تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 16 اولاول ... 28910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 152

نام تاپيک: بین ریو و سمند lx دوم رو بگیرم(فوری)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میگم میخواین ماشین هامون رو رخ به رخ بکوبیم به هم بعد ببینیم کدوم زودتر میمیریم..؟

میگین موتور سمند مال 20 سال پیشه (که البته موتور 2000 بود الان تغییرش دادن شده 1870) و موتور ریو خیلی جدیده..! خوب این موتور ریو به غیر از 2 میلی ثانیه شتاب (که مال وزن کمتر ماشین هست) و 1 لیتر مصرف کمتر (لیتری 100 تومن ) چه چیز شاخی از خودش نشون داده..؟ تازه تاپ اسپیدشم که خیلی کمتره.

کلا ما ها خیلی شادیم داریم بحث سمند و ریو میکنم الان تو فروم های خارجی دارن روی بنز C کلاس و BMW سری W بحث میکنن ما به فکر ان هستیم سمند شتابش 12 هست ریو 11.5..!!!!

خوش باشیم
    عزیزم شما پست ها رو از اول بخون با اطلاعات بیشتر نظر بده لطفا

در مورد قسمت دوم صحبتتون هم باید بگم مافیای ماشین داخل اجازه نمیده ماشینها با قیمت واقعی وارد کشورمون بشه از رو ناچاری مجبوریم راجبه همین ماشینا صحبت کنیم

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب
    نوشته های آقا هاشم که تایید میشه
    اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کرد
    اونهم موتور سمنده که موتور 405 هستش
    که حدودا تکنولوژیش ماله 22 ساله پیش هست
    یه موتور 8 سوپاپ پر مصرف !!
    که توی ایران بلاخره انژکتور رو چپوندن بهش
    کاری ندارم که الان انواع و اقسام موتورهارو دارن میزارن روش ،که این از سیاست های ایران خودرو هستش وگرنه سمند بدبخت خودش هم تعجب کرده از این موتورهای جدید !!!
    موتور ریو ماله 2003 هستش
    البته هنوزم شک دارم این ریویی که تو ایران تولید میشه ماله سال 2003 هستش یا 2005
    پ ن :تا لحظاتی دیگر محمد میاد اونم شدیدا قاااطی
    اول یه سری چیز بگم
    پوریا عزیز این موتور 405 الان خیلی فرق داره با اون موتور کاربراتور 1905 سی سی 405 های 2000!
    اون ها کاربراتور بودن
    کد موتورشون هم XU9 بود یعنی هست
    ولی تا جایی که من میدونم این XU7 ها از اول انژکتور بودن و چپوندنی هم در کار نبود و حجم موتور XU7 هم 1761 سی سی هست که مدل 8 سوپاپه حدود 100 اسب بخار قدرت داره
    در مورد سال ساخت موتور هم آقا پوریا اگه مدرکی داری که این XU7 ماله 22 ساله پیشه رو کن چون من هرچی گشتم سال ساخت موتور رو نتونستم پیدا کنم و میدونی که سال ساخت موتور به سال ساخت ماشین ربطی نداره
    در مورد انواع اقسام موتور هم کلا بحثش چه ربطی داره به موضوع
    برای هر ماشینی توی خارجه هم میشه با چند مدل موتور ماشین رو خریداری کرد
    دیزل ، بنزینی و 4 سیلندر ، 6 سیلندر
    این که عیب نیست!
    خیلی هم خوبه که با توجه به نیاز مشتری موتور های مختلفی وجود داشته باشه
    ریو ایران ریو 2000 هست که فیس لیفت شده در سال 2003 تا جایی که من میدونم
    در مورد راه رفتن XU7 هم توی سرعت های بالا اگه به گشتاورش دقت کنین همه چی دستتون میاد
    153 نیوتون متر گشتاور کم نیست!

3. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حذف شود ---
    Last edited by HASHEM289; 27-04-2010 at 13:31.

5. این کاربر از HASHEM289 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

پراید رو وارد بحث نکنید که یک اعجوبه ای هست برای خودش !
    به نظر من سال ساخت مهم نیست کیفیت ساخت مهمه !

7. این کاربر از AmiRreZA_RAcEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پراید رو وارد بحث نکنید که یک اعجوبه ای هست برای خودش !
    به نظر من سال ساخت مهم نیست کیفیت ساخت مهمه !

شما یک سی پی یو مدل 1.7 سلرون رو در نظر بگیر اگه از طلا هم ساخته شده باشه در مقابل یه چهار هسته ای
    حرفی برای گفتن نداره

یه موتور 8 سوپاپ با مصرف زیاد در مقابل یه موتور 16 سوپاپ با قدرت برابر مصرف کمترو شتاب بیشتر حرفی برای

گفتن نداره

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما یک سی پی یو مدل 1.7 سلرون رو در نظر بگیر اگه از طلا هم ساخته شده باشه در مقابل یه چهار هسته ای
    حرفی برای گفتن نداره

یه موتور 8 سوپاپ با مصرف زیاد در مقابل یه موتور 16 سوپاپ با قدرت برابر مصرف کمترو شتاب بیشتر حرفی برای

گفتن نداره
    عجب مثال جالبی زدین..!! یعنی تفاوت موتور سمند و ریو مثل 1.7 و 4 هسته ای هست..!!؟

من قبلا هم گفتم موتور ریو با وجود اینکه خیلی جدیده و به قول شما از تکنولژی روز دنیا استفاده میکنه ولی به جزء مقدار کمی شتاب و مقدار کمی مصرف بهتر هیچ چیز شاختری نسبت به موتور سمند نداره که جای تاسف داره..

اون وقت که 405 تولید شد بهترین ماشین اروپا لقب گرفت ولی آیا موقع تولید ریو با موتور فوق جدیدش خر هم بهش میدن آب بده یا نه..؟

در کل موتور سمند هیچ مشکلی نداره و کسی نمیاد برای درصدی شتاب و درصدی مصرف کمتر ریو بخره

======

اول میایین میگین سمند صدا میده بعد که کم میارین میگین زود خراب میشه بعد که به شدت کم میارین میگین سمند ایمنی نداره بعد که باز هم کم اوردین میگین خز شده همه خریدن دوباره که کم آوردین میگین موتورش مال 22 سال پیشه من موندم بعد از این میخواین چه بامبولی سر این ماشین در بیارین حتما میگین چون این ماشین در دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی تولید شده و به گفته مقام معظم رهبری و چندی از زحمتکشان نظام جمهوری اسلامی ایشان (آقای خاتمی) جزءخواص فتنه میباشن پس خرید خودرویی که اون زمان تولید شده حرام است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پس با این حساب نتیجه میگیریم موتور پراید هم کاربراتور ورداشتن انژکتور گذاشتن سایپا یه موتور جدید اخترا ع کرده

یا اکثر ماشینا رو تبدیل به گاز سوز کردن موتور جدید ساختن

نه عزیزم تکنولوژی ساخت موتور 405 مال همون دهه 90 میلادی
    عزیز من هی میخوام هیچی نگم
    هیچی هم نمیگم
    فقط میگم برو یه خورده تحقیق کن بعد اظهار فضل کن
    اون همه رو من در مورد کد موتور و حجم موتور و قدرت و گشتاور برای خودم نگفتم که
    برای شما گفتم
    برو 2 تا سرچ کوچولو در مورد 405 و موتور هاش و Xu9 و Xu7 بزن بعد بیا از موتور جدید و انژکتور کردن و ... صحبت کن
    یه بار دیگه میگم
    405 کاربراتور موتورش چیز دیگه ای بود
    XU9 با 8 سوپاپ و 1905 سی سی حجم بود با قدرت تقریبی 103 - 108 اسب بخار
    این XU7 با 8 سوپاپ و حجم 1761 سی سی و 97 - 101 اسب بخار هست
    اون وقت که 405 تولید شد بهترین ماشین اروپا لقب گرفت ولی آیا موقع تولید ریو با موتور فوق جدیدش خر هم بهش میدن آب بده یا نه..؟
    1988 جایزه فرمان طلایی اروپا رو گرفت
    و این رو هم بدونین 405 آیرودینامیک تر از ریو هست
    اون شتاب بیشتر هم که میگی دیگه حداکثر تا سرعت 100 - 110 شتاب بیشتری داشته باشه
    بعد از اون این XU7 هست که گشتاور خودش رو به موتور اقتصادی ریو نشون میده
    نه عزیزم تکنولوژی ساخت موتور 405 مال همون دهه 90 میلادی
    مدرک؟
    و اینکه دهه 90 میلادی از سال 90 شروع میشه تا 99
    کدوم سالش؟
    خیلی فرق هست نه؟
    بحث سی پی یو هم وارد اینجا نکنین خواهشا
    ولی مثالی که زدین مثل اینه که XU7 رو با موتور های روز BMW و BENZ و .... مقایسه کنین
    بد نیست یه خورده تعصب الکی رو کنار بذارین

11. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مثالتون خیلی غلط بود
    چون اون موتور بقول شما 20 سال یا 50 سال پیش 405 اون موقع خوف بوده و الان تفاوت زیادی کرده با اون زمان و به روز شده ولی موتور ریو معمولیه
    واسه همین کم نیاورده !

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

میگم میخواین ماشین هامون رو رخ به رخ بکوبیم به هم بعد ببینیم کدوم زودتر میمیریم..؟

میگین موتور سمند مال 20 سال پیشه (که البته موتور 2000 بود الان تغییرش دادن شده 1870) و موتور ریو خیلی جدیده..! خوب این موتور ریو به غیر از 2 میلی ثانیه شتاب (که مال وزن کمتر ماشین هست) و 1 لیتر مصرف کمتر (لیتری 100 تومن ) چه چیز شاخی از خودش نشون داده..؟ تازه تاپ اسپیدشم که خیلی کمتره.

کلا ما ها خیلی شادیم داریم بحث سمند و ریو میکنم الان تو فروم های خارجی دارن روی بنز C کلاس و BMW سری W بحث میکنن ما به فکر ان هستیم سمند شتابش 12 هست ریو 11.5..!!!!

خوش باشیم
    عزیز دل برادر
    شما میگی ریو یه کم شتابش بیشتره،مصرفش کمتره،تکنولوژیش بالاتره....دیگه به نظرت توی موتور باید چه چیز برتری داشته باشه که بگیم موتورش بهتره ؟؟؟؟؟
    ضمنا الان با کارت لیتری 100 تومنه،قیمت آزاد رو که دارین ؟؟؟
    تا یکی دوسال دیگه هم کلا .....
    تاپ اسپیدش خیلی کمتره ؟؟؟؟؟؟
    مجله ی carx1 تا انوجایی که یادمه شهریور 86 عکس کیلومتر ریو انداخته بود با سرعت 200،حالا کیلومترش تا 200 داره،شایدم بیشتر بره
    سمند هم که 220تاست دیگه
    ما همون 20 تا رو میگیریم که دل شما هم نشکنه
    بلهههه
    ماها که شادیم،چی کار کنیم ،نداریم پول آقا
    باید در مورد همین لگنا بحث کنیم
    شما پولش رو بده خودم فردا بنز کیت AMG نیگیرم میام واست بررسیش میکنم

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

اول یه سری چیز بگم
    پوریا عزیز این موتور 405 الان خیلی فرق داره با اون موتور کاربراتور 1905 سی سی 405 های 2000!
    اون ها کاربراتور بودن
    کد موتورشون هم XU9 بود یعنی هست
    ولی تا جایی که من میدونم این XU7 ها از اول انژکتور بودن و چپوندنی هم در کار نبود و حجم موتور XU7 هم 1761 سی سی هست که مدل 8 سوپاپه حدود 100 اسب بخار قدرت داره
    در مورد سال ساخت موتور هم آقا پوریا اگه مدرکی داری که این XU7 ماله 22 ساله پیشه رو کن چون من هرچی گشتم سال ساخت موتور رو نتونستم پیدا کنم و میدونی که سال ساخت موتور به سال ساخت ماشین ربطی نداره
    مگه سمندهایی که 82 تولید شدن،همون موتور انژکتوری 405 روشون نبود ؟؟؟

14. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

در کل موتور سمند هیچ مشکلی نداره و کسی نمیاد برای درصدی شتاب و درصدی مصرف کمتر ریو بخره

======

اول میایین میگین سمند صدا میده بعد که کم میارین میگین زود خراب میشه بعد که به شدت کم میارین میگین سمند ایمنی نداره بعد که باز هم کم اوردین میگین خز شده همه خریدن دوباره که کم آوردین میگین موتورش مال 22 سال پیشه من موندم بعد از این میخواین چه بامبولی سر این ماشین در بیارین حتما میگین چون این ماشین در دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی تولید شده و به گفته مقام معظم رهبری و چندی از زحمتکشان نظام جمهوری اسلامی ایشان (آقای خاتمی) جزءخواص فتنه میباشن پس خرید خودرویی که اون زمان تولید شده حرام است
    شما یه کم اول حرف زدن رو بهتر کن،اینجا کسی دعوا نداره با کسی !!
    خر هم بهش میدن آب بده یا نه ....؟؟؟
    یعنی چی ؟؟؟؟
    سمند اتاقش زودتر از 405 و زودتر از ریو به صدا میفته
    الانم میگم
    من گفتم سمند ایمنی نداره ؟؟؟؟
    شما حواب اون تست مزدا 3 رو ندادی !
    من نگفتم موتور بدی داره،صحبتم در مقایسه با ریو بودش
    ئهههه،آخرش که گند زدی بحث و سیاسی نکن دیگه

16. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •