جواب دیگه نداشتی؟حالا كه جامون نيستي :دي
خودتون آماده کنید برای اینکه لیگ برتر هم قهرمان نمی شید. حتما اون موقع می خواید بهونه بیارید. کلا دیگه زمان شیاطین سرخ گذشتش. الان راحت همه شیطان رو می کشن![]()
جواب دیگه نداشتی؟حالا كه جامون نيستي :دي
خودتون آماده کنید برای اینکه لیگ برتر هم قهرمان نمی شید. حتما اون موقع می خواید بهونه بیارید. کلا دیگه زمان شیاطین سرخ گذشتش. الان راحت همه شیطان رو می کشن![]()
آخه یکی نیست بگه این تیمی که با شانس آمد بالا چه جوری میخواد با بارسا رقابت کنه؟!
لا اقل اگر منچستر بود یه چیزی...
من خودم یه آنتی منچستری سرسختم. از برد بایرن کلی مشعوف شدم. ولی انصافا حیف شدش منچستر اینجوری حذف شد.باید میومد بالا و مثل پارسال برق بارسا و خصوصا مسی می گرفتشون تا هم فینال پارسال تکرار میشد و هم این ادعاهای واهی منچستری ها می خوابید...
.
جدا این فرگوسن چی فکر کرده بود؟ فکر کرده اگه یهو رونی رو بیاره تو زمین بدون اطلاع قبلی(حداقل یه روز قبل بازی) می تونه کاری بکنه؟اونم بدون حتی یه جلسه تمرین؟واقعا یه مربی بزرگ همچین کاری می کنه؟؟؟من که به شخصه متاسفم برای فرگوسن...
و یه تبریک هم بدهکار هواداران بایرن هستم... تبریییک بابت این که تو اولترافورد با وجود اینکه دیگه امیدی واسه ادامه نداشتن تونستن با بازی خوبشون انتقام فینال 99 رو بگیرن.
![]()
تو به بارسا چیکار داری شما رو که حذف کرد اونم نوی---------الترافورد!!!!
خوشحالی بعد از گل روبن خیلی قشنگ بود....
مخصوصا اونجایی که چشاش بسته بود
شما جلوی بایرن نتونستید وایسید جلوی بارسا پیشکش !معلومه که بایرن از شما قوی تره !
اقا من خودو الماني هستم سر سخت...ولي بازي ديشب بايرن كه نمونه كامل فوتبال الماني بود اعصابم و بهم ريخت...
زنده باد منچستر....
آره تو که راست میگی معلومه!
تو خواب ایشالا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)