تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 14 اولاول ... 2891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 137

نام تاپيک: کلوپ HTC HD Mini

اگه نباشه جاش خالی می مونه metaler-soad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من از صفحه اول تاپیک تا اینجا رو خوندم
    این اواخر یه صحبتهایی مبنی بر هنگ کردن گوشی و یا اصل و غیر اصل بودن گوشی برخوردم
    با توجه به اینکه بنده خودم میخوام این گوشی رو خریداری کنم،اول از همه اینکه هنوز این گوشی رو پیشنهاد میکنید بهم؟
    و دوم اینکه اگر خواستم بخرم به نظر شما چطوری میتونم از اصل بودن گوشی اطمینان حاصل کنم و میتونم رو این مطلب که اگر با گارانتی کامتل یا گارانتی یاس بگیرم گوشی اصل بهم میدن حساب کنم؟
    دوستان ممنون میشم جواب سوالاتمو بدبد

داره خودمونی میشه tapesh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من از صفحه اول تاپیک تا اینجا رو خوندم
    این اواخر یه صحبتهایی مبنی بر هنگ کردن گوشی و یا اصل و غیر اصل بودن گوشی برخوردم
    با توجه به اینکه بنده خودم میخوام این گوشی رو خریداری کنم،اول از همه اینکه هنوز این گوشی رو پیشنهاد میکنید بهم؟
    و دوم اینکه اگر خواستم بخرم به نظر شما چطوری میتونم از اصل بودن گوشی اطمینان حاصل کنم و میتونم رو این مطلب که اگر با گارانتی کامتل یا گارانتی یاس بگیرم گوشی اصل بهم میدن حساب کنم؟
    دوستان ممنون میشم جواب سوالاتمو بدبد
    سلام دوست من منم همین سوالات تورو داشتم و الان این گوشی رو خریدم
    بزار یه چیزایو کاملا برات روشن کنم

1 این گوشی به نسبت هزینه ای که میکنی واقا ارزش داره
    2 اما اگه دنبال تایوانی این گوشی میگردی باید یا دست دوم بگیری از کسایی که حداقل 6 ماه قبل گرفتن یا اینکه بدون گارانتی شو که بصورت قاچاق اومده بگیری چون با گارانتی ها همه چینی هستن چون ایران تحریمه
    3 من که فکر میکنم گارانتی دار بودن یعنی پول اضافه دادن
    4 اگه دنبال یه گوشی میگردی واسه اینکه خیلی برنامه خور باشه و وین موبایل باشه این گوشی همه نوع برنامه ای رو ساپورت نمیکنه چون hvga هستش و بدرد شما نمیخوره
    5 من این گوشی رو خریدم چون باصرفه تر بود و تمایل به هزینه زیاد واسه خرید گوشی ندارم چون روز به روز گوشی های جدید تر میاد
    در کل من هر زمانی که بخوام گوشی با cpu 600 mh با رم 512 بگیرم بازم وین و بازم همین گوشی رو میخرم چون دستت تو وین موبایل باز تره من داداشم اندروید داره htc hero وا الان مجبوره واسه اندروید 2.1 به بالا رام کوک شده نصب کنه که هر کدومش مشکلات خاص خودشو داره و من اینو گوفتم که بدونی درسته که وین این گوشی رو نمیشه برد بالا و 7 کرد اما این مشکل فقط مربو به وین موبایل و این گوشی نیست بلکه همه سیستم عامل هارو شامل میشه
    این گوشی بی عیب نیست و البته هیچ گوشی بی عیب نیست
    اگه میخوای هزینه کم کنی همین مینی رو بگیر و اگه توانت میرسه hd 2 که یه قابلیتاش ایمان دارم
    اگه هم میخوای اندروید بگیری حتما cpu 1 gh بگیر مثلا دیزایر

3. 2 کاربر از tapesh95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tapesh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

ممنونم از جوابت اما من از چند نفر پرسیدم گفتند وقتی فوق شارژ میشه چراغ قرمز بالا سبز میشه اما من این موضوع رو نمی دوسنم و شارژ رو زودتر از شارژ کامل کشیدم آیا این موضوع باطری رو خراب نکرده ؟

چون میگن باید اجازه داد که باطری کانل شارژ بشه اگر زودتر بکشی بهش صدمه وارد میشه

میشه لطفا برام توضیح بدی ؟
    دوست من زیاد خودتو نگران نکن وقتی نسبت به یه چیزی حساس بشی بیشتر معایبشو میبینی و یه جورایی تصورت غلط میشه
    البته این گوشی بخاطر cpu 600 mh و باطری 1200 مصرفش از یه گوشی با cpu پایین تر و باطری 1200 بیشتر اما در کل مشکلی نداره این مشکل رو میتونیدر تمام گوشی ها پیدا کنی چون توان گوشی داره بالا میره اما وزن نمیتونه از یه حدی بالا تر بره در نتیجه باطری نمیتونه خیلی قوی تر باشه چون وزنش و اندازش میره بالا و گوشی رو از حالت استاندارد خارج میکنه مگر اینکه علم پیشرفت کنه و چیزه دیگه ای جای این باتریا رو بگیره یا نوع باتری ها عوض بشه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

سلام دوست من منم همین سوالات تورو داشتم و الان این گوشی رو خریدم
    بزار یه چیزایو کاملا برات روشن کنم

1 این گوشی به نسبت هزینه ای که میکنی واقا ارزش داره
    2 اما اگه دنبال تایوانی این گوشی میگردی باید یا دست دوم بگیری از کسایی که حداقل 6 ماه قبل گرفتن یا اینکه بدون گارانتی شو که بصورت قاچاق اومده بگیری چون با گارانتی ها همه چینی هستن چون ایران تحریمه
    3 من که فکر میکنم گارانتی دار بودن یعنی پول اضافه دادن
    4 اگه دنبال یه گوشی میگردی واسه اینکه خیلی برنامه خور باشه و وین موبایل باشه این گوشی همه نوع برنامه ای رو ساپورت نمیکنه چون hvga هستش و بدرد شما نمیخوره
    5 من این گوشی رو خریدم چون باصرفه تر بود و تمایل به هزینه زیاد واسه خرید گوشی ندارم چون روز به روز گوشی های جدید تر میاد
    در کل من هر زمانی که بخوام گوشی با cpu 600 mh با رم 512 بگیرم بازم وین و بازم همین گوشی رو میخرم چون دستت تو وین موبایل باز تره من داداشم اندروید داره htc hero وا الان مجبوره واسه اندروید 2.1 به بالا رام کوک شده نصب کنه که هر کدومش مشکلات خاص خودشو داره و من اینو گوفتم که بدونی درسته که وین این گوشی رو نمیشه برد بالا و 7 کرد اما این مشکل فقط مربو به وین موبایل و این گوشی نیست بلکه همه سیستم عامل هارو شامل میشه
    این گوشی بی عیب نیست و البته هیچ گوشی بی عیب نیست
    اگه میخوای هزینه کم کنی همین مینی رو بگیر و اگه توانت میرسه hd 2 که یه قابلیتاش ایمان دارم
    اگه هم میخوای اندروید بگیری حتما cpu 1 gh بگیر مثلا دیزایر
    سلام
    ممنون از راهنمایی کاملت دوست من
    ببین من یه چیزی بگم: من واقعا بین ویندوز و اندروید گیر کردم ... چون تجربه هیچ کدومشونو ندارم
    ببین من از اون دسته از آدمهایی هستم که اگه گوشی با سیستم عامل داشته باشم راحت نمیشینم
    انقد برنامه و بازی میریزم توش که گوشی بدبخت به حد انفجار میرسه
    انقد این برنامه رو پاک میکنم اون یکی رو میریزم ... -- میکنم ... خلاصه که همه کار میکنم با گوشیم
    مثلا گوشی قبلیم ان 73 بود ... پدرشو درآوردم..همین
    با این شرایط بهم ویندوز رو پیشنهاد میکنی یا اندروید
    و چیز دیگر اینکه من واقعا از دیزاین این گوشی لذت میبرم
    ولی اون دیزایری که گفتی رو از لحاظ سخت افزاری قبولش دارم فقط نه از لحاظ ظاهری ... به خاطر اینکه ظاهرم برام یه مقداری اهمیت داره
    حالا بگو من چیکار کنم

یه نکته : احتمال داره اگه یه مقداری صبر کنم قیمتها بیاد پایین؟
    و چیز دیگر اینکه امروز رفتم علادین ... این گوشیرو از 325 بهم قیمت دادن تا 420 تومن ... و من واقعا گیج شدم.
    همین
    ببخشید زیاد حرف زدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان منم قصد خرید این گوشی رو دارم ولی شنیدم گوشی هایی که تو بازار هست چینی هستند درسته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام ، چجوری میشه این گوشی رو هارد ریست کرد؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

دوستان منم قصد خرید این گوشی رو دارم ولی شنیدم گوشی هایی که تو بازار هست چینی هستند درسته ؟
    سلام
    یه مقدار بالاتر دوست خوبمون توضیح دادن
    چینی هستن و اگر تایوانیش رو میخوای یا باید بری سراغ دست دوم یا بدون گارانتی

9. 2 کاربر از metaler-soad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    كندو

پيش فرض

در مورد باتريش يكم توضيح بدين ....كه چند روز شارژ نگه ميداره
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    كندو

پيش فرض

در مورد باتريش يكم توضيح بدين ....كه چند روز شارژ نگه ميداره
    ممنون
    بله!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نحوه نصب آندروید روش چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •