تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 32 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 313

نام تاپيک: کتابخانه نرم افزاری الجی: برنامه، بازی، تم، آهنگ و...

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اين هم يه تم براي گوشي آرينا (KM900) كه البته به صورت فيرمور هستش....اينم عكساش:

تم ويندوز 7

لينك دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام ایا نرم افزاری هست که بشه بیشتر از 20 فایل با بلوتوث فرستاد ke990

4. 2 کاربر از behnam_55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FANBOOK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اره اون درست شد
    آخرشم نفهمیدم چی شده بود
    ولی زیاد خوشم نیومد ازش
    من اون تم بالایی رو نصب کردم و یکم تغییرات هم دارم توش میدم
    مثلا فلش پلیر براش گذاشتم و آب و هوا هم بهش اضافه کردم آیکنش رو هم آوردم تو دسکتاپ و...
    راستی بعضی از تم های فلش که روسی هست رو میشه انگلیسی کرد ولی فارسی نمیشه و به جاش مربع نشون میده
    منظورت تم آِّ بی آندروید بود نصب کردی و تغییرات انجام دادی؟؟ تم خیلی حرفه ای و خوبیه واقعاولی
    من نمیدونم چرا برای من خوب اجرا نشد اولش خوب بود بعد کند میشو گوشی هنگ میکرد این تم شاید باید از dmf که خودش گذاشته استفاده کنم برای سیاه کردم صفحه شما از کدوم استفاده کردی؟؟؟
    حالا اگه بازم تمی چیرزی به چشتون خورد با این ورژن های جدید معرفی کنید من با اون سایت روسیه مشکل دارم و یه بار هم ثبت کردم داخلش ولی حالا نمیزاره ازش تم بگیرم معلوم نیست چه حالیه!!!!!!

6. 3 کاربر از FANBOOK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

منظورت تم آِّ بی آندروید بود نصب کردی و تغییرات انجام دادی؟؟ تم خیلی حرفه ای و خوبیه واقعاولی
    من نمیدونم چرا برای من خوب اجرا نشد اولش خوب بود بعد کند میشو گوشی هنگ میکرد این تم شاید باید از dmf که خودش گذاشته استفاده کنم برای سیاه کردم صفحه شما از کدوم استفاده کردی؟؟؟
    حالا اگه بازم تمی چیرزی به چشتون خورد با این ورژن های جدید معرفی کنید من با اون سایت روسیه مشکل دارم و یه بار هم ثبت کردم داخلش ولی حالا نمیزاره ازش تم بگیرم معلوم نیست چه حالیه!!!!!!
    من تمی که تو پست 107 معرفی کردید رو نصب کردم /Android_Theme_1030_rev_3
    نه خیلی خوبه راحت هم میشه بهش چیزی اضافه کرد. مثلا میشه بکگراند فلش گذاشت براش
    و چند تا چیز هم اضافه کردم مثل مای کامپیوتر و فلش پلیر و آب و هوا
    تنها مشکلی که داره اینه که مثلا شما مثلا جای آیکن ها رو تو دسکتاپ تغییر میدی و بکگراند رو هم تغییر میدیريا، زمانی که میری قسمت شماره گیری و بعد میای بیرون ( به هر روشی چه زدن کلید قرمز و چه گرفتن شماره که بعد تماس میاد بیرون و یا زدن بک) همه چیز به حالت اول برمیگرده.
    من مدلهای قبلی رو هم داشتم ولی خوب نبود و نمیشد آیکن ها رو تکون داد ، ولی این خیلی خوبه وهنوز ازش خسته نشدم. منتظر ورژن جدیدشم

تمهای جدید که دست شماس
    سایت روسی هم تمهاش حجم بالاس و زیاد هم بدرد نمیخوره
    حالا فردا من خونه نیستم تا پنج شنبه.
    اومدم تمهایی که دانلود کردم رو تیکه تیکه میزارم برا دانلود. مثلا مدیا پلیرهاش و منو و رادیو و...

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

راستی هرکی خواست از سایت روسی استفاده کنه با این یوزر و پسورد بره
    majid
    123789

8. 3 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FANBOOK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خیلی عالی فقط یه نکته رو نگفتی اون اینکه برای سیاه کردن صفحه اصلی از کدوم dmf استفاده کردی همون تم آندروید که داری میگی رو میگم آخه خودش یه فایل dmf برایلود کردن توی همون فایل دانلود با فلش ها گذاشته ولی من از dmf های اصلی که برای همه استفاده میکردیم ریختم و تم هم اجرا میشد ولی بعد از 2 دقیقه گوشی هنگ میکرد و تم درست اجرا نمیشد؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!تم جالبه هست ولی من دیگه با dmf خودش کار نکردم و همون htc hero رو ریختم رو گوشیم که خیلی هم ازش راضی هستم و تم حرفه ای است و اصلا هرکی ببینه میگه این تم رسمی htc هست رو ی ال جی
    راستی یه چیز دیگه کشف کردم نمیدونم میدونستید یا ولی خیلی توپه که میتونید تم منیجر داشته باشید روی کوکی و برای عوض کردن هر دفعه نیاز نباشه به پی سی وصل کنید و................ می تونین مثه گوشی های معمولی از روی گوشی تم رو عوض کنید این صفحه رو بخونید من انجام دادم خبر میدم

کد:

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

خیلی خوب بالاخره این پست رو ادیت کردم
    کد:
    Last edited by FANBOOK; 05-05-2010 at 16:37.

10. 3 کاربر از FANBOOK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

gpsمكان ياب رويkp500 ان هم همراه اول نصب ميشود؟

12. 2 کاربر از ritzdvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

خیلی عالی فقط یه نکته رو نگفتی اون اینکه برای سیاه کردن صفحه اصلی از کدوم dmf استفاده کردی همون تم آندروید که داری میگی رو میگم آخه خودش یه فایل dmf برایلود کردن توی همون فایل دانلود با فلش ها گذاشته ولی من از dmf های اصلی که برای همه استفاده میکردیم ریختم و تم هم اجرا میشد ولی بعد از 2 دقیقه گوشی هنگ میکرد و تم درست اجرا نمیشد؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!تم جالبه هست ولی من دیگه با dmf خودش کار نکردم و همون htc hero رو ریختم رو گوشیم که خیلی هم ازش راضی هستم و تم حرفه ای است و اصلا هرکی ببینه میگه این تم رسمی htc هست رو ی ال جی
    راستی یه چیز دیگه کشف کردم نمیدونم میدونستید یا ولی خیلی توپه که میتونید تم منیجر داشته باشید روی کوکی و برای عوض کردن هر دفعه نیاز نباشه به پی سی وصل کنید و................ می تونین مثه گوشی های معمولی از روی گوشی تم رو عوض کنید این صفحه رو بخونید من انجام دادم خبر میدم

کد:

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

خیلی خوب بالاخره این پست رو ادیت کردم
    کد:
    اره از خود dmf ی که خودش داده استفاده کردم و مشکل هنگ نداره.
    تنها مشکلش همونیه که گفتم
    وقتی که شماره گیری میکنی و back میزنی همه تنظیماتش برمیگرده با حالت قبل.
    ولی باشماره های ثبت شده مشکلی نداره

14. 3 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان من کل تاپیک رو خوندم و واقعا اطلاعات مفیدی گذاشته بودین که دست همگی درد نکن و خسته نباشید
    اما من به چند تا مشکل برخوردم
    اول اینکه یکی از دوستان خوبمون این مطلب رو گذاشته بود

شما یک تم دانلود میکنی که فلش هست و یک فایل دیگه همون نام وبا پسوند dmf هست که اونو شما باید داخل فایل cust_theme جایگزین کنی و بریزی داخل گوشی( مثل تم معمولی) بعد اون فایل فلش و با هریچی پوشه و مخلفاتی که باهاش هست رو باید بریزی داخل حافظه گوشی در پوشه FlashContents ( برای این کار گوشی رو روشن وصل میکنی به کابل و انگار میخوای عکسو فایل بریزی همونجوری کپی میکنی تو پوشه و کابل رو جدا میکنی و میبینی که تم عوض شده)

خب من متوجه نمیشم وقتی که فایل dmf رو باید کپی کنم تو گوشی این cust_theme از کجای گوشی پیدا کنم چون با برنامه PC خود گوشی همچین چیزی دیده نمیشه ولی این قسمت FlashContents رو دیدم
    اگه دستان لطف کنن یه تم خوب فلش بزارن و محبت کنن یه مقدار روشن تر توضیح بدن که آیا با همین نرم افزار موجود تو سی دی گوشی باید انتقال بدم یا اینکه با نرم افزار معرفی شده تو سایت
    با تشکر از دوستان عزیز

16. 2 کاربر از DIKT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان من کل تاپیک رو خوندم و واقعا اطلاعات مفیدی گذاشته بودین که دست همگی درد نکن و خسته نباشید
    اما من به چند تا مشکل برخوردم
    اول اینکه یکی از دوستان خوبمون این مطلب رو گذاشته بود

شما یک تم دانلود میکنی که فلش هست و یک فایل دیگه همون نام وبا پسوند dmf هست که اونو شما باید داخل فایل cust_theme جایگزین کنی و بریزی داخل گوشی( مثل تم معمولی) بعد اون فایل فلش و با هریچی پوشه و مخلفاتی که باهاش هست رو باید بریزی داخل حافظه گوشی در پوشه FlashContents ( برای این کار گوشی رو روشن وصل میکنی به کابل و انگار میخوای عکسو فایل بریزی همونجوری کپی میکنی تو پوشه و کابل رو جدا میکنی و میبینی که تم عوض شده)

خب من متوجه نمیشم وقتی که فایل dmf رو باید کپی کنم تو گوشی این cust_theme از کجای گوشی پیدا کنم چون با برنامه PC خود گوشی همچین چیزی دیده نمیشه ولی این قسمت FlashContents رو دیدم
    اگه دستان لطف کنن یه تم خوب فلش بزارن و محبت کنن یه مقدار روشن تر توضیح بدن که آیا با همین نرم افزار موجود تو سی دی گوشی باید انتقال بدم یا اینکه با نرم افزار معرفی شده تو سایت
    با تشکر از دوستان عزیز
    ببین دوست من
    شما اول باید این آموزش رو دانلود کنی
    اول از همه آموزش نصب تم(لینک مستقیم)kp500

کد:

اینم با یک سرور دیگه

کد:
    و بعد هم نرمافزارهای مورد نیازش رو از یکی از لینکهای زیر دانلود کن
    کد:
    اینم لینک مستقیم از سرور دیگه

کد:
    حالا وقتی یاد گرفتی چجوری فایلها رو داخل cust_theme جایگزین کنی و بریزی تو گوشی بعد میتونی تم فلش هم نصب کنی
    در ضمن حتما یک نسخه از cust_theme رو بریز تو یکی از درایوات که اگه خراب شد بتونی اصلیش رو جایگزین کنی

18. 4 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام موقع فیلم برداری ke990 روی مموری هر چند ثانیه یه بار گیر میکنه مال چیه؟

20. این کاربر از behnam_55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •