تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 32 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 313

نام تاپيک: بررسی LCD ـهای 2010 سامسونگ از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام میشه درموردقابلیت fresh whiteوقابلیت رمزگشائی دالبی وهمچنین تکثیررنگ که روی بعضی ال سی دی هاوجودداره بیشترتوضیح بدین؟
    در مورد fresh white كه فكر ميكنم توي lg ها ديده ميشه بايد بگم در واقع يك الگوريتم و يك اصطلاح هست دررابطه با كنترل دماي رنگ ها و غلظت اونها با توجه به ورودي و سورس اصلي

زماني كه غلظت رنگ ها و يا اصطلاحا دماي رنگ ها افزايش پيدا ميكنه اين الگوريتم يا همون fresh white مياد و اندازه گيري ميكنه بهينه به اصطلاح رنگ سفيد رو و ايجاد يك بالانس وتعادل ميكنه تا منطقه اي سفيد تصوير رو سفيد نگه داره
    البته فكر ميكنم توي دو حالت Vivid / Sport قابل دسترس باشه بيشتر توي تصاوير سريع خودش رو نشون ميده

-در مورد رمز گشايي دالبي هم ميتونه ورودي و سورس دالبي ديجيتال صدا كه اكثرا 5.1 كانال هستند رو بخونه و اجرا و رمز گشايي كنه در اصطلاح

-در مورد تكثير رنگ و xd engine , dual xd engine واصطلاحاتي ديگر كه توي ال جي هست وهمينطور توي برند هاي متفاوت ديگه اكثرا بر ميگرده به كارهايي و تكنولوژي هايي كه مربوط به كيفيت تصوير وافزايش كنتراست و شادابي رنگ ها و... ميشه

2. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

فكر ميكنم پست قبلي نيو مده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان خوب واقعاسپاسگزارم که پاسخ سوالاتمومیدین یکی ازمشخصاتی که روی تلویزیونهای سامسونگ ودیگرtvهانوشته میشه تروموشن هست مثلا قیدمیشه 50-100-120-240هرتزوغیره من دیدم خیلی ازشرکتها اعلام میکنندباافزایش trumotionاز50به100یا120هرتزمشکل بلورشدن تصویروبه طورکامل حل کردندپس بااین وجودچه دلیلی داره که تروموشن روبعضی شرکتها به240هرتزوحتی بالاترمیرسوننداگه دررنج100تا120این مشکل حل شده چه نیازی به افزایش بیشتراونه؟ایا تلویزیونی که تروموشنش 100بااونی که200یا240هست ازجهت کیفیت تصویرتفاوت فاحشی داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان خوب واقعاسپاسگزارم که پاسخ سوالاتمومیدین یکی ازمشخصاتی که روی تلویزیونهای سامسونگ ودیگرtvهانوشته میشه تروموشن هست مثلا قیدمیشه 50-100-120-240هرتزوغیره من دیدم خیلی ازشرکتها اعلام میکنندباافزایش trumotionاز50به100یا120هرتزمشکل بلورشدن تصویروبه طورکامل حل کردندپس بااین وجودچه دلیلی داره که تروموشن روبعضی شرکتها به240هرتزوحتی بالاترمیرسوننداگه دررنج100تا120این مشکل حل شده چه نیازی به افزایش بیشتراونه؟ایا تلویزیونی که تروموشنش 100بااونی که200یا240هست ازجهت کیفیت تصویرتفاوت فاحشی داره؟
    فقط ميتونم بگم در بسياري از موارد كاملا فقط جنبه تبليغاتي دارند
    نهايت تشخيص چشم انسان چند fps هست مگه؟

تنها جايي كه شما تفاوت رو احساس خواهيد كرد در تصاوير روون در پلاسما ها هست
    هر چند در lcd و led ها هم تفاوت بين 50 تا 100 و 240 هست منتها نه اونقدر كه روش مانورد داده بشه
    -البته در مورد افزايش در سري هاي 3d نياز به افزايش وجود داره واقعا

6. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این سوال روتوی تاپیک دیگه ای مطرح کردم جوابی داده نشداینجاطرح میکنم دوستان توی این سایت درمورداینکه کدوم tvکیفیت تصویربهتری داره نظریات متفاوتی دارندوهرکسی یه برندروپیشنهادمیده اما خودمن بارها اتفاق افتاده که واردفروشگاههای tvفروشی شدم وازنزدیک به تصویری که ازچندtvپخش میشه دقت کرد م(البته برندهای معتبرمثل ال جی سامسونگ وسونی) تفاوت محسوسی بین اوناندیدم وکیفیت تصویرتاحدفوق العاده زیادی شبیه هم هستندمن فکرمیکنم بسیاری ازتفاوتهای بدست امده بین tvها درسایتهای معتبرمثل cnetوغیره توی ازمایشگاه وباشرایط خاص بدست میادوباچشم غیرمسلح قابل تشخیص نیست نظرشماچیه؟

8. این کاربر از hassan1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

این سوال روتوی تاپیک دیگه ای مطرح کردم جوابی داده نشداینجاطرح میکنم دوستان توی این سایت درمورداینکه کدوم tvکیفیت تصویربهتری داره نظریات متفاوتی دارندوهرکسی یه برندروپیشنهادمیده اما خودمن بارها اتفاق افتاده که واردفروشگاههای tvفروشی شدم وازنزدیک به تصویری که ازچندtvپخش میشه دقت کرد م(البته برندهای معتبرمثل ال جی سامسونگ وسونی) تفاوت محسوسی بین اوناندیدم وکیفیت تصویرتاحدفوق العاده زیادی شبیه هم هستندمن فکرمیکنم بسیاری ازتفاوتهای بدست امده بین tvها درسایتهای معتبرمثل cnetوغیره توی ازمایشگاه وباشرایط خاص بدست میادوباچشم غیرمسلح قابل تشخیص نیست نظرشماچیه؟
    قبلا هم اين موضوع رو توي پستي عنوان كردم البته نظر شخصي بنده هست نه منبع معتبري
    من هم مثل شما فكر ميكنم در بسياري از برند هاي معروف ومعتبر بازار تفاوت ها خيلي كمه بيشتر امكانات جانبي ديزاين وتفاوت در تكنولوژي هاي خاصي كه همشون در مورد تصوير وكنتراست و... هستند كه نتيجه هاي مشابهي ايجاد ميكنند
    -تفاوت هاي اندازه گيري شده اغلب توسط چشم قابل اندازه گيري نيستند البته تا حدودي قاعده كلي نيست استثنا ها وجود داره هميشه

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان، آیا سامسونگ پلاسما هم امسال تولید کرده؟ اگر تولید کرده چه مدلهایی و کدوما الان در ایران هستند؟
    با سپاس.

داره خودمونی میشه hamed8470's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان، آیا سامسونگ پلاسما هم امسال تولید کرده؟ اگر تولید کرده چه مدلهایی و کدوما الان در ایران هستند؟
    با سپاس.
    بله دوست عزيز پلاسماهاي امسال سامونگ سري c هستندحتي پلاسماي 3dهم زده

13. 2 کاربر از hamed8470 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سپاس.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -اكثرا سري هاي 4 و 5

15. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ممنون دوستان.
    تنها جان انگشتت درد نکنه ایشالا جبران کنیم .

17. 2 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •