اگه به منوي مخفي دسترسي دارين يكبار رست كنيد شايد فرجي شد![]()
اگه به منوي مخفي دسترسي دارين يكبار رست كنيد شايد فرجي شد![]()
سری NX 500 مثلا" جدید تره ولی 100 هرتز نیست.البته ظاهرا" تو بانه هست و نمایندگیها ندارن.
کلا" سریهای جدید سونی هر کدوم یه جائیشون میلنگهمن خودم میخواستم W550 بگیرم که گفتند سریهای جدید میاد با قیمت و کیفیت بهتر. نگرفتم حالا این سریهای جدید اصلا"قیافه ندارن که آدم چشمش بگیره . اون مدل NX
ظاهرش بد نیست ولی ظاهرا" اون شیشه محافظ تو کیفیت تصویر تاثیر داره. سونی حداقل از لحاظ ظاهر در مقایسه با
بقیه برندها گند زده از لحاظ کیفیت که دیگه خدا داند.![]()
در مورد ديزاين خوب سليقه اي هست من اتفاقا ديزاين امسالش رو ميپسندم
در مورد اون صفحه گلاسي فكر ميكنم كمي بد برخورد ميشه من هم b650 دارم وهمون يراقي صفحه رو حالت رفلكس رو داريم ولي بهيچوجه باعث افت كيفيت نميشه همونطور گفتم اتفاقا خيلي تصوير رو جذاب ميكنه البته قبول دارم تو محيط پر نور نبايد به صورت مستقيم نور بتابه به صفحه كه زياد اتفاق نميوفته
مزايايي هم داره اين صفحه كمي رنگ ها رو غليظ تر وچشم نواز تر نشون ميده
ميتونيد نتيجه كار ومقايسه رو با دو تا لپ تاپ كه يكي صفحه مات ويكي صفحه xbrite داره ببيند به وضوح تصوير xbrite چشم گير تر به نظر ميرسه هر چند باز تاب نور ور هم داشته باشيم
در مورد سري هاي جديد و تصويرشون من هنوز به w550 اعتقاد دارم و موافقم باهاتون هر چند nx800 گزينه فوق العاده اي هست با اختلاف قيمت چشمگير البته![]()
من خودم Nx700 دارم و این صفحه محافظ اصلا اون جوری هم که میگن اذیت میکنه نیست .
تو حالت خاموش هم بعلت دیزاین تلویزیون و شفافیتی که صفحش داره فوق العادست.
راستی خود تلویزیون که ساخت مالزی هستش ولی اون پایه اضافش ساخت ژاپن هستش .
به نظر من که این سری NX یه غولیه برا خودش .
منوی مخفیش دیگه کجاست؟
service menu يا همون منوي مخفي توي hdtv ها كارايي خوبي داره منتها اطلاع كافي از منو ها داشته باشين در غير اين صورت به هيچوجه توصيه نميشه چون ممكنه دست زدنش باعث بهم ريختن set up اوليه تي وي بشه
به هر صورت مطمئن نيستم ولي فكر ميكنم اينطوري مياد واسه براويا:
اول خاموش كنيد دستگاه رو وبه ترتيب گليد هاي زير رو بزنيد
سلام
آيا با مدل EX700 ميشه هارد اكسترنال رو بهش وصل (از طريق پورت USB) و فايلهاي HD رو پخش كنه؟
تمامي فرمتهاي HD رو ساپورت ميكنه ؟
با سلام
جناب t_tanhayam
نظر شما در باره خرید این TV ها چیه و کلا کدوم بهتره من بین سری NX700 یا NX800 با EX700 موندم لطفا راهنمایی کنید ؟
ممنون
مطمئن نيستم بشناسه ولي usb 2.0 داه ميتونه فايلهاي فيلم رو پخش كنه منتها نه همه فرمت ها avchd ,mpeg2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AVCHD چيه؟
من فايلهاي HD اي كه دارم اكثراً 1080 هستند و بعضيهاشون MKV.
به نظرتون عاقلانه است كه يه PS3 در كنارش بگيرم كه بتونم فايلهاي روي PC رو از طريق مودم وايرلس سري Nي كه دارم روي PS3 و در نتيجه LCD استريم كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)