دوستانی که B650 دارند یه توضیح راجع به زبان فارسی بدهند (منو - تله تکست - زیرنویس SRT ) با تشکر پیشاپیش
دوستانی که B650 دارند یه توضیح راجع به زبان فارسی بدهند (منو - تله تکست - زیرنویس SRT ) با تشکر پیشاپیش
دوستان این که میگن b690 تو صحنه های سریع و اکشن شدید کم میاره صحت داره؟ لطفا راهنمایی کنید.
من پيشنهادم اينه كه اگر از سام سرويس خريديد( يعني نمايندگي ها) زنگ بزنيد خودشون بيان آپديت كنند، اگر خودتون مي خوايد آپديت كنيد سايت امارات سامسونگ ورژن 2005 ظاهرا براي تصحيح مشكل تلتكست ورژن 2006 لازم است ولي كه انگار فقط خود سام سرويس داره، به حر حال اين ورژن مشكل اينترنت دوستان رو حل مي كنه (من خودم مشكل اينترنت رو دارم ولي جرات نمي كنم اين رو نصب كنم).:
علت تغيير نام نشان دادن تفاوت قاچاق بودن و ورود قانوني هست همچنين نداستن تيونر ديجيتال.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعال كردن اين گجت ها در لينكي تاپيكي كه در پست قبلي بود هست.
با نمایندگی تماس بگیرید احتمالا برد اصلی پنل باید تعویض بشه.
این مشکل تله تکست b650 ها با ریختن این فیرمور حل میشه ؟ پس چی میگن فقط سام سرویس فایل فیرمورش رو داره ؟
به غیر از تله تکست این b650 های غیر سام سرویس با زیرنویس و اینا هم مشکل داره ؟
ممنون
جواب منو نمیدید ؟ میخوام بخرم منتظر جواب این سوالم.
ممنون
سلام، متني كه ارسال كردم رو بخونيد در تاييد حرف شماست.:
البته قبول دارم يه كم بد نوشتم.سايت امارات سامسونگ ورژن 2005 ظاهرا براي تصحيح مشكل تلتكست ورژن 2006 لازم است ولي كه انگار فقط خود سام سرويس داره
در قسمت دوم سوالتون بايد بگم من هنوز نمي دونم.
ممنون از جوابتون.
دوستانی که دارن این مدل رو بگن که با زیرنویس فارسی هم مشکل داره b650 ؟
بچه ها چرا کسی جواب این سوال را نمیده تا حالا 100 بار مطرح شده ولی کسی جواب نداده تا اینجا فهمیدم که ورژن اروپایی با تلتکست فارسی مشکل داره حالا این مهم نیست مهم پخش زیرنویس فارسیه که کسی جواب نمیده بدونیم پخش میکنه یا نه؟
خوب دوست من ماها که سعی میکنیم به سوالات در این مورد جواب بدیم، همگی 690 داریم و در نتیجه جواب ما قطعی نخواهد بود.
ببینید، الان در تلویزیون 690 من، وقتی میخواهم زیرنویس فارسی رو ببینم، باید در قسمت تنظیمات زیرنویس گزینه زبان زیرنویس رو روی arabic بذاریم تا زیرنویس فارسی رو نشون بده و اگر روی اروپا باشه، حروف رو به صورت اجق وجق نشون میده.
با توجه به این مطلب، و با در نظر گرفتن این موضوع که در تنظیمات زیرنویس 650 اروپایی بعیده که گزینه arabic وجود داشته باشه، من فکر میکنم مدل اروپایی زیرنویس فارسی رو نشون نده.
البته این فقط نظر منه و ممکنه درست نباشه و نظر قطعی رو تنها کسی میتونه بهتون بگه که 650 اروپایی داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)