سلام
آقا قربون دستت ولی اینجوری که حال نمی ده آدم باید خودش بره. من بحث انتقادی خاصی ندارم فقط ای کاش سیستم ذخیره بازی رو یهتر میذاشتن مثلا بعد از گشتن هر غول همونجا هایی که بعد از کشتن نوشته های ژاپنی میاد.( مثل یه حالت فینیشینگ داره. )
سلام
آقا قربون دستت ولی اینجوری که حال نمی ده آدم باید خودش بره. من بحث انتقادی خاصی ندارم فقط ای کاش سیستم ذخیره بازی رو یهتر میذاشتن مثلا بعد از گشتن هر غول همونجا هایی که بعد از کشتن نوشته های ژاپنی میاد.( مثل یه حالت فینیشینگ داره. )
به هر حال گفتم شاید بخای بری چون می دونی یک مرحله بعد بری ضرری نیست چون شما تا اخر رفته بودی گفتی ولش کردم
واسه همین اون تیکه گفتم شاید واست مهم نباشه....![]()
این بازی چجوری سیو میشه من کلی رفتم ولی باز از اول میاد
باید یک مرحله رو کامل تموم کنیم؟
هر مرحله که خیلی طولانیه
چه کنم؟
بله دوست عزیز
بازی بعد از تموم کردن هر مرحله سیو میشه و راه دیگه ای نداره
سلام دوستان
ببينم اين بازي كلا نسخه روسي و انگليسي داره يا فقط زبانش روسي هست . منظورم اينه نميشه زبانش رو تغيير داد ؟
بعد ، اين دكمه هاي ايكس باكس رو هم يكي برام ميگه رو كيبورد چي در مياد ، اينطوري :
Y= كليك راست
X= كليك چپ
A= ايپيس
ممنون .
نقد توووپس یحیی رو تو پست اول قرار دادم که رفقا بیشتر فیض ببرن...
بازی اصلی روسی هست و یک کرک انگلیسی هم همراه بازی هست. البته مال من اینطور بودسلام دوستان
ببينم اين بازي كلا نسخه روسي و انگليسي داره يا فقط زبانش روسي هست . منظورم اينه نميشه زبانش رو تغيير داد ؟
بعد ، اين دكمه هاي ايكس باكس رو هم يكي برام ميگه رو كيبورد چي در مياد ، اينطوري :
Y= كليك راست
X= كليك چپ
A= ايپيس
ممنون
لطفا بگين كمك كنين :
اين دكمه هاي ايكس باكس رو هم يكي برام ميگه رو كيبورد چي در مياد ، اينطوري :
Y= كليك راست
X= كليك چپ
A= ايپيس
ممنون
خب این سه تارو که درست هستش...یدونه E میمونه من دقیق متوجه منظور شما نشدم..؟
بقیه دکمه ها هم اینا هست :
e: نینجیتسو
f: تغییر نینجیتسو
q: دید نینجیتسو
ctrl: دش یا همان جا خالی دادن
Sift : برای دفاع
m : برای دیدن لوازم و آپگرید کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)