من پاور دومی رو گزاشتم چون پاور اولی کابل ساتا نداشت و یکجا خوندم که اگه یک پاور کابل ساتا نداشته باشه و تبدیل بزنیم چون برق 3.3 ولت نمیرسه به هارد دچار مشکل میشه
ممنون از جوابتون
چند مشکل جدید دارم که بعدا می نویسم
باتشکر
من پاور دومی رو گزاشتم چون پاور اولی کابل ساتا نداشت و یکجا خوندم که اگه یک پاور کابل ساتا نداشته باشه و تبدیل بزنیم چون برق 3.3 ولت نمیرسه به هارد دچار مشکل میشه
ممنون از جوابتون
چند مشکل جدید دارم که بعدا می نویسم
باتشکر
آخه پاور اول ، 8 آمپر در شاخه ی 12 ولت بیشتر از دومی داره! در کل باز هم می گم که هیچ کدوم مطمئن نیستند!![]()
فوقش میسوزه یک ریل میگیرمآخه پاور اول ، 8 آمپر در شاخه ی 12 ولت بیشتر از دومی داره! در کل باز هم می گم که هیچ کدوم مطمئن نیستند![]()
روحیت منو کشته!من می ترسم ، برد رو هم بسوزونه! البته این جوری دیگه خلاص می شی!
![]()
اشکال نداره میدم گارانتی یا یک خوبشو میگیرم
به غیر از اینکه من مشکل پایین بودن اف اس بی دارم مشکل کمبود باس رم هم دارم:
من وقتی اف اس بی رو بالاتر از 220 میبرم دیگه نمی تونم رمی که باسش 667 هست همون 667 نگه دارم باید بزارمش پایین تر از 457 (ضریب 1.50 با اف اس بی 365)اگه بالاتر از 457 باشه دیگه تصویر نمیده و اگه داخل ویندوز باشه می هنگه
من رو برد ایسوز و قتی امتحان کردم این مشکل نبود
یعنی مشکل از همون مینه باز؟
در ضمن اگه حتی رم با باس 800 هم بزارم بازم نمی تونم باسش رو بالاتر از 457 بزارم.
(دقیق یادم نیست یا 547 بالاتر نمیره یا همون 457)
راستی اینم بگم این مین بسوز نیست چون 2 تا پاور در همین یک ماه گزشته باهاش سوزوندم اما خودش نسوخته
این پاوری هم که الان روشه اگه گرافیک و رم و سی پی یو رو اور کنم بعد با occtgpu تست می گیرم بیش از نیم ساعت بشه ریست می کنه (به دلیل کمبود برق) اما من 5 باری امتحان کردم هیچی نسوخته من گفتم خوب مگه کرم دارم این پاور رو هم بسوزونم اینو نسوختوندم (شایدم نسوزه) به همین دلیل الکی تست نمی گیرم در بازی ها هم این مشکل پیش نمیاد و در هیچ جای دیگه ای هم پیش نمیاد
فک نکنم این مین به این راحتی ها بسوزه حالا باید صبر کنیم ببینیم این بار در این مسابقه دوباره پاور می سوزه و کم میاره یا مین.
خب هر مادربردی ، ضرایب خاصی برای رم داره ، البته این محدودیتی که شما می گین هم خیلی زیاده!
سلام خدمت دوستان اوركلاكر...اون ارور صفحه ابي اكثرا مربوط به دلايلل زير ميشه
1 اينكه شما كارت گرافيكو با سي پي يو و رم رو تا اخرين حد اور ميكنيد و ولتاژ ميديد و به همين دليل توان مصرفي سيستم بالا ميره و پاورتون نمي كشه.
2.ساپورت نكردن فركانس كارت گرافيكي توسط درايور اون كه ممولا اين اتفاق توي ويندوز xP ميوفته و با اپديت ويندوز و درايور حل
ميشه...
![]()
با سلام
3 مشکل دارم که اگه حل کنید ممنون میشم
1- اگر بعد از راه اندازی سیستم اور کنم صفحه ی آبی میاد و ریست میشه (باید حداقل 15 دقیقه روشن باشه بعد اور رو انجام بدم)
2-اور بالاتر از 280 نمیره (یعنی بالاتر رو میشه انتخاب کرد اما در cpu-z مینویسه 280)
3-با رم 667 فقط تا باس 547 نیشه اور کرد بالاتر از 547 قفل یا ریست میشه (با رم باس 800 میشه خود 800 رو هم داشت یا بالاتر برد)
جواب بدید ممنون میشم
باسپاس
مدل پاورتون ومشخصات سیستم رو بگین راحت تر میشه راهنمایی کرد
برنامه ها باس رم 800 رو به صورت 400 نشون میدن یعنی 547 میشه1194
شانس اوردین رمتون نسوخته
با کینگ 800 تا1066 cl6 میشه رفت با 2 ولت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)