من جایی 512 10 تومن ندیدم
اگه کسی سراغ داره پیام خصوصی بده
من جایی 512 10 تومن ندیدم
اگه کسی سراغ داره پیام خصوصی بده
دوستان از نظر اقتصادی صرفه داره که من از شرکتی که الان دارم ازش سرویس میگرم خارج بشم و برم سراغ مخابرات و از اونجا 64 نامحدود بگیرم تا بتونم مقدمات این کارو فراهم کنم؟
چون مثل اینکه مخابرات وقتی سرویسی رو بده دیگه نمیشه ازش سرویس رو قطع کرد و اگر بخوام سرویسم رو دوباره از مخابرات به مثلا شرکت ایکس منتقل کنم مدارک رو تایید نمیکنند!!!
یه براورد پروژه ای اگر از این مورد داشته باشید بسیار ممنون میشم![]()
سلام /سال نو مبارک
به علت پارازیتهای اخیرمتاسفانه نشد که به شما دوستان رسیدگی کنم
خوب بریم سر بحثمون
عرض شود که چندتا فروشنده 13-و 15 تومن و یه 25 تومن خیلی مطمئن که مهرداد ازش استفاده میکنه بیرون از فروم هستند و خودتون هم توی گوگل سرچ بزنید میتونید چندتا پیدا کنید.چون خرید و فروش هر چیزی در فروم ممنوعه وگرنه میتونستم کمکت کنم بازم اگه مشکلی بود تماس بگیرید قطعا راه حلهای زیادی هست
64 نامحدود که یک مثال هست و اصلا ارزش نداره من نظرم روی همون 128 مخابرات هستش چون تفاوت سرعتش واقعا احساس میشه و 4 تومن مابه تفاوتش رقم زیاد و چشم گیری نیست و به نظرم شما یه 128 از مخابرات بگرید به صرفه تر هستش
ولی در مورد تغییر سرویس اولا که اون دست خودتون هستش. سرویسهای مخابرات تازگیها برای من قطعی زیادی داره و روزی 100 بار قطع میشه و مجبورم که مودم رو خاموش روشن کنم .
اگر شما میخواید با تورنت کار کنید که حتما حتما حتما باید از 128 مخابرات بدون چون و چرا استفاده کنید چون میدونید که در تورنت یه سری فایل دانلود میشه و برای مثلا 700 مگ حدود 100 تا 120 مگ در حالت خوش بینانه باید آپلود کنید که در ماه من حدود 25 گیگ آپلود داشتمبا یه سرویس 512
ولی اگه نه فقط قصدتون دانلود هست و تمامی نیازهای شما از سرویسهای سایتهای اشتراکی مانند وارز و رپیدشیر و غیره تامین میشه خوب چرا تغییر کاربری بدید با همون سرویس حجمی کار کنید و این راه به شما توصیه میشه که هم زحمت جابجایی به مخابرت رو ندارید و هم این که خیالتون راحت هست و مشتری دائمی همون شرکت باقی می مونید از لحاظ اعتبار خوبهو در نتیجه تصمیم گیری با خودتونه ببینید اگر اپلود دارید که حتما سرویس نامحدود بگیرید وگرنه همون حجمی و ماهی 3 گیگ کار شما رو راه میندازه . تازه حجم اضافه هم میارید.
توضیح این که : در چت رومها و ایمیل فرستادنها و پست نوشتن داخل فرومها هم ارسال انجام میشه ( چون نمیدونستم چقدر اطلاع دارید توضیح دادم که متوجه بشید )
در مورد براورد پروژه بستگی به خودتون داره
کارتهای --- خوب که تایید میشوند:( فقط مورد اول یه توضیح کوچیک داره )
زیاد جالب نیست به علت وجود 3 برد تقلبی متفاوت و هیچی جز نرم افزار هم نمیتونه تقلبیهاش رو تشخیص بده ولی اگر به شرط خریدید و همونجا تست زد و ساخت المان بود بخرید که بهترین کارت هستش
skystar2.8---orginal=80$
کارت خوبیه سابقا با بعضی از مادربوردها مشکل داشت که با ساخت درایورهای جدید و ... مشکلاتش کاسته شده.
qbox 8920=100$
و بهترین کارت از نظر خودم کارتهای اکسترنال هستند که فشاری به سیستم وارد نمیکنند و قابل حمل هستند و به خاطر اینترفیس USB به هر وسیله ( مثل لپ تاپ ، ) قابل اتصال هستند .
proof 7500 External USB=110$
DISH 90'=25$
LNB=7$
cable=X
خوب فقط قیمت کابل مشخص نیست چون نمیدونم چقدر لازم دارید
فقط همین
برای ارسال هم که هر وسیله و دیوایسی که قابلیت ارسال دیتا داشته باشه ( موبایل GPRS - وایمکس ایرانسل-دایال آپ - ADSL ) که دیگه اونها هم مودم و درگاههای مشخص شده خودشون رو میخوان
سئوالی هست بپرسید
.................................................. ........................
Last edited by Karmenwet; 12-04-2010 at 14:55.
دوست عزیز و گرامیkarmenwet :
من ظاهرا اینترنت ماهواره ای ندارم چه کسی این همچین حرفی رو زده ؟من بارها اشاره کردم که همچین سرویسی رو استفاده نمیکنم. چون نیازی به سرعت بالا ندارم.
و ظاهرا شما از دوستان اقای وانتد من هستید کهچند وقتیه نیستشون
بگذریم ولی من یه درخواست دارم
چون شما توی جمع از من خواهش کردید جوابتون رو بدم منم یه بار پیغام خصوصی فرستادم ولی نمیدونم چرا ارسال نمیشه برای همین توی جمع مطرح میکنم
خواهشا اگه دفعه بعد به مشکل خوردید و کسی جوابتون رو نداد سراغ منم نیاید خواهش میکنم
و اسم من رو به عنوان مخاطبتون نذارید ممنون میشم ، چون من یه تعهد اخلاقی دارم و مشکل پیش میاد. اینم یه درخواسته که فکر نکنم ناراحت بشید بالاخره هرکسی یه تعهد وجدانی داره . این طور نیست ؟
ممنونم و مرسی
---------------------------
با اجازه از داش مهرداد و داش امین
این پست رو هم به عنوان اولین کادوی سال جدید برای تمامی عزیزانی که قبل از خرید به سئوالاتی بر میخورن تقدیم میکنم .![]()
امیدوارم مثل سابق مورد استفاده قرار بگیره و نکاتی رو که گفتم رعایت کنید تا بعدا به مشکلات دوستانی مثل karmenwet برنخورید ظاهرا ایشون فقط این مشکل رو دارند و بین خرید یه کارت 50 تومنی تا 120 تومنی !!!معطل موندن
منم کمکی میکنم ایشالا که برای همیشه مشکلشون رفع بشه
خوب خودکار قلمها رو بردارین میخوام امروز درس جدید بدم
ضمنا باتوجه به این که من --- ندارم کلیه اطلاعاتی که در زیر داده میشه با توجه به مطالبی هست که توی این چند سال اخیر در وب سایتها و فرومها خوندم و ادرس تک به تک و جز به جز مطالب زیر مستند موجود هست و مضاف بر تجربیاتی که دوستان نقل کردند و در حال حاضر میخوام در اختیارتون قرار بدم
پس هرگونه مسئولیتی درقبال صحت و غلط بودن موارد زیر به شخص من مربوط نمیشه فردا دستتون رو نکنین توی پریز بگین حضرت کینگ گفت ما از همه جا بیخبر هم گفتیم چشم![]()
و هر پستی که به منزله صحت یا سقم مطلب زیر باشه و بطور مستند جنبه اگاهی داشته باشه قابل تقدیره . در غیر انصورت پاک میشه چون اینجوری بی نظمی هم بوجود نمیاد کسی هم مشکل سخت افزاری داره میتونه توی تاپیک مربوط به خودش مطرح کنه . چون به اینجا اصلا ربطی نداره و حکم اسپم رو داره.
خوب پس در تاپیک قبلی مقدمات همه چی رو گفتیم آها سیم هم کواکسیال با مقاومت 75 اهم بخرید که یادم رفت مشخصات رو بگم از همین سیمهای کرمان هم بگیرید حله
من خودم 25 متر امریکایی 3لایه استفاده کردم و حدود 5 سالی میشه که فقط یه نمه ترک برداشته
خوب از اونجایی که در ایران بیشترین کارت --- فروخته شده اسکای استار بوده ( به سبب قیمت مناسب و کیفیت متوسط و ساپورت نرم افزاری عالی ) و ورژنهای مختلفی داره بر ان شدیم تا اطلاعاتی در هنگام خرید رو به سمع و نظرتون برسونیم.
بردهای اصلی به سبب داشتن خازنهای سالید solid یا جامد طول عمر و مقاومت بالای دارند و تکنولوزی جدیدتری دارند و پول خود قطعه رو میدید ولی در بردهای تقلبی خازنهای نسل پدربزرگ یا همون خازنهای الکترولیتی هستند که با یه افزایش ولتاژ به درک پرتاب میشوند !!! ها ها ها
این اسکای استار چندین مدل داره و 3تا مدل پرطرفدار داره که هر3 تا رو توضیح میدم.
مدل 2.8 که خیلی پرطرفداره و قیمتش هم حدود 50 تومنه ولی با برد تقلبی و برد اصلیش حدود 70-80 ( هرچقدر تیغش برید ) فروخته میشه ! مزیت خاصی نداره HD نمیگیره ولی با پلاگین میشه دورش زد و یه چیزایی بگی نگی نگاه کرد ولی خوب برای کار ما زیاد مناسب نیست چون وقتی که باندهای S2 فراگیر بشوند این کارت هم مستقیم میره توی زباله دونی چون فرکانسهای دیتا هم به سبب بروز شدن از S1 به S2 مهاجرت میکنند
مدل PCI که قیمتش هم حدود 90 تومنه و یه مدل از همین کارت هم هست که اور شده است و کیفیت بهتری داره قیمتش یه 5تومنی بیشتره
در مورد خود سخت افزار و تفاوتها نسبت به ورژن قبلی باید بگم که مدلاسیون S2 نسل جدید فرکانس های باند KU هستند که حاوی فرکانس های اکثر کانال های HD و همچنین بیشتر فرکانس های DATA و مناسب برای دانلود آفلاین S2 هستن درضمن کارت های مبتنی بر این مدلاسیون قابلیت دریافت کانالهای s1 رو هم دارن ولی برعکس این قضیه امکانپذیر نیست
و مدل اور شده همین کارت که فرقی نداره فقط اورکلاک شده. و قیمتش هم 5 تومنی بیشتره که قبلا گریزی زدم و اشاره ای کردم..
ولی در مورد ایرادات
روش تشخیص اسکای استار اصل از تقلبی
بهترین راه که همون نرم افزار sissoft sandra هستش که یه ورژن معتبر برای چک کارت گرافیک هم داره و بنچمارکهایی رو میگه در حد خدا ! و لی وقتی میخواین قبل از خرید به وسیله اعتماد پیدا کنین میتونین از روش من استفاده کنین/
: بهترین راهی که قبل از خرید میشه به اون بسنده کرد برداشتن شماره سریال و مک ادرس برچسب شده روی جعبه است ! و ارسال اون به ایمیل پشتیانی شرکت سازنده است . در موقع خرید بقیه قطعات کامپیوتر هم میشه از این راه استفاده کرد.
بطور مثال :
Hi
I bought a ----s Card at yesterday .I'd like to find what country made my device.Korea or Germany or china?
it's skystar2.8 with:
S/N: 2105460808xxx
MAC: 00D0D7103xxx
Thank you
سلام / من یک دی وی بی کارت روز گذشته خریدم . میخواهم بدانم دستگاه من برای چه کشوری ساخته شده کره یا آلمان یا چین
اون skystar 2هست
شماره سریال :
مک ادرس :
متشکرم.
و یه مدت صبر میکنین جواب پشتیبان رو میبینین که میگه مال کجاست !
با برنامه sissoft sandra هم میتونین بصورت نرم افزاری و مطمئنتر کارتتون رو چک کنید برای استفاده بعد از دانلود اخرین ورژن این نرم افزار اون رو نصب میکنیم بعد از نصب SiSoftware Sandra برنامه را اجرا می كنيم وارد قسمت Pci/Agp bus information بشيد تو قسمت adapter ميزنين Pci Bus خوب حالا تو قسمت device,ليست device هارو ميبينين Device مربوط به كارت را انتخاب كنيد وقتي Device كارت را انتخاب كرديد به قسمتهاي OEM Device name يعنی سازنده چيپ و Device name يعنی سازنده قطعه توجه كنيد برايskystar2 اگر device name:
technisat باشد،قطعه سالم و اصل و ساخت آلمان است و اگر که techsan باشد،قطعه اصل ولی ساخت كره است
ایرادات اسکای استار 2.8
بیشتر مربوط به قدیمی بودن این سخت افزار نخاله هستش ( درایور برای 7 نداره) اصلا دیتکت نمیکنه حال اینکه درحالت عادی در ویندوز XP به عنوان یه کارت شبکه شناخته میشه !!! ولی خوب متاسفانه دیگه عمرش گذشته و در ضمن خریدش رو هم از همین الان توصیه نمیکنم . چرا ؟ چون دیگه وارد سال جدید شدیم و قطعات 2010 کم کم دارن جایگزین میشن و من میگم کسی میخواد این کارت رو بخره 30 تومن بزاره روی پولش و پروف رو بگیره .
کارتهای پروف
این کارت استریم ریدر اختصاصی واسه مانا و اسکاینت داره که به درد اون عشق فبلمهای آفلاین باز میخوره . و زیاد کارایی محصوصی در دیتای یک طرفه نداره ضمنا سیمبل ریت رو تا سقف 45000 رو ساپورت میکنه که این نشون میده اصلا نیازی به اور کلاک نداره !! آفرین !
ولی یه بدی که داره مثلا نسبت به قیمت هم میصرفه هم نمیصرفه چرا چون اکسترنال هستش و خلی خوبه ولی عیبی که داره مشکل تیونر این دستگاه هستش که یک تیونر بیشتر نداره و یه برگشت از همون تیونر داره که میتونی بدی به یه ----- ویا یه --- دیگه ولی وقتی همین پول رو به یه خورده بیشتر به کارتهای qbox بدیم میتونیم یه کارت دو تیونره برداریم که همزمان به دوتا جهت دسترسی داشته باشیم هرچند که نمیشه همزمان هم افلاین داشت و دیتا رد و بدل کرد و هم شبکه ها رو نگاه کرد ولی خوب یه جاهایی به کار میاد که اصلا به بحث ما ربطی نداره
در ضمن کسی هم که افت سیگنال داره و مشکل سیگنال دهی برای کارتش بوجود میاد اول از همه باید به مسیر سیم نگاه کنه
ممکنه از سویچ استفاده کرده باشه باید بررسی کرد ولی در 99% موارد اینجوری مشکل با درایور قطعه هستش که باید آپدیت بشه و در ضمن این مورد هم ربطی به اینجا نداشت ولی توضیح میدم برای دیدن برنامه های ماهواره ای برای دیدن پراگ دی وی بی توصیه میشه . دریم هم بدک نیست .
qbox با چیزی مشکل نداره مثل همیشه مشکل از کمبود عقل کاربرانی هست !! ببخشید
بهتر بگم مشکلش به سببخرید کردن کاربرانی هست که سواد خواندن دو خط متن انگلیسی رو ندارند.
اون مشکلات مربوط میشد به کارتهای TBS 8920 رویژن 2.0 که با اضافه کردن یک خازن الکترولیتیμF 470 ده ولت حل میشد و تنها بدی که داشت همین بود ولی کیفیت خداااااااااااااااااااا
الان بهترین درایور برای این کارت و رفع مشکلات قبلی 1.5.2 هستش که از توی سایت ها میتونین بردارین در ضمن اون مشکل با مادربوردها هم به تاریخ پیوسته میتونین توی کتابهای قدیمی سرچ کنین پیداش کنین مادروبردها هم زیاد هستند و بیشترین ناسازگاری مربوط به گیگابایت و MSIو ابیت خدا بیامرز و ایسوز بود که ...بگذریم
ولی معمای ناسازگاری کارتهای دی وی بی به چیپستهای مادروبردها برمیگرده که یه سری از کارتهای اسکای استار با چیپستهای ان ویدیا مشکل داشتند که خوب بازم باید عقل خریدار برسه و روز قبل از خرید یه سرچ بزنه و ببینه چی میخواد بخره.اتفاقا توی همین فروم هم در هنگام خرید مادربرد با یکی از بچه ها که میخواست AMd بخره کلی سر این مسئله بگومگو داشتیم تا اینکه احسان برگشت گفت نه اون قضیه اش با چیپستش بوده و خودت عقلت کمبوده باید روز اول نگاه میکردی و میخریدی !!!!
چون فروشنده فقط به فکر فروش بیشترش هست و دوست داره جنس توی پاچه مردم بکنه . ببخشیدها !! بلانسبت. در ضمن در مورد این مشکلات خرابی و .... بنده تعمیرکار نیستم ببرید پیش یه تعمیرکار.
در مورد انالیز کردن هم نمیدونم باید از بچه هایی که در کار الکترونیک هستند سئوال بپرسید. اینجا بخش مشاوره برای سرویسهای یک طرفه هستش اگر به عنوان تاپیک نگاه میکردید خوب میشد/.
در مورد افت سیگنال
معمولا افت سیگنال در فرکانسهای مادر خودش رو نشون میده و در ضمن با چک کردن کامل متوجه میشیم
برای اطمینان از درست بودن تنظیم دیش حتما از یک دستگاه دیگر کمک بگیریم
در صورت امکان از یک سیم کوتاه تر استفاده کنیم.! ساعت ال ان بی هم چک شود!
اگر تمام موارد دیش ال ان بی و سیم درست هستند پس مشکل ار پاور سیستم است و ممکن است خود تیونر و یا از خازن های بغل ان ،باعث ضعف سیگنال شده اند..
خازهای روی برد رو هم باید چک کنیم
در غیر ان صورت مشکل از تیونر دستگاه بوده که تعمیر ان بصرفه نیست و باید تعویض شود..
درصورت استفاده از سویچر هم فاصله سیمها از LNB به سویچ رو باید چک کرد که بیشتر از 2 متر نباشند.
ارسال و send اطلاعات و مقدار ان :
در مورد ارسال هم که خواه ناخواه مقادیری داده برای پایداری ارتباط شما با سرور رد و بدل خواهد شد و دست شما نیست که اونها رو کنترل کند .
همین الان که به اینترنت وصل هستید یه نگاه به نمودار نتورک موجود در task manager بندازید برای ورود به تسک منیجر بوسیله فشردن کلیدهای ctrl+ALt + DELETE میتونید وارد بشید متوجه میشید که همیشه مقادیری ارسال و دریافت دارید و در طول 24 ساعت فکر میکنیم که فقط کانکت هستید و دانلودی ندارید و کاری با اینترنت انجام نمیدهید . حدود 2 تا 3 مگ رد وبدل خواهد شد و بالا پایین بودن ان مقدار دست ما نیبست ! بستگی به به تقاضای سرور دارد و جوابدهی از طرف مودم و برعکس .
و هرگاه ادرس یک سایت رو وارد کنید به مقدار کاراکترهای وارد شده بیت ارسال میشود که اون رو هم با یه جمع و ضرب و ساده خودتون میتونید در بیارید و کنترلش دست ما نیست. پس نمیتونیم پیش بینی کنیم اقای ایکس چقدر در ماه ارسال دارد/
حالا اگر شما از سرویسهای P2p یا پوینت 2 پوینت استفاده کنید ( به معنای نقطه به نقطه ) مقدار ا رسال شما در طول شبانه روز حدودا 500 تا 600 مگ خواهد بود که اون هم بستگی به میزان سرعت ارسال شما داره و من این رقم رو برای یک سرویس با سرعت ارسال داده حدود 256 کیلو در نظر گرفتم و گفتم.
این عدد درخواستی شما قابل حساب نیست ولی معمولا برای سرویسهای یک طرفه ( با حتساب ارسال روزی یک ایمیل و 10 پست در سایت پی سی ورلد + ادرس دادن و دانلود کردن فایلها و عکها و ...) من مجموعا 3 گیگ رو پیشنهاد میکنم.
سرویسهای دو طرفه در این سرویس که متاسفانه فعلا موجود نیست و میگن پیگرد داره .
1- استفاده از یک دستگاه به عنوان ترنسمیتر که در اینجا مودم خوانده میشود و یک LNB شبیه LNB های دیش بانکها و یک کارت دی وی بی
شما میتونید دریافتی تا 2 مگ داشته باشید مضاف بر این که ارسال هم بوسیله همون دیش انجام میشه و شما رو برای همیشه از شر یک طرفه و مشکلات latency موجود راحت میکنه توضیحات بیشتر داخل پستهای قبلی دوستان هست.
در موقع کار با اینترنت مک ادرس رو باید با انتی ویروس محافظت کرد ؟ کدوم دانشمندی همچین حکمی رو صادر کرده ؟
کسی هم که میره سمت همچین کاری باید تعطیل باشه دیگه وگرنه عقل سلیم میگه اول پیشگیری بعدش انتی ویروس .... !!!!
با نصب یک فروند فایروال سیستم رو بیمه کنید پورتها اضافی رو ببندید و مشکلتون حل میشه. در ثانی همه چیز رو ایمنی کرده بود شیلنگ گاز نیست که سیستمه
شما هم به جای این که نگرانش باشید بهتره برایش یه سی دی فایروال زون الارم ببرید.
و مک ادرس رو هم تغییر بدید. ظاهرا همه اکونتش از طرف شرکت پرووایدر مصرف شده و حسابی برایش نمونده بهتره که دفعه دیگه با حواس جمعی بیشتری کار کنه /.
من یک ساله کارتskystar 2.8 خریدم
75 تومن
البته دانلود افلاین دارم
جهت=w3 (همون جهتی که bbc هم هست)
یعنی برنامه ای مثل اسکاینت رو باز میکنی واست دانلود میکنه
انگار خط تلفنتو وصل کردی به 10000 نفر که adsl دارن و هرچی اونا دان میکنن تو هم دانلود میکنی
چند ماهه که دانلود خوبی نداره
میخوای کارت بگیری حتما s2 بگیر
کیفیت تصاویر کانال ها تو جدیده هم بالاتره
در رابطه با غیر قانونی بودن هم باید بگم
چه ارسال چه دریافت غیر قانونی هست
دانلود افلاین 80 درصد ویدئو هاا غیر اخلاقی هستن
از این مورد قانونی هم نباید نگران باشی چون تو ایران بیش از 15 میلیون م.اهواره دارن![]()
سلام big عزیز مرسی برای راهنمایی
میدونم کاملا اطلاع دارم
بعله در مورد غیرقانوین بودن هم اطلاع دارم ولی قابل ردیابی نیست مثل اینکه توی خونه ات هزارتا کار خلاف انجام بدی ولی چون کسی متوجه نمیشه پس ردی هم ازت نمیگیرن
بیشتر تذکرات من در مورد دانلودافلاین پیرامون همین ویدئوهاست . چون شخصا علاقه ای ندارم که در فعالیتهای علمی همه گونه مسئلی رو قاطی کنم و به نظرم هرچیزی رو برای یه کاری ساخته اند.
برای همین هم علاقه ندارم که در تاپیک مربوط به یک طرفه پیرامون مباحث افلاین صحبت بشه و ما رو از هدفمون دور کنه . برای این مسائل تاپیکها و گروهای جداگانه در همین فروم ساخته شده که کسی دوست داشته باشه میتونه بره اونجا در موردش صحبت کنه
در ثانی به قول امین جان این تاپیک با خون جگر زده شدهبه علت حساسیت موضوع مدیران اجازه تاسیس این تاپیک رو نمیدادند حالا در مورد یه چزی صحبت کنیم که فردا باعث مسدود شدن فروم بشه ؟ نه عاقلانه نیست
اگر درصد این ویدئوها کمتر بود و میشد در دانلود افلاین یک پpreview از فایلهای دانلودی داشته باشیم و تقریبا یه چیزی تو مایه های گروههای دانلود افلاین فعالیت میکردیم و با پرداخت یک شارژ ماهیانه و دریافت لیست دانلودهای ماه میدونستیم که چه چیزی دریافت خواهیم کرد ( البته بصورت مجانی ) در اون صورت قطع به یقیین پیرامون اسکای نت و دانلود افلاین مباحث بشتری انجام میشد و من هم در این مورد فعالیتم رو بیشتر میکردم
ولی متاسفانه به علل موارد اشاره شده صحبت کردن در مورد افلاین درست نیست چون در حق دیگران کاربران ی که صرف آشنایی با یک طرفه به این تاپیک می ایند اجحاف میشه و بی نظمی بوجود میاد.
سئوالی بود در خدمتم.
سلام من خودم دو سال دانلود آفلایــن داشتم(تا پارسال)
من تونسته بودم با یه سری تنظیمات بیش از 95% این فایل ها(همین فایل های صوتی تصویری که معضل بزرگی واسه خیلی هاست) رو ف ی ل ت کنم که دانلود نشه،بدون از دست دادن فایل های مفید....
کلا می خوام اینو بگم که استفاده از هر سرویسی فقط به هدف خود شخص استفاده کننده از اون سرویس بستگی داره،،حالا چه آفلایّّن باشه چه آنلاین فرقی نمی کنه و هر فردی می تونه به هدفش و خواستش برسه.
و اما در مورد آنلایــن: من یه دوستی دارم که همین الان که دارم برای شما می نویسم ایشون داره به صورت یک طرفه(سند با ای دی اس ال و دانلود با ماه وار ه) و با سرعت باور نکردنی 10 Mb/S به صورت اشتراکی(share) داره استفاده می کنه(حدودیکی-دو ماهی میشه. از طریق ج ه ت ان اس اس دریافت می کنه).این دوست من براحتی فایل ها رو با سرعت 1 mb/s دانلود می کنه و کلا داره حال میکنه.(و البته اینو بگم قصدش راه انداختن گروه آفلایــنه...) و تا الان هم هیچ کسی نبوده بهش گیر بده.
(در مورد قانونی بودن یا نبودن آفلایـن و یک طرفه باید بگم که مگه خود داشتن همین سینی مجازه که این کار مجاز باشه؟...ولی خوب اینم مثل خیلی کار ها که مجاز نیست انجام میشه...و تا شاکی خصوصی نداشته باشید کسی کاری به کارتون نداره.)
به نظر من تا سرویس دو طرفه مجاز نشه (یا لااقل کاری نداشته باشن) استفاده ازش بصرفه نیست.پس ما هم مشتاقانه منتظر اخبار خوش از طرف دوستان می مانیم تا شاید فرجی بشه.(حالا دو طرفه هم نشد اشکالی نداره لااقل یه سرویس ارزون قیمت یک طرفه با سرعت خوب و نامحدود پیدا بشه)
پ.ن1:ببخشید اگه از بحث تاپیک خارج شدم
پ.ن2:اگه امکان داره تو اسم تاپیک یه تجدید نظری بشه و یه کلید سر راست تری واسه دوستان قرار گرفته بشه.چرا که خیلی ها نمی دونن همچین تاپیکی اینجا هست.اگه از واژه هایی مثل «سرویس های هوایی اینترنت» یا «سرویس های فضایی اینترنت» یا«اینترنت از طریق بشقاب» و امثالهم استفاده بشه احتمالا بهتره .بازم متشکر![]()
Last edited by masud-000000; 06-04-2010 at 19:59.
سلام /مرسی از پست خوبتون
دوست عزیز مشکل ما افلاین نیست مشکل اینه که در افلاین یه سری برنامه میاد که حداقل من وقت ندارم بگردم ببینم چی اومده این همه سیستم روشن باشه و اصطهلاک داشته باشه که برنامه و موزیک مردم رو ببینم ؟
واقعا وقت میخواد و حوصله زیاد و اعصاب راحت !!!نصف فایلها هم که از دست میره و توی پوشه خرابیها موندگار میشه که باید پاکش کنی و ...سرجمع میگم مصیبته
در مورد انلاین نظرمو گفتم سرویس خوبیه و میشه با یک طرفه مچ کرد و استفاده کرد.
در مورد قانونی بودن هم تایید میشه.
در مورد سرویس دو طرفه همین الان منشماره شخصی رو دارم که تجیهیزاتش رو میفروشه در ضمن شرکت رسمی با ادرس هستش ولی کسی جراتشو داره بره بخره
قیمت ترنسمیتر حدود 90 تومنه و اکانت سرویسها هم 120 در میاد که برای 6 ماه اول رایگان هستش ولی خوب کسی حاضره این ریسکه بکنه و فردا هم بره یه جای نامعلوم ( معلوم) //؟؟؟
در مورد اسم تاپیک هم دوستانی که تاپیک رو راه اندازی کردند مثل امین خان باید نظر بدهند و با مسئول فروم شبکه صحبت کنیم امکانش هست ولی چون مشتقات این سرویس زیاده !!! ارسال از (وایمکس و وایرلس . دایال اپ و..) میخوایم همون دوربرد باشه ولی ماه وار ه هم میشه چرا که نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)