اگه بتونید گیر بیارید،به ظنرم بهرتین قیمت،شاید 500 به بالا باشه...این گوشی فعلا 600 تومن قیمت خودش رو داره هنوز و تغییر خاصی نکرده!!!
از طرفی،اچ دی فعلا تو اسمونا داره سیر میکنه و احتمالا هم دخل زیادی به این نداشته باشه!!
اگه بتونید گیر بیارید،به ظنرم بهرتین قیمت،شاید 500 به بالا باشه...این گوشی فعلا 600 تومن قیمت خودش رو داره هنوز و تغییر خاصی نکرده!!!
از طرفی،اچ دی فعلا تو اسمونا داره سیر میکنه و احتمالا هم دخل زیادی به این نداشته باشه!!
خوب این رامها رو میشه براحتی روی دیزایر نصب کرد ؟ یک نمونه از این رامها رو میزارید ؟ ممنون میشماونوقته که گوشی شما خیلی خیلی زشت میشه !
بهترین و زیبا ترین منو ها رو یکی Cyanogen و Defrost رام دارند و خیلی زیبا تر از galaxy هست !
هرچند luncher گالاکسی هم وزش هست
عزیز،بعد از روت کردن،طبق اموزش های موجود برای نصب رام،بعد از یک ساعت میتونید روال عادی گوشیتون رو داشته باشید!!!(برنامه ها و تنظیمات همه انجام داده باشید و ...!!!)
سلام، میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری میشه تنظیمات اینترنت Desir رو درست کرد؟
سلام
من امروز توی سایت موبایلستان یه مطلبی رو دیدم که میگفت بعد از 3 - 4 ماه کار کردن با گوشی مادربرد گوشی آسیب میبینه و زود داغ میکنه و حتما باید مادربرد رو عوضش کنی . میخواستم بپرسم درسته ؟ کسی تا حالا به این مشکل بر خورده ؟
چون من میخواستم desire بخرم ولی این مطلب رو که خوندم دو دل شدم :(
راستش اولین باره که میشنوم چنین چیزی رو....دوست خوبمون بایوستر خیلی وقته که دیزایر داره،ازش بپرسین بهتون میگه!! ولی کلا چنین چیزی نشنیدم من به شخصه!!من امروز توی سایت موبایلستان یه مطلبی رو دیدم که میگفت بعد از 3 - 4 ماه کار کردن با گوشی مادربرد گوشی آسیب میبینه و زود داغ میکنه و حتما باید مادربرد رو عوضش کنی . میخواستم بپرسم درسته ؟ کسی تا حالا به این مشکل بر خورده ؟
چون من میخواستم desire بخرم ولی این مطلب رو که خوندم دو دل شدم :(
سلام..
میخواستم ببینم صدای اسپیکر این گوشی از لحاظ کیفیت و بلندی چطوره؟ عجیبه! با اینکه توی gsmarena از لحاظ بلندی و کیفیت صدا امتیازهای عالی آورده ولی توی نت همه از صدای کم اسپیکر و کیفیت پایینش شکایت دارن!! نظر کسانی که این گوشی رو دارن چی هست؟
بستگی داره که با کی مقایسه بشه!!!میخواستم ببینم صدای اسپیکر این گوشی از لحاظ کیفیت و بلندی چطوره؟ عجیبه! با اینکه توی gsmarena از لحاظ بلندی و کیفیت صدا امتیازهای عالی آورده ولی توی نت همه از صدای کم اسپیکر و کیفیت پایینش شکایت دارن!! نظر کسانی که این گوشی رو دارن چی هست؟
اکثر گوشی ها جدید،از لحاظ صدا،دیگه بلنگو وار(اکثرا نوکیا و واکمن های سونی!) صدا در نمیکنن و این عالیه!!
ما به این نتیجه ی غیر علمی!(فقط خودمون اینجوری فکر میکنیم!) که ظاهرا این شرکت ها،گوشی هاشون رو برای جلو گیری از ایجاد الودگی صوتی،با حجم صدای پایین در بلنگو درست میکنن!!!
البته تو هندسفری شما از هفت دولت ازادی و میتونی تا حد کر شدن صدا رو بالا داشته باشی!!
سلام.
این دیزایرهای جدید S-LCD هستن دیگه نه؟ آمولد هم گیر میاد؟ S-LCD ها ارزونترن دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)