خروجي اپتيكال صدا در جي 10 همين فيشي هست كه عكسشو گذاشتين
خروجي اپتيكال صدا در جي 10 همين فيشي هست كه عكسشو گذاشتين
درود
بالاخره ما هم g10 دار شديم به لطف راهنمايي دوستان بود تا ما با اطلاعات كافي توانستيم اين مدل را انتخاب كنيم
حالا ميخواستم دوستاني كه از اين مدل استفاده ميكند كه تعدادشان هم كم نيست من را در كاليبره كردن اين مدل راهنمايي كنند
دوستاني كه در اين زمينه اطلاعاتي دارند خواهش تنظيمات خودشون را براي تصاوير sd و hd قرار دهند پيشاپيش قدردانه نظرات شما عزيزان هستم
با تشكر
دوست عزيز بهتره اين پنل رو در حالت عادي و صرفه جويي كاليبره كنين تا اين ماه تمام بشه و از اول فروردين هرجور ميخوايين كاليبرش كنين چون اين تي وي رو وقتي كاليبره كنين مصرف برقش ميره بالا و از اونجايي كه در 3 ماه زمستان قيمت برق تصاعدي حساب ميشه بهتره كه در حالت معمولي بزارين
تا اونجایی که من اطلاع دارم برق در تابستان تصاعدی حساب میشه و در زمستان هزینه گاز به صورت تصاعدی میره بالا دوست عزیز
آیا من اشتباه میکنم؟؟؟
پشت قبض برق رو يه نگاه كن ميبيني در تابستان به ازاي مصرف هر 3000 كيلو وات در هر دو ماه مبلغ 8837 تومن پول برق مياد ودر زمستان به ازاي مصرف هر 600 كيلو وات مبلغ 6895 تومان مياد
درود
از لطف دوستان سپاس گزارم
فقط در صورت امكان بفرمايد كه تنظيمات را را تا بتوانم از روي انها اعمال كنم يا سايتي براي اين كار معرفي نمايد
با تشكر
میخوام g10 بگیرم!
حالا مسئله اصلی خرید هست!
G10 ساخت کجاست؟ یعنی G10 های ساخت سنگاپور تقلبی هستند؟
2- آیا این مشکل بازدهی رنگ مشکی بعد از کارکردن 500-600 ساعت هنوز حل نشده؟
3- آیا پاناسونیک واقعا نمایندگی رسمی تو ایران داره؟ و پشتیبانی اونا چطور هست؟
4- خرید سامسونگ 690 با توجه به اینکه سام سرویس پشتیبانی خوبی داره بهتره یا باید ریسک پشتیبانی نه چندان خوب پاناسونیک کرد؟
5- قیمت g10 42 اینج تو بازار الان چنده؟
اینم بگم این دستگاه برای مادربزرگم میخوام و از ماهواره کانال هاشونو میگیرن
Last edited by SonyEricsson; 28-02-2010 at 16:03.
راستش منم خودم دونبالش هستم ببینم منبعی چیزی برای تنظیم هست یا نه...فعلا که تنظیمات دلبخواه است و هر کس سلیقه ای انجام میده بسته به روشنایی محیط و تصویری که می بینه....
1-پنل ساخت ژاپن است بقیه اش رو جای دیگر سر هم بندی می کنن ( تو صنعت این موارد عادی شده نسبتا )
2- من هنوز بهش بر نخوردم و خبر جدیدی هم نیامده ....
3- فعلا که من به پشتیبانی اش بر نخوردم ولی دو تا داره که بانیان الکترونیک مشهورتره
4- یجوری می پرسی انگار قراره مثل پژو 405 خود سوزی کنه........جواب این سوالت رو من نمی تونم بدم چون هنوز سر و کارم با پشتیبانی نیوفتاده ( سامسونگی ها بیشتر با پشتیبانی شون سر و کار دارن بخاطر اپدیت فریم ور ) البته من دارم سعی می کنم یک بهونه پیدا کنم زنگ بزنم پشتیبانی ولی هنوز پیدا نکردم ...
5- پوزش![]()
کابل TOSLINK رو رفتم خریدم
قیمتش 6500 تومن شد...امتیاز استفاده از این کابل اینه که اگر مثل من خواستین به TV با کابل hdmi وسیله ای وصل کردین و منبعی که استفاده می کنین 5.1 کاناله رو پشتیبانی کنه . می تونین به راحتی از سینما پخش کنین.
البته یک مورد جالب برخوردم و ان اینکه با سینما گزینه aux صدارو پخش نمی کنه بلکه گزینه D-in پخش می کنه....(فکر کنم اشتباه چاپی تو راهنما است.)
خوب اینم جواب داد.
تجربه جالبی است ...
حالا مرحله بعدی خواندن ورژن فریمور دستگاه...
بر اساس راهنمای خود پاناسونیک که می خونم ورژنش از اخرین ورژن روی سایت جلوتر است!!!!!چرا؟؟؟
Last edited by zed2; 28-02-2010 at 18:41.
امروز رفتم فروشگاه در کاشان:
قیمت 42 اینج جی 10 را 1,580,000 تومان
آیا قیمت مناسب هست و گفت با 15 ماه ضمانت نامه BGF ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)