عزیزم شما پست ها رو از اول بخون با اطلاعات بیشتر نظر بده لطفا
در مورد قسمت دوم صحبتتون هم باید بگم مافیای ماشین داخل اجازه نمیده ماشینها با قیمت واقعی وارد کشورمون بشه از رو ناچاری مجبوریم راجبه همین ماشینا صحبت کنیم
عزیزم شما پست ها رو از اول بخون با اطلاعات بیشتر نظر بده لطفا
در مورد قسمت دوم صحبتتون هم باید بگم مافیای ماشین داخل اجازه نمیده ماشینها با قیمت واقعی وارد کشورمون بشه از رو ناچاری مجبوریم راجبه همین ماشینا صحبت کنیم
اول یه سری چیز بگم
پوریا عزیز این موتور 405 الان خیلی فرق داره با اون موتور کاربراتور 1905 سی سی 405 های 2000!
اون ها کاربراتور بودن
کد موتورشون هم XU9 بود یعنی هست
ولی تا جایی که من میدونم این XU7 ها از اول انژکتور بودن و چپوندنی هم در کار نبود و حجم موتور XU7 هم 1761 سی سی هست که مدل 8 سوپاپه حدود 100 اسب بخار قدرت داره
در مورد سال ساخت موتور هم آقا پوریا اگه مدرکی داری که این XU7 ماله 22 ساله پیشه رو کن چون من هرچی گشتم سال ساخت موتور رو نتونستم پیدا کنم و میدونی که سال ساخت موتور به سال ساخت ماشین ربطی نداره
در مورد انواع اقسام موتور هم کلا بحثش چه ربطی داره به موضوع
برای هر ماشینی توی خارجه هم میشه با چند مدل موتور ماشین رو خریداری کرد
دیزل ، بنزینی و 4 سیلندر ، 6 سیلندر
این که عیب نیست!
خیلی هم خوبه که با توجه به نیاز مشتری موتور های مختلفی وجود داشته باشه
ریو ایران ریو 2000 هست که فیس لیفت شده در سال 2003 تا جایی که من میدونم
در مورد راه رفتن XU7 هم توی سرعت های بالا اگه به گشتاورش دقت کنین همه چی دستتون میاد
153 نیوتون متر گشتاور کم نیست!
حذف شود ---
Last edited by HASHEM289; 27-04-2010 at 13:31.
پراید رو وارد بحث نکنید که یک اعجوبه ای هست برای خودش !
به نظر من سال ساخت مهم نیست کیفیت ساخت مهمه !
شما یک سی پی یو مدل 1.7 سلرون رو در نظر بگیر اگه از طلا هم ساخته شده باشه در مقابل یه چهار هسته ای
حرفی برای گفتن نداره
یه موتور 8 سوپاپ با مصرف زیاد در مقابل یه موتور 16 سوپاپ با قدرت برابر مصرف کمترو شتاب بیشتر حرفی برای
گفتن نداره
عجب مثال جالبی زدین..!! یعنی تفاوت موتور سمند و ریو مثل 1.7 و 4 هسته ای هست..!!؟شما یک سی پی یو مدل 1.7 سلرون رو در نظر بگیر اگه از طلا هم ساخته شده باشه در مقابل یه چهار هسته ای
حرفی برای گفتن نداره
یه موتور 8 سوپاپ با مصرف زیاد در مقابل یه موتور 16 سوپاپ با قدرت برابر مصرف کمترو شتاب بیشتر حرفی برای
گفتن نداره
من قبلا هم گفتم موتور ریو با وجود اینکه خیلی جدیده و به قول شما از تکنولژی روز دنیا استفاده میکنه ولی به جزء مقدار کمی شتاب و مقدار کمی مصرف بهتر هیچ چیز شاختری نسبت به موتور سمند نداره که جای تاسف داره..
اون وقت که 405 تولید شد بهترین ماشین اروپا لقب گرفت ولی آیا موقع تولید ریو با موتور فوق جدیدش خر هم بهش میدن آب بده یا نه..؟
در کل موتور سمند هیچ مشکلی نداره و کسی نمیاد برای درصدی شتاب و درصدی مصرف کمتر ریو بخره
======
اول میایین میگین سمند صدا میده بعد که کم میارین میگین زود خراب میشه بعد که به شدت کم میارین میگین سمند ایمنی نداره بعد که باز هم کم اوردین میگین خز شده همه خریدن دوباره که کم آوردین میگین موتورش مال 22 سال پیشه من موندم بعد از این میخواین چه بامبولی سر این ماشین در بیارین حتما میگین چون این ماشین در دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی تولید شده و به گفته مقام معظم رهبری و چندی از زحمتکشان نظام جمهوری اسلامی ایشان (آقای خاتمی) جزءخواص فتنه میباشن پس خرید خودرویی که اون زمان تولید شده حرام است
عزیز من هی میخوام هیچی نگم
هیچی هم نمیگم
فقط میگم برو یه خورده تحقیق کن بعد اظهار فضل کن
اون همه رو من در مورد کد موتور و حجم موتور و قدرت و گشتاور برای خودم نگفتم که
برای شما گفتم
برو 2 تا سرچ کوچولو در مورد 405 و موتور هاش و Xu9 و Xu7 بزن بعد بیا از موتور جدید و انژکتور کردن و ... صحبت کن
یه بار دیگه میگم
405 کاربراتور موتورش چیز دیگه ای بود
XU9 با 8 سوپاپ و 1905 سی سی حجم بود با قدرت تقریبی 103 - 108 اسب بخار
این XU7 با 8 سوپاپ و حجم 1761 سی سی و 97 - 101 اسب بخار هست
1988 جایزه فرمان طلایی اروپا رو گرفتاون وقت که 405 تولید شد بهترین ماشین اروپا لقب گرفت ولی آیا موقع تولید ریو با موتور فوق جدیدش خر هم بهش میدن آب بده یا نه..؟
و این رو هم بدونین 405 آیرودینامیک تر از ریو هست
اون شتاب بیشتر هم که میگی دیگه حداکثر تا سرعت 100 - 110 شتاب بیشتری داشته باشه
بعد از اون این XU7 هست که گشتاور خودش رو به موتور اقتصادی ریو نشون میده
مدرک؟نه عزیزم تکنولوژی ساخت موتور 405 مال همون دهه 90 میلادی
و اینکه دهه 90 میلادی از سال 90 شروع میشه تا 99
کدوم سالش؟
خیلی فرق هست نه؟
بحث سی پی یو هم وارد اینجا نکنین خواهشا
ولی مثالی که زدین مثل اینه که XU7 رو با موتور های روز BMW و BENZ و .... مقایسه کنین
بد نیست یه خورده تعصب الکی رو کنار بذارین
مثالتون خیلی غلط بود
چون اون موتور بقول شما 20 سال یا 50 سال پیش 405 اون موقع خوف بوده و الان تفاوت زیادی کرده با اون زمان و به روز شده ولی موتور ریو معمولیه
واسه همین کم نیاورده !
عزیز دل برادر
شما میگی ریو یه کم شتابش بیشتره،مصرفش کمتره،تکنولوژیش بالاتره....دیگه به نظرت توی موتور باید چه چیز برتری داشته باشه که بگیم موتورش بهتره ؟؟؟؟؟
ضمنا الان با کارت لیتری 100 تومنه،قیمت آزاد رو که دارین ؟؟؟
تا یکی دوسال دیگه هم کلا .....
تاپ اسپیدش خیلی کمتره ؟؟؟؟؟؟
مجله ی carx1 تا انوجایی که یادمه شهریور 86 عکس کیلومتر ریو انداخته بود با سرعت 200،حالا کیلومترش تا 200 داره،شایدم بیشتر بره
سمند هم که 220تاست دیگه
ما همون 20 تا رو میگیریم که دل شما هم نشکنه
بلهههه
ماها که شادیم،چی کار کنیم ،نداریم پول آقا
باید در مورد همین لگنا بحث کنیم
شما پولش رو بده خودم فردا بنز کیت AMG نیگیرم میام واست بررسیش میکنم
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
مگه سمندهایی که 82 تولید شدن،همون موتور انژکتوری 405 روشون نبود ؟؟؟
شما یه کم اول حرف زدن رو بهتر کن،اینجا کسی دعوا نداره با کسی !!
خر هم بهش میدن آب بده یا نه ....؟؟؟
یعنی چی ؟؟؟؟
سمند اتاقش زودتر از 405 و زودتر از ریو به صدا میفته
الانم میگم
من گفتم سمند ایمنی نداره ؟؟؟؟
شما حواب اون تست مزدا 3 رو ندادی !
من نگفتم موتور بدی داره،صحبتم در مقایسه با ریو بودش
ئهههه،آخرش که گند زدی بحث و سیاسی نکن دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)