بچه ها من میخوام این بازی obscure ... رو تبدیل کنم،وقتی از توی psp برنامه رو اجرا میکنم بعد x رو میزنم میگه شما xmen 2 رو دام کردید.(its very bad guys) اینم میگه بعد دیگه بقیه مراحل رو نمیره.
چی کنم؟؟؟؟
ویرایش:
خودش پچ شده بود
بچه ها من میخوام این بازی obscure ... رو تبدیل کنم،وقتی از توی psp برنامه رو اجرا میکنم بعد x رو میزنم میگه شما xmen 2 رو دام کردید.(its very bad guys) اینم میگه بعد دیگه بقیه مراحل رو نمیره.
چی کنم؟؟؟؟
ویرایش:
خودش پچ شده بود
علی آقا خسته نباشی دستت درد نکنه .
راستش علی جون تمام این کارهایی که نوشته بودی را انجام دادم اما همانطور که در تصویر پایین میبینی به یک مشکل خطا برخوردم .
و معنی اون اینه که کار با موفقیت پایان نگرفته . حالا اشکال در کجاست نمیدونم .
راستش من 3 تا بازی دانلود کردم به نامهای Tetris و Gran Turismo EUR و Minis_Sudoku که هیچ کدوم از اینها باز نمیشه یعنی به محض اینکه روشون کلیک میکنم صفحه سیاه میشه بعد هم با این پیغام روبرو میشم
که البته نصبت به نوع بازی اون شماره توش فرق میکنه .
مشکل در کجاست ؟؟
میدونی دلیلش چیه؟
شما اومدی خود بازی رو پچ کردی.باید فایل EBOOT.bin که توی فولدر ...dyscr هست رو پچ کنی.
نه دوست عزیز فکر کنم اشتباه شده
اگر به مسیر فایل خوب دقت کنی میبینی که من همون EBOOT.bin را پچ کردم که البته اون توی فایل بازی هستش که مسیر اون به این ترتیبه D:\PSP\Game\Gran Turismo EUR\export file\EBOOTbin و همینطور که در تصویر بالا میبینی نوشته این پچ انجام نشده و حجم اون را صفر زده [ 0bytes ] زده .
حالا نمیدونم درست شرح دادم یا نه ؟؟
سلام علی جان.
میشه فایل umdgen_v4.00 رو یک جای دیگه آپلود کنی؟من نمی تونم از این مسیر دانلود کنم.
با تشکر
شما قبلا استفاده از این پچر باید یه بار فایل رو با استفاده از Game Decrypter پچ کنید
یه چیزی.این D درایو psp هست؟؟
اگه هست که کلا اشتباهی رفتی.
باید فایل eboot رو که از مرحله 5 بدست اومده بریزی تو شاخه اصلی مموریت،بعد بری برنامه Game Decrypter رو از رو psp باز کنی.بعد توی مموری یه فولدر به اسم decrypter درست میشه.
حالا اون پچر رو از رو pc اجرا کن و برو eboot که توی همین فولدر هست رو پچ کن. بعد مرحله های بعد....
وقتی هم میخوای پچ کنی اون تیکی که نوشته back up بگیره رو بردار.که بک آپ نگیره.
![]()
اقای ma4 nafar شما صددر صد یه جا رو اشتباه رفتی
اموزش رو با دقت بخون حتمآ درست میشه
میگم شما از کجا فهمیدی من آقام که نوشتی آقای ma4nafar
بعدهم دست همتون درد نکنه علی آقا چوری که رو سر ما جا داره از شما QWERT هم ممنون از شما wonderfu هم ممنون دیگه شرمنده اگر یک کم با بی دقتی تاپیک را خوندم .
حالا یک سوال .......
برای اجرای بازیهای دیگه یعنی اینکه برای هر کدوم یک iso بسازم باید از کدوم مرحله شروع کنم ؟
از اول اول یا از مرحله یازده ؟
چون هر فایلی فکر کنم eboot خودش را میخواد که در اینصورت با یک نام نمیشه اون را توی مموری ذخیره کرد
حتما یک راهی داره که جوابش با شما اساتید![]()
خوب خانم ma4nafar ( فرق زیادی نکرد ) مهم اینه که مشکلت حل شد
در ضمن هر بازی eboot مخصوص خودش رو داره
پس واسه هر بازی باید از اول بری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)