والا ما كه همه جوره داريم با اين ديوايس حال مي كنيم
صفحه ال سي ديش هم عاليه. سرعتشم از hd2 بيشتره.
حالا droid عاليه درست ... ولي بنده نكته تاسف آوري نمي بينم.
والا ما كه همه جوره داريم با اين ديوايس حال مي كنيم
صفحه ال سي ديش هم عاليه. سرعتشم از hd2 بيشتره.
حالا droid عاليه درست ... ولي بنده نكته تاسف آوري نمي بينم.
والا هر چقدر پول بدی اش میخوری ! ... سامسونگ بخاطر روی گل گوگل اجازه استفاده از amoled رو داده و براش کار کرده دیگه نباید توقع داشته باشی بهترین amoled ش رو بیاره بزاره ... و اینکه مطمئنا صفحه نمایش نکسوس از بقیه htc ها و حتی موتورولا droid در عمل کیفیت بهتری داره حالا شاید یکم دقتش کم باشه که اونم بخاطر amoled بودنش به چشم نمیاد .. وگرنه از لحاظ کنتراست تصویر و رنگ بندی و غیره مایلستون رقیبی نیست .. این مقایسه هم کلی نیست ...
و مورد بعدی مقایسه ایفون با nexus هستش ...
و مورد بعدی دقت تاچ هستش
![]()
Last edited by pulp_152; 27-03-2010 at 17:36.
سلام من قصد خرید این گوشی رو دارم ولی چند سوال هم دارم
1_جریان رجیستر گوشیه چیه من بت 0912 میتونم استفاده کنم لطفا به صورت کامل توضیح بدید
2_این تحریم بودم در استفاده از گوشی مشکل آفرین نیست؟
3_بلندی صدای اسپیکر چقدره؟
4_سرعت گوشی در برابر hd2 کمتره یا بیشتر
ممنون
سلام دوست عزیز ..
ببین موتورلا یعنی کیفیت ساخت ! ... بهترین کیفیت رو در بین همه برندها داره ... بعدشم سامسونگ و اپل هستش ...البته نمیتونم به شما مدرکی در این زمینه ارائه بدم ...
اگر گوشی میخوای که برات عمری کار کنه موتورلا حرف نداره ... nexus کیفیت ساخت متوسطی داره ولی از امکانات بیشتری برخورداره .. وگرنه اگر از لحاظ امکانات با هم برابر بودند قطعا موتورلا بهتر بود ...
و مورد بعدی که باید بهش دقت کنی اینه که ! ... مایلستون کیبرد فیزیکی داره و nexus نداره که همین باعث میشه کلاس کاری این 2 گوشی از هم جدا بشه ...
شما اگر با کیبرد مخوای قطعا بهترین گوشی کیبرد دار اندروید فعلا میلستون هستش ...
اگر با کیبرد نمیخوای از بین این 3 تا انتخاب کن ...
1- x10
2- nexus or desire
3-i9000 galaxy
که برای desire و galaxy باید صبر کنی
(اشتباه تو این تاپیک شد جواب شما در تاپیک مایلستون رو میخواستم بدم که اینجا گذاشتم .. )
Last edited by pulp_152; 27-03-2010 at 15:45.
محمد رضا جان بیخیال عزیز. شما این پست مقایسه ال سی دی رو نفی میکنی فقط به خاطر اینکه سامسونگ این amoled رو گذاشته؟ اگه سونی هم اینو گذاشته بود واسه nexus اینو میگفتی؟ ترو خدا تاحالا nexus و مایلستون رو از نزدیک دیدی و مقایسه کردی؟ کاش یکمی انصاف رو از این آواتارتون یادمیگرفتین. آخه عزیز یه نفر میاد میبینه شما کاربر فعالین و بعد این نظر رو دادین روی حرفتون کلی حساب میکنه !
آفرین به سامسونگ که همه چیزش از خودشه!! و اجازه داد گوگل هم ultra super extra high.... amoled یا همون led داشته باشه.
جواب علیرضا رو دادم جانی جان
این مقایسه جانی جان تنها به کیفیت ساخت کار داره نه کیفیت تصویر و رزولوشن و اندازه تصویر یا کنتراست و ... ملاک درستی برای بهترین تصویری که شما میبینی نیست
Last edited by pulp_152; 27-03-2010 at 15:37.
عزیز میشه با سند و مدرک بگی؟ من موندم حرف سایت cnet معتبر تره یا نظرات شخصی ما(جسارت نباشه ها ولی واقعا دلم میخواد یه منبع معتبر بدین منم ببینم از این اشتباه در بیام)
نه محمد رضا جان شما اگه اولش ببینی این جمله رو گفته :
-I thought now would be the perfect time to bring five popular smartphones back to CNET Labs for a down-and-dirty comparison of their screen performance
در مورد پست قبلی هم اگه نیاز بود حتما بگین ویرایش کنم چون نقل قول نکرده بودین من مطلب رو کلی گرفتم نه خطاب به علیرضای عزیز.
نیازی نیست جانی جان
ببین اون سایت اصلا نیامده بگه
amoled با tft فرق میکنه و مزایاش رو تعرفی کنه و همه صفحات رو امده از لحاظ کیفیت ساخت و چند پارامتر دیگه مورد بررسی قرار داده که فکر میکنم هدف اون سایت یه چیز دیگه بوده و تعبیری که ما میکنیم یه چیز دیگه
AMOLED معروف به صفحه نمايشهايی است كه پيكسلهاي آن از خود نور ساطع گرديده و از سرعت پاسخگويي 2000 بار سريعتر از TFT LCD برخوردار ميباشند
AM-OLED چیست؟
OLED انواع مختلفی دارد نظیر:AM OLED, PM OLED, SM OLED, PLED & LEP.در اینجا من در مورد AMOLED صحبت میکنم.چون در موبایل فعلا از این تکنولوژی استفاده میشود . نمایشگر هایی با سیستمی پیشرفته که در آن هر پیکسل به طور جداگانه کنترل خواهد شد و نکته جالب در این صفحات نمایش ساختار زیستی آن است
اختلاف اصلی این سیستم نسبت به ال سی دی عدم نیاز این سیستم های زیستی به نور پس زمینه ای است که در صفحات نمایش ال سی دی وجود دارد که در این سیستم خود پیکسل های دارای ساختار زیستی از خود نور متصاعد کرده و باعث ایجاد کیفیت تصویر بهتر ، مصرف کمتر انرژی و همچنین باریک تر شدن این دسته از نمایشگر ها می شود.
ایا این مزایا رو مورد بررسی قرار داده !؟ مگه عملکرد چیه ؟عملکرد باید مصرف انرژیش هم کم باشه .. رنگهارو خوب نشون بده کنتراست تصویر بالا باشه و ... که اینا مورد بررسی قرار نگرفته
کنتراست
زاویه دید
نمایش رنگ ها
مقایسه صفحه نمایش nexus one با iphone 3gs
اخیرا دوستداران گوشی های iphone و Google Nexus One مقایسه ای بین صفحه نمایش این دو گوشی انجام داده و نتیجه آن را بر روی اینترنت قرار داده اند. صفحه نمایش گوشی iphone 3GS از نظر حرفه ای چندان کامل نیست اما در مقایسه با گوشی گوگل امتیاز بالاتری می آورد. نتایج این مقایسه نشان داد که صفحه نمایش گوشی Nexus One گرچه در نظر اول بسیار با کیفیت بنظر می رسد اما در واقع دارای نویز یا اختلال در نمایش تصویر و بی دقتی می باشد. صفحه نمایش گوشی گوگل دارای وضوح نمایش 800 x 480 پیکسل می باشد که در مقایسه با وضوح صفحه نمایش گوشی iphone که بصورت 480 x 320 پیکسل می باشد ، بسیار بیشتر است.
Nexus One: NASA Photo - Sunset on MarsGallery Application: Lots of false contouring and image noiseiPhone: NASA Photo - Sunset on MarsThe same as it looks on a studio monitor
Nexus One: Intensity Scale Ramps
Gallery and Browser Apps: Coarse steps and tinting on white
iPhone: Intensity Scale Ramps
Fairly smooth and artifact free
صفحه نمایش گوشی گوگل توسط کمپانی سامسونگ تولید می شود و ساختار و ترکیب پیکسلهای این گوشی بگونه ای است که در مقایسه با صفحه نمایشهای LCD از وضوح کمتری برخوردار است.
اکنون به بررسی صفحه نمایش iphone می پردازیم. صفحه نمایش LCD این گوشی ، نمایش 18 بیت رنگ را پشتیبانی می کند و این میزان تا 24 بیت نیز قابل افزایش می باشد در حالیکه گوشی گوگل فقط تا 16 بیت رنگ را پشتیبانی می کند. نکته دیگر درباره صفحه نمایش گوشی گوگل این است که کنترل کیفی و درجه بندی آن از ابتدای خروج از کارخانه بسیار ضیف می باشد.
و یه مسئله ای که باز دوستان ممکن فکر کنند جبهه گیری شده در حالی که اینطور نیست ! اینه که Htc واقعا کم کاری میکنه ! ... هم در مورد Htc hd 2 این مورد رخ داده هم در مورد nexus one ...
nexus one قدیمی راست...nexus one جدید چپ
بعد از اینکه BGR وبلاگ ضد گوگلی یکی دو دستگاه سری قدیم و جدید رو با هم مقایسه کرد ، به این نتیجه رسیده که کیفیت ال سی دی امولد شان یکی نیست. سری های جدید عکس ها را کم رنگ تر و اشباع کمتر نشان می دهند.
حالا در ایکس دی ای غوغایی به راه افتاده و از کسانی که هر دو دستگاه رو در اختیار دارند خواسته می شه که عکس های مختلفی رو امتحان کنند و نتایج رو بگذارند برای همه .حالا ادعا می شود که دستگاه های جدید یک اثر محوی از بنفشی دارند :
خوب از غوغای به راه افتاده که بگذریم ، شرکت اچ تی سی برای این طور خرابکاری ها یک سابقه بلندبالا برای این جور کم کاری ها دارد : در سری های متعددی از دستگاه های ارایه شده توسط این شرکت ، مشکلات مشابهی دیده شده بود به طور مشخص دایموند در سری های اولیه دارای صفحه ای بسیار سفید بود در حالیکه در سری های بعدی رنگ صفحه به خصوص در زمانی که یکی دو ساعتی ممتد کار می کرد در حاشیه های به زردی می گرایید.
از همه این حرف ها که بگذریم ، می شه فهمید که یک شرکت همیشه در گرفتن سخت افزار یکسان موفق نیست و در صعنت ال سی دی تغییرات تا حدی قابل انتظار هست.
برگرفته از handhelduser sکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 18-04-2010 at 19:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)