ميشه روت كردن اون رو به فارسي توضيح بدين خواهش مي كنم
ميشه روت كردن اون رو به فارسي توضيح بدين خواهش مي كنم
فایل ضمیمه رو دانلود کنین و در مسیری مثل c:\desktop قرارش بدین.adb رو نصب کنین (مراحل نصب و استفاده از adb رو توی سایت ---------.ir میتونین پیدا کنین.با رفتن به مسیر settings,application,development گزینه ی usb debugging رو فعال کنین.usb connection خود گوشی رو در حالت pc mode یا همون phone and portal قرار بدین توی ویندوز یه command prompt باز کنین (از طریق start بعد run و تایپ فرمان cmd) , اگه از لینوکس استفاده میکنین باید از ترمینال استفاده کنین ( من خودم با ubuntu این کار رو انجام میدم ولی خوب sdk مخصوص خودش رو باید بگیرین )
(بعد از اینکه مراحل استفاده از adb رو در سایتی که گفتم خوندین به مسیر مورد نظر adb میرین و دستور
adb devices رو اجرا کنین, الان باید گوشی شما رو لیست کنه و نمایش بده. به ترتیب این دستورات را اجرا کنید و enter بزنین بعد از هر خط :
CD c:\desktop
adb push Superuser.apk /sdcard/Superuser.apk
adb push su /sdcard/su
adb push busybox /sdcard/busybox
adb push exploid /sqlite_stmt_journals/exploid
adb shell
cd sqlite_stmt_journals
chmod 755 exploid
اون c:\desktop همون مسیری هست که دلخواه شما هست و اول مطلب هم گفتم جای دیگه ای هم میتونین بریزینش.
حال برین به تنظیمات گوشی , جایی که بتونین wifi یا بلوتوث رو راحت خاموش و روشن کنین (یا از widget ای برای این کار استفاده کنین )
دستور
./exploid رو اجرا کنین (اینجا نمیشه این دستور رو درست نوشت, از چپ به راست . بعد / و بعد exploid رو بنویسین و اینتر کنین )بعد از اجرای این دستور بلافاصله وای فای یا بلوتوث رو روشن و خاموش کنین.
حالا دستور
rootshell
رو اجرا کنین , بعد از این دستور ازتون یه password میخواد , شما
hola mundo رو به عنوان پسورد وارد کنین , و اینتر بزنین. حالا گوشی شما روت شده. الان باید پرامپت شما از حالن $ به حالت # تغییر کنه. حالا دستورات زیر رو به ترتیب اجرا کنین :
cp /sdcard/Superuser.apk /system/app/Superuser.apk
cp /sdcard/su /system/bin/su
cp /sdcard/busybox /system/bin/busybox
chmod 4755 /system/bin/su
chmod 4755 /system/bin/busybox
rm /system/bin/rootshell
exit
exit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسي دوست عزيز
من اين گوشي رو از گوشي شاپ خريدم به قيمت 680000 تومانممنونم ازتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش واسمون یه ریویو از گوشیت میذاری ؟ ممنونت میشم اگه بزاری.........................عکس و همچی هم بزار![]()
مبارکت باشه . و همیشه به خوبی برات کار بده
/ نظرت در اولین نگاه به گوشیت چیه ؟
---
و شیرینی گوشی نو یادت نره![]()
سلام
من ميخوام اين مدل گوشي رو بخرم
ميهوام بدونم آيا اين مدل فقط در چين توليد ميشه؟آيا ساخت آمريكا هست كه بشه خريد؟
كلا اگه چيني باشه ،فكر ميكنين از نظر كيفيت خوب باشه؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين![]()
سلام دوست من
از بابت چینی بودن خیالت راحت باشه خود آمریکایی هام اگر گوشیشون رو ببینی پشتش زده made in china
با خیال راحت بگیرش.
ساخت آمريكا كه گيرت نمياد . آمريكا كه ديگه گوشي نميزنه ! شاتل ميسازه ميفرسته فضا .
از چيني بودن هم خيالت راحت باشه همه برندهاي موجود الان چيني هستن . از موتورولا وآيفون گرفته تا نوكيا و سوني .. غير از كره اي ها
موتورولا هميشه از نظر كيفيت بلند آوازه بوده . و رودست نداشته .![]()
دقیقا...............
اگه تا 15 روزه دیگه این droid 2 جهانی نشد من همین گوشی رو میخرم
ممنون از همتون واقعا گوشيه خيلي محترم و شيكي هستش تا نگاهش كني مطمئن باش ازش خوشت مياد
باشه ريويو هم مي زارم
اين تبليغ xt720
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)