تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 15 اولاول ... 289101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 141

نام تاپيک: نظرسنجی در مورد مادربوردهای ازراک

پروفشنال sadegh571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برای آگاهی دوستان و شفاف سازی بیشتر بر خود لازم دونستم این مطلب رو بنویسم.
    بنده به شخصه با همین مین ها کار کردم و در طول دو سال هم دیدم که یکی از افراد که با هم دیگه اشنایی داریم مین ازراک رو میاورد و می فروخت.
    اما در بیشتر مین ها چند چیز مشاهده شد:(بیشتر مشکلات مشابه وجود داشت)
    1- پرت های usb در مین های ازراک در کوتاه ترین مدت ممکن دچار مشکل می شوند. یعنی با بیشتر وسایلی که بهشون وصل میشه مشکل پیدا خواهند کرد.
    2- 95% مین ها بخاطر این که خیلی ضعیف هستن در حمل و نقل های عادی که با دست صورت می گیره، مثل جابه جا کردن مین از یک میز به میز دیگه اگر یک طرف مین رو بگیرید. نمی دونم چرا دیگه اون سیستم دیگه سیستم شدنی نیست.
    3- مین های ازراک در حالت اورکلاک 24/7 در مقیاس های حتی کم در کمتر از چند هفته مین در قسمت هایی فاز برق رسانی دچار رنگ پریدگی میشه.
    4- کارایی دیگه این مین حا حرف ندارن!! (به نظر من خیلی بد عمل می کنند) تست اورست به شخصه می گرفتم و با همون سوکت که 775 بود و همون سی پی یو که 5200 بود و رم یکسان و تنها چیز متغیر مین بود اختلاف وجود داشت در حد تیم ملی.
    و البته چیزای دیگه هم بود که چون عمومیت نداشت احتمال این رو می دیم که مثلا بیشتر شرکت ها خرابی دارند!
    اما کلا اگر مین خوب ازشون درست بشه یه چیزی میشه توپ البته سری 478 این مین ها اینطوری بودن.
    ولی در کل برای افراد نیمه حرفه ای خوبه (البته تعریف حرفه ای تا چی باشه)

2. این کاربر از sadegh571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن از قدیم گفتن هر چی پول بدی آش میخوری . یعنی آقا اگر به جای 130 هزار تومن برد Asus بری 80 هزار تومن بورد AsRock بخری به جای خازن های جامد ژاپنی استانداد B از خازن های جامد چینی استاندارد K استفاده خواهد شد که حتی از ارزون ترین خازن های الکترولیتی هم بد تر هستن یا به جای PWM دیجیتال با ماسفت های توان بالا از ماسفت های با توان خیلی پایین و ضعیف تر استفاده میشه یعنی عملاً این شرکت یا کم گذاشتن از قطعات روی برد که شما اصلاً بهش توجه نمکنید قیمت رو پایین میاره .
    مجموعه قطعات خوب مادربورد خوب میسازند .

4. این کاربر از sadegh571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برای آگاهی دوستان و شفاف سازی بیشتر بر خود لازم دونستم این مطلب رو بنویسم.
    بنده به شخصه با همین مین ها کار کردم و در طول دو سال هم دیدم که یکی از افراد که با هم دیگه اشنایی داریم مین ازراک رو میاورد و می فروخت.
    اما در بیشتر مین ها چند چیز مشاهده شد:(بیشتر مشکلات مشابه وجود داشت)
    1- پرت های usb در مین های ازراک در کوتاه ترین مدت ممکن دچار مشکل می شوند. یعنی با بیشتر وسایلی که بهشون وصل میشه مشکل پیدا خواهند کرد.
    2- 95% مین ها بخاطر این که خیلی ضعیف هستن در حمل و نقل های عادی که با دست صورت می گیره، مثل جابه جا کردن مین از یک میز به میز دیگه اگر یک طرف مین رو بگیرید. نمی دونم چرا دیگه اون سیستم دیگه سیستم شدنی نیست.
    3- مین های ازراک در حالت اورکلاک 24/7 در مقیاس های حتی کم در کمتر از چند هفته مین در قسمت هایی فاز برق رسانی دچار رنگ پریدگی میشه.
    4- کارایی دیگه این مین حا حرف ندارن!! (به نظر من خیلی بد عمل می کنند) تست اورست به شخصه می گرفتم و با همون سوکت که 775 بود و همون سی پی یو که 5200 بود و رم یکسان و تنها چیز متغیر مین بود اختلاف وجود داشت در حد تیم ملی.
    و البته چیزای دیگه هم بود که چون عمومیت نداشت احتمال این رو می دیم که مثلا بیشتر شرکت ها خرابی دارند!
    اما کلا اگر مین خوب ازشون درست بشه یه چیزی میشه توپ البته سری 478 این مین ها اینطوری بودن.
    ولی در کل برای افراد نیمه حرفه ای خوبه (البته تعریف حرفه ای تا چی باشه)
    من نتیجه ای که از صحبت هاتون می گیرم اینه که باید مدل به مدل بررسی بشه ونیز نسبت بازده به قیمت رو هم در نظر گرفت

من و بسیاری از دوستان هم همین عقیده رو داریم

ما تمام حرفمون اینه که یه برند رو بطور کلی نمی شه زیر سوال برد

مثلا در بحث اورکلاک آنبورد 4200 در چیپ785 ازراک بسیار خوب عمل کرده اما به گفته ی شما مادربورد های سوکت 775 خوب عمل نکردن

مثلا در بحث پردازنده های amd چون گویا اتلون ایکس پی زیاد داغ می کردبرای پردازنده های بعد از اون نسل، خیلی از فروشنده هایی که بیشتر تمایل به اینتل داشتن، ایراد پردازنده های amd رو بیش از حد داغ شدنش می دونستن در صورتیکه این ایراد فقط مربوط به نسل پردازنده های athlon xp بود و در سری های بعدی چنین مشکلی وجود نداشت اما متاسفانه یک چنین ایرادی رو حتی گاها الان هم از برخی ها می شنوم که از پردازنده های amd می گیرن

برای همین بهترین گزینه اینه که:

باید مدل به مدل بررسی بشه(تمامی برندها) به اضافه ی لحاظ کردن نسبت بازده به قیمت

چون ممکن یه مدل خوب از آب در بیاد و یه مدل دیگه نه

6. 2 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کاملا با صحبتهای دوستمون صادق موافق هستم. مطلب ایشون در مورد خازن ها خیلی عالی بود بخصوص که توی کت بعضی ها نمیرفت که ازراک خازناش چقدر بیخوده ویکی از دلایل ارزونی این مادر برد هم استفاده از قطعات بی کیفیت و رده پایین هست

8. این کاربر از messi3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

4

من برای کامل کردن مطلب خودم مقایسه ای از مادربردهای سری X48 براتون می گذارم.
    در این سری تست هایی در ضمینه عملکرد بازی های مختلف صورت گرفت که ASUS در آن برنده شد.

روی هم رفته مادربرد INTEL بهترین عملکرد را در این سری داراست و ASUS در رده ی دوم قرار می گیرد.

Last edited by sadegh571; 28-01-2010 at 11:47.

10. این کاربر از sadegh571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    من تازه این بحث رو دیدم! چون زیاد به پی سی سر نمیزنم!

توجه کنید که یکی از اعضای رده بالای کمپانی ایسوس در سال 2002 اقدام به تاسیس شرکت ازراک کرد، هدف هم این بود که در بازار مادربورد های ارزان قیمت با کمپانی هایی مثل فاکسان و الیت گروپ رقابت کند!
    و تا جایی که من میدونم بعد سال 2007 که در بورس فروخته شد دیگه هیچ ارتباطی با ایسوس نداره!

در مورد خازن ها هم باید بگم که همه چیز که نسل خازن نیست! مثلا این جامده این یکی نیست!!!؟
    خوب اون جامده هم خوب و بد داره! یکی ژاپنی درجه یک هست یکی هم ساخت کارگاه های زیر زمینی کشور چین! اینا هر دو یکی هستند!!؟؟؟

فرض کنیم قطعات یکی باشند! خوب خود مونتاژ قطعات مهم هست نیست!؟ همین پژو 206 ایران خودرو با مشابه فرانسوی چقدر اختلاف داره! یا پراید ساخت کره با تولیدات سایپا!!؟؟

درضمن دقت کنید ازراک همیشه در توضیحات که برای محصولاتش منتشر میکنه یا روی جعبه می نویسه، کمی شیطنت میکنه!

فعلا باید برم میام باقی موضوع رو مینویسم!

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در مورد خازن ها هم باید بگم که همه چیز که نسل خازن نیست! مثلا این جامده این یکی نیست!!!؟
    خوب اون جامده هم خوب و بد داره! یکی ژاپنی درجه یک هست یکی هم ساخت کارگاه های زیر زمینی کشور چین! اینا هر دو یکی هستند!!؟؟؟
    خوب جناب صادق هم همین رو فرمدند
    هزار تومن بورد AsRock بخری به جای خازن های جامد ژاپنی استانداد B از خازن های جامد چینی استاندارد K استفاده خواهد شد که حتی از ارزون ترین خازن های الکترولیتی هم بد تر هستن
    من کاملتر میکنم شاید اون وقت که ازراک مادربرداشو ایسوز میساخت حرفی برای گفتن داشت اما حالا که خودش میسازه
    یک زباله ی چینیه

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

این کاملا و 100% اشتباه هست! هیچ وقت نمیتونید اینو بگید!

در مورد سایت تام هاردواردز هم باید بگم وقتی در یک سایت نوشته باشه مارک و برند X بی کیفیت هست اون مارک X میاد به اون سایت آگهی بده!؟ اسپانسر مالی یعنی چی؟ یعنی اینکه هزینه های سایت رو تامین کنن، حالا یا با پرداخت مخفیانه یا پشتیبانی بوسیله خرید آگهی به مدت طولانی!

ازراک رو باید با برند های ازران قیمت مقایسه کرد!
    و نمیشه گفت فلان مدل ازراک بهتر هست یا اون مادربورد از ایسوس!

ازراک رو باید با هم رده ها مقایسه کرد! مثلا همین الیت گروپ! فاکسان! ...
    و ایسوس / گیگا بایت/... هم با هم مقایسه کرد!

این ماجرا سر دراز داره!
    بک مدت پیش یک عده ای بودند که در فروم ها و سایت های اینترنتی شروع کردن به تبلیغ و پیشنهاد ازراک!
    خوب ازراک هم برای خودش کاربران خاصی داره! و برای سیستم های ارزان قیمت باید پیشنهاد بشه!
    ولی این افراد که سرکردشون توی پرشین تولز کاربری به اسم میکروسیستم بود که تازه متوجه شدم در چندین فروم دیگه هم این کارو انجام میده! نمیدونم اینجا هم هست یا نه!
    برای کسی که میاد میگه برای من سیستمی پیشنهاد بدید که 7/24 کار کنه و کارم هم گیم / طراحی 3 بعدی / ...
    میومدن یه پردازنده 200 300 هزار تومنی با یه گرافیک 300 400 هزار تومنی یک مادربورد متوسط حتی کمتر از متوسط از محصولات ازراک پیشنهاد میدادن! پرو پرو میگفتن بهتر از ایسوس و گیگا هست!

برای کاربری که میگفت میخوام اورکلاک کنم میومدن بوردی پیشنهاد میدادن از ازراک که تقریبا بدون سیستم کولینگ هست و می گفتند این بهترین برای اورکلاک هست! نترس برو 100% اور کن!

به ایسوس ، گیگا و نمایندگان اونها میگفتن کلاه بردار هستند و ازراک درست کار هستند!
    وقتی بوردی پیشنهاد میدادن و میگفتیم این بورد از خازن های جامد استفاده نکرده میگفتن اینا همش کشکه، ایسوس و گیگا این داستان هارو سر هم کردن تا مردم رو تیغ بزنند!

چیزی که من مخالفشم این هست!

یعنی ازراک موارد مصرف خودش رو داره ایسوس و گیگا هم کاربری خاص خودش رو دارن!

بی برو برگرد ازراک در طراحی ضعیف هست!

اون شیطنت هم که گفتم مثلا این هست که بوردی که معرفی کرده 3 تا PCIe داره در واقعیت یک 8x و 2 تا 4x فعال هست و فروشنده های محترم هم در 99% موارد فقط به خریدار میگن ببینید 3 تا گرافیک ساپورت میکنه! البته شاید 70 80% این فروشنده ها کلا اختلاف بین 4x و 8x و 16x رو نمیدونن!

14. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

این کاملا و 100% اشتباه هست! هیچ وقت نمیتونید اینو بگید!

در مورد سایت تام هاردواردز هم باید بگم وقتی در یک سایت نوشته باشه مارک و برند X بی کیفیت هست اون مارک X میاد به اون سایت آگهی بده!؟ اسپانسر مالی یعنی چی؟ یعنی اینکه هزینه های سایت رو تامین کنن، حالا یا با پرداخت مخفیانه یا پشتیبانی بوسیله خرید آگهی به مدت طولانی!

ازراک رو باید با برند های ازران قیمت مقایسه کرد!
    و نمیشه گفت فلان مدل ازراک بهتر هست یا اون مادربورد از ایسوس!

ازراک رو باید با هم رده ها مقایسه کرد! مثلا همین الیت گروپ! فاکسان! ...
    و ایسوس / گیگا بایت/... هم با هم مقایسه کرد!

این ماجرا سر دراز داره!
    بک مدت پیش یک عده ای بودند که در فروم ها و سایت های اینترنتی شروع کردن به تبلیغ و پیشنهاد ازراک!
    خوب ازراک هم برای خودش کاربران خاصی داره! و برای سیستم های ارزان قیمت باید پیشنهاد بشه!
    ولی این افراد که سرکردشون توی پرشین تولز کاربری به اسم میکروسیستم بود که تازه متوجه شدم در چندین فروم دیگه هم این کارو انجام میده! نمیدونم اینجا هم هست یا نه!
    برای کسی که میاد میگه برای من سیستمی پیشنهاد بدید که 7/24 کار کنه و کارم هم گیم / طراحی 3 بعدی / ...
    میومدن یه پردازنده 200 300 هزار تومنی با یه گرافیک 300 400 هزار تومنی یک مادربورد متوسط حتی کمتر از متوسط از محصولات ازراک پیشنهاد میدادن! پرو پرو میگفتن بهتر از ایسوس و گیگا هست!

برای کاربری که میگفت میخوام اورکلاک کنم میومدن بوردی پیشنهاد میدادن از ازراک که تقریبا بدون سیستم کولینگ هست و می گفتند این بهترین برای اورکلاک هست! نترس برو 100% اور کن!

به ایسوس ، گیگا و نمایندگان اونها میگفتن کلاه بردار هستند و ازراک درست کار هستند!
    وقتی بوردی پیشنهاد میدادن و میگفتیم این بورد از خازن های جامد استفاده نکرده میگفتن اینا همش کشکه، ایسوس و گیگا این داستان هارو سر هم کردن تا مردم رو تیغ بزنند!

چیزی که من مخالفشم این هست!

یعنی ازراک موارد مصرف خودش رو داره ایسوس و گیگا هم کاربری خاص خودش رو دارن!

بی برو برگرد ازراک در طراحی ضعیف هست!

اون شیطنت هم که گفتم مثلا این هست که بوردی که معرفی کرده 3 تا PCIe داره در واقعیت یک 8x و 2 تا 4x فعال هست و فروشنده های محترم هم در 99% موارد فقط به خریدار میگن ببینید 3 تا گرافیک ساپورت میکنه! البته شاید 70 80% این فروشنده ها کلا اختلاف بین 4x و 8x و 16x رو نمیدونن!
    تا حدود زیادی موافقم
    باید Asrock رو با همرده های خودش مقایسه کرد نه با غولهای سخت افزاری دنیا!
    معمولا محصولات این شرکت برای مصارف عادی و خانگی و با بودجه محدود پیشنهاد میشن و نه برای اورکلاکرهای حرفه ای با بودجه بالا!
    روی هم رفته Asrock برند خوبی هست و بسته به هزینه ای که در مقابلش می پردازید امکانات خوبی ارائه میده (بازم تاکید میکنم بسته به قیمت!)
    و نباید انتظار بی مورد و بیجا از مدلهای متوسط این برند و سایر برندهایی در این سطح داشت
    Last edited by Ultra_Black; 28-01-2010 at 22:27.

16. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باید Asrock رو با همرده های خودش مقایسه کرد نه با غولهای سخت افزاری دنیا!
    ]کاملا موافقم این برد ازراک برای کسی مناسبه که در هفته 1 بار از سیستمش استفاده میکنه و اصلا کاری به بازی و مولتی جیپیو و... نداره
    باز اون هم از روی ناچاری اگه از برد دیگه ای مثل الیت گروپ فاکسان و ... چیزی گیر نیاد با توجه به بودجه فرد ازراک میتونه در الویت
    قرار بگیره
    Last edited by messi3; 29-01-2010 at 11:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •