CLEAR کوچیک شده 8300 4 تومن بود![]()
CLEAR کوچیک شده 8300 4 تومن بود![]()
چقدر؟8300؟
دوستان در مورد خودم بگم که موهای سرم به شدت چرب هستش شامپوهای زیادی مصرف کردم از جمله head & shouldr ، سریتا ، فولیکا، صحت ، کتوکونازول، سینره و ...
شامپوی خوبی که روی سر من بعد این همه مدت خیلی خوب جواب داده فقط سریتا بوده است و بس ودائم دارم از اون استفاده میکنم فقط موردی که هست اینه که برای اینکه موهام کامل به این شامپو عادت نکنه در کنارش هر چند وقت یکبار هم شامپو فولیکا به جای سریتا استفاده میکنم
در ضمن من قبلا سرم به شدت میخارید و شوره و پوسته داشت که برای رفع اون هم هر وقت این مشکل را داشتم سرم را با شامپو کتوکونازول شستم
اگر خارش شدید و شوره دارید حتما از این شامپو استفاده کنید
خوبی شامپو سریتا به اینه که به موهاتون هم حجم میده ولی فولیکا برای من اینجوری نبود
تعریف clear را هم شنیدم ولی تا حالا استفاده نکردم و فعلا چسبیدم به سریتا![]()
Last edited by SaMsUnG; 15-05-2013 at 11:59.
سلام دوستان
من یک ماه پیش از یک شامپوی زد شوره استفاده می کردم که فقط اون شامپو تونست شوره سرمو از بین ببره و الان دوباره سرم شوره داره ولی هر چی فکر می کنم اسم اون شامپو یادم نمیادیه چند حرفی یادم میاد + شکلش
لوسیون یا سلنیوم ...
ممنون میشم راهنماییم کنید
آقا فقط بی زحمت این مدل شامپوهارو هم می گفتی
سریتا شامپو 3*1 مردانه میزنی یا ضد ریزش موهای چرب ؟
بعد این موهارو خوب خشک می کنه ؟ چون واسه من به شدت چربه و بعد از حموم کاملا نرم میشه و اصلا حالت نمی گیره !
مدل فولیکا و بقیش رو هم بی زحمت بگو
فدا مدا![]()
چاکرم
سریتا را عرض کنم که دو مدل را استفاده کردم :
ضد ریزش من استفاده میکنم مدل 3*1 را تا حالا استفاده نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این :
خشک کردنش بد نیست نه خیلی خشک میکنه نه خیلی نرم ، یه حالت معمولی داره
فولیکا هم مدل تقویت کننده مو استفاده میکنم هر چند وقتیکبار بینش :
ولی دوست عزیز به نظر من شامپو را باید امتحان کنی ببینی به موهات میخوره یا نه
چون به هر حال تا روی سرت تست نکنی نمیتونی متوجه بشی سازگار هست با موهات و پوستت یا نه
پیشنهاد من دو مورد اول مخصوصا اول هستش
دست گلت درد نکنه
قدیما Clear مخصوص موهای چرب میزدم ، خیلی عالی بود ، قشنگ خشک می کرد مو رو ، راحت هر طور دست میزدی حالت می گرفت ، دیرتر هر چرب میشد و خارش هم ایجاد نمی کرد ولی دیگه متاسفانه نیست تو بازار
در حال حاضر بدون شامپو سر می کنیم تخم مرغی میزنیم![]()
یکی هم این صابون مراغه رو آورد زدیم ، به شدت وحشتناکی پوست رو خشک می کنه راحت حالت میگیره مو ، حجم میده هلووووولی بدیش اینه که خارش میاره
منم که موهام بدجور چرب میشه ، نهایتش یک روز و 1 ساعت معمولی می مونه بعد دوباره چرب میشه !![]()
دوستان این head an shoulders های موج.ود تو بازار الان چه طورین؟!
تجارب من در استفاده از سه چهارتا مارک شامپو ( سرم شوره می زنه )
اولش من کلیر گرفتم که کاملا شوره سرم رو از بین برد و مشکل دیگه ای نداشتم
خواستم عوض کنم هد اند شولدرز گرفتم یکم سرم چرب میشد ولی شوره نداشتم
برای همین چربی فولیکا گرفتم که ریزشم شروع شد
دوباره برگشتم به کلیر Hair Fall Defense و الان هیچ مشکلی ندارم
پ.ن : بعد از اینکه فولیکام تموم شد کلیر گیرم نیومد، شامپو سیر پرژک زدم که هم شوره میزدم هم ریزش داشتم هم سرم چرب میشد و هم خارش سر داشتم![]()
بری مو های خشک و بد حالت چی پیشنهاد میکنید؟ موهام بعد حمام به شدت پف میکنه و از یه حدی که کوتاه میکنم سیخ میشه.
خواهشا یکی یه راه حل عملی بده
clear New و شامپو Head & Shoulders من از هر دو استفاده می کنم بیشتر شامپو رو عوض نکنید یه چیزی بزنید که مو هاتون با اون شامپو سازگار باشه و تا آخر از اون استفاده کنید چند وقتی بود کلییر به بازار نمی اومد از هد اند شولدرز استفاده می کردم اولش یکمی ازیتم کرد بعد که موهام عادت کردن نتیجه خوبی گرفتم و بعد Clear جدید اومد لان هم کلییر می زنم یجورایی احساس می کنم موهام پر پشت شده نه شوره نه چربی مهم ریزش مو نیست عادیه مو بریزه , مهم اینکه موهایی که می ریزه دوباره رشد کنه کچل نشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)