تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 49 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 482

نام تاپيک: آموزش استخراج Music و Sound از بازی‌ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.
    بابا یعنی یه نفر پیدا نمیشه که جواب ما رو بده.
    خواهشاً یک نفر جواب ما رو بده که چطوری میشه sound های فایلهای img رو استخراج کرد.
    منظورتون دقیقا فایل های کدام بازیه؟ اگه PES 2010 منظورتونه، یه راه جدید پیدا کردم ولی متاسفانه به این بازی دسترسی ندارم تا آزمایش کنم!

Update :

sound های دو بازی PES 2006 و PES 2009 با موفقیت استخراج شد. ولی هنوز متاسفانه به بازی PES 2010 دسترسی ندارم.
    Last edited by Yi Yi; 30-04-2010 at 22:47.

داره خودمونی میشه yashar_ya2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    منظورم PES 2009 بود.
    اگه میشه روش ِ استخراج sound هایی رو که در فایلی با پسوند img قرار دارن آموزش بدید.
    مخصوصا اون فایلی که مربوط به گزارش بازی میشه ، که البته اسم اون فایل rs0e_e.img هست.
    اگه نرم افزاری برای استخراج لازم هست معرفی کنید.

یک سوال دیگه اینکه چگونه میشه sound ها رو بعد از استخراج و ویرایش دوباره در فایل img قرار داد؟

راستیMusic های FEAR2 چگونه استخراج میشن؟

با تشکر فراوان از شما دوست عزیز و با معرفت.

داره خودمونی میشه shahlolak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    جاده و بیابون

پيش فرض

سلام.چه جوري ميتونم صداهاي بازيmortal cambatرا استخراج كنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

صفحه ی اول Update شد :

1. روش استخراج sound و موزیک PES 2006 و PES 2009 در صفحه ی اول قرار گرفت. روش استخراج هر دو یکسانه.

2. روش استخراج sound های بازی های Crysis , Crysis Warhead و Dragon Age : Origins در صفحه ی اول قرار گرفت.
    یک سوال دیگه اینکه چگونه میشه sound ها رو بعد از استخراج و ویرایش دوباره در فایل img قرار داد؟
    درست نمی دونم. ولی احتمالا شما بعد از استخراج فایل‌های adx و تبدیل اون ها به wav و ویرایش شون، باید اون ها رو دوباره به adx تبدیل کنید بوسیله ی نرم افزار زیر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و در مرحله ی بعد بوسیله ی AFSExplorer این فایل های adx رو به داخل فایل img وارد کنید.

5. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام
    آهنگای BURNOUT Paradise رو کسی نمیدونه چه جوری میشه استخراج کرد؟

داره خودمونی میشه yashar_ya2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ضمن عرض سلام

متاسفانه لینک زیر که مربوط به تبدیل فایلهای wav به adx کار نمیکنه.

اگه امکان داره یک لینک دیگه لطف کنید بذارید.

http://downloads.moddingway.com/file/1640.html

قسمت راهنمای تبدیل adx به wav را مرور کردم و طبق دستور شما عمل کردم اما اررور زیر رو میده و ok که میدم فایل ها از درون پوشه ناپدید میشن.
    لطفاً راهنمایی بفرمایید.

با تشکر فراوان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ضمن عرض سلام

متاسفانه لینک زیر که مربوط به تبدیل فایلهای wav به adx کار نمیکنه.

اگه امکان داره یک لینک دیگه لطف کنید بذارید.

http://downloads.moddingway.com/file/1640.html

قسمت راهنمای تبدیل adx به wav را مرور کردم و طبق دستور شما عمل کردم اما اررور زیر رو میده و ok که میدم فایل ها از درون پوشه ناپدید میشن.
    لطفاً راهنمایی بفرمایید.

با تشکر فراوان

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 668x295.
    به آموزش تبدیل adx به wav، آموزش استفاده از PES_Sound_File_Converter رو هم اضافه کردم. شما علاوه بر نرم افزار vgmstream می تونید از نرم افزار PES Sound File Converter هم برای تبدیل adx به wav استفاده کنید. این نرم افزار می تونه wav و mp3 رو هم به adx تبدیل کنه. لینک این نرم افزار در صفحه اول در قسمت PES 2006 قرار داره.

> در ضمن در نرم افزار vgmstream ، من به عمد فایل adx2wav.bat رو طوری کدنویسی کردم که فایل ‌های adx پاک بشند. چرا که اکثر افراد دیگه به این فایل‌ها نیازی ندارند. اگه نمی خواید فایل‌های adx پاک بشند، فایل adx2wav.bat رو بوسیله ی notepad باز کنید و کل خط دوم یعنی عبارت del *.adx رو حذف کنید.

> نحوه ی استخراج فایل ‌های صوتی PES 2010 هم مشابه PES های قبلیه. آموزشش در صفحه ی اول قرار گرفت.
    Last edited by Yi Yi; 02-05-2010 at 21:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pcnondaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Cyberspace, Iran

13 آهنگ فرار Assassin's Creed

توی Assassin's Creed وقتی هدف اصلی رو می کشی و فرار می کنی، یه آهنگ خیلی باحالی پخش میشه، موقعی که هنوز تحت تعقیبی و رنگ قرمزه، این آهنگ رو از کجا می شه پیدا کرد؟ می الان چند وقتی هست بد تو کفش هستم. من آهنگ های بازی رو به روشی که تو اولین پست بود، گشتم اما پیداش نکردم. کسی میدونه چه طور پیداش می شه کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توی Assassin's Creed وقتی هدف اصلی رو می کشی و فرار می کنی، یه آهنگ خیلی باحالی پخش میشه، موقعی که هنوز تحت تعقیبی و رنگ قرمزه، این آهنگ رو از کجا می شه پیدا کرد؟ می الان چند وقتی هست بد تو کفش هستم. من آهنگ های بازی رو به روشی که تو اولین پست بود، گشتم اما پیداش نکردم. کسی میدونه چه طور پیداش می شه کرد؟
    حق با شماست. روشی که برای استخراج موزیک این بازی معرفی کرده بودم، روش ناقصیه و خیلی از فایل ها از جمله به قول شما "آهنگ فرار Assassin's Creed" رو استخراج نمی کنه.
    ولی خیلی خوش شانسید! چرا که چند ساعت پیش نرم افزار بهتری رو پیدا کردم که تقریبا تمام موزیک های Assassin's Creed از جمله آهنگ دلخواه شما رو استخراج می کنه.
    روش استخراج sound و موزیک Assassin's Creed در پست اول رو به این روش جدید تغییر دادم.

> در ضمن برای راحت تر پیدا کردن موزیک فرار ، بعد استخراج، فایل ها رو بر اساس size مرتب و دنبال حجیم ترین فایل بگردید.

11. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pcnondaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Cyberspace, Iran

پيش فرض

آقا دمت گرم! کار کرد. اونی هم که می خواستم پیدا کردم! اسمش: DataPC_StreamedSounds_239
    دستت درد نکنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •