تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 22 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 213

نام تاپيک: معرفی گوشی LG GD510 Pop یک گوشی زیبا و سبز مجهز به پنل خورشیدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

حقیقتش من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی خوب بین استار تی وی که تقریبا جفتشون تو یه رنج قیمتن شک دارم
    دوستان راستش شنیدم که پاپ تاچش بهتر شده نسبت به کوکی ولی خب نسبت به تاچ استار چجوریه؟
    اون شارژ خورشیدیشو باید جدا بگیریم؟
    ممنون میشم اگه پاسخ بدید

2. این کاربر از feriwow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من گرفتم 6 روز دوام میاره
    البته اگه خودت دوام بیاری که دایم باهاش ور نری!

4. این کاربر از Persiangolff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حقیقتش من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی خوب بین استار تی وی که تقریبا جفتشون تو یه رنج قیمتن شک دارم
    دوستان راستش شنیدم که پاپ تاچش بهتر شده نسبت به کوکی ولی خب نسبت به تاچ استار چجوریه؟
    اون شارژ خورشیدیشو باید جدا بگیریم؟
    پاپ تاچش بهتر شده و در حد همون استار هستش.....تفاوتی ندارن.....شارژر خورشیدی رو باید جدا بگیرید.....

6. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنون دوستان
    واقعا کمکم کردید

8. این کاربر از feriwow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون دوستان
    واقعا کمکم کردید
    سلام...
    دوست عزیزراستش اگه از من میشنوید استار بخرید...این دو گوشی خیلی بهم شبیه هستند...اما استار تو بعضی چیزا کمی برتر از pop هستش...مثلا دوام شارژ بیشتر...application lock..samrt unlock...و..
    من خودم پاپ دارم و قاعدتا باید بیشتر از هر کس دیگه ای ازش طرفداری کنم اما به نظرم باید کمی منصفانه به قضایا نگاه کرد... به نظرم با اینکه گوشی خوبیه اما نسبت به قیمتش امکاناتش زیاد نیست و تو همین رنج قیمت مدلهای بهتری از سامسونگ (ویا شاید برندهای دیگه) پیدا میشن...حتی میتونید از خانواده ی کوربی مدلی را انتخاب کنید که هم اکثر امکانات استار را (به غیر از TV ) دارند وبه اضافه ی اینکه دارای " تاچ خازنی " هستند...

10. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام...
    دوست عزیزراستش اگه از من میشنوید استار بخرید...این دو گوشی خیلی بهم شبیه هستند...اما استار تو بعضی چیزا کمی برتر از pop هستش...مثلا دوام شارژ بیشتر...application lock..samrt unlock...و..
    من خودم پاپ دارم و قاعدتا باید بیشتر از هر کس دیگه ای ازش طرفداری کنم اما به نظرم باید کمی منصفانه به قضایا نگاه کرد... به نظرم با اینکه گوشی خوبیه اما نسبت به قیمتش امکاناتش زیاد نیست و تو همین رنج قیمت مدلهای بهتری از سامسونگ (ویا شاید برندهای دیگه) پیدا میشن...حتی میتونید از خانواده ی کوربی مدلی را انتخاب کنید که هم اکثر امکانات استار را (به غیر از TV ) دارند وبه اضافه ی اینکه دارای " تاچ خازنی " هستند...
    دوست عزیز ببخشید استار چه امکاناتی داره که پاپ نداره؟ به نظر من قیافه و اینترفیسش به کل استار میارزه

اساتید محترم که پاپ دارند یه راهنمایی کوچیک درباره محتویات جعبه و کشور سازنده و گارانتی و قیمت پانل خورشیدی و .... به بنده بدهند ممنون
    Last edited by 30vil; 29-07-2010 at 18:58.

12. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز ببخشید استار چه امکاناتی داره که پاپ نداره؟ به نظر من قیافه و اینترفیسش به کل استار میارزه

اساتید محترم که پاپ دارند یه راهنمایی کوچیک درباره محتویات جعبه و کشور سازنده و گارانتی و قیمت پانل خورشیدی و .... به بنده بدهند ممنون
    سلام...
    بله ...ظاهر واینترفیس پاپ زیباتره(هرچند که این مساله سلیقه ایه )..اما اینجا بحث بر سر امکانات این دو گوشیه

1.استار تاچ بهتری داره (من هردو را بطور همزمان امتحان کردم )

2.در استار امکان بسیار مفیدی بنام application lock هست که میتونه باعث محافظت از عکسها و فایلهای خصوصی بشه(چیزی که در pop وجود نداره )و البته smart unlock که باز هم pop نداره...

3.باتری استار 1000 هست اما پاپ 900...شاید بگویید این اختلاف عددی اینقدر جزیی هست که بشه ازش چشم پوشی کرد...اما استار در عمل هم (ونه فقط در روی کاغذ) شارژ بهتری داره...

4.در استار شما میتونید به دلخواه خودتان application های موجود در touchwiz را تغییرداده و دسته بندی کنید اما در پاپ شما قادر به organize کردن widget هانیستید...

5.sms زدن با استار به علت دکمه ها و حروف بزرگتر راحت تره...حروف پاپ کمی ریز هستند

6.استار در خواندن واجرای فایلهای pdf وword ,... سریعتر عمل میکنه...

7.وسایل جانبی گوشی های سامسونگ در بازار براحتی یافت میشوند اما متاسفانه ال جی پشتیبانی خوبی در مورد وسایل جانبی نداره...(البته این موضوع ربطی به استار وپاپ نداره و مشکل از نمایندگی ال جی در ایران هستش ) اما بهر حال در اینجا برتری با سامسونگ است در نتیجه خریدن پاپ میتونه شما رو به دردسر بندازه ( همون اتفاقی که برای من افتاده ..کمااینکه هنوز نتونستم یه جک 3.5 واسه گوشیم پیدا کنم )

8.star Tv همونطور که از اسمش پیداست TV داره...

تنها چیزی که استار نداره smart dialing هستش(اینو مطمئن نیستم البته )...و البته دوربین پاپ بهتر از استاره..هرچند که من به شخصه دوربین 3 مگاپیسل بدون فلاش واتوفوکوس رو مگر در مواقع خیلی ضروری قابل استفاده نمیدونم (هرچند که ممکنه برای بعضی اشخاص کاربرد داشته باشه ) ...

-پنل خورشیدی را هم با این راحتی ها پیدا نخواهید کرد من دوسه هفته ی پیش برای تهیه ش به بازار رفتم اما پیدا نکردم ..شایدم الان موجود باشه...

محتویات داخل جعبه : باتری..شارژر..کابل usb... دوعدد قاب اضافه با رنگهای نقره ای و سبز..هدست..دفترچه راهنما... سی دی نرم افزار...کارت گارانتی... و البته خود گوشی !!!!

گوشی ساخت کره ...باتری و شارژر و هدست ساخت چین...

گارانتی : خدمات طلایی دوساله ی ال جی (که توسط شرکت مادیران انجام میشود )
    Last edited by velvet revoulver; 30-07-2010 at 06:57.

14. 3 کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

گارانتی : خدمات طلایی دوساله ی ال جی (که توسط شرکت مادیران انجام میشود )
    ببینم واقعا گارانتیش ماله مادایرانه؟! مگه عوض شده؟! آخه تا الان که کامتل بود....

16. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ببینم واقعا گارانتیش ماله مادایرانه؟! مگه عوض شده؟! آخه تا الان که کامتل بود....
    بله...عوض شده...منم اول فکر میکردم گارانتی گوشیم کامتله..اما وقتی برای فلش گوشیم با گارانتی تماس گرفتم متوجه شدم که گارانتی و خدمات توسط مادیران انجام میشه...خوشبختانه نحوه ی برخوردشون و همینطور پیگیری مشکل گوشی بسیار خوب بود...

18. 3 کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

velvet revoulver عزیز میشه یه عکس از کارت گارانتی بگذاری

20. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •