آقایون سامان و نیجا و سعید مبارکه
به قول حاجی روتیتش برات روون بچرخه.
اینهم سوال ما: یکم از ساپورت فارسیش هم بگید چجوریاست مخصوصا تو اس ام اسش
آقایون سامان و نیجا و سعید مبارکه
به قول حاجی روتیتش برات روون بچرخه.
اینهم سوال ما: یکم از ساپورت فارسیش هم بگید چجوریاست مخصوصا تو اس ام اسش
یعنی تو آمریکا جز آیفون گوشی دیگه ای نیستانگار داره ولی گوشی بلوتوص دار که امتحان کنم؟آیفون که ....(کی گفته بلوتوص با ث هستش؟)؟؟
خاب بپر در همسایه یه بلوتوسسسسسس براش بفرس (اینم س فقط بخاطر تو)
ممنون شرمنده ندیدم فکر کنم باید عینک ته استکانی بزنم.![]()
مقایسه عکس x10 با nexus one
x10
google nexus oneکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
x10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nexusکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
htc واقعا تو دوربین ضعیفه ! x10 هم عکسهاش برای کاربری عادی به نظرم خیلی خوبه فقط یه مقدار دینامیک رنج اگر بالاتر میبود به نظرم دیگه حل بود ... رنگ بندیش هم یه مقدار به نظر میرسه واقعی نیست ... ولی قشنگه ... کنتراست تصویر و شارپ بودن هم خیلی خوبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنچمارک :
حافظه در دسترس
دقیق متوجه نشدم اما فکر میکنم حساسیت صفحه نمایش
متوجه نشدم
قدرت پردازنده و سرعت
قدرت گرافیک
مربوط به رم میشه
Last edited by pulp_152; 10-04-2010 at 17:34.
بهراد من با دیال آپ چی کار کنم خب![]()
امروز تو دانشگاه با گوشی به نت وصل شدم
سرعت گوشی تو سرعت باز کردن پیج و دانلود و وصل شدن به سرور که اصلا با گوشی های قبلیم یعنی ان86 و امنیا قابل مقایسه نبود و البته یه تاچ پرو 2 هم دم دست بود که اونم حرفی برای گفتن نداشت
راستی خیالتون بابت بلوتوث هم راحت و گوشی هیچ مشکلی نداره
از کی تا حالا دوربین 8 مگاپیکسلی رو با 5 مگاپیکسلی مقایسه می کنن ؟ اونم سونی که ید طولایی توی دوربین دیجیتال داره !
البته خوبه ! بالاخره توی این فروم " مقایسه های تخریبی " نداشتیم که الحمد لله به لطف شما و یکی دو تا از دیگر بزرگواران این سنت هم به فروم داره اضافه می شه!
من چند وقتی اخبار رو دنبال نکرده بودم! موبایل رویوو زده مولتی تاچ رو کلا فراموش کنید!
راستی یک سوال مسخره! قسمت عکس و فیلم و ... ( یا همون گالری معروف سیمبین) چطوری هست؟ مثل گالری مسخره سیمبین نیست که همه چی توش قاطی باشه و نشه فولدر بندی کرد؟
Last edited by noisymind; 10-04-2010 at 23:12.
سلام.
تمام مواردی که شما فرمودید هم که نباشه, این آپدیت ها ساپورت خوب رو میرسونه چه سونی چه هر شرکت دیگه ای که باشه.تازه اگر گوشی ایرادی هم داشته باشه( منظورم این گوشی نیست هر گوشی یا وسیله ای) و شرکت سازنده سریع آپیدتش رو بده یا مشکل رو به هر نحوی برطرف کنه باز هم نه تنها ساپورت بالا رو میرسونه بلکه مشتری مداری و حسن عملکرد شرکت رو میرسونه .
به شخصه نظر من اینه و با شما موافقم.من اون پست رو دادم واسه کسایی که همیشه یک بام دارن و دو هوا!!!
بیشتر از اینکه واقعیات رو ببینن مارک و برند رو میبینن.
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
سلام.
منظورتون انشاا.. منکه نیستم؟ چون من کلا" تو این تاپیک یک پست بیشتر ندادم اونم که توضیح دادم که اون پست واسه چی بوده ,اما اگر باز هم میبینید که باعث میشه برداشت دیگه ای از پست من بشه بفرمایید تا پاکش کنم.![]()
نه Arian عزیز! همه اعضای فروم شما رو دیگه می شناسن و می دونن که از منصف ترین و مطلع ترین اعضا هستید. تقصیر من بود که نقل قول نزدم! منظورم پست مقایسه عکسای pulp 152 بود!
ممنون.از داخل گوشی چند تا ویدیو گذاشتم دوست عزیز حتما ببینحالا اگه برنامه ای گیر آوردم که میشد از صفحه گوشی عکس گرفت حتما این کار رو میکنم
به صورت پیش فرض ساپورت نمیکنه.
رنگ بندیش تو عکس اولی که گذاشتم از دوربین SX20 کنون طبیعی تر و نزدیک تر به رنگیه که آدم با چشم میبینه!رنگ بندیش هم یه مقدار به نظر میرسه واقعی نیست
![]()
Last edited by saman65; 11-04-2010 at 09:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)