سلام قیمت گرفتم اگر خواستید شماره طرفو بهتون بدم که دی ال اس 1073 و محلات معتبر برند dl رو داره پی ام بزنید
کامپ دی ال اس هم اومده سری اسکاندیناویا
سلام قیمت گرفتم اگر خواستید شماره طرفو بهتون بدم که دی ال اس 1073 و محلات معتبر برند dl رو داره پی ام بزنید
کامپ دی ال اس هم اومده سری اسکاندیناویا
سلام آرنولد جاننوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمارشون رو به من بده تو PM
1073 رو چند قيمت داري؟
7541 اينفي رو چي؟
سلام مخلصم حمید جان
والا من نمیدنم شما 1073 چند گیر آوردید ولی من آخرین کف قیمت که گفتم برای رفقاست و ... و ... گفت 195-200 تومان باندای 1073 خیلی کمتر از یه 2 ماه پیش هم گویا گیر میاد و گفت دیگه ارزونتر ازین نمیشه و شاید گرون بشه
آمپ 7541 گویا ارزان شده و نمونه اصلیش 170-180 هست ولی خودش نداشت قیمت نمایندگی عکاظ هست
سلام شماره را برای 2 عزیز فرستادم
خداشاهده من کاره ای نیستم بگند 2 روزه دیگه این یه سود هم داره برا واسه گریش دست و پا میکنه
به امام زمان من زنگ زدم کلی خواهش و تمنا که اینا از رفیق هم بهم نزدیکترن همون قیمت شرکتی عمده بهشون بده گفته 200 اینا دیگه خودشم تهرانه برید ببینید یا زنگ بزنید یا ... . دیگه هر ور صلاحه خودتونه
دوست خوبم.جی بی ال 953 دیگه تولید نمیشه....جی بی ال 947 خوبه و 6993 پایونیر....دنبال تفکیک خوب صدا باش همیشه !
سلام
يعني حتي با آمپ هم اگه ولووم زياد بره بالا اين اتفاق ميفته؟ يا فقط برا باند هايي هست كه بدون آمپ وصل هستن
شما 953 رو تو كدام صفحه خوندي؟لطفا به تاريخ پستها توجه كنيد
![]()
سلام آقا رضاي گل،كم پيدائي عزيز
رضا جان فرقي نداره.شما اگر سيگنال كليپ به اسپيكر بدي و روي اون پافشاري كني متاسفانه كوئل اسپيكرهاتونميشه
البته ورودي بيشتر از توان RMS به اسپيكر هم (البته برخي برندها مثل Alpine و JBL وKickerكه من تست كردم تا بيشتر از دو برابر اون چيزي رو كه گفتن تحمل كردن.من خودم الان به R15 دارم 1400 وات رو 2 اهم ميدم كه با توجه به افت ولتاژ موجود تو سيستم حدود 1000-1100 وات ميشه در صورتي كه 750watt RMSهستشيا يكي از اساتيد به كيكر 3000 وات ميده بدون هيچ مشكلي
)ميتونه اسيب جدي وارد كنه ولي همه اينها بستگي به برق و باكس (براي سابها )و ... ديگه داره.
براي راه انداختن كامل يه اسپيكر مجازيد تا 30% بيشتر از RMS اسپكرهاتون بهشون ورودي بديدف براي بدست اوردن تحمل واقعي ساب ووفرها بايد با نرم افزار محاسبه بشن
موفق باشيد
Last edited by hamidR15; 05-05-2010 at 08:09.
سلام
رفقا یه اسپیکری معرفی کنید که تو ولوم پایین هم (تا 20) بیس خوبی بده.
امروز صدای 6975 رو شنیدم (از اون قدیمی ها بود) بیس همچین پرملاتی تو ولوم پایین نداشت.
از گذاشتن آمپ هم منصرف شدم چون نمیخام بیشتر از 20 ولوم بدم.
به نظرتون JBL-CS3196 میتونه؟
Last edited by Faryad0101; 05-05-2010 at 12:30.
صداي 718 ها رو شنيدي؟من يه بار بدون آمپ شنيدم خوب بود.البته مدل قديمي بود و ولوم هم به نظرم كمي بالا بود.
ولي به طور كلي نميشه توقعي از اسپيكر براي باس خوب داشت تو ولومهاي كم، بهتره ساب ووفر هم تو تكميل رنج باس كمكش كنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)