شما شهر نمکدون را دانلود و نصب کردید...در صفحه ی دانلود اولین از سمت چپ...شهر نمکدون را نصب کنید و راهنمای آن را مطالعه کنید...سریال بعد از ثبت شهر به شما داده میشود...پایین صفحه ی دانلود توضیح دادم که
شما شهر نمکدون را دانلود و نصب کردید...در صفحه ی دانلود اولین از سمت چپ...شهر نمکدون را نصب کنید و راهنمای آن را مطالعه کنید...سریال بعد از ثبت شهر به شما داده میشود...پایین صفحه ی دانلود توضیح دادم که
میمون و رفقا هم آماده ی دعوت شد برای اطلاعات بیشتر به اخبار مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم جایزه رو تغییر دادم و دیگر قرعه کشی در کار نیست و همه ی کاربران نمکدون میتوانند جوایز را دریافت کنند...پس از اجرای این سیستم خبرتون میکنم
![]()
حالا که نزدیک به تعداد داره میشه
لبخند:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
zed2 (ّبا صدای موزیانه )![]()
ای شیطونک...خوب مچ ما رو گرفتی!!!...خب البته این به نفع همه است...نیست؟...تازه از کجا معلوم که قررعه کشی میکردیم برنده میشدی؟؟؟
(شوخی)
سیستم جدید جایزه به اینصورت هست که تنها کاربران نمکدون با کلیک روی بنر هایی که نشان (جایزه دارد) دارد میتوانند به سایت مورد نظر رفته و کد جایزه را دریافت و به نمکدون ارسال کنند و جایزه ی خود را دریافت کنند...در ضمن جوایز همیشه ثابت نمی مانند و متغیر خواهند بود![]()
فعلا که من روش کلیک کردم می ره بخش بنر سایت نمکدون . ver1.3
بعد دوباره باید کلیک کنیم رو بنر که بره تو سایت...... اینو عمدا اینجوری کردی یا اشتباه ادرسی است؟
بعد به عنوان بنر کد رو گذاشتی؟؟؟؟؟
در اخر :
نام کاربری رو من از کجا باید بیارم؟؟؟؟ به من قبلا فقط کد ایمیل کردی ها...........
بخش یاد اوری داری تو سایت که بشه دوباره ایمیل رو داد و یوزر نیم رو فهمید؟
ویرایش شد خودم فهمیدم![]()
Last edited by rassool; 06-07-2010 at 15:05.
سوال منم هست
سلام...ببخشید دیر پاسخ میدم...آخه توی (فیل تر) لعنتی گیر کرده بودم
اینو عمدا اینجوری طراحی کردم برای بازدید ببیشتر سایت هایی که تبادل بنر می کنند...نام کاربری رو برای همه ارسال کردم ولی مشکلی نیست...شما ایمیل رو درست وارد کنید جایزه رو دریافت می کنید...نام کاربری هم دوباره در همون نامه ی هدیه یادآوری میشه.
در ضمن هدایا بعد از مدتی تغییر میکنه...هر بار که کد جایزه تغییر کرد هدیه نیز تغییر خواهد کرد!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)