اين هم يه تم براي گوشي آرينا (KM900) كه البته به صورت فيرمور هستش....اينم عكساش:
تم ويندوز 7
لينك دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم يه تم براي گوشي آرينا (KM900) كه البته به صورت فيرمور هستش....اينم عكساش:
تم ويندوز 7
لينك دانلود:
با سلام ایا نرم افزاری هست که بشه بیشتر از 20 فایل با بلوتوث فرستاد ke990
منظورت تم آِّ بی آندروید بود نصب کردی و تغییرات انجام دادی؟؟ تم خیلی حرفه ای و خوبیه واقعاولی
من نمیدونم چرا برای من خوب اجرا نشد اولش خوب بود بعد کند میشو گوشی هنگ میکرد این تم شاید باید از dmf که خودش گذاشته استفاده کنم برای سیاه کردم صفحه شما از کدوم استفاده کردی؟؟؟
حالا اگه بازم تمی چیرزی به چشتون خورد با این ورژن های جدید معرفی کنید من با اون سایت روسیه مشکل دارم و یه بار هم ثبت کردم داخلش ولی حالا نمیزاره ازش تم بگیرم معلوم نیست چه حالیه!!!!!!
من تمی که تو پست 107 معرفی کردید رو نصب کردم /Android_Theme_1030_rev_3
نه خیلی خوبه راحت هم میشه بهش چیزی اضافه کرد. مثلا میشه بکگراند فلش گذاشت براش
و چند تا چیز هم اضافه کردم مثل مای کامپیوتر و فلش پلیر و آب و هوا
تنها مشکلی که داره اینه که مثلا شما مثلا جای آیکن ها رو تو دسکتاپ تغییر میدی و بکگراند رو هم تغییر میدیريا، زمانی که میری قسمت شماره گیری و بعد میای بیرون ( به هر روشی چه زدن کلید قرمز و چه گرفتن شماره که بعد تماس میاد بیرون و یا زدن بک) همه چیز به حالت اول برمیگرده.
من مدلهای قبلی رو هم داشتم ولی خوب نبود و نمیشد آیکن ها رو تکون داد ، ولی این خیلی خوبه وهنوز ازش خسته نشدم. منتظر ورژن جدیدشم
تمهای جدید که دست شماس
سایت روسی هم تمهاش حجم بالاس و زیاد هم بدرد نمیخوره
حالا فردا من خونه نیستم تا پنج شنبه.
اومدم تمهایی که دانلود کردم رو تیکه تیکه میزارم برا دانلود. مثلا مدیا پلیرهاش و منو و رادیو و...
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
راستی هرکی خواست از سایت روسی استفاده کنه با این یوزر و پسورد بره
majid
123789
خیلی عالی فقط یه نکته رو نگفتی اون اینکه برای سیاه کردن صفحه اصلی از کدوم dmf استفاده کردی همون تم آندروید که داری میگی رو میگم آخه خودش یه فایل dmf برایلود کردن توی همون فایل دانلود با فلش ها گذاشته ولی من از dmf های اصلی که برای همه استفاده میکردیم ریختم و تم هم اجرا میشد ولی بعد از 2 دقیقه گوشی هنگ میکرد و تم درست اجرا نمیشد؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!تم جالبه هست ولی من دیگه با dmf خودش کار نکردم و همون htc hero رو ریختم رو گوشیم که خیلی هم ازش راضی هستم و تم حرفه ای است و اصلا هرکی ببینه میگه این تم رسمی htc هست رو ی ال جی
راستی یه چیز دیگه کشف کردم نمیدونم میدونستید یا ولی خیلی توپه که میتونید تم منیجر داشته باشید روی کوکی و برای عوض کردن هر دفعه نیاز نباشه به پی سی وصل کنید و................ می تونین مثه گوشی های معمولی از روی گوشی تم رو عوض کنید این صفحه رو بخونید من انجام دادم خبر میدم
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
خیلی خوب بالاخره این پست رو ادیت کردم
Last edited by FANBOOK; 05-05-2010 at 16:37.
اره از خود dmf ی که خودش داده استفاده کردم و مشکل هنگ نداره.
تنها مشکلش همونیه که گفتم
وقتی که شماره گیری میکنی و back میزنی همه تنظیماتش برمیگرده با حالت قبل.
ولی باشماره های ثبت شده مشکلی نداره
با تشکر از همه دوستان من کل تاپیک رو خوندم و واقعا اطلاعات مفیدی گذاشته بودین که دست همگی درد نکن و خسته نباشید
اما من به چند تا مشکل برخوردم
اول اینکه یکی از دوستان خوبمون این مطلب رو گذاشته بود
شما یک تم دانلود میکنی که فلش هست و یک فایل دیگه همون نام وبا پسوند dmf هست که اونو شما باید داخل فایل cust_theme جایگزین کنی و بریزی داخل گوشی( مثل تم معمولی) بعد اون فایل فلش و با هریچی پوشه و مخلفاتی که باهاش هست رو باید بریزی داخل حافظه گوشی در پوشه FlashContents ( برای این کار گوشی رو روشن وصل میکنی به کابل و انگار میخوای عکسو فایل بریزی همونجوری کپی میکنی تو پوشه و کابل رو جدا میکنی و میبینی که تم عوض شده)
خب من متوجه نمیشم وقتی که فایل dmf رو باید کپی کنم تو گوشی این cust_theme از کجای گوشی پیدا کنم چون با برنامه PC خود گوشی همچین چیزی دیده نمیشه ولی این قسمت FlashContents رو دیدم
اگه دستان لطف کنن یه تم خوب فلش بزارن و محبت کنن یه مقدار روشن تر توضیح بدن که آیا با همین نرم افزار موجود تو سی دی گوشی باید انتقال بدم یا اینکه با نرم افزار معرفی شده تو سایت
با تشکر از دوستان عزیز
ببین دوست من
شما اول باید این آموزش رو دانلود کنی
اول از همه آموزش نصب تم(لینک مستقیم)kp500
اینم با یک سرور دیگه
و بعد هم نرمافزارهای مورد نیازش رو از یکی از لینکهای زیر دانلود کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک مستقیم از سرور دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا وقتی یاد گرفتی چجوری فایلها رو داخل cust_theme جایگزین کنی و بریزی تو گوشی بعد میتونی تم فلش هم نصب کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن حتما یک نسخه از cust_theme رو بریز تو یکی از درایوات که اگه خراب شد بتونی اصلیش رو جایگزین کنی![]()
با سلام موقع فیلم برداری ke990 روی مموری هر چند ثانیه یه بار گیر میکنه مال چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)