تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 83 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 823

نام تاپيک: سایپا 111

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز پراید ABS دار رو تحویل گرفتم اگه مثل من که نزدیک 4 ساله هاچبک صفر داشتم به استفاده از ترمزهای عادی عادت داشته باشین اول حس میکنین چقدر ترمز این ملایم عمل میکنه و اصلاً تیز یا غیر قابل پیشبینی نیستش البته اگه از EBD و BAS هم استفاده شه که دیگه نور علی نوره!!!.نمیدونم کسی تجربه ی ترمزهای PK را داره یا نه که ترمزاش بشدت تیز عمل میکرد و جرئت نمیکردی تووی سرعت بالا یهو ترمز کنی خلاصه با ABS شما یک تجربه ی متفاوت با اون مسأله دارید
    و اما عملکرد ABS پراید خصوصاً در مواقع بحرانی و یا ترمزهای درجا و ناگهانی بسیار در خور توجهه و پایداری در هر حال موقع ترمز کردن وجود داره.طبعاً طول عمر لاستیکها هم بدلیل قفل نشدن چرخها افزایش پیدا خواهد کرد
    برعکس ABS پرایدهای دو سه سال قبل اصلاً هیچ لرزشی در پدال ترمز موقع وارد مدار شدن سیستم ABS احساس نمیکنید همین نشون میده ABS جدید از نسل 1 نیست و از نسلهای بالاتره.البته میخوام به وقتش در سطوح لغزنده و شرایط خاص هم تست کنم تا بهتر کاراییشو حس کنم
    Last edited by Penryn; 15-07-2010 at 15:50.

2. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

امروز پراید ABS دار رو تحویل گرفتم اگه مثل من که نزدیک 4 ساله هاچبک صفر داشتم به استفاده از ترمزهای عادی عادت داشته باشین اول حس میکنین چقدر ترمز این ملایمه و اصلاً تیز عمل نمیکنه البته اگه از EBD و BAS هم استفاده شه که دیگه نور علی نوره!!!.نمیدونم کسی تجربه ی ترمزهای PK را داره یا نه که ترمزاش بشدت تیز عمل میکرد و جرئت نمیکردی تووی سرعت بالا یهو ترمز کنی خلاصه در ABSهای جدید پراید قضیه درست برعکسه
    و اما عملکرد ABS پراید خصوصاً در مواقع بحرانی و یا ترمزهای درجا و ناگهانی بسیار در خور توجهه
    برعکس ABS پرایدهای دو سه سال قبل اصلاً هیچ لرزشی در پدال ترمز موقع وارد مدار شدن سیستم ABS احساس نمیکنید همین نشون میده ABS جدید از نسل 1 نیست و از نسلهای بالاتره.البته میخوام به وقتش در سطوح لغزنده و شرایط خاص هم تست کنم تا بهتر کاراییشو حس کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در کل ABS برای جلو بندی پراید مشکل ایجاد میکنه و با اون ترمز های ضعیفش خوب عمل نمیکنه!
    هر چند که به قول شما تغییراتی توش انجام شده!
    اتفاقاً کاملاً برعکس گفتی
    ترمزهای معمولی پراید بلکه هر ماشینی باعث میشه موقع ترمز ناگهانی زدن ماشین کله کنه و این آسیب خیلی زیادی میزنه به کل جلوبندی و به خود سیستم ترمز جلو هبحث لاستیک سایی و ناپایداری ماشین و منحرف شدنش بماند
    ولی در نقطه ی مقابلش ABS چون مانع کله کردن ماشین میشه اتفاقاً تأثیر خیلی مثبت تری روی خودرو داره.پایدارتر بودن ماشین دیگه جای خود داره که هدف اصلی پیدایش سیستمهای ایمنی بالخصوص ABS هستش

5. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

امروز پراید ABS دار رو تحویل گرفتم اگه مثل من که نزدیک 4 ساله هاچبک صفر داشتم به استفاده از ترمزهای عادی عادت داشته باشین اول حس میکنین چقدر ترمز این ملایم عمل میکنه و اصلاً تیز یا غیر قابل پیشبینی نیستش البته اگه از EBD و BAS هم استفاده شه که دیگه نور علی نوره!!!.نمیدونم کسی تجربه ی ترمزهای PK را داره یا نه که ترمزاش بشدت تیز عمل میکرد و جرئت نمیکردی تووی سرعت بالا یهو ترمز کنی خلاصه با ABS شما یک تجربه ی متفاوت با اون مسأله دارید
    و اما عملکرد ABS پراید خصوصاً در مواقع بحرانی و یا ترمزهای درجا و ناگهانی بسیار در خور توجهه و پایداری در هر حال موقع ترمز کردن وجود داره.طبعاً طول عمر لاستیکها هم بدلیل قفل نشدن چرخها افزایش پیدا خواهد کرد
    مبارک باشه. کلا به نظرت چطوره؟ راضی هستی از دکوراسیون!!(منظور همون پلاستیکا هست) داخلیش؟ شما گویا هاچبک هم داشتید قبلا. بهتر شده یا نه؟ با چه شرایطی گرفتی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مبارک باشه. کلا به نظرت چطوره؟ راضی هستی از دکوراسیون!!(منظور همون پلاستیکا هست) داخلیش؟ شما گویا هاچبک هم داشتید قبلا. بهتر شده یا نه؟ با چه شرایطی گرفتی؟
    سلامت باشی.21فروردین ثبت نام کردم برای تحویل تیرماه و 3,500 هم ریختم به حسابشون.2 هفته ی قبل تماس گرفتند رفتم و الباقی که حدود 4,400 بود ریختم.220تومن تخفیف سود مشارکت افتاد برام
    141 مثل زانتیا توی کلاس ناچ بک هستش و از هر رنگی خصوصاً سفید که علاقمندش بودم بین همه ی مدلهای پراید شیکتره. ABS هم برای من خیلی مهم بود که هاچبک نداشت.2 سال قبل زانتیای یکی رو گرفتم تست ABS و تعلیق پنوماتیکش رو ببینم چطوره دیدم وضعیت مواد پلاستیکی داشبوردش حسابی ضد حال بود و اصلاً به یه ماشین 35 میلیونی نمیومد! متأسفانه خودروسازها به این امورات در ایران خیلی توجهی نمیکنند و از پراید هم انتظار زیادی نمیشه داشت گرچه فکر کنم کیفیت مواد پلاستیکی 141 بهتر از سایر مدلها باشه برای نمونه هاچبکی که داشتم بعد 2 سال قسمت بالای داشبوردش نز دیک شیشه ترکهای عمیق و بزرگی توش ایجاد شده بود که فکر کنم بخاطر این بود که چند بار مسیر خاکی و سنگلاخی رفته بودم
    کیفیت مونتاژ پراید از قدیم تعریفی نبوده حالا هم همینطوره.همی حالا دیدم درب سمت راننده درست بسته نمیشه محکم زدم به هم دیدم بازم چفت نشد دوباره زدم بهم دیدم یه پیچ افتاد زمین! در را باز میکنم میبینم از 3 تا پیچ قسمت ضامن قفل روی در دو تاش کاملاً لق و در واقع نیم بازه و اون یکیشم افتاده رو زمین گفتم خدا بخیر کنه این هنوز اولشه!
    من از هاچبک بیشتر خوشم میومد چون خیلی تسلط بهتری به جاده داشتم هم پایینتر بود و هم سبکتر تازه بعد از 3 سال و 11 ماه که از سایپا تحویل گرفته بودم(مدل شهریور85) فقط 45هزار کیلومتر راه رفته بودم
    ولی برای من هاچبک 2 ایراد داشت که لازم به آپگرید کردن بود
    1- نداشتن امکان نصب کپسول گاز.مخصوصاً با حذف تدریجی سهمیه بندی
    2- نداشتن ABS
    از صبا هم خوشم نمیاد چون اصلاً استیلش جوون پسند نیست 132 هم قیافه ی جلو و عقبش بقدری ضایعه که همینجور که تو خیابون میبینم این شکلی میشم بهمین خاطر رفتم سراغ 141
    رینگ آلومینیومی-لاستیک کومهو - سوییچ ضد سرقت-دکمه ی مخصوص باز کردن درب صندوق داخل داشبورد-رادیو پخش دیسکی و USB با قابلیت MP3 , wma - جمع شده کامل صندلیها قبل و تاشدن پشت صندلیهای جلو برای قرار دادن بارهای بسیار بزرگ مانند هاچبک که خیلی موقع اسباب کشی یا خرید وسایل منزل بکمک من اومد
    همینا برتریهاشه بر پرایدهای عادی
    ریموت روی سوییچ هم ظاهراً فقط روی 132 ارائه میشه

ته باک هم فقط یک چهارم بنزین داره و در اولین فرصت باید یه 570 تومنی بدم کپسول 60لیتری گاز با قطعات ایتالیایی نصب کنم و یه دزدگیر درست حسابی هم تهیه کنم چون نداره
    خوشبختانه پلاک هم در جا اومده بود و لازم نبود معطل اومدنش بشینم و در جا نصب کردم و فقط کارت ماشین و کارت سوخت احتمالاً یکی دو هفته طول میکشه بیاد

از آقای D r i v e r مدیر اینجا عذرخواهی میشه که 141 را اینجا نوشتم
    Last edited by Penryn; 15-07-2010 at 17:11.

8. 3 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آهان من فکر کردم شما 111 گرفتی. من خودم فقط طالب هاچبکم. اصلا از سدان خوشم نمیاد. الانم پراید هاچبک دارم. اوایل امسال یک تصادف بیخود در عین حال پر خسارت داشتم که یه مقدار دلم چرکین! شد. برا همین قصد کردم بفروشم این بقولی 111 رو بگیرم. البته ماشینو برده بودم نمایندگی طرف صاحب نمایندگیه گفت بفروشی من همین الان طالبشم پراید کم خوب در میاد که شانست این یکی عالیه. چند وقت پیش یه 111 سفید تو خیابون دیدم که البته کلا نظرم رو نسبت بهش عوض کرد. خیلی قناس(بهترین کلمه که پیدا کردم) بود برا همین بی خیالش شدم. دیشب هم تبلیغشو تو تلویزیون دیدم که یه جوری نشون داد که انگار پراید نیست. فضای داخلیش اونجور که نشون داد گمونم مث 141 باشه البته 132 رو داخلشو ندیدم احتمالا مث اونه. پرسیدم از شما برا اینکه ببینم واقعا این گوشکوب فرقی کرده یا نه.

پ ن . یه چیز خیلی جالب هم تو تبلیغ دیشب بود و اون پخش این ماشین بود که نصف تبلیغ رو همین متمرکز بود
    Last edited by Greight; 15-07-2010 at 17:28.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از کل مدار خارجی سیستم ABS اش عکس میگیرم میذارم همینجا
    همینطور که در این عکس میبینید از سیستم ABS چهار خط خارج شده و هر کدوم به یه چرخ میره.پس به چشمتون میبینید که چنین چیزی امکان نداره که روی دو چرخ بخواد عمل کنه.توضیحات سیستم ماندو MGH60 رو در صفحه ی قبل نوشتم

11. 3 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

همینطور که در این عکس میبینید از سیستم ABS چهار خط خارج شده و هر کدوم به یه چرخ میره.پس به چشمتون میبینید که چنین چیزی امکان نداره که روی دو چرخ بخواد عمل کنه.توضیحات سیستم ماندو MGH60 رو در صفحه ی قبل نوشتم
    سلام
    اول مبارك باشه و بعد هم يك سوال :

اين دستگاه ABS را قبل از بوستر كار گذاشته يا بعدش!!؟

داره خودمونی میشه black joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران_؟

پيش فرض

آقا من یه 111 سفید اسپرت شده دیدم واقعا قشنگ بود هینقدرم که مگن زشت نیست

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

111xمدل جدیدش بهتر از مدل سابقشه و قابلیت نصب ایربگ هم داره و کاملا داخلش عوض شده تازگی داره و در 3رنگ عرضه میشه سفید نقره ای نوک مدادی
    141هم که همچنان افتضاح ترین و بی کیفیت ترین خودرو ساخت داخله!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •