سلام رامین جون
نبودی چند روز؟ گفتم رفتی و ما رو فراموش کردی...!
فرق آموزش بروشور با آموزش فیلم شما تو درست کردن مکعب مرکزی های 6 وجه هست.
تو آموزش بروشور همیشه رنگ های متضاد رو جفت جفت درست میکنه و میره سراغ دو رنگ متضاد دیگه. ولی آموزش فیلم رنگ های کنار هم رو درست میکنه.
اینجوری برای دو سطح مجاور آخر مجبور به استفاده از یه فرمول دراز داره اما با روش بروشور دیگه فرمول دراز لازم نداره.
لبه جفت کردن تو هر دو آموزش یکسانه...
ولی الگوریتم های بروشور برای جهت دهی لایه آخر زیاد تر از فیلم آموزشیه. البته حفظ کردن تعداد زیاد فرمول و الگوریتم هم یه دردسر دیگه هست. البته اون فرمول های فیلم هم تو آخر بروشور وجود داره.
به هر حال ممنون از آپلود کردن فیلم... من تا دو سال دیگه هم با بروشور ور میرفتم به خوبی این فیلم نمیتونستم یاد بگیرم.
راستی این لینک هایی که برای 5*5 گذاشتی هیچکدوم برای من بالا نمیاد... انگار یه چیزی از ته لینک ها افتاده... مطمئنی همینه؟ چرا اینقدر کوتاهه لینک هات؟
البته عجله ای نیست... ما که هنوز خود مکعبش رو نتونستیم پیدا کنیم. هیشکی هم جوابم رو نداده تا حالا...
یاد این ضرب المثل افتادم که میگه : کس نخوارد پشت من .... جز ناخن انگشت من.
.gif)
حتی من به نمایشگاه اسباب بازی و سرگرمی مخصوص کودکان و نوجوانان که چند وقت پیش تو پارک گفتگو دائر شده بود هم سر زدم. هیچکدوم مکعب 5*5 نداشتند. 4*4 هم نداشتند. همه فقط 3*3 داشتند و فقط یه غرفه که یه ذره از بقیشون اینکاره تر بود مکعب 2*2 و مکعب آینه ای هم داشت.
یعنی این مکعب :
آدرس و تلفن شرکتشون رو گرفتم. اینجور که میگفت قراره بعد از عید برن و از خارج از کشور وارد کنن 5*5 رو. اونجا جلو چشماشون 3*3 رو سه سوت حل کردم کفشون برید
.gif)
آدرس و تلفنم رو گرفتن برای سایتشون که بعدا قراره راه بندازن
اگه 5*5 گیر آوردم برای شما هم میفرستم. شما هم اگه گیر آوردی منو بی نصیب نزار...
لینک ها هم یادت نره درستشون کنی.
موفق باشی.