کرنامه ی ما:
ادبیات: 46.7
زبان عربی 24
دینی 38.7
انگلیسی68
ریاضیات5.9
فیزیک 45.8
شیمی18.7
کرنامه ی ما:
ادبیات: 46.7
زبان عربی 24
دینی 38.7
انگلیسی68
ریاضیات5.9
فیزیک 45.8
شیمی18.7
خداييش آخر انتخاب رشته بوديا!!مكانيك نجف آباد!! حيف ترازت نيست!
بچه هاي سوم هم لطفا كارنامه بذارن!D:
تبریک میگم به کسایی که قبول شدن.
وقتی صفحه های اول تاپیک رو می خوندم نوعی غرور بیجا میدیدم که بعضی بچه ها دارن و می گفتن نمیرن به دانشگاه آزاد! البته حق هم دارن چون هنوز نتایج سراسری نیومده و ممکنه در اون نتیجه خوبی کسب کنند.
ولی بدونید ما دانشجو ها هم در شرایط شما بودیم و شما تنها کنکور دادگان این مملکت نیستید! دانشگاه های حضوری اغلب با هم فرق نمی کنند و همشون با هم رقابت دارن چه دولتی و چه آزاد . پس احساساتی تصمیم نگیرید که بعدا پشیمون بشید . از ما گفتن از شما هم شنیدن و عمل کردن یا عمل نکردن!
Last edited by Reman; 01-09-2009 at 13:32.
خوب بیچاره چیکار کنه ؟! ترسیده ریسک کنه !خداييش آخر انتخاب رشته بوديا!!مكانيك نجف آباد!! حيف ترازت نيست!
بچه هاي سوم هم لطفا كارنامه بذارن!D:البته با این درصدهایی که داره به نظرم سراسری قبول میشه حتما
اگه از یه حدی درصدت پایین تر باشه پیش نیاز میخوری یعنی باید تو ترم اول دانشگاه پیش بخونی ...
سعید رتبه اش دویست و خورده ای شد ، فکر نکنم قبول بشهباید همین نجف آباد رو بره
![]()
اینم کارنامه ی من. فقط نمیدونم چرا فقط یکی نوشته؟
و اینکه چطور میشه رتبه کشوری رو پیدا کرد؟
![]()
نتیجه پزشکی:
![]()
اینم نتیجه ریاضی..البته من رشته تجربی هستم بخاطر همین ریاضیم پایینه....
![]()
بابا من اصلا نمیخواستم برم سر جلسه همینجوری بود وگرنه تهرانو میزدمخداييش آخر انتخاب رشته بوديا!!مكانيك نجف آباد!! حيف ترازت نيست!
بابا ریسک کجا بود حرفی میزنیاخوب بیچاره چیکار کنه ؟! ترسیده ریسک کنه !البته با این درصدهایی که داره به نظرم سراسری قبول میشه حتما
سعید رتبه اش دویست و خورده ای شد ، فکر نکنم قبول بشهباید همین نجف آباد رو بره
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ازاد همون اولی که قول شیو میذاره بقیشو نشون نمیده
رتبه کشوری هم نمیده جز چند نفر اول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)