تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 17 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 168

نام تاپيک: همه چیز درباره Brother HL-2140. تا حالا کسی پرینتر Brother HL-2140 داشته ؟ Drum Unit اش کی خراب می شه ؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

اصلا فرض کنیم 1102 راحت تر از این هم شارژ بشه. ولی از اونجایی که کارتریج 1102 مثل مدل 1006 .1005 هست و باز از اونجایی که هم چندین نفر تو این فروم و هم شاید 5 دستگاه تو شرکت خودمون دیدم که بعد از شارژ هیچ وقت مثل اول پررنگ پرینت نگرفتن ، احتمالا 1102 هم این مشکلات رو داره. خوبیش اینه که خیلی کوچیک و جمع و جور هست.
    من اون فیلم رو دیدم چه راحت شارژ میشه....فقط بدیش اینه که وایرلس نداره پس به نطرتون 10 _15 تومن بیشتر ارزشش رو داره؟
    من کاتریج هارو چک کردم 1005 و 1006 مثل هم بودن اما 1102 نه....
    Last edited by roteal2007; 18-03-2011 at 18:53.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من اون فیلم رو دیدم چه راحت شارژ میشه....فقط بدیش اینه که وایرلس نداره پس به نطرتون 10 _15 تومن بیشتر ارزشش رو داره؟

تو این تاپیک که بچه ها خیلی ازش تعریف کردن. آره فقط وایرلس نداره. راستی تنها مدلی که وایرلس داره همین 1102W هست؟ کارتریجش رو نمیدونم چون فقط تو مشتخصاتش که تو دیجیکالا اومده بود زده بود 35A
    ادیت: بله حق با شماست کارتریج 1102 با 1006 فرق داره.
    Last edited by noisymind; 18-03-2011 at 22:45.

3. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

تو این تاپیک که بچه ها خیلی ازش تعریف کردن. آره فقط وایرلس نداره. راستی تنها مدلی که وایرلس داره همین 1102W هست؟ کارتریجش رو نمیدونم چون فقط تو مشتخصاتش که تو دیجیکالا اومده بود زده بود 35A
    ادیت: بله حق با شماست کارتریج 1102 با 1006 فرق داره.
    اما میخوام بدونم ارزش داره وایرلس رو فدای صفحه بالاتر کنم....

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

کارتریج 1005 و 1006 35a میخورهو و فرق 1005 و 1006 در اینه که سرعت 1006 2 برگ بیشتر از 1005 است و 8mb حافظا داخلی داره.کارتریج 1102 هم 85a میخوره.بیخودی برای وایرلست هم پول نده همون p1102 خوبه

6. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به همه
    من دیروز این پرینتر (2140) رو خریدم
    147000 تومان از مغازه ای که میگفت نمایندگی هست.
    کسی میدونه چطور میشه
    تونر سیو مد رو فعال کرد و چطور میشه با رزلوشن کمتر (مثلا 300*300) پرینت گرفت؟
    ممنون

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام به همه
    من دیروز این پرینتر (2140) رو خریدم
    147000 تومان از مغازه ای که میگفت نمایندگی هست.
    کسی میدونه چطور میشه
    تونر سیو مد رو فعال کرد و چطور میشه با رزلوشن کمتر (مثلا 300*300) پرینت گرفت؟
    ممنون

مسیر xp رو میگم. 7 هم باید مثل این باشه
    از control panel قسمت printers شکلک مربوط به 2140 رو کیلک راست کنید و بعد properties
    بعد printing prefrences بعد advance
    تهران این قیمت خریدید؟ گران شده...

9. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

برای راهنمایی ممنون
    تهران این قیمت خریدید؟ گران شده...
    من اصفهان خریدم
    ولی نسبت به چند ماه پیش گران شده

11. این کاربر از nader_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه andyarsenaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    ما هم وارد بحث بشیم
    من این پرینتر رو در تاریخ 10 اردیبهشت 1390 خریدم به قیمت 140 هزار تومان از نمایندگی نیکاسا در خیابان ایرانشهر
    همه چیز این پرینتر خوب و عمری به نظر میاد اما چند تا سوال داشتم
    اول اینکه با این پرینتر طبق پرینتی که خود دستگاه از مشخصاتش بهم داده سیصد و خورده ای زده اما تونرش تموم شده یعنی ارور تونر میده و دیگه پرینت نمیگیره.تونر رو هم که نگاه کردم دیدم چرخ دنده ش رسیده آخرش.نمایندگی که میگه 1500 عدد چاپ واسه 5 در صد از سطح کاغذه و این حرف ها
    اولا که من فقط نیمی از این تعداد رو بیشتر با کیفیت بالا و عکس و متن پرینت نکردم ولی با این فرض که با بالاترین کیفیت عکس و متن چاپ بشه باز هم این قدر کم پرینت میگیره؟؟؟همش 350 تا؟؟؟اونم روی آ4 ؟؟؟یا اگه مشکل داره دست بهش نزنم بدم گارانتی؟؟؟(سوال 1)
    و اینکه اگه بخوام کارتریج بزرگتر که 2500 تا پرینت بگیره (اگه اشتباه نکنم مدل 2150) رو باید بگیرم؟؟؟؟(سوال 2)
    قیمتش چنده(سوال 3) و این هم 90 گرم نیاز داره یا بیشتر (سوال 4)و قیمت اون مقدار پودر چه قدره(سوال 5)؟؟؟و یه مشکل با نام ها دارم یعنی الآن باید بگم تونر 2150 میخوام یا کارتریج 2150؟(سوال 6)و هم دیدم تونر رو به معنای پودر و هم به معنای اون قطعه آغشته به گرد نام میبرن من که گیج شدم
    قیمت یک کیلو تونر کارتریج چنده و چه مارکی بگیرم؟(سوال 7)
    ممنون میشم به تک تک سوالات جواب بدید چون داره روحمو میخوره .ممنون
    Last edited by andyarsenaly; 02-05-2011 at 04:02.

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    ما هم وارد بحث بشیم
    من این پرینتر رو در تاریخ 10 اردیبهشت 1390 خریدم به قیمت 140 هزار تومان از نمایندگی نیکاسا در خیابان ایرانشهر
    همه چیز این پرینتر خوب و عمری به نظر میاد اما چند تا سوال داشتم
    اول اینکه با این پرینتر طبق پرینتی که خود دستگاه از مشخصاتش بهم داده سیصد و خورده ای زده اما تونرش تموم شده یعنی ارور تونر میده و دیگه پرینت نمیگیره.تونر رو هم که نگاه کردم دیدم چرخ دنده ش رسیده آخرش.نمایندگی که میگه 1500 عدد چاپ واسه 5 در صد از سطح کاغذه و این حرف ها
    اولا که من فقط نیمی از این تعداد رو بیشتر با کیفیت بالا و عکس و متن پرینت نکردم ولی با این فرض که با بالاترین کیفیت عکس و متن چاپ بشه باز هم این قدر کم پرینت میگیره؟؟؟همش 350 تا؟؟؟اونم روی آ4 ؟؟؟یا اگه مشکل داره دست بهش نزنم بدم گارانتی؟؟؟(سوال 1)
    و اینکه اگه بخوام کارتریج بزرگتر که 2500 تا پرینت بگیره (اگه اشتباه نکنم مدل 2150) رو باید بگیرم؟؟؟؟(سوال 2)
    قیمتش چنده(سوال 3) و این هم 90 گرم نیاز داره یا بیشتر (سوال 4)و قیمت اون مقدار پودر چه قدره(سوال 5)؟؟؟و یه مشکل با نام ها دارم یعنی الآن باید بگم تونر 2150 میخوام یا کارتریج 2150؟(سوال 6)و هم دیدم تونر رو به معنای پودر و هم به معنای اون قطعه آغشته به گرد نام میبرن من که گیج شدم
    قیمت یک کیلو تونر کارتریج چنده و چه مارکی بگیرم؟(سوال 7)
    ممنون میشم به تک تک سوالات جواب بدید چون داره روحمو میخوره .ممنون
    برای جواب اولین سوال که بشه پرینت بیشتری با کارتریج فابریک گرفت این فیلم رو ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کارتریج رو بایددربیارید و 2 طرف کارتریج رو که سنسور داره با یک چسب بپوشونید
    تو امازون گفتن که تا 2000 صفحه هم پرینت زدن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

و اما شارژ این پرینتر که واسه همه از خود پرینتر مهمتره :
    اگه بدین بیرون 15000 تومن میگیرن تا 2500 صفحه چاپ کنه، ولی چرا ؟؟؟
    چون این پرینتر بر خلاف پرینترهای دیگه به جای چیپست، چرخ دنده یا Gear داره. یعنی به جای تعویض چیپست باید gear رو تنظیم کرد تا پرینتر بفهمه که شارژ شده. واسه همین 15000 میگیرن.
    Gear رو باید به حالت پر بودن کارتریج تنظیم کرد (نیاز به تعویض نیست) و اگر نیاز به تعویض داشته باشه قیمتش 1500 تومنه
    این هم عکسی از Gear :

اینجا فیلم کامل شارژ پرینتر Brother HL-2140 رو میذارم تا خودتون راحت شارژش کنین. کافیه یه بار شارژ کنین تا ببینین چقدر راحته. شارژ فقط در 10 دقیقه !!!
    این فیلم رو حتما ببینین .
    بعد از ورود به سایت یک نام کاربری و ایمیل خواهد خواست تا بتوانید فیلم کامل را دانلود کنید.
    قیمت تونرش از 5000 تومن هست تا 8000 تومن.

اگه می خواهید تمیز شارژ کنید به یک تونر ریفیل کیت(ست شارژ تونر) احتیاج دارید که در حدود 15000 تومنه، شامل :
    یک جفت دستکش- یک عدد قیف برای ریختن تونر به کارتریج که کاملا اندازه تونره- یک عدد ماسک- یک عدد سوراخکن در صورتی که پرینتر HP باشد. (چون HP جایی واسه ریختن تونر نداره !!!) ولی در برادر نیازی به خرید این وسیله نیست و باید هنگام خرید تونر ریفیل کیت این وسیله را کنار گذاشت.

تونر هم که جداگانه خریداری می شود، هر چه تعداد بیشتر ارزانتر.
    پس تا 65% می توان در هزینه شارژ صرفه جویی کرد !
    به نظر من که به جز درام یونیتش که یه ذره ترسناکه و گرونه (اما در عوض کیفیت برادر رو داره) مشکل دیگه ای نداره و یه پرینتر کامله.
    موفق باشید.
    منتظر نظر ؟

واقعا توضیح عالی بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •