سلام دوســـت عزیـــز نه بابا کجـــا سوختـــه شما احتیاج به کاستومایز داریـــد . . .
اگه کاستومایز داریـــن بگین تا آموزش کاستومایز فلش کردن رو هم بهت بگـــم
موفق باشید!![]()
سلام دوســـت عزیـــز نه بابا کجـــا سوختـــه شما احتیاج به کاستومایز داریـــد . . .
اگه کاستومایز داریـــن بگین تا آموزش کاستومایز فلش کردن رو هم بهت بگـــم
موفق باشید!![]()
كاستومايز ، آموزشش رو دارم ولي توي آموزش تو يه جا گير كردم ،گفته بايد بريد به مسير tpa/present/custom ، اين جا رفتم ،بعد گفته تمام فايل هاي cda رو extrac كردين ، كپي كنين . منظورش از cda چيه ؟
CDA یه عدد شش رقمی هستش که روی کاستومایز ها وجود داره !!!
کاستومایز CID 53 رو دانلود کنید و کاری به CDA نداشته باشید فقط فارسی ساپورت کنــه کاستومایــز
از فشرده که در بیاری یه 10 . 15 تایی فایل هست همونا رو کپی کنید
موفق باشید!![]()
ميشه شما لينك دانلود كاستومايز cid 53 رو بزارين. اميدوارم حجمش كم باشه وگرنه بايد بريم كافي نت .
دوست عزیز حجمی نداره کاستومایز به KB هم نمیرســـه
براتون ضمیمه کردم از فشرده در بیاریـــد و فایل ها رو طبق آموزش روی گوشی بریزیـــد
موفق باشید!![]()
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:07.
خيلي ممنون از فايلي كه دادين اما من ، فايل هارو هم كپي كردم ولي بازم با همون ارور مواجه شدم . درضمن توي آموزش گفته بود كه بعد از فلش main ، اف اس رو فلش كنين،ولي من فقط fs رو فلش كردم ، چون وقتي ميخواستم main رو فلش كنم گزينه ي yeah flash it نبود ، مشكل از اين نيست كه ؟
هر چي ميدونين بگين ، زندگي من به اين موبايل وابسته هستش.
حل شد . دستت درد نكنه مستر H.VIKIE ، من از شما هر چقدر تشكر كنم، بازم كمه .
فقط يه چند تا نكته بگين كه من دوباره دچار اين چند تايي شدن برنامه ها وبازي ها نشم .
بعد يه چيز ديگه ، اين كه چرا بعضي موقع ها اين گوشي K800 من ريست ميكنه خود به خود ؟
سلام دوست عزیز مرسی نیاز به تشکـــر نیســـت عزیزی
فقط میتونم بگم بازی و برنامه های زیادی رو تو مموری نصب نکنید همزمان از مموری خود گوشی هم استفاده کنید !
یه چیز عادی هستش که برای گوشی های سری K پیش میاد
موفق باشید!![]()
من يه مشكلي برام تازگي ها پيش اومده ، كامپيوتر وقتي كابل گوشي رو وصل ميكنم ، نميشناسه . و من هم الان چند روزه كه نميتونم فايل بريزم تو گوشي. مشكل از چيه؟
سلام
ببین از کابل نیســـت ! برنامه PC Suite نصبـــه ؟
قسمت که کابل میخوره به گوشی رو تمیـــز کن بعد تست کنیــد !!!
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)