تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 12 از 49 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان می بینم که بحث داره به جاهای خوبی می رسه فقط اینو بدونید که 10 تا منچستری هم اینجا بریزن من همشون رو حریفم:31
    جسارت نشه... ولی تا زمانی که شما بخوای رو هوا حرف بزنی و وقتی جواب صحیح و منطقی ای رو که شنیدی، به جای تائید کردنش، خیلی راحت بزنی زیر حرف اولت، تو این تاپیک منچستری ای هم نیاد، شما باز حریفش نمیشی... (چی گفتم!)
    درسته توی 3 سال اخیر چلسی جام زیادی نبرده ولی از سال 2003 به اینور حساب کنید جام کم هم نبرده. در ضمن باشگاه ما جوری هست که مثلا آبراموویچ از جیب خوش میده و رئیس باشگاه براش پول مهم نیستش ولی منچستر فکر کنم اینجوری نیست. بعد شما که این قدر جام بردین و بازیکن فروختین چرا 700 میلیون بدهی دارین؟
    بولد اول:
    بله جام برده... واسه همینه که بین سال های 2004 تا 2006 که دوران طلایی چلسی و قهرمانی هاش در لیگ برتر بود، چلسی بیش از 180 میلیون پوند بازیکن خریده... فکر میکنید چرا؟ به خاطر قهرمانی هاش و درآمد حاصل از اون قهرمانی ها وا البته به اضافه ثروت آبراموویچ....
    بولد دوم:
    به خاطر اینکه گلیزر که مالک باشگاه هستش در تجارت های اصلی خودش که مهمترینش صنعت مواد غذایی هستش بدهی بالا آورده... طبیعتا ایشون یا آبراموویچ عاشق چشم و ابروی منچستر یا چلسی که نیستند... به باشگاه هاشون به چشم یه تجارت نگاه می کنند... پس نتیجه میگیریم، وقتی گلیزر تو صنعت اول خودش بدهی بالا آورده، نمیاد پولش رو تمام و کمال (مثل آبرا) خرج باشگاش کنه... با این حساب منچستر باید بازیکن بفروشه تا هم خرج بدهی این آقا که مرتبط با باشگاه نیست رو بده هم بازیکن بخره... من تو اینترنت خوندم که طرفدارهای منچستر که تو انگلیس زندگی می کنند هم دوست دارند که مالک باشگاشون تاجر نباشه... تو فرض کن اگه فردا نفت چاه های نفت آبراموویچ تموم بشه، چه بلایی سر باشگاه چلسی میاد؟؟؟
    خدا وکیلی الان مثلا شما یه سایتی پیدا کن که تمام نقل و انتقالات منچستر از سال 2003 به اینور رو نشون بده . مجموع قیمتها چه قدر میشه؟
    دوباره داری بحث میپیچونی... برادر من... مگه من میگم خرج کردن بده؟ باورت میشه... اینقدر این جمله رو تایپ کردم، انگشت هام نا ندارن... من میگم خرج کردن خوبه در صورتی که معقول باشه... در صورتی که بازده داشته... درصورتی که همراه با خرید پرورش بازیکن هم باشه... من نمیگم منچستر خرجی نداشته ولی اینو بدون، درآمد منچستر در این سال های اخیر از تمام تیم های انگلیسی بالاتر بوده... این لینک و ببین...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثلا شما میگید فردیناند و ویدیچ و رونی در مقابل تری و لمپارد و دروگبا هم همین شرایط رو دارن
    راجع به رونی که توضیح دادم... ولی ویدیچ...حرفتون خنده داره... بازیکن ناشناسی که فقط با 7 میلیون پوند میاد به منچستر و اینجوری ستاره میشه که توضیح اضافی راجع بهش دادن گزافه گویی هستش...اما فردیناند... من فردیناند رو قبول دارم... هیچ وقت هم نگفتم که فردیناند رو قبل از اینکه بیاد منچستر بازیکن سرشناسی نبوده... چون وقتی فردیناند از لیدز اومد به منچستر، در عین جوانی مدافع بسیار خوبی بود... چون همون سال بعد از آرستال بهترین خط دفاع لیگ برای لیدز بود... اما افتخاراتی که فردیناند با یونایتد به دست آورد رو هیچ وقت لیدز به دست نیاورد...
    ضمنا مقایسه شما به کل غلطه... تری از سال 98 و لمپارد از 2001 عضو چلسی هستند... در صورتی که بین این سه بازیکن منچستر فردیناند قدیمی ترین که اون هم سال 2002 اومد به منچستر...
    بعدش کی گفته دیدیه دروگبا رو چلسی ساخته... دروگبا فصل قبل از انتقال به چلسی،تو 55 بازی ای که برای مارسی بازی کرد، 32 تا گل زد... دروگبا تو چلسی هنوز نتونسته همچین رکورد گلی رو از این تعداد بازی بزنه... 24 میلیون پوند دادید به یه بازیکن بعد میگید...!!!!
    مثلا وین رونی. به قول دوستمون وین رونی توی اورتون برای خودشون یه غولی بودش. اینجوری نبوده که یه بازیکن معمولی شما خریدین و الان اینجوری شده.
    وین رونی قطعا تو اورتون بازیکن خوبی بود... شکی نیست... ولی مطمئن باش غول نبوده و تو همین منچستر غول شده!!!: دی
    خوب چیزی که تابلو هستش چرا بعدا انتقاد کنیم. همین الان معلومه وقتی مثلا وین رونی و پارک و نانی و ... رو میگین شما تبدیل به بازیکن بزرگش کردین.
    اگه پارک بازیکن بزرگی بود، ایندهوون با انتقالش به مبلغ ناچیز 4 میلیون پوند اصلا رضایت نمیداد...
    نانی تو اسپورتینگ مثلا چه جور غولی بود که ما ازش خبر نداشتیم... اگه غول بود، چرا تو دو فصل فقط 11 تا گل زده بود... به نظر من نانی داره تازه این فصل شکوفا میشه... چون از زیر سایه رونالدو اومد بیرون... نانی تازه سه فصله اومده به منچستر... مسی بعد از این همه سال عضویت در بارسا، تازه دو سه فصله شکوفا شده...
    راستی شما این همه بازیکن مگید ساختین می دونید که چند بازیکن هم نابود کردین؟
    این جمله یعنی کم آوردی دیگه...؟
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 25-03-2010 at 14:18.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خواهشا یکمی حرفاتونو خلاصه کنید کنید من الان این همه حرفو چه جوری جواب بدم. باید عید کلا بیام اینجا فقط جواب بدم
    دو سه تا پست آخری رو فعلا جواب میدم بقیه بعدا. چند نفر به یه نفر
    دوستان از نظر من به عنوان یه هوادار منچستر و متنفر از بارسا کیفیت بازیکنان آکادمی بارسا با هیچ تیمی قابل مقایسه نیست و میبینیم بازیکنی مثل فابرگاس که اونم از آکادمی پایه بارسا بوده و به آرسنال میره در آرسنال محور تیم میشه و یا پیکه که به منچستر میره و چندان بهش میدان داده نمیشه وقتی برمیگرده در کنار کارلس پویول به غول دفاعی کاتالان تبدیل میشه و شکی در این ندارم که بارسا از لحاظ بازیکن سازی بهترینه ولی لطفا تیمهای دیگه رو هرچند برخی بازیکنان پایه شون از لحاظ کیفی در سطح پایین تری نسبت به بازیکنان پایه بارسا قرار دارند هم زیر سوال نبرید .
    دوستان از ایشون یاد بگیرید. حرف ایشون واقعا درسته. با اینکه طرفدار منچستر هستش.
    اصلا این واضح هستش که چه تیمی بازیکن ساز هستش. الان توی ایران مثلا من طرفدار استقلال هستم ولی تابلو هستش که دیگه توی ایران مثلا تیمهای مثل استقلال و پرسپولیس بازیکن ساز نیستن. حداقل این چند سال اخیر که به صورت واضح بوده. تیمی هم که بازیکن میسازه دیگه واضح هست. اگه شما نمی گفتیم که مثلا بارسا بازیکن سازی نمی کنه و همش فقط خرج می کنه شاید این بحث ها پیش نمیومد

این حرفتم توی یه تاپیک دیگه دیدم خیلی جالب بود..لیگ اسپانیا سطحش بالاتر از انگلیسه...جناب بیدار شو...
    شما رده بندی فیفا رو نگا کن..بعد سطح مشخص کن..
    اگه رده بندی رو هم قبول نداشته باشی واقعیت هم همینو میگه:
    لیگی که 3 ساله تو نیمه نهایی اروپا 3 تیم از 4 تا از اون لیگن سطحش پایین تره یا لیگی که فقط 2 تا تیم قدر داره و بقیه زنگ تفریح؟؟
    مثل اینکه 2 تا فینال پشت هم اروپا تمام انگلیسی بودن...یادت نره..البته پارسال که به لطف پلاتینی لعنت الله علیه نشد ولی در واقع همون فینال پارسال باید میشد..
    من توی این حرفم مثلا گفتم که سطح اسپانیا خیلی بالاتر از انگلیس هستش؟ من گفتم که به ایتالیا که سطحش خیلی پایین تر انگلیس هست نره.به نظر من اسپانیا و انگلیس در یه سطح هستن. شاید انگلیس مثلا اول باشه و اسپانیا دوم ولی این دو تا لیگ در یه سطح هستن ولیگهایی مثل ایتالیا در سطح پایین تری قرار دارن. من منظورم این بود که فابرگاس اگه بخواد یه تیم دیگه بره توی انگلیس احتمالا هیچ تمی دیگه ای به جز آرسنال بازی نمی کنه و به همین خاطر همین از تیمهایی دیگه که اونو می خوان از بین بارسا یا رئال با اینتر صد در صد دو تا تیم اول که توی لیگ اسپانیا هستن برای اون بهتر هستش و عقل حکم می کنه به این تیمها بره.

جسارت نشه... ولی تا زمانی که شما بخوای رو هوا حرف بزنی و وقتی جواب صحیح و منطقی ای رو که شنیدی، به جای تائید کردنش، خیلی راحت بزنی زیر حرف اولت، تو این تاپیک منچستری ای هم نیاد، شما باز حریفش نمیشی... (چی گفتم!)
    مثل اینکه هنوز منو نشناختی من توی رفیقام منچستری زیاد هستم یه تنه همشون رو حریفم اصلا اونا می دونن که با من بحث کنن نمی تونن کاری کنن (منم نفهمیدم چی گفتم)

دوباره داری بحث میپیچونی... برادر من... مگه من میگم خرج کردن بده؟ باورت میشه... اینقدر این جمله رو تایپ کردم، انگشت هام نا ندارن... من میگم خرج کردن خوبه در صورتی که معقول باشه... در صورتی که بازده داشته... درصورتی که همراه با خرید پرورش بازیکن هم باشه... من نمیگم منچستر خرجی نداشته ولی اینو بدون، درآمد منچستر در این سال های اخیر از تمام تیم های انگلیسی بالاتر بوده... این لینک و ببین...
    درسته بازده باید داشته باشه. خوب حالا مثلا چلسی بازده نداشته؟ درسته یه سری بازیکنان مثل شوچنکو الکی خریداری شدن ول دیگه خریدهای دیگه اکثر خوب بودن. تازه شوچنکو هم توی دوران خوبی بودش که خریداری شدش ولی توی چلسی جواب ندادش و فقط توی میلان می تونست خوب بازی کنه. در مورد بارسلونا که دیگه صحبت نمی کنم چون خریدهایی که می کنه که واقعا بازده داره. مثل دنیل آلوز و آنری و اتوئو و رونالدینیو و ... مثلا آنری با حدود 25 میلیون خریداری شد در صورتی که به نظر من از این بیشتر می ارزه چون یک بازیکن فوق العاده بودش و یکی از 10 بازیکن برتر این دهه که گذشت بودش.
    اگه پارک بازیکن بزرگی بود، ایندهوون با انتقالش به مبلغ ناچیز 4 میلیون پوند اصلا رضایت نمیداد...
    نانی تو اسپورتینگ مثلا چه جور غولی بود که ما ازش خبر نداشتیم... اگه غول بود، چرا تو دو فصل فقط 11 تا گل زده بود... به نظر من نانی داره تازه این فصل شکوفا میشه... چون از زیر سایه رونالدو اومد بیرون... نانی تازه سه فصله اومده به منچستر... مسی بعد از این همه سال عضویت در بارسا، تازه دو سه فصله شکوفا شده...
    بابا دیگه پارک که دیگه همه می شناختن توی آیندهوون یه ستاره بودش. او نیم نهایی با میلان یادتون نیست که میلان رو بدجور اذیت کرد که تازه میلان به زور تونست فینال بره. نانی هم نسبت به قبلش خیلی پیشرفت نکرده و شما نمی تونید بگید مثلا اونو ساختین. کلا از همون اول بازیکن تکنیکی بودش الان هم بازیکن خوبی هست ولی غول نیستش. اصلا من کی گفتم نانی غول هستش؟
    ین جمله یعنی کم آوردی دیگه...؟
    می خوای چندتاشو نام ببرم؟

اینجوری پیش بره من باید 24 ساعته این جا باشم و کلا عیدو بی خیال بشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

امسال قطعا قوی ترین و یک دست ترین تیم اینتره ولی فاقد اون طراوت لازمه اول به دلیل اینکه اینتر یه جوارایی مثل ایستگاه آخر ستارگان شده و از طرف دیگه به خاط ایتالیایی بودنشه.

منچستر با سر آلکس هم که مثل همیشه کولاک میکنه.

بایرن هم نباید دست کم گرفته بشه.

بارسا هم که بدون مسی واقعا تیم بی بخاری شده.(تفاوت مربی ها اینجا به خوبی خودنمایی می کنه)

آرسنال،بوردو،لیون و زسکا هم که در حد تیمهای فوق نیستن.

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اصلا رده بندی لازم نیست کاملا مشخصه لیگ انگلیس بهترین لیگ جهانه دلیل اینکه این همه بازیکن هم میرن اونجا فقط و فقط گرفتن مالیات کم در اسپانیاست!
    شما تیم های مثل استون ویلا رو حتی یا خیلی تیم های دیگه که توی رده 8 یا 9 هستند رو با تیم مثلا سوم اسپانیا یا اصلا همین رئال مادرید مسابقه بده مطمئنم میبره.
    این یه بحثی هست که خیلی از کارشناسان بزرگ فوتبال تایید کردند نه اینکه دو تا کارشناس نمیدونم از کجا در رفته شبکه سه بگن
    شما برید تحلیل های جالبی رو که انجام دادن بخونید هرچند خیلی کم ترجمه میشن چون به گروه خونیشون نمیاد که بخوان بخونن ولی شما هایی که خیلی طالبید برید بخونید اینقدر قشنگ توضیح دادن که طرفدار دو آتیشه لیگ اسپانیا هم قبول میکنه انگلیس قوی ترین لیگ جهانه!

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

چند نفر به یه نفر
    این حرفت با اون حرفت که گفت همه رو حریفم تناقض داره ها...شوخی کردم..
    من توی این حرفم مثلا گفتم که سطح اسپانیا خیلی بالاتر از انگلیس هستش؟ من گفتم که به ایتالیا که سطحش خیلی پایین تر انگلیس هست نره.به نظر من اسپانیا و انگلیس در یه سطح هستن. شاید انگلیس مثلا اول باشه و اسپانیا دوم ولی این دو تا لیگ در یه سطح هستن ولیگهایی مثل ایتالیا در سطح پایین تری قرار دارن. من منظورم این بود که فابرگاس اگه بخواد یه تیم دیگه بره توی انگلیس احتمالا هیچ تمی دیگه ای به جز آرسنال بازی نمی کنه و به همین خاطر همین از تیمهایی دیگه که اونو می خوان از بین بارسا یا رئال با اینتر صد در صد دو تا تیم اول که توی لیگ اسپانیا هستن برای اون بهتر هستش و عقل حکم می کنه به این تیمها بره
    ولی به نظر من سطح اسپانیا و ایتالیا به هم نزدیک تره تا انگلیس و اسپانیا..انگلیس خیلی سره..
    در مورد بازیکن سازی هم که جواب ندادی..ولی این منچستر از همون سال 91 به بعد صادر کردن ستاره هاش خیلی بیشتر از وارد کردنشون بوده..خیلی بیشتر...ولی بازسا صادر کردن ستاره هاشون خیلی کمتر از وارداتشونه..(رفت تو بحث اقتصادی)...تازه ستاره هایی هم که میفروشین رو اوج نیستن..بلکه مثل رونالدینیو و دکو فروغشون دیگه تموم شده...ولی مثلا نیستلروی و بکام و هاینتزه و کریس . ... کاملا رو اوج رفتن..
    رونالدینیو و آنری و ابراهیموویچ دیگه فوق ستارن..با برباتوف و توز قابل مقایسه نیستن..هر چند توز رو قبول دارم تو منچستر حیف شد..ولی شما ملاک بازیکن خوب و ستاره رو به قیمتشون نذار..اینکه منچستر واسه بازیکنای جوون پ=ول زیادی میده دلیل بر ستاره بودنشون نیست..چون میخواد که حتما داشته باشدشون و پرورششون بده..مثل رونی و فردیناند که هر کدوم رو 30 ملیون پوند داد.....

---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------

بارسا هم که بدون مسی واقعا تیم بی بخاری شده.(تفاوت مربی ها اینجا به خوبی خودنمایی می کنه)
    آی گفتی.....
    واقعا تفاوت مربی تو من یو بارسا خیلی زیاده..
    اصلا رده بندی لازم نیست کاملا مشخصه لیگ انگلیس بهترین لیگ جهانه دلیل اینکه این همه بازیکن هم میرن اونجا فقط و فقط گرفتن مالیات کم در اسپانیاست!
    شما تیم های مثل استون ویلا رو حتی یا خیلی تیم های دیگه که توی رده 8 یا 9 هستند رو با تیم مثلا سوم اسپانیا یا اصلا همین رئال مادرید مسابقه بده مطمئنم میبره.
    این یه بحثی هست که خیلی از کارشناسان بزرگ فوتبال تایید کردند نه اینکه دو تا کارشناس نمیدونم از کجا در رفته شبکه سه بگن
    شما برید تحلیل های جالبی رو که انجام دادن بخونید هرچند خیلی کم ترجمه میشن چون به گروه خونیشون نمیاد که بخوان بخونن ولی شما هایی که خیلی طالبید برید بخونید اینقدر قشنگ توضیح دادن که طرفدار دو آتیشه لیگ اسپانیا هم قبول میکنه انگلیس قوی ترین لیگ جهانه!

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

منچستر فقط

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی به نظر من سطح اسپانیا و ایتالیا به هم نزدیک تره تا انگلیس و اسپانیا..انگلیس خیلی سره..
    در مورد بازیکن سازی هم که جواب ندادی..ولی این منچستر از همون سال 91 به بعد صادر کردن ستاره هاش خیلی بیشتر از وارد کردنشون بوده..خیلی بیشتر...ولی بازسا صادر کردن ستاره هاشون خیلی کمتر از وارداتشونه..(رفت تو بحث اقتصادی)...تازه ستاره هایی هم که میفروشین رو اوج نیستن..بلکه مثل رونالدینیو و دکو فروغشون دیگه تموم شده...ولی مثلا نیستلروی و بکام و هاینتزه و کریس . ... کاملا رو اوج رفتن..
    رونالدینیو و آنری و ابراهیموویچ دیگه فوق ستارن..با برباتوف و توز قابل مقایسه نیستن..هر چند توز رو قبول دارم تو منچستر حیف شد..ولی شما ملاک بازیکن خوب و ستاره رو به قیمتشون نذار..اینکه منچستر واسه بازیکنای جوون پ=ول زیادی میده دلیل بر ستاره بودنشون نیست..چون میخواد که حتما داشته باشدشون و پرورششون بده..مثل رونی و فردیناند که هر کدوم رو 30 ملیون پوند داد.....
    قبول کنید دیگه ایتالیا سطحش داره همین جوری پایینتر میره نمیشه گفت ایتالیا و اسپانیا در یک سطح هستن. حتی الان لیگ فرانسه هم از ایتالیا قوی تر هستش. الان دو تا سهمیه تو لیگ قهرمانان اروپا داره که با هم بازی دارن و صد در صد به خاطر همین یه تیم فرانسوی به نیم نهایی میره.
    بعد صادر کردن بازی کن درسته خوبه ولی این دلیل نمیشه که مثلا یه تیم بازیکن کم صادر می کنه چیز بدی باشه. الان مثلا بارسلونا مثلا مگه عقلش کمه که مثلا بازیکنانی مثل مسی و اینسیتا و ژآوی و... رو بفروشه.
    درسته بهترین لیگ در مجموع لیگ انگلیس هست ولی دیگه اون قدر فاصله وجود نداره. الان مثلا شما دو سه تا تیم برتر لیگ اسپانیا با لیگ انگلیس مقایسه کنید خیلی فرق ندارن. من خودم طرفدار چلسی هستم و لیگ انگلیس رو خیلی دنبال می کنم. از این لحاظ قبول دارم که مثلا حتی شاید تیمهای ته جدولی لیگ انگلیس خیلی بازیکنان سرشناسی دارن و تیمهای هستن که در مقایسه با تیمهای مثلا ته جدولی لیگ اسپانیا قوی تر هستن. ولی تیمهای درجه یک لیگ اسپانیا هم کم نداره. به جز بارسلونا و رئال تیمهایی مثل والنسیا و اتلتیکو مادرید و سویا و ویارئال همیشه تیمهای خیلی خوبی بودن که توی این تیمها حتی فوق ستاره هم پیدا میشه.الان والنسیا احتمالش زیاد هست که توی لیگ اروپا قهرمان بشه.
    بازم میگم من خودم لیگ جزیره رو خیلی دوست دارم و واقعا بازی های زیبا و سریعی توی انجام میشه ولی دیگه اونجوری که دوستان میگید نیستش که خیلی فاصله داره. من اینو به عنوان طرفدار یه تیم انگلیسی میگم.
    آی گفتی.....
    واقعا تفاوت مربی تو من یو بارسا خیلی زیاده..
    اصلا این حرف معنی نداره. اصلا کاری ندارم کدوم مربی بهتره ولی شما سن مربی هم در نظر بگیرید. این دو تا مربی 30 سال با هم اختلاف سنی دارن. بعد الان 2 سال هم نشده که گواردیولا مربی بارسا شده مثلا این یه فصل و نیم که تقریبا مربی بارسا هست مثلا چی کار باید می کرده که نکرده؟
    بعد فکر کنم شما اصلا بازی های بارسا رو نگاه نمی کنید. کجا بارسا فقط متکی به مسی هستش؟؟؟ این همه بازیکن هستن که تاثیر دارن. اینیستا و ژآوی و دنیل آلوز و آنری و رلاتان و ... این وسط الکین؟؟ حتی بازیکنانی مثل بویان و پدرو هم بعضی بازی ها تاثیر گذار هستن. همین بازی دیشب مثلا بویان که به عنوان بازیکن تعویضی اومد گل زدش. دیشب مسی اصلا گل نزد. بارسا مثل منچستر نیست که فقط متکی به رونی باشه. چلسی هم همین شرایط رو داره. حالا شما بگو منچستر متکی به کار تیمی و این حرفاست. شما هر سال نصف گل های خودتون رو بازیکنانی مثل رونی یا رونالدو می زنن. اگه اونا نباشن که شما سوم هم حتی توی لیگ نمی شید. تازه یه سری چیزهای دیگه هم کمکتون می کنه که من قبلا گفتم...

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

رده بندی باشگاهی تو سال 2009
    1. انگلستان
    2.اسپانیا
    3.آلمان
    سه تا لیگ برتر دنیا

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

بارسا مثل منچستر نیست که فقط متکی به رونی باشه
    اینو خوب اومدی ... پدر بزرگ من تو 5-6 تا بازی اخیر بارسا 2 بار هتریک کرده و تو هر بازی عامل امتیاز گیری بارسا هست ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو خوب اومدی ... پدر بزرگ من تو 5-6 تا بازی اخیر بارسا 2 بار هتریک کرده و تو هر بازی عامل امتیاز گیری بارسا هست ؟
    چه ربطی داره . من در کل فصل دارم میگم. همین پارسال مثلا مسی فقط گل نمی زد و آنری و اتوئو هم خیلی خوب گل می زدن. امسال هم همیجوری هست. تازه مثلا بازی دیشب مسی گل نزد. ولی شما مثلا رونی رو نگاه کنید هر باز منچستر گل میزنه. مسی نباشه جاش بازیکن هست ولی رونی نباشه شما جاش کی رو می خواین بذارین؟

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

بارسا مثل منچستر نیست که فقط متکی به رونی باشه
    ااا.این جمله قدر واسه من اشناست.
    شما همون نبودی که سال پیش می گفتی منچستر به رونالدو وابسته است ؟
    فکر کنم جوابت رو گرفتی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •