تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 101 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1009

نام تاپيک: Dead Space 2

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

اگر اشتباه نكنم 25 ژانويه مياد.

2. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه ميشه از دوستان يكي تاريخ دقيق انتشار رو بگه
    ممنون
    5 بهمن ...

4. 10 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

چند روز پیش دمو رو بازی کردم.. نت نداشتم بیام توضیح بدم.. الان هم یادم رفته چطوری بود : دی
    فقط اینکه:
    کنترل بازی خیلی بهتر شده.. مخصوصا دوربینش ولی هنوز یکم به کاراکتر نزدیکه ولی خوب همینش باعث میشه بازی جذاب تر بشه.
    گرافیک بازی بهتر شده. جزئیات و بافت ها با کیفیت تر هستند.
    اتمسفر بازی سنگین تر شده و بیشتر احساس تنها بودن بهتون دست میده. تو این دمویی که بازی کردم به دفعات بیشتری نسبت به اون چیزی که از نسخه اول یادم هست صحنه های دلهره آور بیشتری رخ داد. یعنی حملات ناگهانی بیشتر بود.
    این -- کردن هم چیز جالبه... نه آسونه و نه سخته.
    آخر دمو هم یه موجود گنده اومد و داشتم فکر می کردم که اینو باید چطوری کشت که دمو تموم شد. با اینکه خیلی کوتاه بود ولی واقعا چسبید.

ایول ....من نظراتم خیلی به نظرات مسعود نزدیکه اگه اون خوشش اومد باشه منم به احتمال 99 درصد خوشم میاد.... .

فقط یه نکته دوستان:

این بازی رو نمیشه یه بازی ترسناک حساب کرد به نظر من.....بازی شوک آور محسوب میشه ...همین.......اگه این ترسناک پس siren یا silenthill و re3 چی هستن؟؟(واقعا با هر کدوم از اینا زندگی کردم.........)

بازی ترسناک باید اتمسفر ترسناکی داشته باشه.باید همین که تو اون محیط می چرخی هم بترسی.یعنی احساس ترس همیشه باهات باشه......
    حداقل تو شماره 1 این بازی که اینطور نبود.
    .
    .
    Last edited by halflife g; 12-01-2011 at 18:54.

6. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

مراد جان حرفت درست در مورد ترس و شوک و اینا.
    اما چیزی که برایه حداقل بیشتر مردم طبیعیه اونکه وقتی به سن بالایه 18 میرسی دیگه کم تر نسبت به قدیم میترسی!
    مثلا RE3 رو من بچه که بودم بازی کردم خوب طبیعیه ترسیدم! اما الان که بازی میکنم اصلا دلیلی واسه ترس ندارم! یا Silent Hill !
    مگر اینکه صدایه TV رو خیلی بلند کنی که اونم باز میشه شوک آور ( مثلا صدایه موجودات که دارن راه میرن یکدفعه میاد خیلی میترسی )
    برا همین این بازی برا من بیشترین ترس ( یا همون شوک ) رو داشت و من بیشتر از همه از این بازی میترسم
    به نظره من شوک خیلی تاثیر گزار تر از ترسه! ( در واقع شوک خودش یک نوع ترسه ) تویه فیلم هایه ترسناک ( که دیگه واقعا از هیچ کدومشون نمیشه ترسید ) هم موقعی که یک آدمکش یا موجود و ... میاد یک دفعه یک صدایه تیزی به گوش میرسه که این خودش داره سعی میکنه که شما رو شوکه کنه! پس فیلم ها هم میدونند که برایه ترسه مردم باید شوک بهشون وارد کنین!
    اما این بازی که هم جو داره هم شوک وارد میکنه دیگه معلوم نیست چی بشه... ( مخصوصا اگر یک سینما خانواده با TV حداقل 40 اینچ داشته باشین و شب هم این بازی رو بازی کنین فکر کنم فرداش روانی بشین )

8. 6 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

این بازی رو نمیشه یه بازی ترسناک حساب کرد به نظر من.....بازی شوک آور محسوب میشه ...همین.......اگه این ترسناک پس siren یا silenthill و re3 چی هستن؟؟(واقعا با هر کدوم از اینا زندگی کردم.........)

بازی ترسناک باید اتمسفر ترسناکی داشته باشه.باید همین که تو اون محیط می چرخی هم بترسی.یعنی احساس ترس همیشه باهات باشه......
    اتمسفر بازی که خداست مراد... اصلا این dead sapce رو احساس میکنی.

کلا نه تنها این نسخه بلکه نسخه اول هم اتمسفر عالی ای داشت و همچنین مکمل این اتمسفر یعنی صداگذاری که اونم عالی بود. حتی یادمه به خاطر همین اتمسفر و صدا جایزه هم گرفت.

به نظر من بازی Dead Space کلا جون تازه ای به این سبک داد.
    اگه اون تکراری بودن ماموریت ها و همچنین دوربینش رو فاکتور بگیریم از هر نظر بازی عالی ای بود. امیدوارم تو این نسخه اینا بر طرف شده باشند. دوربینش که درست شده فقط می مونه اون مورد تکراری بودن ماموریت ها بر طرف شده باشه دیگه مو لا درزش نمیره.

ببینیم بازم مثه پارسال یکی از نامزد های بهترین بازی سال تو ژانویه منتشر میشه یا نه؟

10. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد جان حرفت درست در مورد ترس و شوک و اینا.
    اما چیزی که برایه حداقل بیشتر مردم طبیعیه اونکه وقتی به سن بالایه 18 میرسی دیگه کم تر نسبت به قدیم میترسی!
    مثلا RE3 رو من بچه که بودم بازی کردم خوب طبیعیه ترسیدم! اما الان که بازی میکنم اصلا دلیلی واسه ترس ندارم! یا Silent Hill !
    مگر اینکه صدایه TV رو خیلی بلند کنی که اونم باز میشه شوک آور ( مثلا صدایه موجودات که دارن راه میرن یکدفعه میاد خیلی میترسی )
    برا همین این بازی برا من بیشترین ترس ( یا همون شوک ) رو داشت و من بیشتر از همه از این بازی میترسم
    به نظره من شوک خیلی تاثیر گزار تر از ترسه! ( در واقع شوک خودش یک نوع ترسه ) تویه فیلم هایه ترسناک ( که دیگه واقعا از هیچ کدومشون نمیشه ترسید ) هم موقعی که یک آدمکش یا موجود و ... میاد یک دفعه یک صدایه تیزی به گوش میرسه که این خودش داره سعی میکنه که شما رو شوکه کنه! پس فیلم ها هم میدونند که برایه ترسه مردم باید شوک بهشون وارد کنین!
    اما این بازی که هم جو داره هم شوک وارد میکنه دیگه معلوم نیست چی بشه... ( مخصوصا اگر یک سینما خانواده با TV حداقل 40 اینچ داشته باشین و شب هم این بازی رو بازی کنین فکر کنم فرداش روانی بشین )
    این که کاملا درسته.........آدم با بالا رفتن سنش کمتر میترسه و یا شایدم نترسه(و علاوه بر اون تجربه اون همه احساس ترس آدم رو پخته می کنه)......ولی باز بهرحال اصل ترس با اصل شوک فرق داره.......... .

من خودم چند وقت پیش(یکی دو ماه) داشتم re3 میزدم........دیدم چقدر ترس تو اتمسفر این این هست....وقتی داشتی از تو اون کوچه ها رد میشدی یا اون پارک و .........از فاصله خیلی خیلی زیاد صدای nemesis رو که می شنیدی ناخودآگاه یادت می افتاد که این میاد می کشه تو رو ها(در صورتی که اصلا شاید خیلی از تو دور باشه)

یا مثلا تو silent hil the room از وقتی که از خواب پا میشی می بینی اتاقت قفله بعد که می بینی بیرون مردم دارن کارشونو می کنن و تو لحظه به لحظه داری بیچاره تر میشی خیلی احساس شیک و نابیه....احساس اینکه دنیا داره واست تموم میشه.......... .

siren هم که بهترین عنوان ترسی هست که بازی کردم خیلی عالی بود...... .

درسته شوک اور نیس و قطره ای هستش و شاید اونقدرها هم نترسونه ولی مهم اینه که اتمسفر ترس رو منتقل می کنه....تو رو میبره تو جو خوف بازی............ .

.
    Last edited by halflife g; 12-01-2011 at 18:57.

12. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

این که کاملا درسته.........آدم با بالا رفتن سنش کمتر میترسه و یا شایدم نترسه(و علاوه بر اون تجربه اون همه احساس ترس آدم رو پخته می کنه)......ولی باز بهرحال اصل ترس با اصل شوک فرق داره.......... .

من خودم چند وقت پیش(یکی دو ماه) داشتم re3 میزدم........دیدم چقدر ترس تو اتمسفر این این هست....وقتی داشتی از تو اون کوچه ها رد میشدی یا اون پارک و .........از فاصله خیلی خیلی زیاد صدای nemesis رو که می شنیدی ناخودآگاه یادت می افتا دکه این میاد می کشه تو رو ها(در صورتی که اصلا شاید خیلی از تو دور باشه)

یا مثلا تو silent hil the room از وقتی که از خواب پا میشی می بینی اتاقت قفله بعد که می بینی بیرون مردم دارن کارشونو می کنن و تو لحظه به لحظه داری بیچاره تر میشی خیلی احساس شیک و نابیه....احساس اینکه دنیا داره واست تموم میشه.......... .

siren هم که بهترین عنوان ترسی هست که بازی کردم خیلی عالی بود...... .

درسته شوک اور نیس و قطره ای هستش و شاید اونقدرها هم نترسونه ولی مهم اینه که اتمسفر ترس رو منتقل می کنه....تو رو میبره تو جو خوف بازی............ .

.
    ولی مطمئن باش نسبت به شوکه لحظه ای که به تو وارد میشه تو رو نمیترسونه...
    تو مثلا داری RE3 بازی میکنی خوب میری یکم جلو بعد به فکرت میرسه که این بازیه و ترسی نداره! ( زد حال ترین فکری که بیش تر مواقع به سراقم میاد اعصابم خورد میشه تا میایم حال کنیم یکدفعه این فکره میاد )
    اما شوک این چیز ها رو نداره حتی ترس از اومدن یک شوک هم خودش خیلی بیشتر از این ترسیه که تو میگی!!!
    البته جدیدا فکر کنم شوک هایه طولانی مدت خیلی ترسش زیاد تره! یکی از دوستان بهم لینک اینترنتی داده بود ( فکر کنم همه تجربه کردین حداقل یک بار ) یک قطعه موسیقی بود که باید با دقت گوش میدادی بعدش یکدفعه یارو یک جیغ شییطانی رو میگرفت به مدت 6 یا 7 ثانیه! اولین بار که این دیدم با جیغ یارو جیغ زدم!
    تویه بازی هم میتونن همچین کاری کنن مثلا داری به شیشه هایه بخار نگاه میکنی یکدفعه یک موجودی به مدتی فوقش 10 ثانیه بیاد یک صدایه نا هنجار بلند جلوت در بیاره فکر کنم دیگه آخرش غش کنی
    یکی دیگر از دلایل ترس هم که تویه Silent Hill جدید میخواد توش استفاده شه ضعفه!!!
    ضعف!!! اوخ اوخ اوخ من از این خیلی خیلی میترسم! مخصوصا اگه بازی Checkpoint هاش دیر به دیر باشه!! بازیه COD هم باشه یکم اتمسفر داشته باشه میترسم من نمیدونم چرا اما این مورد خیلی رویه آدم تاثیر میگزاره ( یک جورایی از نظره روانشناسی آدم رو ضعیف میکنه ) مثلا تو داری فکر میکنی اوه اوه اوه این همه اومدم بمیرم خیلی بده ( در حالی که اسلحه ای هم نداری یا تیر هات تموم شده ) بعد یک موجودی با صدایه خیلی بلند میاد دنبالت تو شروع میکنی به دویدن در عین حال که میدوی حتمی از قسمتی میری که تابحال نرفتی ( دیوونه که نیستی برگردی ) بعد فکر کن اگه یک صحنه هم برایه جلوت در نظر گرفته باشن ( مثلا داری میدوی بعد یکدفعه یک موجودی از سقف مثلا بیاد بگیردت ) اینجاست که دیگه اوجه ترس همراه با شوک رو میبینی!!!
    که البته تویه Dead Space 2 من امید به این نوع ترس ندارم چون کاملا مسلحی اما تویه Silent Hill جدید...

14. 4 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ایول ....من نظراتم خیلی به نظرات مسغود نزدیکه اگه اون خوشش اومد باشه منم به احتمال 99 درصد خوشم میاد.... .

فقط یه نکته دوستان:

.
    .
    کلا مراد جان باهات 100 درصد موافقم
    ولی به نظرم شوک هایی که DS هم وارد می کنه همون ترسه ولی یه سبک متفاوت از ترسوندن تو یه بازی
    به نظر من سبک ترسوندن فرق می کنه تو بازی های مختلف
    مثلا نوع دوربین DS طوریه که زاویه ی دید کمی داره. شوک های لحظه ای وارد می کنه بیشتر به چشم میاد با آهنگ هایی که ریتمش ناگهان تند میشه.سکوت تو این طور بازی ها بیشتر جلوه می کنه و می ترسونه.البته فضای بازی هم جو ترسناکی رو حاکم می کنه.فضای پیشرفته ی بازی کلا اتمسفر سنگینی رو ایجاد می کنه
    SH کلا یه جوری محیطو برای آدم ترسناک جلوه میده.فضای بازی خیلی خیلی مرده به نظر میاد.در اصل SH بیشتر از اینکه شوک های لحظه ای وارد کنه ترس رو تو کل فضا پراکنده می کنه.آهنگ های با ریتم کند تر و متداوم اینجا بیشتر جلوه می کنه
    جنبه های مشترک هم زیاد دارن.مثلا هر دو بازی دشمنانی دارن که بعضا کشتنشون میسر نیست و باید فرار کرد.این به شدت گیمرو تحت فشار می زاره
    توی بازی های بالا تنها بودن خیلی نقش اساسی داره. به نظر من به همین دلیله که در Left4Dead به خاطر بازی تیمی ترس کمتر حس میشه.
    روش های ترسوندن زیاده و متنوع.یادش بخیر Max Payne 1 تو لحظه هایی که خواب میدید از صدای گریه ی بچش به عنوان عنصر ترس استفاده می شد.

----

خوب این طور که در سایت Game Ranking ثبت شده
    Game Informer سه نسخه ی PC - Xbox 360 - Play Station 3 رو نقد کرده و به هر سه نمره ی 9/10 داده
    این در حالیه که Game Informer به نسخه ی یک بازی در Xbox 360 و PC نمره ی 9.25 رو داده بود

مجله ی رسمی Xbox یا همون Officia Xbox Magazine هم به نسه ی Xbox 360 بازی نسخه ی 9.5/10 رو داده که مسعود جان قبلا گفته بود

16. 7 کاربر از Black Vengeance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ولی مطمئن باش نسبت به شوکه لحظه ای که به تو وارد میشه تو رو نمیترسونه...
    تو مثلا داری RE3 بازی میکنی خوب میری یکم جلو بعد به فکرت میرسه که این بازیه و ترسی نداره! ( زد حال ترین فکری که بیش تر مواقع به سراقم میاد اعصابم خورد میشه تا میایم حال کنیم یکدفعه این فکره میاد )
    اما شوک این چیز ها رو نداره حتی ترس از اومدن یک شوک هم خودش خیلی بیشتر از این ترسیه که تو میگی!!!
    البته جدیدا فکر کنم شوک هایه طولانی مدت خیلی ترسش زیاد تره! یکی از دوستان بهم لینک اینترنتی داده بود ( فکر کنم همه تجربه کردین حداقل یک بار ) یک قطعه موسیقی بود که باید با دقت گوش میدادی بعدش یکدفعه یارو یک جیغ شییطانی رو میگرفت به مدت 6 یا 7 ثانیه! اولین بار که این دیدم با جیغ یارو جیغ زدم!
    تویه بازی هم میتونن همچین کاری کنن مثلا داری به شیشه هایه بخار نگاه میکنی یکدفعه یک موجودی به مدتی فوقش 10 ثانیه بیاد یک صدایه نا هنجار بلند جلوت در بیاره فکر کنم دیگه آخرش غش کنی
    یکی دیگر از دلایل ترس هم که تویه Silent Hill جدید میخواد توش استفاده شه ضعفه!!!
    ضعف!!! اوخ اوخ اوخ من از این خیلی خیلی میترسم! مخصوصا اگه بازی Checkpoint هاش دیر به دیر باشه!! بازیه COD هم باشه یکم اتمسفر داشته باشه میترسم من نمیدونم چرا اما این مورد خیلی رویه آدم تاثیر میگزاره ( یک جورایی از نظره روانشناسی آدم رو ضعیف میکنه ) مثلا تو داری فکر میکنی اوه اوه اوه این همه اومدم بمیرم خیلی بده ( در حالی که اسلحه ای هم نداری یا تیر هات تموم شده ) بعد یک موجودی با صدایه خیلی بلند میاد دنبالت تو شروع میکنی به دویدن در عین حال که میدوی حتمی از قسمتی میری که تابحال نرفتی ( دیوونه که نیستی برگردی ) بعد فکر کن اگه یک صحنه هم برایه جلوت در نظر گرفته باشن ( مثلا داری میدوی بعد یکدفعه یک موجودی از سقف مثلا بیاد بگیردت ) اینجاست که دیگه اوجه ترس همراه با شوک رو میبینی!!!
    که البته تویه Dead Space 2 من امید به این نوع ترس ندارم چون کاملا مسلحی اما تویه Silent Hill جدید...

اتفاقا این ضعف در deadspace2 هم هست..........کنترل کم به محیط پیرامون(به خاطر دوربین) ....ضعیف بودن در مقابل بعضی دشمنا......کمبود تیر.........
    فقط این ضعف خفیف تر هستش تو deadspace چون بیشتر میخواد رو شوک لحظه ای کار کنه........ .

مادر ترس همین احساس ضعف...احساس اینکه ای وای من الان میمیرم.............من الان تنها میشم..........

+

یه موردم به نظر من مورد مانا بودن و پایداری این ترس........وقتی تو از اتمسفر بازی میترسی در نتیجه هر وقت که میخوای این فضا رو واسه خودت به یاد بیاری ترس برت میداره........ .وقتی این شوک بالاخره یه بار اتفاق می افته و از بین میره(یا کمرنگ میشه).......

+

یه مورد هم اینکه اگه بری و به سبک بازی deadspace تو سایتای بازی نگاه کنی اکثرشون نوشتن "سوم شخص تخیلی" و اسمی از ترسناک در کنارش زده نشده که این خودش نکته مهمی رو بیان می کنه....... .
    .
    .

18. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یه مورد هم اینکه اگه بری و به سبک بازی deadspace تو سایتای بازی نگاه کنی اکثرشون نوشتن "سوم شخص تخیلی" و اسمی از ترسناک در کنارش زده نشده که این خودش نکته مهمی رو بیان می کنه....... .
    .
    نه بابا چه نکته ی مهمی رو می خواد بیان کنه؟!
    بعضی سایتا خیلی کلی میان مینویسن... مثلا بازی علمی تخیلی - ترسناک هست... خوب به صورت کلی مینویسن علمی تخیلی.
    یا مثلا AC یه بازی اکشن ماجراجویی همه میشناسن ولی IGN میاد تو شاخه علمی تخیلی اونو رقابت میده. این یعنی بازی اکشن ماجراجویی نیست؟
    اینم همونه.

20. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •