاردو 3 نوع...معمولي ؛ اسپايدر ؛ SE ....مورسيه لگو معمولي اسپايدر...ميورا....كانتاش...
من که بدون پک بازی کردم
اینا توش بود
Gallardo SE
Gallardo Spyder
Murcielago
Miura Classic
3 تای اولی رو تو فروشگاه لامبورگینی بودن
آخری که کلاسیک و قدیمی هست تو Classic Cars
Last edited by Viren; 11-01-2011 at 21:30.
اینو میدونم که توی ورژن قبلش... چندتا ماشین اضافه میتونستی داشته باشی... مثل Nissan skyline
... توی سایت پردیس هم... زمان انتشار tdu2 رو فردا زده (البته یعنی امروز شنبه به ساعت الان )
امیدوارم همونطور که nfs hp رو اولین نفری بودم که توی مشهد بازی کردم... این رو هم اولین نفر باشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)