تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 15 اولاول ... 289101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 141

نام تاپيک: حواشي نظر سنجي برنامه نود (طرفدار كدام تيم هستيد)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اصلا ادعای پر طرفدارترین تیم بودن از نظرسنجی همین برنامه شروع شد در حالی که سوال در مورد پرشورترین طرفداران بود.. من و خیلیای دیگه که به تراکتور رای دادیم طرفدار این تیم نیستیم! اما اگه بازم اون سوال پرسیده بشه به تراکنور رای میدم چون برای هیچ تیمی 20هزار تماشاگر از شهرشون نمیاد آزادی...همون برنامه کمالوند طوری جوسازی کرد که انگار تراکتور پر طرفدارترین تیمه و به عادل گفت اگه جرات داری یه نظر سنجی بذار تا معلوم بشه!! که همین اتفاق افتاد و حالا که نتیجه بنفعش نیست با کولی بازی انگ پرسپولیسی بودن به برنامه میزنه..پس چطور روی نظرسنجی قبلی همین برنامه اونهمه مانور داد!!؟؟
    کمالوند خیلی زود خودشو به مردم نشون داد البته با کمک عادل!

اما در مورد بعضی اشکالاتی که دوستان مطرح کردن:
    _طبیعیه که شلوغیه خطها در ارسال sms اختلال ایجاد کرد..خود من با سه خط امتحان کردم..نشد! به گزینه 3 هم رای ندادم!!
    _ایراد میگیرن که: یعنی کل آذربایجان 200 هزار جمعیت داره؟!...باید پرسید مگه همه مردم شرکت کردن در این نظر سنجی, یعنی جمعیت ایران شد دو و نیم ملیون!!؟
    _ میگن نظرسنجی نود معتبر نیست و اصلا تحریف شدست !...چطور براساس نظرسنجی قبلی همین برنامه ادعا کردین پرطرفدارترین هستین؟!!و برای بعضی نظرسنجیهای اینترنتی که هر نفر میتونه صدها رای بده کلی تاپیک توی همین بخش زدین؟

در آخر بگم تعصب و علاقه به تیم وشهر و قومیت قابل احترامه اما تا جایی که جلوی انصاف و واقع بینی رو نگیره!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

واقعا در این مورد که فقط باید به حرفهای اون تماشاگر خندید! حالا بارسا و منچستر و رئال و اینا رو که بزاریم کنار همین یوونتوس 170 میلیون طرفدار رسمی تو جهان داره حالا غیر رسمیاش هیچی!

همون 500 هزار تا باطله ها رو هم اگه با 200 هزارتا رایشون جمع کنی بازم به پرسپولیس نمیرسند!
    ما خودمون از اصفهان با چهار تا موبایل به پرسپولیس رای دادیم که فقط دوتاش رسید!

آره کاملا دیدیم که استقلالیها تو یکی دو ساعت پنجاه هزار تا تماشاگر رفتن به استادیوم تا روی شمارو کم کنن!

اونموقع که تو نظرسنجی قبلی پرشورترین هواداران شدین همین شماها داشتین خودتونو ** میدادین حالا نظرسنجی بی اعتبار شد؟!!

شما اول برید این اسم تیمتونو عوض کنین بعد به استقلال و پرسپولیس بگین اس و پس!

اون چیزی که اون دوستمون گفتن بی ادبی نبود عین واقعیت بود! غیر از اینه؟

در آخر حرف فردوسی پور به کمالوند: شما توهم زدین!
    حالا یک تماشاگر از روی تعصب یه چیزی گفته شما هم تکرار کنید!
    او تماشاگری که سر پرنده رو جا کند .بی دلیل جون یک جاندار را گرفت پس در نتیجه همه تماشگران استقلال قاطل هستند این هم مثل نتیجه گیری شما

دوماً راست میگی طرف دار زیاد دارن .همون طرف دار که نشسته توی خونه جای گرم و نرم یدونه عدد میفرسته! طرف دار پوج و تو خالی وقتی که تیم میره میانه های جدول طرف دار زمین و زمان رو فش میده. نه اینکه آخر بازی موقع باخت مثل رئال مادرید تیم رو 45 دقیقه بمونن ورزشگاه تشویق کنن
    Last edited by afsane_tab; 19-01-2010 at 17:39.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

برادران و خواهران تراکتوری صلوات بفرستید .......

sms میدم با تراکتور همتون رو زیر بگیرندا ......

منم از گیلان sms دادم به شماره 3 گفتن نمیفرستیم....

sms اومد باید بری به پرسپلیس رای بدی ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برادران و خواهران تراکتوری صلوات بفرستید .......

sms میدم با تراکتور همتون رو زیر بگیرندا ......

منم از گیلان sms دادم به شماره 3 گفتن نمیفرستیم....

sms اومد باید بری به پرسپلیس رای بدی ....

ایول .تیم آدم که تو نظر سنجی نباشه همینو بهش میگن دیگه

آخر فروم باز t.s.m.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    AZƏRBAYCAN

پيش فرض

معنی پرشور که این نیست!!!
    پرشور به این میگن که بیان و نود دقیقه تیمشون رو تشویق کنن!!!که میکنن
    یا برای هر شهری حداقل ده -بیست هزار تماشاگر خود جوش برن،و میرن
    دیگه وقتی ورزشگاه پر میشه یعنی پرطرفداره دیگه،
    اینا که این همه رأی آوردن این همه طرفدارشون کجاست که همیشه ورزشگاهاشون خالی میمونه؟
    حرف شما که بیشتر غیر منطقیه!
    سالی دوبار تو بازی دربیشون ورزشگاه پر میشه اونم از چابهار گرفته تا فلان تماشاگر میاد،که این فصلم اونم پر نشد،بحث تعداد و فلان که نیست،ظاهرا بعضیا دوس ندارن بدونن که تو کشورشون آمار واقعی جمعیت و پراکندگی چه جوریه،
    ولی درکل عادل عادلم حرفه،اون خودش موذی هستش،همه رو مسخره میکنه و خودش تاب حرف حق رو نداره،

ولی اگه قراره اونا میلیونی بیارن و ورزشگاهاشون خالی باشه!همون بهتر که ما آخر باشیم و ورزشگاهمون پر!
    در عوض ما با 8 تا سیمکارت ایرانسل گزینه ی 2 نزدیم،همش از هر محله فقط یه دونه اس ام اس رفت،
    تازه معلوم بود کی داره بحث میکنه،طرف نشسته بود خونشون نمیدونه فوتبال چیه تا دیده نصف ورزشگاه قرمزه،کفشاش رو پاش کرده و شلوارش رو هم تو راه ورزشگاه تنش کرده که بریم کم نیاریم...
    Last edited by t.s.m.t; 19-01-2010 at 17:58.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

ایول .تیم آدم که تو نظر سنجی نباشه همینو بهش میگن دیگه
    خب شما میگید همه کشور طرفدار تراکتورند

خب منم طرفدارام دیگه ...حرف خودتون هم قبول ندارین...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من خودم طرفدار ترختور هستم و البته پیامک من که گزینه 3 بود فعلا تو پندینگه!!! ولی به نظر من پرسپولیس استقلال طرفدارهای بیشتری دارند...
    دلیلش هم سبقه اونا تو تاریخ فوتبال ایرانه... تراکتورسازی 7 سال بعد از پرسپولیس و 25 سال بعد استقلال تاسیس شده... حالا شما تصور کنید که 40 سال پیش هر کی چشم باز میکرده میدیده یا آبی قهرمان میشه یا قرمز... حالا اگه طرف شهرستانی بوده، میدیده که از شهر خودشم که تیمی توی اون جام نبوده... لیگ مربوطه هم که لیگ تهران بوده!! و همه مسابقاتش اونجا برگذار میشده... خوب هرکی با وجود این شرایط طرفدار سرخآبیه... شما تا همین چند فصل قبل تو جدول لیگ برتر میدیدی که بیش از یک سوم تیم ها جزء استان تهران بودن... خوب معلومه با وجود این شرایط همه یا طرفدار پرسپولیسن یا استقلال. شاید اگه تو لیگ از هر استان یا از هر ناحیه ای حداقل یک تیم حضور داشت، طرفدارهای استقلال پرسپولیس کمتر می شدند.
    اما راجع به نظر سنجی برنامه نود...
    در ابتدا باید بگم که واقعا بعیده فردوسی پور با اون شخصیت دوست داشتنیش بخواد برنامه پرطرفدارش رو با تقلب همراه کنه...
    دوستان...
    به نظر من کلا این نظر سنجی ها مقیاس (به قول عادل متر!!) دقیقی برای به دست آوردن تهداد طرفدارای یه تیم نیست... چون امکان داره یکی 4 تا موبایل داشته باشه و یه نفر اصلا موبایل نداشته باشه... یا ترافیک و آنتن دهی باعث بشه از یه شهری پیامک بیاد و از یه جایی نیاد... این کار باید توسط کانون هواداران برگذار بشه و هر کسی واسه خودش یه کارت هواداری بگیره و کارت هواداری ملاک نظرسنجی باشه...
    ضمنا شما در نظر بگیرید که وجود گزینه سایر به هیچ وجه نظرسنجی را عادلانه نکرده بود... تصور کنید که تراکتور سازی تو این نظر سنجی نبود... به نظر شما طرفدارای این تیم دیگه به برنامه نود پیامک میزدند؟ اگر پیامک میزدند به گزینه سایر رای میدادند؟
    به نظر من اگر نظرسنجی آنقدر جامعیت داشت که تمام تیم های لیگ برتر در آن نظر سنجی حضور داشتند، هم تعداد آرا بیشتر میشد و هم فاصله پرسپولیس استقلال با تیم های دیگر من جمله ترختور اینقدر زیاد نبود.
    ببخشید پرحرفی کردم.
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 19-01-2010 at 18:46.

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نشسته بود خونشون نمیدونه فوتبال چیه تا دیده نصف ورزشگاه قرمزه،کفشاش رو پاش کرده و شلوارش رو هم تو راه ورزشگاه تنش کرده که بریم کم نیاریم...
    اونیکه میگه تیراختور بعد از رئال توی دنیا بیشترین هوادار رو داره از فوتبال چیزی میدونه؟ یا اونکه میگه ما از بارسا و منچستر هم طرفدار بیشتر داریم؟ ماشاء الله یکی دونفر هم نبودن ، همشون توهم زده بودن.
    میشه گفت همه هوادارای تراکتور غیرت دارن و این غیرت باورنکردنی است و باید همه از اونا یاد بگیرن.
    اونی هم که تا دیده نصف ورزشگاه قرمزه،کفشاش رو پاش کرده و شلوارش رو هم تو راه ورزشگاه تنش کرده که بریم کم نیاریم ، اونم غیرت داشته رو تیمش

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

فکر نمی کنم نیازی به نظر سنجی بود ، بدون شک پرسپولیس از تیراختور ! طرفدارانش بیشتر و استقلال و پرسپولیس همیشه علمدار این نظر سنجی ها هستند و خواهند بود !

به زور که نمیشه ارا جمع کرد ! شما شاید به تیراختورتون رای بدید ، ولی شخصا هیچ وقت رای نخواهم داد !
    فعلا متن پایین رو بخونید کافیه.

دو میلیون آذری، 20 میلیون هوادار تراکتور سازی! ادعای فراز کمالوند در همان هفته های ابتدایی لیگ که گفت تیمش پر طرفدارترین تیم ایران است از همان ابتدا به یک لطیفه شبیه بود تا یک آمار قابل استناد. در همان روزها نوشتیم در خوشبینانه ترین حالت نیز میلیون ها نفر فاصله میان سرخ های پایتخت و تبریز وجود دارد که البته نگارنده مورد تهاجم هموطنان آذری قرار گرفت. عادل فردوسی پور اولین بار پیش از 65 دربی پایتخت و با انتخاب سوال «طرفدار کدام تیم لیگ برتری هستید» بزرگترین جامعه آماری موجود در فوتبال را به چالش کشید که هواداران پرسپولیس با رای قاطع و با پیشی گرفتن از رقیب سنتی نیمی از آرا را به خود اختصاص دادند. هرچند عنوان پرطرفدار ترین تیم آسیا سال هاست برای پرسپولیس برازنده نموده و حتی مراجع رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا نیر بر آن صحه گذارده اند اما از ابتدای لیگ نهم و با بازگشت تراکتورسازی به لیگ برتر پس از 8 سال عده ای سعی در مصادره این عنوان به نفع خود داشتند.

همان زمان نگارنده با انتشار مطلبی اشاره کردم که اصولا از نظر آماری و با استناد به علوم ریاضی اثبات این ادعای کمالوند محال ممکن است چرا که به طور کلی کل جمعیت آذری زبان های ایران به میزان مورد اشاره ایشان نمی رسد! از همه این ها که بگذریم نمی توان تصور کرد همه آذری زبان ها ورزش دوست، فوتبالدوست و هوادار تراکتورسازی هستند کما اینکه بخشی از هموطنان آذری نیز در زمره هواداران پرسپولیس قرار می گیرند و علاوه بر آن اختلافات قومیتی نیز میان بخش شرقی و غربی این دیار وجود دارد! تاریخ نشان می دهد مردمان دیار آذربایجان غیرت و تعصب ویژه ای دارند و این علاقه آن ها نشان از تعصب به تیم شهرشان است و اتفاقا همین حضور تراکتورسازی در لیگ برتر بر هیجان این رقابت ها افزوده تا جایی که از خود می پرسم به راستی فوتبال ما در این 8 سال چه میزان از عدم حضور این تیم و هواداران پرشور آن متضرر شده است. فردوسی پور شب گذشته بار دیگر سوال مسابقه sms برنامه اش را به پرطرفدار ترین تیم ایران اختصاص داد و این بار تمام مدعیان در میان گزینه ها حضور داشتند.
    و حاصل همان بود که از پیش هم یقین داشتیم، هواداران پرسپولیس از سراسر ایران 51 درصد آرا را به خود اختصاص دادند تا اکثریت مطلق فوتبالدوستان ایرانی باشند و اثبات کنند حتی رقابت با این تیم برای کسب این عنوان ممکن نیست و کسانی که ادعای پوشیدن این پیراهن را دارند باید بدانند که این جامه به تن آن ها زیاد از حد گشاد است.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

خدایا به امید تو امروز یا بن میشیم یا از دار آویخته میشیم،ولی باشد ارزشش را دارد...
    1.تراکتور فقط 300 هزار رأی با همراه ثابت رأی آورده بود،اگر کمی بیشتر دقت کنیم از هر ده نفر تنها یکی خط ثابت و مابقی خط ایرانسل دارند،و از آنجائی که سایت هواداران تراکتور فقط خط ثابت قبول دارد لذا پس حداقل 2 میلیون رأی در برنامه ی دیشب طبیعی بنظر میرسید
    2.این 51 درصد و 33 درصد این دوتیم کجا بودند،پس چرا ورزشگاه هایشان خلی ست،دیشب علم آمار را در کل زیر سؤال بردند!
    3.هماهنگی جالبی بود!4 ماه هواداران تراکتور خود داوطلب بر این نظر سنجی بودند و در زمانی که سیستم مخابراتی شهرهای بزرگ آذربایجان مختل بود! این نظر سنجی صورت پذیرفت ،من که هر چه قدر خواستم نتوانستم اس ام اس بفرستم!جالب اینکه فقط گزینه ی 3 بلوکه شده بود!
    4.آقای فردوسی پور فرمودند از رأی های مردم مثل ناموسشان مراقبت میکنند!،خوب راست گفتند دیگر اصلا رأی از آذربایجان به برنامه ی نود نمی رفت که ایشان مراقب ناموس خود باشند!
    5.لااقل جوری می کردند که دیگر این همه تابلو نشه،آخه شاهین بوشهر به اندازه ی تماشاگرای تو سکوشم رأی نیاورد!آی خدا بخندم یا گریه کنم،هواداری که از صبح میره ورزشگاه برا تشویق تیمش یعنی حال نداشته یه اس ام اس بفرسته برا تیمش،حتماً نداشته دیگه!
    6.ظاهرا تراکتور 160 هزار رأی آورده بود!،احتمالا زلزله ای یا بلایی آمده و ما خبر نداریم و همه ی سی میلیون ترک ایران افتادند دربستر!شایدم...
    7.دیگه شما چرا باور میکنین،اینجا که نظرات میلیونی عوض میشه،دیگه چند هزار جای خودش را دارد...
    8.اصلا ما تو همه چی آخریم و شما اولید،دیگه کور و کر که نیستیم...
    انشاءالله که نظر سنجی عادلانه بود....
    عکس هارو پاک کردن تاپیک شلوغ نشه
    شدیدا عکسی که گذاشتی تکذیب میکنم. که خیلی دلایل فنی میتونه داشته باشه !
    در مورد بحثی که فرمودی چرا ورزشگاها خالیه ؟ شما یادت باشه این اکثریت کشور به این نظر سنجی رای داددند و نه فقط تهران ! پس این نظریتون کاملا رد میشه
    و تیم شما بعد از N سال به لیگ برتر رسید ! و طبیعی هستش که برای نگه داشتنش این همه هوادار بیاد
    چون ظاهرا خیلی ها منتظر بودند
    متن های دیگه رو هم نخوندم به خاطر اینکه سرم شلوغه .
    علمدار این نظر سنجی ها همیشه استقلال و پرسپولیس خواهند بود.

همه ی سی میلیون ترک
    هان ؟ نکنه منم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •