تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 15 اولاول ... 289101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 145

نام تاپيک: ایفون یا پاکت پی سی مسیله این است

داره خودمونی میشه k i a r a s h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . به نظر من هر دو تا سیستم عامل برتری هایی دارن .
    آیفون از نظر کیفیت صفحه و تاچ و بازی سرتره
    ویندوز موبایل هم از نظر دوربین و سخت افزار و سیستم عامل برای برنامه

خیلی از دوستان میگن برنامه برای مک زیاده . ولی به نظر من زیاد بودن برنامه مهم نیست . کاربردی بودن برنامه خیلی مهمه .

خب من خودم آیفون رو به عنوان یک تحول تو صنعت گوشی قبول دارم ولی اگه منطقی باشیم و تعصبی حرف نزنیم آیفون در کنار برتری های بسیار زیادش معایب بسیار آزار دهنده ای هم داره .

درسته که میشه با برنامه مشکل بلوتوث رو حل کرد ولی مکافات و دردسر های خودش رو داره که اگه منطقی باشید نمی گید اون کار سختی نیست و خیلی راحته . در صورتی که تو ویندوز به راحتی این کار انجام میشه

2- نصب برنامه ها یه جورایی آدم رو دق میده و می کشه و کسی که بلد نباشه چند ماهی باید گیج بزنه در صورتی که نص برنامه و بازی تو ویندوز مثل آب خوردن می مونه .

3- لذت کار کردن با برنامه آفیس فکر نمی کنم چیز کمی باشه
    .
    .
    .
    و برتری های دیگه . البته من نمی خوام بگم کدوم بهتره . به نظر من هر شخصی با توجه به نیازهاش گوشیش رو انتخاب می کنه . هر دو تا گوشی برتری هایی دارن . پس خواهشی که دارم دوستان کمی منطقی تر باشن
    موفق باشید

2. 3 کاربر از k i a r a s h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستان کسی دیگه نمیخواد نظر بده؟باید نهایتا تا 2 روز دیگه تصمیم بگیرم...
    آیپاد تاچ + 2600 یا touch viva؟

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلیقه ای هستش احمد عزیز ... بنده تاچ ویوارو ترجیح میدم هر چند که مجموعه ایپاد با 2600 بهتره ولی 2 قطعس که برام خوشایند نیس ... اصلا همون یک گوشیو بعضی وقتا یادم میره ببرم بیرون چه برسه به 2 قطعه .. ولی همه مثل هم نیستن ...

5. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک مطلب دیگه که قابل تامل هم هست اینه که سامسونگ بدلیل این که اکثر قطعاتشو خودش تولید میکنه مثل صفحه نمایش مولتی مدیاش یا دوربینش یا cpu و چیپ ست های گرافیکی و ... هزینش نسبت به شرکت هایی که هم نیروی کار گرونتری نسبت به کره دارن ! و هم قطعات شرکت ای دیگه رو استفاده میکنن کمتر میشه و این خودش باعث میشه که گوشی که وارد بازار میکنه با کیفیت خوب و قیمت پایین باشه ...

مثلا اگه cpu 8910 که با ایفون 3gs یا n900 یکی هستش رو سامسونگ بزنه ...

وقتی رو 8910 میزاره با مشتریش اگه بگیم 100 هزار حساب میکنه .. ایفون بدلیل اینکه هم اینو به قیمت 100 هزار از سامسونگ خریده و هم اینکه باید حق امیتازشو بده که بزاره رو گوشیش و هم یک استفاده ای بکنه با شما مثلا 150 حساب میکنه .. نه تنها شامل cpu هستش بلکه شامل سخت افزار و نرم افزار میشه ...

در کل از صحبت با شما دوستان خوشحال شدم اگر سوالی داشتید در خدمتم در غیر اینصورت گفتنی هایی که به نظرم میومد درسته گفتم
    Last edited by pulp_152; 12-09-2009 at 19:18.

7. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

ببین دوست من رو هوا که صحبت نمیکنم ! ممکنه یک سری اطلاعات تغییر یافته داشته باشم ! ولی از خودم که در نمیارم که شما میفرمایید برم ببینم کدوم سرعتش بیشتره یا کدوم صفحه نمایشگر بهتری داره و یا ... بهتره خودتون برید ببینید چون چندین عکس و چندین فیلم در ارتباط باهاشون هم اینجا موجوده هم اینکه تو یوتوب هستش ...

و اینکه میفرمایید ملت اسیرش شدن رو قبول ندارم ! عده قلیلی هستن که ایفون بازی میکنن ... و اونها هم معمولا از لحاظ روانشناسی ادمایی هستن که تک پسندن ...یعنی اینکه همیشه دنبال تفاوتن .. و وضعیت مالیشون هم خوبه .. یعنی اینکه براشون مهم نیست 200 بیشتر بدن حاضرن 200 بیشتر بدن ولی چیزی که میگیرن اسمش فرق کنه حتی اگه تفاوتی با بقیه نداشته باشه ... ولی وقتی صحبتی میشه در مورد اکثریت جامعست که وقتی میخواد پولی بده دوست داره از پولش بیشترین استفادرو بکنه ...

باز شما مثالی زد بی ربط .. طرف میره سیمبین 100 هزاری میگیره میگه ای بابا این که همش هنگ میکنه بعد میره وین 700 هزاری میگیره میگه دمش گرم عجب سیستم عاملیه شما هم داستانت همونه .. برو یک وین موبایل شاخ بگیر بعد مقایسه کن ... مثلا 3g که هم قیمت امنیا hd یا امنیا 8000 هست رو مقایسه کن ... با اونم کار کن
    اون موقع که من پرو خریدم قیمتش بود 800 و 3g هم بود 800 تومان........hd تازه در امده بود و 1 میلیون هم بیشتر بود.......پس تقریبا یک قیمت بودند..........در ظمن من فرق چندانی بین hd و pro نمی بینم در حالی که تو یوتیوب تاچ پرو رو سریعتر از hd می خواندند...پس من یک قیم خریدم و به همین عکس ها و ریویو ها توجه کردم که اخر عاقبتم این شد.

9. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه h_chakavak_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

میخواستم بگم من وقع خرید هردو گوشی آیفون و اچ دی رو روشن دست گرفتم, ولی حساسیت تاچِ اچ دی اصلا مثل آیفون نبود, انصافا راست میگم و بدون تعصب

11. این کاربر از h_chakavak_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منظورت امنیا پرو هستش یا پرو اچ تی سی ؟ احتمالا پرو2 هم میگی ... بابا 3g که اصلا حرفی برای گفتن جلوی اچ دی نداره حالا 3 gs قابل مقایسه هستش 3g ولی غیر از مولتی تاچ برتری دیگه نداره .. نه صفحه نه cpu نه رم نه رام و هیچی کلا سرعتشم کمتره باگم بیشتر داره .. نمیدونم چجوری این حرفو میزنی .. اینم که بهت گفتن پرو از اچ دی قویتره خالی بستن
    Last edited by pulp_152; 13-09-2009 at 13:20.

13. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

میخواستم بگم من وقع خرید هردو گوشی آیفون و اچ دی رو روشن دست گرفتم, ولی حساسیت تاچِ اچ دی اصلا مثل آیفون نبود, انصافا راست میگم و بدون تعصب
    خب تاچ اچ دی خازنی نیست و نمیشه با آیفون مقایسش کرد ..... ولی در مقایسه با بقیه مقاومتی ها خوبه
    Last edited by hasanmotori; 13-09-2009 at 15:04.

15. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

منظورت تاچ اچ دیه دیگه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب تاچ اچ دی خازنی نیست و نمیشه با آیفون مقایسش کرد ..... ولی در مقایسه با بقیه مقاومتی ها خوبه

حسن منظورت تاچ پرو هستش دیگه ؟

18. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •