ببين من يك چك چهل تومني دارم براي اول شهريور. كارمو راه ميندازه؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
ببين من يك چك چهل تومني دارم براي اول شهريور. كارمو راه ميندازه؟
ببين من يك چك چهل تومني دارم براي اول شهريور، كارم رو راه ميندازه؟
من ازپارس انلاين گرفتم.سرعتم 384kbps ولي 40 كيلوبايت دنلود ميكنم. سرعتش عاليه ولي زيادي خط قطع ميشه .
مخصوصا روزها كه افتضاحه.سرعت از صفر هم پايينتره بعضي مواقع![]()
در كل وقتي خط وصله سرعتش عاليه![]()
ما رفتيم كرمانشاه adsl بگيريم. گفتيم قيمتاتون چنده گفت 64k پايينترينشه كه 30000 تومانه. منم دهنمو بستمو اومدم خونه. در ضمن مودمم ميدادن 60000 تومان. واقعا سرگردنس
بچه ها برا منطقه آزادی تهران کی adsl استفاده کرده؟
چی بگیرم با نهایت 20 تومان در ماه که اذیت نکنه
کمتر از بیست تومن که فکر کنم فقط شاتل بده ماهی 15800
كسي جواب ما رو نداد.
ببينم يك چك چهل تومني دارم براي اول شهريور، براي امانت گرفتن مودم از آسياتك يا مثلا جاهاي ديگه بسه؟
منم ديدم.ميگم كسي گرفته؟چطوريه.نوشته شده توسط mhentezari
اینترنت پر سرعت پارس آنلاین مودم را تا 6 ماه از شما پس می گیره و کل پول را بر می گردونه در حالی که هیچ کدوم از شرکتها این کار را نمی کنند واین خود نشانه اطمینان شرکت پارس آنلاین از مودم های خود است
Last edited by vahidmasoum; 16-12-2006 at 01:02.
سلام
من در حدود 5 ماهه از پارس آنلاين adsl گرفتم.
چند بار نوع خطم رو عوض كردم ، يه بار مودم عوض كردم ولي هيچ وقت نديدم كسي بد برخورد كنه.
هر ماه ميان دمه خونه پول مي گيرن مي رن بدون هزينه پيك و در ضمن ميكرو ----- هم 1000 تومن مي دن بعضي دوستان تعصبي كم لطفي كرده بودن و كذب نوشته بودن.
الان سرويس 64 دارم ولي در اين لحظه (ساعت 5:15 صبح) دارم با سرعت 10.5 دانلود مي كنم. يعني 2 برابر چيزي كه بايد باشه.
شلوغ ترين ساعت ميرسه به 4 كه واقعا بي نظيره.
در ضمن سرويس 64 ارزون ترين هست و براي مصارف غير حرفه ايي بهترين هست.
براي حرفه اي ها هم پارس رو توصيه مي كنم اگه صفحه قيمت همه سرويس دهنده ها رو نگاه كنيد خودتون متوجه مي شيد.
اين رو هم بگم هيچ محدوديت حجمي و زماني وجود نداره.
اگه مي خواهيد adsl تهيه كنيد حتما قبلش وب سايت شركتهايي كه اين سرويس رو مي دن بخونيد و بعد با هم مقايسه كنيد.
در آخر يه موضوع جالب راجع به مطالبي كه توي اين نظر سنجي و نظر سنجي هاي مشابه توي سايتهاي ديگه ديدم اين بود كه واقعا نمي شه به نظراتي كه بعضي از دوستان مي دن اعتبار كرد.
متاسفانه بعضي از كارمندان isp ها به خصوص سپنتا نظرات تند و توهين آميز مطرح مي كنن و حتي من جايي ديدم يكي از اين دوستان بعد از كلي بد گويي از بقيه رقبا تلفن و شماره داخلي ! رو اعلام كرده بود و مدعي بود تخفيف هم مي ده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)