تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برند مورد علاقه شما کدام است ؟

راي دهنده
1041. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 313 30.07%
  • 221 21.23%
  • 222 21.33%
  • 261 25.07%
  • 159 15.27%
  • 123 11.82%
  • 31 2.98%
  • 24 2.31%
  • 89 8.55%
  • 2 0.19%
  • Juniper

3 0.29%
  • 43 4.13%
  • 11 1.06%
  • Gateway

1 0.10%
  • Packard Bell

1 0.10%
Multiple Choice Poll.
صفحه 12 از 28 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 278

نام تاپيک: کدام برند لپ تاپ رو دوست دارید ؟

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امان از دست تعصب !

من از سونی خوشم میاد ولی بخاطر امکانات و ویژگیهای خاص سراغ ASUS میرم.

البته نظر من به این معنی نیست که در کل دنیا اینجوریه ، چون قطعا برندهایی خیلی خوبی هست که تو ایران با قیمت و گارانتی مناسب پیدا نمیشه و برای من این موارد هم مهم هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام بچه
    من همه 12 صحفه رو خوندم....... لطفا عزیز هایی اپل ندارند و با اپل کار نکردن تو رده بندهی هاشون امتیاز ندن

بدونه تعصب اپل جعبه خالیش میرزه به دلو سونی و و..... اپل یعنی آخره مچ بودن قطعات و کیفیت os اپل مکینتاش هستش تا قبل استفادم میترسیدم نتون با هاش کار کنم ولی الان حاظر نیستم برم تو win چون واقعا دست و پای ادم بستس

مکینتاش یعنی راحتی امنیت سادگی و بسیار دوست داشتنی.....

اپل رو با هیچ چیز مقایسه نکنید به غیر خودش

به همه دوستانم هم این رو بگم یک هفته مک بوک دوست یا فامیل تون رو اگه دارن قرض کنید با هاش کار کنید بعد اگه حاضر به پس داددن مک بوک شدین !!!!!!!!!!!! بعد تو نظر سنجی شرکت کنید

3. 3 کاربر از yavar-mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امان از دست تعصب !

من از سونی خوشم میاد ولی بخاطر امکانات و ویژگیهای خاص سراغ ASUS میرم.

البته نظر من به این معنی نیست که در کل دنیا اینجوریه ، چون قطعا برندهایی خیلی خوبی هست که تو ایران با قیمت و گارانتی مناسب پیدا نمیشه و برای من این موارد هم مهم هست.
    حرف شما کاملا درسته
    منم موافقم اما asus بخاطر قیمت بهتر و امکانات بیشتر و کیفیت ساخت خوب و گارانتی موفق تو ایران خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظر من که ایسوز بهترینه شما سری گیم ایسوس را با سری گیم اچ پی مقایسه کنید ایسوس واقعا شاهکاره مثلا به نظره شما N61JQ که یه سری مولتی مدیا است و گرافیک قدرتمندی داره و با این قیمت شما اصلا می تونید یه همچین مشخصاتی پیدا کنید مثلا یکی از سری های F سونی که گرافیک 330Mداره قیمتش 1600 است حالا خودتون قضاوت کنید دل هم که هیچ وقت جرات نمنیکنه نزدیک گرافیکای قدرتمند بشه .شما G73
    را دیدید با طراحی فوق العاده ش با استفاده از 2 فنی که داره شما هیچ وقت مشکل ارتقا ندارید.

6. این کاربر از g73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    عنوان تاپیک اینه : برند مورد علاقه ی شما کدام است ؟
    پس یعنی هر کس باید نظر شخصی خودش رو بیان کنه و مزیت جامعه ی بشری هم اینه که سلایق مختلف و متفاوت و بعضا متضاد هست . پس هر کس به هر دلیلی و یا بی هیچ دلیلی می تونه به استفاده کردن از یک برند و یک نوع وسیله و یا مارک ، علاقه مند باشه . البته خیلی از دوستان ، دلایل منطقی خودشون رو هم برای این دوست داشتن ، اینجا بیان کردند که خیلی عالیه . مسلما یکی از دلایل تفاوت سلایق ، تفاوت اولویت بندی ها و نیاز هاست که امری کاملا طبیعیست . یک نفر تناسب قیمت و کارایی براش مهمه . یک نفر کلاس کار و ظاهر براش مهمه یک نفر نیاز به سخت افزار قوی داره ، یک نفر نیاز به یک لپ تاپ ارزون داره و الی بی نهایت دلیل ...
    مثلا ، درباره ی خودم بگم . من برام مهم بود که لپ تاپی بخرم که تناسب سخت افزار و قیمتش بهینه باشه و همینطور از برندی بخرم که در دنیا خوش نامه و کیفیت خوبی رو ارایه می ده و البته سخت افزار اون هم هر چه بروز تر و بهتر باشه و از گارانتی و خدمات بعد از فروش بهتری هم ارایه بده. با توجه به این موراد و تحقیقات گسترده ای که کردم ، رسیدم به اسوس و در نهایت N61JQ و خریدمش الان هم راضی ام . اسوس کمپانی بسیار معتبریست و طبق آمار جزو چند برند اول هست هم از نظر کیفیت و هم از نظر میزان فروش و هم از نظر کم بودن مشکلات بعدی محصولاتش . و حتی بخش طراحی این شرکت (که حالا قسمت طراحی لپ تاپ شرکت توشیبا رو خریده) یکی از بزرگترین و شاید بزرگترین غول طراحی لپ تاپ دنیاست . همیهش در ارایه ی تکنولوژی های جدید پیش رو بوده و خلاصه مجموعه ی این اطلاعات ، من رو به این نتیجه رسوند که اسوس انتخاب حرفه ای و خوبیه .
    مثلا من هم دوست داشتم که اپل بخرم اما به دلیل قیمت بالاترش و اینکه در مدل های موجود که متناسب با بودجه ی من بود ، هیچ کدوم این مشخصات سخت افزاری (N61JQ) رو نداشت و یا حتی نزدیکش هم نبود. مثلا برای من داشتن سی پی یوی جدید اینتل خیلی مهم بود .
    خلاصه در نهایت بر می گردم به بحث اولم . هر کس هر انتخابی داره محترم ه و اینجا قرار نیست کسی دیگری رو غانع کنه و فقط جنبه ی نظر سنجی داره.
    سپاسگزارم.
    Last edited by Ali_B1; 25-07-2010 at 12:15.

8. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rgrgred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران ...

پيش فرض

فقط اپل بعدشم اسوس

سونی بره لنگ بندازه " چند روز پیش هم لپ تاپ دل دستم بود هم سونی مدل اخریاش " جالب اینجاس سونی وای فای خیلی ضعیفی داره " معلوم نیست چه مدمی استفاده کردن " لپ تاپ دل 3 سال پیش سیگنال وایرلس کامل ولی سونی ....

و باحال تر اینجاس سونی بعد 2 ماه رنگ بدنش کم رنگ می شه پلاستیک کهنه دمپایی کهنه فک کنم جنس بدنشه و لرزش هارد زیادی داره که می شه گفت سنگین بودن ویندوز 7 و بدنه ی ضعیفی که سونی داره

به حر حال اگه جایی گیر افتادین که خیلی سرد بود و دورو برتون کامل برف بود می تونید فقط لپ تاپ سونی خودتون رو روشن کنید که حسابی گرم می شین

Last edited by rgrgred; 25-07-2010 at 13:12.

10. این کاربر از rgrgred بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

فعلا که نظرسنجی چیزه دیگه ای رو ثابت کرده

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فقط اپل بعدشم اسوس

سونی بره لنگ بندازه " چند روز پیش هم لپ تاپ دل دستم بود هم سونی مدل اخریاش " جالب اینجاس سونی وای فای خیلی ضعیفی داره " معلوم نیست چه مدمی استفاده کردن " لپ تاپ دل 3 سال پیش سیگنال وایرلس کامل ولی سونی ....

و باحال تر اینجاس سونی بعد 2 ماه رنگ بدنش کم رنگ می شه پلاستیک کهنه دمپایی کهنه فک کنم جنس بدنشه و لرزش هارد زیادی داره که می شه گفت سنگین بودن ویندوز 7 و بدنه ی ضعیفی که سونی داره

به حر حال اگه جایی گیر افتادین که خیلی سرد بود و دورو برتون کامل برف بود می تونید فقط لپ تاپ سونی خودتون رو روشن کنید که حسابی گرم می شین

آخه ایسوس هم میشه لپ تاپ
    خوب شد ایسر فراری زد که تقلید کنه بره لامبورگینی بزنه
    کلا سن نوت بوک هاش دو رقمی شده؟

اپل کلا فرق میکنه اصلا بحثش جداست چون سیستم عاملش عالی تر از ویندوزه

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آخه ایسوس هم میشه لپ تاپ
    خوب شد ایسر فراری زد که تقلید کنه بره لامبورگینی بزنه
    کلا سن نوت بوک هاش دو رقمی شده؟

اپل کلا فرق میکنه اصلا بحثش جداست چون سیستم عاملش عالی تر از ویندوزه
    نمیدونم شما چه مشکلی داری با ایسوز که اینقدر شاکی هستی

14. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

فقط اپل بعدشم اسوس

فعلا که همین مدل آخریاش حرف اول را داره میزنه
    معلومه شما از لحاظ اطلاعات در قرون وسطا به سر میبرید...
    اگه یه سری Z دستت میگرفتی اونوقت اینقدر چرت و پرت نمیگفتی...
    بهتره اول تاریخچه شرکت اعظم سونی را میخوندی تا از روی معده حرف نزنی...
    شما که هنوز اسم مدلی که دستت بوده را نمیدونی چطور به خودت اجازه اظهار نظر میدی...
    خلاصه بهت بگم اینجای جای خوبی برای اسپم و افزایش پست نیست

16. 3 کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •