یه جورایی دارم احساس می کنم عاشق نرم افزارم.سعی می کنم هیمنو ادامه بدم.
یه جورایی دارم احساس می کنم عاشق نرم افزارم.سعی می کنم هیمنو ادامه بدم.
موفق باشی دوست عزیزم.![]()
![]()
من علاقه به برنامه نويسي ندارم.... حالا آي.تي يا آي.سي.تي؟؟
منظورتون چیه؟
it يا نرم افزار....بحث جالبيه
نرم افزار خيلي سخت تر از it هست . يه سري درسا داره كه زياد نميتونن در اين رشته كاربردي باشن مسه رياضيات مهندسي يا محاسبات عددي.من رشتم it هست اين درسارو نميدونم چيه ولي شنيدم كه زياد كاربردي نيستن
يه سري درسهاي سخت نرم افزار و هم it نداره مسه كامپايلر يا اسمبلي،طراحي و پياده سازي زبانها
در it يه سري درسها هست كه مديريتي هستش مسه مديريت استراتژيك،مديريت و كنترل پروژه هاي فناوري اطلاعات و .... كه وجه تمايز اين رشته با نرم افزار هست.يعني يه متخصص it ميتونه مثلا سيستم هاي اطلاعاتي رو در يك اداره پياده سازي كنه
دانشگاه فقط مدرك كارشناسي ميده ولي جامعه ما به متخصص it نياز داره
ادامه تحصيل در it خيلي آسون تره به همين دليل هم بيشتر نرم افزارها ارشدشونو ميرن يكي از گرايشهاي it
ولی فکر می کنم جامعه ی ماهم بهit و هم به نرم افزار نیاز داره.و نمی شه گفت که کدومشون بیشتر مورد نیازن.یا لااقل تا زمانی که این شرایط در جامعه ی ما هست اینطوریه.
در جامعه ی کنونی ما هیچ فرقی نداره که نرم افزار باشی یا it چون هم نرم افزار ها کار it ها رو انجام میدن هم برعکس.و جالبه که اساتید ریاضی ما خیلی بهتر از اساتید کامپیوتر بلد برنامه بنویسن!!
و اینکه حالا بخوایم نرم افزار بخونیم یا it چیزیه که خودم هر در اون شک دارم.چون نمیدونم آیا 4سال دیگه هم وضع همیطور خواهد بود یا نه؟
يه متخصص it ميتونه پروژه هاي بزرگ رو كنترل و مديريت كنهه متخصص it ميتونه سيستم هاي اطلاعاتي رو در يك اداره پياده سازي كنه
و يا محاسبه سود،اصل و فرع،نرخ بازگشت سرمايه و ... يعني بررسي از نظر اقتصادي
دوستان كسي ميدونه زبان برنامه نويسي كه تو رشته اي تي آموزش ميدن جيه?
مدانشجوی ای تی در بیرجندم می خواستم واسه ادامه تحصیل ته مشهد برم.می خواستم ببینم در
dمشهد میتونم چه رشته ای رو دنبال کنم؟می تونم کامپیوتر برم؟
بستگی به دانشگاهتون داره
اسم اصلی این درس برنامه سازی هست که می بینین ربطی به نوع زبان مورد استفاده نداره
اما بسته به صلاح دید (!) استاد یکی از زبان های برنامه نویسی انتخاب میشه
معمولا زبان های پاسکال یا C یا ++C انتخاب میشه (تا اونجایی که من شنیدم)
اما مثلا به خوده ما #C گفتن یا شنیدم به صنعتی شریفیا جاوا میگن (که از این اصلا مطمئن نیستم)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)