آقا سلام من اون جایی که 4تا کتاب رابدست میاریم و باید یک مکان مخفی توی اونها پیدا کنیم موندم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
یکی از بهترین بازیهایه که بازی کردم
خوبه
متوسطه
بده
بدترین بازییه که تو عمرم بازی کردم
آقا سلام من اون جایی که 4تا کتاب رابدست میاریم و باید یک مکان مخفی توی اونها پیدا کنیم موندم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
The Elder Scrolls IV : Oblivion بهترین و جذابترین نقش آفرینی هست که تا حالا بازی کردم.
اول اینکه ممنون بخاطره این تاپیک
دوم این بازی بهتری بازی نقش آفرینی 2006 شد.
معمولا بازیهای نقش آفرینی در ایران طرفدار ندارند برعکس دنیا علتشم اینکه زبان انگلیسی می خواد
و متاسفانه 2٪ از ایرانیها زبان انگلیسی میدانند.
یه فایلی هست که میزان پاچیدن خون دشمن رو زیاد میکنه گه بهم بدید ممنون میشم
در ضمن نسخه ی الحاقی The Elder Scrolls IV : Oblivion که اسمش Knight of Nine است اگه تا حالا بازی نکردین حتما امتحانش کنید عالی![]()
فقط Dark Elf
Last edited by koorosh_kabir; 28-01-2007 at 15:46.
سلام
من وقتي تو يكي از اين انجمن هاي جادوگري (يادم نيست كدوم شهر) مي رم وقتي مي رم زير زمينش كه اون يارو اول غيبه بعد ظاهر مي شه كه بايد پيداش كنيمش بديمش دست ننش (از نفس افتادم)
بعد...
ييهو...............
صفحه عجغ وجغ مي شه يه سري خط موازي مي افته تو صفحه كه ديگه درست نمي شه بازي كرد
من آپگريد هم كردم . حالا نمي دونم مال آپگريدست يا مال همه اينجوريه يا cd خرابه يا كامپيوترم خرابه يا كارت گرافيك نمي كشه يا اصلا من نبايد اينو بازي كنم يا تقدير اينطور بوده يا...
تاريخ عضويت: Oct 2005
من وقتی بازی رو اجرا میکنم بعد از نمایش دمو بازی بسته میشه و به نظر میرسه که کرکش مشکل داشته باشه لطفا کمک کنید
آقا سلام من اون جایی که 4تا کتاب رابدست میاریم و باید یک مکان مخفی توی اونها پیدا کنیم موندم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوست عزیز هر مرحله یا هر کوئست یک اسم داره . اسمش رو بگو یا اینکه یه عکس از اون بذار تا کمکت کنم . البته اگه بتونم .
این بازی روی گرافیک gforce 5500 256 mb میاد یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)