سلام بچه ها میشه قیمت دقیقه شو بگین؟
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
سرعت گوشیش چه جوریه خوبه؟
سلام بچه ها میشه قیمت دقیقه شو بگین؟
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
سرعت گوشیش چه جوریه خوبه؟
با سلام گوشی کوربی من هر چند گاهی ( روزانه یکبار)یک شماره را خودش خودبخودی میگیره .میگن ویروس داره . چی کار کنم . لطفا راهنمایی کنید با تشکر
اگه قابل دونستید یک جوابی هم به سوال ما بدید را دوری نمیره
بچه های این فروم هیچ کدومشون مارو قابل نمی دونند![]()
سلام میخواستم بدونم آیا راهس هست که برنامه هایی که روی مموری گوشی نصب میشه روی کارت حافظه ریخته بشه
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
سلام
چرا گوشی کوربی موقع نوشتن اس ام اس نمیشه از آیکونهای لبخند و ادمک استفاده کرد/
مطمئنی من نگاه کردم مال من 500 اس جا داره![]()
امتحان نکردم چقدر طول میکشه فکر کنم 2 ساعت ولی کابل داره حتما طبق معمول سرقت شده
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
من همین 2-3روز پیش خریدم فک کنم شب یلدا 115
نسبت به قیمتش عالیه تاچ اش هم خیلی خوبه حساس
من اوایل دی قیمت کردم 130 با گارانتی طلایی پارس مایکروتل
البته من 115 خریدم با گارانتی طلایی پارس مایکروتل نمیدونم چرا اینقد ارزون بود فکر کنم گارانتیش تقلبی بود
فکر کنم رزولیشن فایلت زیاده شاید جواب نده آخه من یه شاین داشتم نوشته بود mp4ساپورت میکنه تازه فهمیده بودم که باید رزولیشن اش از 176*144 کمتر باشه تا بخونه حالا امتحان میکنم
دوتا سی دی یه کابل usbیه شارژر هدفون دفترچه فارسی انگلیسی یه کیف 4یا3تا قاب
آهان یه گوشی کوربی(شوخی)
برید قسمت settingsبعدش قسمت phone profiles کنار هر گزینه اش یه فلش داره باید برید اونجا تنظیم کنید.
اگه منظورتونو فهمیده باشم اینشلکیه
تو قسمت منو موزیک پلیر -پلی لیست -داره میرید اونجا یه پلی لیست درست میکنید بعدش آهنگای رو که دوس دارید اد میکنید![]()
Last edited by Majid393; 26-12-2010 at 22:28. دليل: پست ها ادغام شد.
بله اول باید به کمک سیدی برنامه هایشو نصب کنید داخل سی دی 2 هست
بعد نصب یه صفحه باز میشه مریوط به گوشی. گوشی به کامپیوتر وصل میکنید
پایین این صفحه عکس یه تیکه پازل اونو باز میکنید یه صفحه کوچیک باز میشه که یکی از گزینه هاشinternet connectore که میتونید باش به اینترنت وصل بشید
من امتحان کردم با ایراسل با 115kbوصل میشه و سرعت دانلودش هم 30kbهستش خیلی خوبه.
ولی شارژ میخوره اگه ایرانسل داری بدون بسته افزایشی توصیه میکنم وصل نشی.![]()
Last edited by actros 1843; 27-12-2010 at 17:23.
مهندس قربون دستت اگر تونستی یه توضیحات تصویری هم بده![]()
از کجاش تونستی برنامه رو نصب کنی داداشی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)