جدیدا شرکت hp یک path برای bios این لپتاب ارائه کرده که گرمای درون لپتاب رو مدیریت می کند.
شرکت مهتاب لپتاب این اپدیت رو با پذیرش ریسکش برای کسانی که ازش hp 2300 خربدن به صورت مجانی انجام میده.
راستی من که دیروز نصب کردم واقعا تاثیرش محسوس بود.
جدیدا شرکت hp یک path برای bios این لپتاب ارائه کرده که گرمای درون لپتاب رو مدیریت می کند.
شرکت مهتاب لپتاب این اپدیت رو با پذیرش ریسکش برای کسانی که ازش hp 2300 خربدن به صورت مجانی انجام میده.
راستی من که دیروز نصب کردم واقعا تاثیرش محسوس بود.
مگه خطر داره که ریسکش رو بپیذیریم ؟
خودمون نمیتونیم بریزیم برا من سخته تا اونجا برم اسم برنامش چیه؟
salam doostan
chon ziad vaght nadaram too net basham pingilish minevisam
arz be khedmate doostaye golam ke man dirooz raftam 2300 begiram az mahtablaptop vase yeki az doostanaam
ama khode forooshande azash tarif nakard goft bedard nemikhore
ta jaii ke edea mikard toshiba sar taree
ba oon hame tarifi ke az mahtablaptop shenidam vaghan eftezah bood oon harfa
na 2300 dasht in harfe na toshibaii ke eda kard az 2300 kheyli kheyli behtareeeeee
dar zemn modaii shod hp in modelo faghat vase mahtablaptop zadeeee!(man ke aslan bavaram nashod
man nazaram az in model bargasht va kharid kardan az bazare ir ro be kasi tosie namikonam age khodam bekham begiram miram namayandegi hp dubai
inam arz konam khedmatetoon, man 5shanbe jonoobe keshvar boodam
ye hp ba hamoon moshakhasato 650 midadan
test mikard midad behet be doone garanti
man bikhiale in model shoda
az bare khodamam ke shanbe resid hich kodoomo vase khodam var nadashtam
خوب شد اون توشیبا رو نگرفتی. چون وقتی من اونجا بودم اونو دست دوم البته طرف می گفت 10 روزه کار کرده از کسی خرید.
راستی 1 hp با همان مشخصات بعید است اون قیمت باشه. آدم باید منطقی باشه.
والا از اين كه پا شدم اومدن تهران واسه خاطر اون شركت پشيمونم
البته نرفتم اونجا قبل از اين كه پول از حسابم بگيرم زنگ زدم بهشون اونام اونجوري گفتن.
اما در مورد قيمت من 200 تا لپ تاپ با كانفيگ بالا سفارش داده بودم 3 تاشو برگشت دادم واسه خاطر جعبشون كه تو بار اسيب ديده بود. كلش واسم زير 150 تومن در اومد.
من رو هر كدوم 50 تومن سود دادم به طرفم هزينه بار و سود طرف.قيمت خريد من 40 تا 60% قيمت فروش اينجاست.
اچ پي ظاهر dv6t رو تغيير داده 4 رنگ داره شكل ظاهريشم شده شبيه envy.كيبرد كامل حذف شده و ....
اوني كه گفتم 650 مي دادن رو اگه قرار بود بخرم زير 500 مي گرفتم چون جنس قاچاق بود كه مستقيم از طرف داشت خريداري مي شد..
اما قيمت از اونجايي كه لپ تاپا همه چيني هستن و سفارش خاور ميانه نه اروپا و امريكا پس انتظار نداشته باش قيمتا به اين زيادي باشه.
در ضمن ما تحريميم پس طبق روال معمول وارد نمي شه!
Last edited by lovelord2020; 21-05-2010 at 15:15.
آخه گفتی با کانفیگ 2300 اون قبمت منم واسه همین گفتم بعیده
امروز با پشتيباني يكي از سايتا چت كردم.(بست باي.اي ار)
دمش گرم چه وقتي گذاشت جواب تمام سوالامو داد
جديد ترين مدل وارداتيشون با قيمت 1320000 كانفيگ مشابه 2300 داره بجز رم كه 4گيگ داره البته دي وي 6 منظورمه.
بلوري خواستم گفتن با 40 تومن اضافه مي كنن اما 2x كه سرعتش كمه واقعا
در مورد 2300 هم گفتن اين مدل به سفارش امريكا و اروپاست نه مهتاب لپ تاپ
از كارت گرافيك خيلي تعريف كردن با اين كه اون زمان هيچ مدلي با 320 نداشتن اما پيشنهاد دادن دنبال 320 باشم نه 230 . قبلا ازشون خواسته بودم يه سري اطلاعات راجع به 2300 واسم پيدا كنن
در مورد ارتقا رم هم تا يه ماه اينده امكانش نيست تو ايران رم 4گيگ با باس 1333
امكان وارد كردن سري جديد اچ پي هم كه ديزاين متفاوتي با مدلاي موجود تو كشورمون داره رو هم پرسيدم كه گفتن امكانش زياده
خودم رفته بودم خريد جز چند تا نمونه تو دوبي نديدم.
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
راستي اين يادم رفت بگم گرافيك مدلاي جديد تر وارداتي 320 ام هست
البته الان تمام مدلاي سايت اچ پي اي تي اي داره نه جيفرس
مدل های جدید هم روی سایت hp قرار گرفتن دیگه خبری از nvidia نیستش تمام مدل های جدید ati شده
اره جيفرس فعلا حذف شده.اما اين مدلا عاقبتش معلوم نيست 2 ماه ديگه سايت اچ پي بايد ديد وضعيتش چطور شده
اي تي اي نسبت به جيفرس كمتر گرما ايجاد مي كنه
اما تغييري كه من ديدم مانيتور بوده كه مولتي تاچ شده + ريموت كه حذف شده از بعضي سري ها+ديزاين بدنه كه داره شبيه ان وي مي شه+منفذ هاي جريان هوا+بازم مانيتور بوده كه كيفيتش بهتر شده+حذف كليد اعداد از كيبرد+كارت گرافيك كه اي تي اي شده
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
تاچ پد مولتي تاچ چند كاره رو فراموش كردم
بچه ها اگه من بخوام hp 2300 خودمو که یک ماه کار کرده رو بفروشم ، چند می خرن؟
به پولش نیاز دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)