تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 102 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انجام اين بازي با ويل واقعا دنياي ديگريست...همينطوري كه لذتش تو نسخه اول 2-3 برابر بيشتر از انجامش با كيبرد هستش... ( به دليل كافي و تكميل بودن منوهاي مخصوص كنترل نسبت به ساير بازيها )

هرچند با توجه به پيشرفتها و صحبتهايي كه دوستم از نسخه بتا به من گفته ميشه گفت لذتش بيشتر هم شده كه اين خيلي خوبه

فقط در صورتي كه اين واقعا ليست ماشين ها باشه ( چون من به صورت رسمي خبري در اين رابطه نشنيدم ) از نبودن مدلهاي بيشتري از خودروهايي مثل بنز و bmw گلايه دارم !!!
    لیست ماشین ها در صفحه ی رسمی بازی در فیس بوک هم هست ! 100 درصد درسته این لیست.

سلام
    شما فقط 5 مدل بوگاتی رو میگی. 13 مدل فراری داره که فکر کنم برای اولین بار در تاریخ بازی های ریسینگ باشه که این همه مدل گذاشته اونم فراری با اون لیسانسش. ولی عشق ما توش نیست. نمی دونم چه پدر کشتکی با لامبورگینی داشتن که حتی محض رضای خدا یدونه مورسیلگو یا رونتون نذاشتن.
    نسخه ی قبلی, 3 تا مدل لامبورگینی توی بازی بود اما این نسخه نیست ! خیلی ضد حال شد
    Last edited by Mostafa NBA; 24-12-2010 at 22:22.

2. 2 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Baby nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید دوستان یه مدت نمیرسیدم تریلرهای بازی رو بزارم. واسه جبران , از آخرین تریلری که گزاشتم , جدیدترین تریلرهایی که تو سایت رسمی بازی قرار گرفته رو اینجا میزارم تا اگه کسی خواست دانلود کنه:

Pre-Order Trailer
    حجم:24.1
    مدت زمان: 2:17

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    __________________________________________________ _____________________________

World of TDU2
    حجم:13.9
    مدت زمان: 1:19

کد:

__________________________________________________ _____________________________

TDU2 Houses Trailer
    حجم:9.36
    مدت زمان: 1:04

کد:

Audi Manufacturer Video
    حجم:7.35
    مدت زمان: 00:54

کد:

4. 2 کاربر از Baby nfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توي ورژن يك به همون اندازه اي كه فراري داشت ( 7-8 تا ) به همون اندازه هم لامبورگيني داشت...

مورسيه لگو معمولي و رودستر مورسيه لگو - گالاردو معمولي اسپايدر و se - كانتاش - ميورا ( MOSTAFA NBA جان لطف ميكني بگي 23 تا رو از كجا آوردي ؟ :p )

منم واسه همين قضيه متاسفم و بازم ميگم از نبود مدلي از bmw بيشتر ناراحت

البته

با اون دوستمون كه صحبت ميكردم گفتش كه احتمال داره اين ليست ناقص باشه و باز مواردي بهش اضافه بشه...

راستي يه نكته رو هم بگم و اينه كه در رابطه با بوگاتي و يسري ماشينهاي ديگه احتمالا همش در اختيار ماها كه نسخه كپي رو ميگيرم قرار داده نخواهد شد !

اين دوستمون ميگفتش كه وقتي پيش خريد ميكني يه ماشين به عنوان هديه به صورت random ميدن كه ممكنه تو پك ديگه اي نباشه...
    براي دوستمون هديش Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Edition بود...كه ميخواد پيش خريدش رو پس بگيره !

و دوباره پيش خريد كنه چون تو سري جديد پيش خريدها Bugatti Veyron 16.4 Centenaire رو هديه ميدن

پس ميشه نتيجه گرفت كه همه ماشينها رو ما در اختيار نخواهيم داشت متاسفانه و شايد بعد ها به عنوان مگا پك ( مثل ورژن 1 ) عرضه بشن
    Last edited by bbp; 23-12-2010 at 13:02.

6. 2 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

توي ورژن يك به همون اندازه اي كه فراري داشت ( 7-8 تا ) به همون اندازه هم لامبورگيني داشت...

مورسيه لگو معمولي و رودستر مورسيه لگو - گالاردو معمولي اسپايدر و se - كانتاش - ميورا ( MOSTAFA NBA جان لطف ميكني بگي 23 تا رو از كجا آوردي ؟ :p )

منم واسه همين قضيه متاسفم و بازم ميگم از نبود مدلي از bmw بيشتر ناراحت

البته

با اون دوستمون كه صحبت ميكردم گفتش كه احتمال داره اين ليست ناقص باشه و باز مواردي بهش اضافه بشه...

راستي يه نكته رو هم بگم و اينه كه در رابطه با بوگاتي و يسري ماشينهاي ديگه احتمالا همش در اختيار ماها كه نسخه كپي رو ميگيرم قرار داده نخواهد شد !

اين دوستمون ميگفتش كه وقتي پيش خريد ميكني يه ماشين به عنوان هديه به صورت random ميدن كه ممكنه تو پك ديگه اي نباشه...
    براي دوستمون هديش Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Edition بود...كه ميخواد پيش خريدش رو پس بگيره !

و دوباره پيش خريد كنه چون تو سري جديد پيش خريدها Bugatti Veyron 16.4 Centenaire رو هديه ميدن

پس ميشه نتيجه گرفت كه همه ماشينها رو ما در اختيار نخواهيم داشت متاسفانه و شايد بعد ها به عنوان مگا پك ( مثل ورژن 1 ) عرضه بشن

از همون روزی که پیش فروشش شروع شد بستگی به اینکه از چه فروشگاهی خرید کنه کاربر یه سری آیتم اضافه خواهد داشت:

...
    خبر دیگه اینکه پیش فروش بازی شروع شده. نکته جالب پیش فروشش اینه که از هر فروشگاهی پیش خرید کنید بسته به فروشگاهش محتوای قابل دانلود برای نسخه های دیگه هدیه میگیرد.

مثلا با پیش خرید از خود آتاری علاوه بر هزینه شیپینگ رایگان توی بازی نیسان 370z رو خواهید داشت.
    یا پیش خرید از آمازون یه استون مارتین V12 مخصوص واسه بازی در اختیارتون قرار میگیره.
    و ...
    (که اتومبیل ها در بازی به صورت پیش فرض نیستنتد و احتمالا به صورت محتوای قابل دانلود عرضه میشند. یه سریش رو هم امکان داره واسه تبلیغ اصلا عرضه نکنن!! مخصوص کسانی بمونه که از اون طریق خریدند.)...

8. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه سوت و كوره اينجا...

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

چرا نمیاد دیگه نمیتونم صبر کنم؟!
    بهترین بازی ریسینگ امسال PC میشه...

11. این کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون یک اشتباه تایپی بود و من وقتی متوجه شدم بلافاصه ویرایش کردم من نسخه ی قبل رو 3 بار تموم کردم بابا اما 3 نوع لامبورگینی توش بودا ؟!!!!

13. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Viren
    در مورد حرفت موافقم و ميگم كه شك نكن !

مصطفي جان من مگا پك ريختم و اينا هستن تو بازيم ديگه واسه شمارو نميدونم ( البته مطمئنم كه تو مگا پك لامبو هم بوده )

گالاردو 3 نوع...معمولي ؛ اسپايدر ؛ SE ....مورسيه لگو معمولي اسپايدر...ميورا....كانتاش...

15. این کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من که بدون پک بازی کردم
    اینا توش بود
    Gallardo SE
    Gallardo Spyder
    Murcielago
    Miura Classic

3 تای اولی رو تو فروشگاه لامبورگینی بودن
    آخری که کلاسیک و قدیمی هست تو Classic Cars
    Last edited by Viren; 11-01-2011 at 21:30.

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

اینو میدونم که توی ورژن قبلش... چندتا ماشین اضافه میتونستی داشته باشی... مثل Nissan skyline
    ... توی سایت پردیس هم... زمان انتشار tdu2 رو فردا زده (البته یعنی امروز شنبه به ساعت الان )
    امیدوارم همونطور که nfs hp رو اولین نفری بودم که توی مشهد بازی کردم... این رو هم اولین نفر باشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •