با کمک Mymobiler چند شات از قسمت های مرتبط با حافظه گوشی گرفتم
این هم همون قسمتی که فرزین عزیز برای افزایش صدای میکروفون گذاشتند. نکته جالب توی این قسمت بخش TV out در انتهای لیسته:
بازهم اگر دوستان به شاتی نیاز دارند اعلام نمایند تا بگذارم.
با تشکر![]()
با کمک Mymobiler چند شات از قسمت های مرتبط با حافظه گوشی گرفتم
این هم همون قسمتی که فرزین عزیز برای افزایش صدای میکروفون گذاشتند. نکته جالب توی این قسمت بخش TV out در انتهای لیسته:
بازهم اگر دوستان به شاتی نیاز دارند اعلام نمایند تا بگذارم.
با تشکر![]()
این رمه دیگه ... 256 مگ![]()
یه قسمتی reserved شده برای خود ویندوز
PROGRAM RAM=RAM=256
تو این گوشی MAIN STORAGE=ROM=512 چون حافظه ی داخلیه اضافی نداره.
سلام
دوستان یه سوالی تو این چند روزی که خریدین ایا تا حالا گوشیتون هنگ کرد؟ مال من چند باری شده مثلا لاک بوده و بعد یه sms اومد و خواستم گوشی رو آنلاک کنم دکمه لاک/آنلاک رو که زدم منوی رمز نمی اومد که مجبور شدم ریست کنم
برای شما هم تا حالا هنگ کرده؟
گوشیه من تا حالا هنگ نکرده.فقط یه بار داخل یه فلدر رفتم که 200 300 تا فایل با فرمت ناشناخته واسه این گوشیه زبون بسته توش بود یه 2 3 دقیقه ای تو کما بود بعد خودش راه افتاد.![]()
![]()
ممکنه گوشیم ایرادی داشته باشه؟
راستی فرزین جان رو گوشیت فارسی ساز نصب کردی؟
پس رم شد 256 ... تو صفحه اول اصلاح شد ... ایول واقعا حال کردم
برای من هم تا بحال هنگ نکرده فقط وقتی کار سنگین ازش بکشی یک مقدار فکر می کنه بعد جواب می ده. فارسی ساز هم همونی که قبلا گفتم را روش نصب کردم البته فقط در حد خوندن متن فارسی و کیبورد را تصب نکرده الان که همه چیز فوق العاده در حال انجامه![]()
راستی من آخرش درست نفهمیدم این گوشی خروجی TV داره یا نه چون همونطور که توی شاتهای بالا مشخصه این بخش توی تنظیمات نهانی دستگاه وجود داره اما توی راهنما و توی سایت های معتبر و حتی خود سایت سامسونگ هم اشاره ای بش نشده. چطوری می شه این موضوع را تحقیق کرد؟
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
حالا که دارید اصلاح می کنید این جافظه داخلی 256 مگی رو هم اصلاح کنید چون من که چنین چیزی توی گوشی نمی بینم و همونطور که فرزین جان گفتند این گوشی 512 مگابایت ROM داره که نقش حافظه داخلی رو هم بازی می کنه و از حافظه داخلی جداگانه توش خبری نیست. در ضمن این جمله قابل ارتقا به ویندوز 6.5 هم مال چند ماه قبل از ورود این گوشی به بازار بود و حالا دیه بلا استثنا همه مدل ها با ویندوز 6.5 ارائه می شن.
باتشکر![]()
صد در صد شده که حافظه داخلی نداره ؟ چون همه سایتها زدن 250 مگابایت حافظه داخلی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)