تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 95 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستانی که B650 دارند یه توضیح راجع به زبان فارسی بدهند (منو - تله تکست - زیرنویس SRT ) با تشکر پیشاپیش

2. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این که میگن b690 تو صحنه های سریع و اکشن شدید کم میاره صحت داره؟ لطفا راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من سایت فروش رو نخواستم که! سایت فریم ویور رو میخوام
    و گفتم چرا سامسونگ توی ایران مدل ها رو تغییر نام میده؟ B690 داخل سایت انگلیسی سامسونگ نیست!
    در مورد فعال کردن گجت آب و هوا و یوتویوب نظری ندارید؟
    این همه امکانات داره این تلویزیون حیف هستش که آدم استفاده نکنه
    من پيشنهادم اينه كه اگر از سام سرويس خريديد( يعني نمايندگي ها) زنگ بزنيد خودشون بيان آپديت كنند، اگر خودتون مي خوايد آپديت كنيد سايت امارات سامسونگ ورژن 2005 ظاهرا براي تصحيح مشكل تلتكست ورژن 2006 لازم است ولي كه انگار فقط خود سام سرويس داره، به حر حال اين ورژن مشكل اينترنت دوستان رو حل مي كنه (من خودم مشكل اينترنت رو دارم ولي جرات نمي كنم اين رو نصب كنم).:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    علت تغيير نام نشان دادن تفاوت قاچاق بودن و ورود قانوني هست همچنين نداستن تيونر ديجيتال.
    فعال كردن اين گجت ها در لينكي تاپيكي كه در پست قبلي بود هست.

5. این کاربر از Mehdim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

برای راه اندازی dlna در قسمت شبکه mac adress رو زده ff:ff:ff:ff:ff:ff . توی تست شبکه میگه آدرس Mac معتبر نیست .
    چیکار باید بکنم؟؟
    با نمایندگی تماس بگیرید احتمالا برد اصلی پنل باید تعویض بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من پيشنهادم اينه كه اگر از سام سرويس خريديد( يعني نمايندگي ها) زنگ بزنيد خودشون بيان آپديت كنند، اگر خودتون مي خوايد آپديت كنيد سايت امارات سامسونگ ورژن 2005 ظاهرا براي تصحيح مشكل تلتكست ورژن 2006 لازم است ولي كه انگار فقط خود سام سرويس داره، به حر حال اين ورژن مشكل اينترنت دوستان رو حل مي كنه (من خودم مشكل اينترنت رو دارم ولي جرات نمي كنم اين رو نصب كنم).:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    علت تغيير نام نشان دادن تفاوت قاچاق بودن و ورود قانوني هست همچنين نداستن تيونر ديجيتال.
    فعال كردن اين گجت ها در لينكي تاپيكي كه در پست قبلي بود هست.
    این مشکل تله تکست b650 ها با ریختن این فیرمور حل میشه ؟ پس چی میگن فقط سام سرویس فایل فیرمورش رو داره ؟
    به غیر از تله تکست این b650 های غیر سام سرویس با زیرنویس و اینا هم مشکل داره ؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این مشکل تله تکست b650 ها با ریختن این فیرمور حل میشه ؟ پس چی میگن فقط سام سرویس فایل فیرمورش رو داره ؟
    ممنون
    جواب منو نمیدید ؟ میخوام بخرم منتظر جواب این سوالم.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ممنون
    سلام، متني كه ارسال كردم رو بخونيد در تاييد حرف شماست.:
    سايت امارات سامسونگ ورژن 2005 ظاهرا براي تصحيح مشكل تلتكست ورژن 2006 لازم است ولي كه انگار فقط خود سام سرويس داره
    البته قبول دارم يه كم بد نوشتم.
    در قسمت دوم سوالتون بايد بگم من هنوز نمي دونم.

10. این کاربر از Mehdim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام، متني كه ارسال كردم رو بخونيد در تاييد حرف شماست.:

البته قبول دارم يه كم بد نوشتم.
    در قسمت دوم سوالتون بايد بگم من هنوز نمي دونم.

ممنون از جوابتون.
    دوستانی که دارن این مدل رو بگن که با زیرنویس فارسی هم مشکل داره b650 ؟

12. این کاربر از A-P-Razaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

ممنون از جوابتون.
    دوستانی که دارن این مدل رو بگن که با زیرنویس فارسی هم مشکل داره b650 ؟
    بچه ها چرا کسی جواب این سوال را نمیده تا حالا 100 بار مطرح شده ولی کسی جواب نداده تا اینجا فهمیدم که ورژن اروپایی با تلتکست فارسی مشکل داره حالا این مهم نیست مهم پخش زیرنویس فارسیه که کسی جواب نمیده بدونیم پخش میکنه یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها چرا کسی جواب این سوال را نمیده تا حالا 100 بار مطرح شده ولی کسی جواب نداده تا اینجا فهمیدم که ورژن اروپایی با تلتکست فارسی مشکل داره حالا این مهم نیست مهم پخش زیرنویس فارسیه که کسی جواب نمیده بدونیم پخش میکنه یا نه؟
    خوب دوست من ماها که سعی میکنیم به سوالات در این مورد جواب بدیم، همگی 690 داریم و در نتیجه جواب ما قطعی نخواهد بود.
    ببینید، الان در تلویزیون 690 من، وقتی میخواهم زیرنویس فارسی رو ببینم، باید در قسمت تنظیمات زیرنویس گزینه زبان زیرنویس رو روی arabic بذاریم تا زیرنویس فارسی رو نشون بده و اگر روی اروپا باشه، حروف رو به صورت اجق وجق نشون میده.
    با توجه به این مطلب، و با در نظر گرفتن این موضوع که در تنظیمات زیرنویس 650 اروپایی بعیده که گزینه arabic وجود داشته باشه، من فکر میکنم مدل اروپایی زیرنویس فارسی رو نشون نده.
    البته این فقط نظر منه و ممکنه درست نباشه و نظر قطعی رو تنها کسی میتونه بهتون بگه که 650 اروپایی داشته باشه.

15. 3 کاربر از m_jasour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •