CD-KEY رو باید ارحینال بخری.شاید مشکل از کرک بازی باشه عوض کن ببین درست میشه.من این بازی رو بازی کردم اما به خاطر باگ ها بسیار زیادش حالم بهم خوددر کل بازی جالبی بود اما حیف
.امید وارم نسخه بهد بهتر بشه تا همه لذت ببریم.
CD-KEY رو باید ارحینال بخری.شاید مشکل از کرک بازی باشه عوض کن ببین درست میشه.من این بازی رو بازی کردم اما به خاطر باگ ها بسیار زیادش حالم بهم خوددر کل بازی جالبی بود اما حیف
.امید وارم نسخه بهد بهتر بشه تا همه لذت ببریم.
ببینم کسی میدونه چجوری باید2 serial key bad company رو گیر اورد?
سلام
بچه ها هنوز نمیشه این بازی رو به صورت شبکه بازی کرد؟![]()
من تا حالا شبکه بازی نکردم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه...بچه ها هنوز نمیشه این بازی رو به صورت شبکه بازی کرد؟![]()
سلام
نه اصال این قابلیت رو نداره که بشه شبکه بازی کرد؟!؟!شبکه نداره![]()
یکی اینو جواب بده لطفا
سلام.
ببینید ما این بازی رو به صورت ارجینال تهیه کردیم و داریم بازیش میکنیم این کار یکم خرجش بیشتره حالا اگه میخواین آنلاین بازی کنین دو راه بیشتر ندارین یا باید بازیو با پک ارجینال بخرین که حدودا70 تومان هزینشه یا میتونین یه سی-دی کی معتبر بگیرین که اونم واستون 25تومان هزینه داره درضمن بازی رونمیشه باکرک یازی کرد وهمچنین حالت لن هم نداره پس شما باید یکی از این راهارو که گفتم انتخواب کنین که بنظر من دومی صلاح باشه.اگه کسی سوالی داشت در خدمتم.
میشه یه آموزش درست حسابی از روش 2یکی بزاره قدم به قدم؟
پبینم من برم بازی رو از سر کوچه بگیرم غیر اون 25تومن سریال دیگه چی می خواد؟ یعنی چی باید دن کرد کلا چقد دن می خواد تا بشه آن لاین زد؟
1ساعت بازی چقدر ترافیک قورت میده؟
برنامه Tunngle ساپورتش میکنه برای بازی آنلاین ، شاید نیاز به ارجینال بودن هم نداشته باشه
فقط من چون خودم بازی رو ندارم نتونستم امتحانش کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه جالبیه فقط یکی بگه چجوری باید باهاش بازی کرد
Last edited by iilliya; 20-08-2010 at 13:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)