سلام .
ترافیک را باید در همون دوره ای که گرفتید مصرف کنید و قابل انتقال به دوره بعد نیست .
( البته این چیزیه که خودشون میگند . من تاحالا همیشه ترافیکم تا نیمه ی دوره اشتراک تموم میشده و نمیدونم عملا میشه انتقال داد یا نه )
سلام .
ترافیک را باید در همون دوره ای که گرفتید مصرف کنید و قابل انتقال به دوره بعد نیست .
( البته این چیزیه که خودشون میگند . من تاحالا همیشه ترافیکم تا نیمه ی دوره اشتراک تموم میشده و نمیدونم عملا میشه انتقال داد یا نه )
سلام .
همون اول که لینک رو به iIDM میدی قابلیت Resum داره ؟
از چه سروری میگیری ؟
چون که فایهات برای مدت کمی قابلیت resume دارند و بعد ار طرف سرور پاک میشند
سلام دوستان.
من هم از صبانت استفاده می کنم و سرویس 128 دارم. در روز سرعت تا 120 به راحتی میرسه و من واقعا ازش راضی هستم. اما سرعت شبانه بسیار پایین است و به زور به 4 کیلوبایت میرسه و حتی سرعتش از اینترنت دیالاپ هم کمتره.![]()
من هم صبا و هم پارس آنلاین دارم ( جفتشون 1 مگ ) سرعت شبانه برای هردو حدود 10 تا 12 هست .
ممنون. اکثرا یوتیوب هستند یا همین سایت های معروف آپلود مثل 4shared و mediafire و بقیه
بله. یوتیوب و به غیر از 4shared اکثر بقیه رو رزیوم رو yes میزنه.
حالا برای راه حل باید چکار کرد ؟ مثلا لینک های یوتیوب رو چطور میشه گذاشت برای دانلود شبانه ؟
سرعت یک طرف قطعیهای مقطعی طرف دیگه
کسی دچار قطعی نیست؟بهصورت کوتاه مدت به خصوص امروز؟
واسه 4sharedو mediafire باید اکانت بخری یا از ساینهایی دانلود کنی که لینک مستقیم با قابیت resume و بدون محدودیت داشته باشند
ولی اگه راهی واسه یوتیوب پیدا کرده بیا بگو چون که من هم خیلی دنبال راه حل گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
اکثرا لیچها با یوتیوب مشکلی ندارن...
سلام .
من امروز فقط با پارس آنلاین وصل بودم . اون مدتی هم که تو اینترنت بودم قعطی نداشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)