دوستان می بینم که بحث داره به جاهای خوبی می رسه
.gif)
فقط اینو بدونید که 10 تا منچستری هم اینجا بریزن من همشون رو حریفم:31
جسارت نشه... ولی تا زمانی که شما بخوای رو هوا حرف بزنی و وقتی جواب صحیح و منطقی ای رو که شنیدی، به جای تائید کردنش، خیلی راحت بزنی زیر حرف اولت، تو این تاپیک منچستری ای هم نیاد، شما باز حریفش نمیشی....gif)
(چی گفتم!) .gif)
درسته توی 3 سال اخیر چلسی جام زیادی نبرده ولی از سال 2003 به اینور حساب کنید جام کم هم نبرده. در ضمن باشگاه ما جوری هست که مثلا آبراموویچ از جیب خوش میده و رئیس باشگاه براش پول مهم نیستش
.gif)
ولی منچستر فکر کنم اینجوری نیست.
بعد شما که این قدر جام بردین و بازیکن فروختین چرا 700 میلیون بدهی دارین؟
بولد اول:
بله جام برده... واسه همینه که بین سال های 2004 تا 2006 که دوران طلایی چلسی و قهرمانی هاش در لیگ برتر بود، چلسی بیش از 180 میلیون پوند بازیکن خریده... فکر میکنید چرا؟ به خاطر قهرمانی هاش و درآمد حاصل از اون قهرمانی ها وا البته به اضافه ثروت آبراموویچ....
بولد دوم:
به خاطر اینکه گلیزر که مالک باشگاه هستش در تجارت های اصلی خودش که مهمترینش صنعت مواد غذایی هستش بدهی بالا آورده... طبیعتا ایشون یا آبراموویچ عاشق چشم و ابروی منچستر یا چلسی که نیستند... به باشگاه هاشون به چشم یه تجارت نگاه می کنند... پس نتیجه میگیریم، وقتی گلیزر تو صنعت اول خودش بدهی بالا آورده، نمیاد پولش رو تمام و کمال (مثل آبرا) خرج باشگاش کنه... با این حساب منچستر باید بازیکن بفروشه تا هم خرج بدهی این آقا که مرتبط با باشگاه نیست رو بده هم بازیکن بخره... من تو اینترنت خوندم که طرفدارهای منچستر که تو انگلیس زندگی می کنند هم دوست دارند که مالک باشگاشون تاجر نباشه... تو فرض کن اگه فردا نفت چاه های نفت آبراموویچ تموم بشه، چه بلایی سر باشگاه چلسی میاد؟؟؟
خدا وکیلی الان مثلا شما یه سایتی پیدا کن که تمام نقل و انتقالات منچستر از سال 2003 به اینور رو نشون بده . مجموع قیمتها چه قدر میشه؟
دوباره داری بحث میپیچونی... برادر من... مگه من میگم خرج کردن بده؟ باورت میشه... اینقدر این جمله رو تایپ کردم، انگشت هام نا ندارن... من میگم خرج کردن خوبه در صورتی که معقول باشه... در صورتی که بازده داشته... درصورتی که همراه با خرید پرورش بازیکن هم باشه... من نمیگم منچستر خرجی نداشته ولی اینو بدون، درآمد منچستر در این سال های اخیر از تمام تیم های انگلیسی بالاتر بوده... این لینک و ببین...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا شما میگید فردیناند و ویدیچ و رونی در مقابل تری و لمپارد و دروگبا هم همین شرایط رو دارن
راجع به رونی که توضیح دادم... ولی ویدیچ...حرفتون خنده داره... بازیکن ناشناسی که فقط با 7 میلیون پوند میاد به منچستر و اینجوری ستاره میشه که توضیح اضافی راجع بهش دادن گزافه گویی هستش...اما فردیناند... من فردیناند رو قبول دارم... هیچ وقت هم نگفتم که فردیناند رو قبل از اینکه بیاد منچستر بازیکن سرشناسی نبوده... چون وقتی فردیناند از لیدز اومد به منچستر، در عین جوانی مدافع بسیار خوبی بود... چون همون سال بعد از آرستال بهترین خط دفاع لیگ برای لیدز بود... اما افتخاراتی که فردیناند با یونایتد به دست آورد رو هیچ وقت لیدز به دست نیاورد...
ضمنا مقایسه شما به کل غلطه... تری از سال 98 و لمپارد از 2001 عضو چلسی هستند... در صورتی که بین این سه بازیکن منچستر فردیناند قدیمی ترین که اون هم سال 2002 اومد به منچستر...
بعدش کی گفته دیدیه دروگبا رو چلسی ساخته... دروگبا فصل قبل از انتقال به چلسی،تو 55 بازی ای که برای مارسی بازی کرد، 32 تا گل زد... دروگبا تو چلسی هنوز نتونسته همچین رکورد گلی رو از این تعداد بازی بزنه... 24 میلیون پوند دادید به یه بازیکن بعد میگید...!!!!
مثلا وین رونی. به قول دوستمون وین رونی توی اورتون برای خودشون یه غولی بودش. اینجوری نبوده که یه بازیکن معمولی شما خریدین و الان اینجوری شده.
وین رونی قطعا تو اورتون بازیکن خوبی بود... شکی نیست... ولی مطمئن باش غول نبوده و تو همین منچستر غول شده!!!: دی
خوب چیزی که تابلو هستش چرا بعدا انتقاد کنیم. همین الان معلومه وقتی مثلا وین رونی و
پارک و نانی و ... رو میگین شما تبدیل به بازیکن بزرگش کردین.
اگه پارک بازیکن بزرگی بود، ایندهوون با انتقالش به مبلغ ناچیز 4 میلیون پوند اصلا رضایت نمیداد...
نانی تو اسپورتینگ مثلا چه جور غولی بود که ما ازش خبر نداشتیم... اگه غول بود، چرا تو دو فصل فقط 11 تا گل زده بود... به نظر من نانی داره تازه این فصل شکوفا میشه... چون از زیر سایه رونالدو اومد بیرون... نانی تازه سه فصله اومده به منچستر... مسی بعد از این همه سال عضویت در بارسا، تازه دو سه فصله شکوفا شده...
راستی شما این همه بازیکن مگید ساختین می دونید که چند بازیکن هم نابود کردین؟
این جمله یعنی کم آوردی دیگه...؟.gif)
یاعلی