دوباره دانلود کن.
سلام به همه
من هم این بازی بسیار زیبا رو حدود 1 ماه پیش (شاید کمتر) به صورت اتفاقی به دست اوردم و بعد از مدتی متوجه عظمت اون شدم. حالا هم 50 تا مرحله رو کاملا رد کردم واز دوباره دارم بازی می کنم ومرحله 36 هستم. قسمت مینی گیم ، پازل وسرویوال رو هم کامل کردم و همه گلخانه ها وهم چنین درخت رو خریدم. تمام محصولات فروشگاه رو هم به غیر از 10 Slots خریدم و حالا برام دو تا سوال پیش امده که مایدوارم جواب بدید.
1. من کل تاپیک رو خوندم ویه جایی یکی یه سری از رمز هارو نوشته بود که بعد از رسیدن درخت به حد نصاب میشه ازش استفاده کرد. من می خوام بدونم بزرگ کردن درخت غیر از این رمزها فایده دیگه ای هم داره ؟ واینکه این پیغام هایی که درخت میده چقدر مهمند ؟
2. ایا فروشگاه باز هم محصولات جدید میاره ؟ و ایا از 10 تا کارت هم بیشتر میشه خرید ؟
3. من یه چیزی تو مایه های سیب زمینی پیر با قیمت 30 هزار سکه از فروشگاه خریدم که یه گزینه جدید به قسمت کارت ها اضافه کرد. من می خوام بدونم دقیقا اون چیه؟
4. پر کردن گل خونه ها فایده خاصی داره ؟ و ایا مثلا گل خونه معمولی وقتی پر بشه باز هم جای خاصی برای گذاشتن گل جدید خواهد داشت ؟
5. در اخر میخوام بگم ایا کسی یه پاتچی داره که بازی رو فارسی کنه تا من که انگلیسیم ضعیفه هم متوجه این پیغاما بشم ؟
کسی میتونه یه چندتا عکس از محیط بازی اینجا بزاره......!!!
بعد این بازی برای 360 هم اومده.........؟؟![]()
1 - فایده دیگه اش نکات آموزشی هست که از طرف درخت بهتون داده میشه. زیاد موارد مهمی نیستن...نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - محصولات جدید خیر. 10 کارت دیگه آخرشه.
3 - اون معنیش اینه که شما حق انتخاب دارین که از یه کارت دو تا داشته باشین که اون دومی به صورت یه کارت سیاه سفید رنگه. مثلا دو تا گردو یا دو تا گلدون...
4 - شما کارتون تو گل خونه اینه که گل پرورش بدین و بعد از اینکه ازشون الماس آبی گرفتین اونا رو بفروشین و با پولش امکانات توی مغازه رو خریداری کنین تا کارتون در حین مراحل بهتر پیش بره... نگه داشتن گیاه ها بعد از دادن الماس دیگه توصیه نمیشه.
5 - فارسی ساز برای این بازی موجود نیست.
- شاتهای بازی برای X360 رو از این آدرس نگاه کنین:
- بله.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من درخت را تا حدی بزرگ کردم که از صحخنه بیرون رفت ولی هنوز هیچ نمودار وچیزی وجود نداره، پس شما چطور می گفتین درخت من 100 فوته یا 20 فوته و...
من تقریبا دیگه چیز جدیدی تو بازی نگذاشتم بمونه وهمه چی رو ازاد کردم ، به جز اون 10 تا کارت که تو فروشگاه هست وهنوز نخریدم. ایا کار جدیدی مونده که انجام بدم.
دوستانی که این بازی رو خیلی جلو رفتن ، چیزای جالبی رو که درخت گفته بگنما هم یاد بگیریم.
یه چیز جالب رو خودم فهمیدم و درخت رو نمیدونم گفت یا نگفت :
وقتی یه گل رو از اکواریوم با فرقون بیاریم تو گلخونه یا باغ شب به صورت گلدونی که توش اب باشه در میاد وتو باغ شب حتی نورانی هم میشه.
- هر کودی که به پای درخت میدین یه فوت حساب میشه که اوایل کار ارتفاعشو نمی نویسه... جلوتر درخت رو به یه اندازه مشخص برسونین از اون به بعد بالاش می نویسه چند فوته.نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- در کنار اون 10 تا کارت, همون طور قبلا گفته شده بود درخت هنوز جا برای رشد داره. برای رشدش می تونین بازی رو چندین بار تموم کنین تا هی پول بدست بیارین.
محتوای مخفی: صحبتهای درخت دانش (Tree of Wisdom) از 1 فوت تا 1000 فوت
به نظر من فروختن گیاها اشتباهه , مخصوصا گیاه های تو گل خونه ی اصلی , وقتی زیاد بشن هر روز که اب میخوان اب و سم پاشیو ... انجام میدیم براشون تقریبا 8,000 تا 10,000 طلا میتونن بهت بدن!
رسیدگی به گیاه ها بعد از دادن الماس به درد نمی خوره. چون هزینه صرف شده بابت هر گیاه بیشتر از سکه هایی هست که بهتون میده.
این نسخه ی Plants vs Zombies 1.2.0.1073 حجمش (33مگ) چرا نسبت به خود یازی که قبلا 50 مگ بود کم شده؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)