تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 45 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 443

نام تاپيک: کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!!

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

موشن بلور 
    چی بود این ؟

2. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان عزیز مشکل تیک از این تلویزیون نیست :

الان داشتم ماهواره (هاتبرد) نگام میکردم(کانال ایران کلیک ست) که دیدم گویند گفت مشکل این تیک از مسیر هاتبرد هست و هنوز مهندسان این مسیر متوجه نشدن مشکل از کجاست.
    زدم مسیر عرب و سایروس وترکیه دیدم اصلا تیک چیه تو صحنه های سریع به هیچ وجع تیک دیده نمیشه .
    هر چی بیشتر میگزره از انتخابم رازی تر میشم که بین lh500وb690 در سایز40 lh500خریدم .

داره خودمونی میشه khar2khar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

جناب jabarsink عزیز این مشکل تیک فقط برای هاتبرد نیست برای تلویزیون خودمون از انتن هم همچین مشکلی هست البته نه تمام فیلم ها حدود 50 درصد فیلم ها

5. این کاربر از khar2khar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

خب مسلما" 1080p
    1080p:يعني رزولوشن 1920در1080
    1080i:يعني رزولوشن 1366در768

شوخی نکن
    اون که شما میگی فرق HD و FullHD هست نه تفاوت 1080P و 1080i
    i مخفف interlaced و p مخفف progressive هست
    تلویزیون های progressive به طور هم زمان تصاویر پیکسل ها رو جایگزین تصویر قبلی میکنن ولی تلویزیون های interlaced ابتدا تصویر یک ردیف از پیکسل ها رو جایگزین میکنن بعد ریف دیگه ای رو . قطعا اسکن نوع progressive یا همون 1080P بهتر از 1080i هست.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

تیک زدن تصویر به نوع فیلم بستگی داره من وقتی آواتار رو نگاه میکنم کمی تیک داره ولی وقتی 2012 رو میذارم اصلا تیک نداره.
    موقع نگاه کردن به کانال های جمهوری اسلامی بهتر میشه متوجه این مساله شد بعضی مواقع شما یه سریال رو میبینید که اصلا تیک نداره ولی وقتی وسطش تبلیغ میذاره میبینید که بعضی از تبلیغ ها تیک دارن که گاهی شدیده و گاهی ضعیف حالا چرا این مساله پیش میاد و این TV چرا با بعضی از تصاویر این حالت رو ایجاد میکنه من نمیدونم . ولی قطعا مشکل از فرکانس تروموشن نیست باید مشکل از جای دیگه باشه.
    در هر صورت این پرش لحظه به لحظه یا همون تیک زدن تصویر گاهی اوقات خیلی اذیت میکنه .

البته بعضی مواقع خود تصویر اصلی تیک داره که حتی توی تلویزیون های CRT هم میشه این تیک رو به وضوح دید. مثلا اون تبلیغ بانک که مرده اشتباهی سوار ماشین یه یارو میشه و... این تبلیغ کلا تیک داره. پس همه تیک هارو با هم اشتباه نگیرید.

---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

یه سوال از دوستانی که تلویزیون lg با گارانتی گلدیران خریدند .
    من شنیدم که تلویزیون های که توسط نمایندگی نصب میشه بعد از چن وقت توسط نمایندگی تهران به انها زنگ میزنن و می گویند که از تلویزیون خود راضی هستید یا مشکلی نداره ؟
    ایا درست است ؟

درسته زنگ میزنن(به من که زدن) البته جدیدا اکثر شرکت ها این کار رو میکنن ما یه یخچال هیتاچی خریدیم و بعد 2 روز زنگ زدن و پرس و جو کردن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان ایا LGمانند سامسونگ منو مخفی داره ؟
    یا دارد ما نمیدونیم ؟
    اگر این طور باشه ما میتونیم تغییرات بهتری رو این LCD انجام دهیم.

و سوال دیگر من میخوام ----- خودم را که 4622XIIاست که با کامپوننت به این LCDوصل است را بفروشم و به جاش یه ----- FULL HD 1080Pبخرم ایا شما فکر میکنید تغییری تو کیفیت داره ؟عکس رسیوری که می خواهم بگیرم را درزیرمیزارم و عکس کابل کامپوننت هم را میزارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یا دارد ما نمیدونیم ؟

و سوال دیگر من میخوام ----- خودم را که 4622XIIاست که با کامپوننت به این LCDوصل است را بفروشم و به جاش یه ----- FULL HD 1080Pبخرم ایا شما فکر میکنید تغییری تو کیفیت داره ؟
    LG هم منو مخفی داره 2تا هم داره ولی کار خاصی نمیشه انجام داد باهاش 1-دکمه ی منو (Menu) روی کنترل و منو روی پنل رو 6 ثانیه با هم نگه دارید و بعد کد 0000 رو بزنید 2- همین کار رو با دکمه ی OK انجام بدبد

----- خیلی خوبیه منم همین مدل رو دارم و باکابل کامپوننت روکش طلا وصل کردم بسیار راضیم ار کیفیت تصویر شما تو کیفیت کانال های sd معمولی تغییری نمیبینی فقط کانال های HD برات نمایش داده میشه که اونها هم تعدادشون به اندازه انگشتهای دست هم نیست مگه HD های کارتی اونها هم 1080i هستند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

یا دارد ما نمیدونیم ؟

و سوال دیگر من میخوام ----- خودم را که 4622XIIاست که با کامپوننت به این LCDوصل است را بفروشم و به جاش یه ----- FULL HD 1080Pبخرم ایا شما فکر میکنید تغییری تو کیفیت داره ؟عکس رسیوری که می خواهم بگیرم را درزیرمیزارم و عکس کابل کامپوننت هم را میزارم.

اگه صرفا به خاطر بهبود کیفیت تصویر میخوای این کارو بکنی به نظر من 4622 به اندازه کافی قوی هست و فکر نمیکنم این دو مدل اختلاف کیفیتی در تصاویر داشته باشن و همون کابل کامپوننت برای SD کفایت میکنه.کیفیت SD رو که نمیشه به زور ----- HD و کابل HDMI به کیفیت HD تیدیل کرد.
    ولی اگه میخوای برای دیدن کانال های HD رسیورتو عوض کنی یه مساله دیگس تازه اونم به نظر من ارزش نداره بخری مگه همش چندتا کانال HD Free رفته روی ایر.
    صبر کن تا تعداد کانال های HD Free زیاد بشه اونوقت ریسیور HD بگیر ولی اگه از نظر مادی مشکلی نداری هر وقت دوس داری بگیر

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------

یا دارد ما نمیدونیم ؟

بله داره اگه دکمه منوی رو کنترل و منوی کنار پنل رو با هم نگه داری منو مخفی ظاهر میشه که با دادن کد0000 باز میشه که توش تنظیماتی مثل اندازه اینچ. کارخونه سازنده. نوع منو انتخابی. روشن و خاموش کردن پورت ها و... وجود داره.

داره خودمونی میشه DAVOOD24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

این عکسها رو اصلاح کنید خیلی بزرگه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

LG هم منو مخفی داره 2تا هم داره ولی کار خاصی نمیشه انجام داد باهاش 1-دکمه ی منو (Menu) روی کنترل و منو روی پنل رو 6 ثانیه با هم نگه دارید و بعد کد 0000 رو بزنید 2- همین کار رو با دکمه ی OK انجام بدبد

----- خیلی خوبیه منم همین مدل رو دارم و باکابل کامپوننت روکش طلا وصل کردم بسیار راضیم ار کیفیت تصویر شما تو کیفیت کانال های sd معمولی تغییری نمیبینی فقط کانال های HD برات نمایش داده میشه که اونها هم تعدادشون به اندازه انگشتهای دست هم نیست مگه HD های کارتی اونها هم 1080i هستند
    من همین ----- هم دارم از اکونت cccam استفاده میکنم که 90%کانالهای کارتی به ویژه کانالهای hd را باز میکنه.ولیدر این ----- روی کانالهای hd فقط صداش میاد چون ----- hd نیست.

من هر کاری میکنم نمیاد یعنی دکمه menuو دکمه menu که سمت راست lcd روی خود lcd است فشار دهم با هم بعد یه صفحه میاد که باید اونجا کد 0000بدیم اما برای من هیچ صفحه ای باز نمیشه تا کد بدم؟چیکار کنم
    Last edited by jabarsink2000; 07-04-2010 at 15:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •