آقایون کسی از نوید رایان کیان داره؟ البته همین شاتل هست ولی شعبه کوچیکش
آقایون کسی از نوید رایان کیان داره؟ البته همین شاتل هست ولی شعبه کوچیکش
اینترنت 512 نوید رایان کیان - مخابرات بلال. برای دانلود عالیه اما واسه Game نه !
دوست عزیز Cain متاسفانه مخابرات Time Out بیشتری داره چون سرویسشون خیلی بدجور زیادی Share شده برای گیمرها از نظر من شاتل بهترین گزینست البته دابکو رو هم شنیدم برای گیم خوبه ولی هنوز خودم تست نکردم.
هر کس بهتون گفته شاتل برای گیم خوبه اشتباه به عرضتون رسونده . من این برام یه عقده شده که با پینگ زیر 200بازی کنم.
برای من بد نبود نمی دونم شاید هرجا فرق می کنه البته بستگی به سیم و مخابرات منطقه شما هم داره حالا اینا به کنار به نظر شما پس دیگه چه ISP می مونه که ما اون رو بعنوان یک ISP خوب در نظر بگیریم البته شما راست می گید شاتل پورت هاش مرتب نبود .کسی پارس آنلاین(سورنا) رو امتحان کرده ؟
دوستان یک رای گیری بین ISP ها هست برید و نظرتون رو بدید . البته کاشکی می شد خودمون بالایه تاپیک همچین نظرسنجی داشته باشیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انگار این تاپیک داره ثانیه هایه آخر عمر خودش رو سپری می کنه. ما که هنوز به نتیجه نرسیدیم اگه شما رسیدید به ما هم بگید. ممنون
دوستانی که از مخابرات گرفتن: از موقع پر کردن فرم تقاضا یا پول ریختن حدودا چند روز طول میکشه تا مودم بدن وبعد وصل کنن؟
سلام
کسی نیست سرعت دانلودشو بذاره
کسی میدونه تو تهران کدوم منطقه ها مخابرات سرویس adsl میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)