دوستان من در مرحله برفی گیر کردم آخرش که میری سراغ آماندا چطور اون غول رو باید بکشی من تمام اتصال های الکتریکی رو روشن کردم و بعد نشستم پشت اون دستگاه ولی چطور باید بکشمش ؟
دوستان من در مرحله برفی گیر کردم آخرش که میری سراغ آماندا چطور اون غول رو باید بکشی من تمام اتصال های الکتریکی رو روشن کردم و بعد نشستم پشت اون دستگاه ولی چطور باید بکشمش ؟
سلامنوشته شده توسط ramin-ahmadi
شما وقتي به غول شليك ميكنيد براي چند ثانيه غيب ميشه
تو اين مدت شما بايد به تمامي گويهاي معلق در هوا شليك كنيد تا القاي الكتريك صورت بگيره و تمامي گويها به هم مرتبط بشن بعد از اين اتفاق بالاي سر شما محلي براي گرفتن قلاب وجود داره كه با يه هاله بنفش رنگ محافظت ميشه ... به محض اينكه گويها به وسيله الكتريسيته به هم مرتبط شدن اووون هاله بنفش رنگ از بين ميره و شما بايد سريع از دستگاه پياده بشين و قلاب رو بندازيد به اووون رو بكشيد پايين ..........
دوستان در مرحله انگلستان آخرش باید چطور اون اژدها که از آب میاد بیرون رو بکشم
سلامنوشته شده توسط ramin-ahmadi
4 تا برج در اطراف هستش
شما بايد به اووونها نزديك بشين و بهشون شليك كنيد تا اژدها هيپنوتيزم بشه .... در همون لحظه خيلي سريع بايد قلاب رو بندازيد و قفس رو بكشيد پايين تا به اژدها برخورد كنه
هر بار كه اين كار رو ميكنيد اژدها ميزنه و اووون برج رو خراب ميكنه و شما بايد برين سراغ برج ديگه
در كل بايد 4 بار اين كار رو انجام بديد
مرسی ممنون بالاخره بازی رو تموم کردم ولی واقعا با این همه حجمی که داشت خیلی زود تموم شد !!! ورژن قبلیش خیلی بهتر بود و هیجان بیشتری داشت !
ميشه بهتر توضيح بديد..نوشته شده توسط m E H D I
![]()
کجاش مشکل داره فکر کنم توضیح واضح باشه منظور از کمان همان چنگک خودمان است ( حرف q )
توي اين سالن وقتي مي گردين كناره يكي از تابوتها مي ايسته و حرف مي زنه. تابوت از وسط شكسته شده. اون رو با E مي گيرين و ميكشين كنار ستوني كه اون طرف هست. بايد اونقدر نزديك به ستون باشه كه از روي تابوت بتونين روي ستون بپرين. بعد برين وسط سالن رو به زنگ بايستين و با Q اون چراغ رو بگيرين. با E بكشين و بعد ولش كنين. زماني كه اون داره حركت مي كنه برين رو تابوت و بپرين روي ستون. از بالاي ستون هم بپرين رو طنابي كه پيش ستون هست و يه وزنه هم بهش آويزونه. وقتي چراغ به زنگ خورد در باز ميشه.نوشته شده توسط amir_vel
ممنون راهنمايي خوبي بود...
دستون درد نكنه
به نام خدا
دوستان در در مرحله دوم بالا یه ساختمان گیر کردم نمی دونم چه کارکنم راهنمایی کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)