تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 109 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1085

نام تاپيک: کلوپ موتورولا مایلستون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در ضمن دوستانی که میخوان این گوشی رو بخرن مشکل فارسی(هم خوندن و هم نوشتن ) حل شده ها .بشتابید
    چه جوری حل شده؟اگه جاوا روش نصب شه و فارسی ساپورت کنه فردا از گوشی شاپ میخرم

2. این کاربر از r_you168 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه لطف کنید بیشتر توضیح بدید...!
    مشکلش چه شکلی حل میشه ، خیلی ها منتظرن برن بخرن

4. این کاربر از jaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه acmilan308's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگر جواب بدین.
    1-کلا ساخت این گوشی چجوریه؟ریلش...ال سی دیش..واینکه اندازش راحت تو جیب جا میشه؟
    2-در مورد آندروید بگین کار باهاش راحته؟مشکل خاصی نداره مثل اپل و بلوتوثش؟؟؟
    3-وقتی که آپدیت جدید یا ورژن جدید آندروید میاد راحت میشه آپدیتش کرد؟؟؟؟
    فعلا همینا
    ممنون
    Last edited by acmilan308; 12-02-2010 at 15:58. دليل: تصحیح

6. این کاربر از acmilan308 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگر جواب بدین.
    1-کلا ساخت این گوشی چجوریه؟ریلش...ال سی دیش..واینکه اندازش راحت تو جیب جا میشه؟
    2-در مورد آندروید بگین کار باهاش راحته؟مشکل خاصی نداره مثل اپل و بلوتوثش؟؟؟
    3-وقتی که آپدیت جدید یا ورژن جدید آندروید میاد راحت میشه آپدیتش کرد؟؟؟؟
    فعلا همینا
    ممنون
    سلام

1.در مورد كيفيت ساخت مطمئنن بي همتا ست .و در گوشي هاي موجود در بازار جهان شماره يك هست .
    چون اكثر گوشي هاي موجود يعني همه شون از جنس پلاستيك هستن اما بدنه ميلستون از جنس فلز هستش و خيلي خوش دست و شكيل هست . و تو جيب هم راحت جا ميشه چون نازك ترين كشويي جهانه و مثل بعضي گوشي ها مثل آجر نيست !؟

.ال سي دي milestone به همراه گوشي nexus برترترين ال سي دي هاي جهان شناخته شدند .
    و همچنان ميلستون از نظر تعداد پيكسل در جهان اوله .
    كيفيت ال سي دي چند برابر بهتر از آيفون شركت اپل هست !!!!

جنس شيشه ميلستون از يك نوع خاص كريستاله كه در مقابل خش و ترك و ضربه جسم تيز مقاومت بالاتري داره (نسبت به آيفون يا بقيه گوشي ها) كه در صفحات قبلي همين تايپيك مقاله ش هست .

2. مشكلي براي فرستادن فايلهاي صوتي و تصويري با بلوتوث گوشي هاي آندرويد وجود نداره .
    (مشكل براي آندرويد ورژن 1 بوده مثل آيفون)

3.تا حالا متاسفانه با آندرويد كار نكردم اما تو هر جا خوندم محيط و منوهاي خيلي جذاب و قشنگي داره و امكان شخصي سازي و براي همين هر روزه در حال پيشرفت و محبوبيت بيشتره . حتما" بعضي دوستان كار كردن جوابتو بهترميدن
    Last edited by fire159; 12-02-2010 at 20:35.

8. 3 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه acmilan308's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون دوست عزیز
    یه سوال موند اینکه وقتی آندروید جدید ماد مثلا نسخه 2.2 به راحتی میشه توی ایران آپدیت کرد یا نه؟
    البته ببخشید اینجا مطرح میکنم شما و بقیه دوستان لطفا راهمایی کنند mileston یا nexus one ؟؟؟؟
    ویرایش: دوستان این دو تا فارسی رو ساپورت میکنن؟؟البته خوندنش مهمتره نه نوشتنش؟؟؟؟
    خیلی ممنون
    Last edited by acmilan308; 13-02-2010 at 15:36. دليل: تکمیل

10. 2 کاربر از acmilan308 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون دوست عزیز
    یه سوال موند اینکه وقتی آندروید جدید ماد مثلا نسخه 2.2 به راحتی میشه توی ایران آپدیت کرد یا نه؟
    البته ببخشید اینجا مطرح میکنم شما و بقیه دوستان لطفا راهمایی کنند mileston یا nexus one ؟؟؟؟
    ویرایش: دوستان این دو تا فارسی رو ساپورت میکنن؟؟البته خوندنش مهمتره نه نوشتنش؟؟؟؟
    خیلی ممنون
    سلام
    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، به تازگی بخش Google Map در گوشی های موتورولا Droid به نسخه 3.4 ارتقاء یافت اما جدیدترین خبر درباره این گوشی این است كه سیستم عامل آن هم به زودی به نسخه 2.1 آندروید ارتقاء خواهد یافت و به این ترتیب Droid خواهد توانست رقابت جدی تری با رقیب سر سخت خود یعنی Google Nexus one داشته باشد . در حال حاضر اپراتور Verizon مشغول آزمایش و بررسی گوشی Droid به هنگام استفاده از سیستم عامل آندرويد 2.1 می باشد كه گزارشهایی به شرح زیر ارائه كرده است :

با استفاده از سیستم عامل آندرويد 2.1 ، مرورگر اینترنتی گوشی Droid از قابلیت چند لمسی پشتیبانی می كند اما هنوز این قابلیت برای فایلهای فلش امكانپذیر نشده است . قابلیت نمایش سه بعدی تصاویر فعال نشده است . نمایش تصاویر پس زمینه غیر فعال است . قابلیت نمایش ویدجت خبر ها و هواشناسی همانند گوشی Nexus one فعال شده است .

12. 3 کاربر از 654123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من nexus one قیمتش خیلی بالاست و حدود 300 تومن از میلستون بالاتره . ولی خوب واقعا از لحاظ سخت افزاری خیلی سرتره. البته htc HD2 هم از این لحاظ با nexus one برابره و صفحه نمایش بزرگتری هم داره. به نظر من تنها بدیه HD2 کیفیت صفحه نمایشش هست که باعث گسستگی رنگها میشه واینکه خوانایی کمی زیر نور افتاب داره.
    توی این رنج قیمت انتخاب بین HD2 و میلستون سخت تره .

14. 2 کاربر از 654123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

به نظر من nexus one قیمتش خیلی بالاست و حدود 300 تومن از میلستون بالاتره . ولی خوب واقعا از لحاظ سخت افزاری خیلی سرتره. البته htc HD2 هم از این لحاظ با nexus one برابره و صفحه نمایش بزرگتری هم داره. به نظر من تنها بدیه HD2 کیفیت صفحه نمایشش هست که باعث گسستگی رنگها میشه واینکه خوانایی کمی زیر نور افتاب داره.
    توی این رنج قیمت انتخاب بین HD2 و میلستون سخت تره .

من بازم گفتم
    در مورد cpu تست هایی که توی نت هم هست و انجام شده مایلستون 720*1280 رو بدون تیک 30fps پخش میکنه ولی google nexus one اونو
    12fps

سلام
    ممنون دوست عزیز
    خیلی ممنون
    بله. صد در صد میشه. مثل همین الان که میشه به 2.0.1 آپدیت کرد. من میگم مایلستون. واسه مایلستون میشه هم فارسی نوشت هم خوند و کیبورد هم میاره. نکسس وان رو نمیدونم. باید ببینم.
    اگه لطف کنید بیشتر توضیح بدید...!
    مشکلش چه شکلی حل میشه ، خیلی ها منتظرن برن بخرن
    چه جوری حل شده؟اگه جاوا روش نصب شه و فارسی ساپورت کنه فردا از گوشی شاپ میخرم
    ببخشید دیر جواب دادم. والا با 30 هزار تومن فول آپدیت کردن به 2.0.1 و کلی برنامه و فارسی هم شد. حالا اگه کسی خواست آدرس اون موبایلی رو بدم .در ضمن اینقدر برنامه داره که هیچ نیازی به جاوا نیست

یه تشکر مخصوص هم از فایر عزیز که بقیه سوالا رو جواب دادن.رضا هم که فکر کنم داره میره سربازی!(ربطی نداشت)
    Last edited by johnypersian1656; 14-02-2010 at 00:42.

16. 6 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز منم اصفهانم اگه از اصفهان خریدی ممنون میشم آدرس بدی

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست عزیز منم اصفهانم اگه از اصفهان خریدی ممنون میشم آدرس بدی
    نه عزیز اصفهان تا جایی که میدونم اصلا نیست. اما میتونم به دوستان بگم واست بفرستن . اگه خودتم کسی رو داری یا میتونی بری که بهتر. فقط اینو پایتخت 1200 هم میفروشن. دقت کنین که پول الکی واسه برنامه و چیزای دیگه نگیرن

19. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •